blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Την εβδομάδα αυτή, το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα φροντίζει για ρομαντισμό, όμορφα συναισθήματα και γνήσιο ενδιαφέρον για τον άλλο. Το τετράγωνο μεταξύ Πλούτωνα και Ουρανού, το οποίο πραγματοποιείται στις 15 Δεκεμβρίου, μας προετοιμάζει για μία περίοδο όχι μόνο γιορταστική, αλλά και καθοριστική, με αποφάσεις, οριστικές επιλογές και μεγάλη επιμονή σε ένα σκοπό. Ας το κάνουμε να αξίζει το κόπο.
 
Κριός
Όλη σου η προσοχή είναι στραμμένη την εβδομάδα αυτή στις υποθέσεις της δουλειάς σου. Το άγχος που έχεις θα περάσει, αν αφήσεις τους φίλους και το σύντροφο να εμπλουτίσουν τη ζωή σου. Σκέφτεσαι σοβαρά να ταξιδέψεις, σαν μέσο αποφυγής της πίεσης, ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, μακριά από τη πόλη που ζεις, αφού το περιβάλλον σε κούρασε. Αν η σχέση δεν προχωρά, μη την κρατάς με το ζόρι. Χάνεις έτσι άλλες ευκαιρίες, το χρόνο σου και την ευκαιρία να περάσεις καλύτερα στο μέλλον. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Επιμένεις να μάχεσαι για κάτι, που δεν είναι σίγουρο πως θα το κερδίσεις, ωστόσο συνεχίζεις να πιστεύεις πως στο τέλος θα δικαιωθείς. Αν είσαι μέσα σε μία κατάσταση που σε δεσμεύει, είτε επαγγελματική είναι αυτή είτε ερωτική, χωρίς να σου προσφέρει κάτι επιπλέον, θα πρέπει να υπολογίσεις και τη ψυχική φθορά που φέρνει αυτό. Τις μέρες αυτές θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις, συναντήσεις με αγαπημένους και ενδεχομένως ένα ταξίδι απρογραμμάτιστο. Πρόσεχε τις καταχρήσεις και τις κλοπές. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Σε δίλημμα σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, καθώς θέλεις να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου, αλλά δεν θέλεις να στερηθείς κάτι άλλο. Όμως, μερικές φορές δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Ένα άτομο θα σου ξυπνήσει ωραίες αναμνήσεις, κάνοντάς σε να αναπολήσεις τις ομορφιές της ζωής και να αποκτήσεις αισιοδοξία. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις σε φιλικές συναντήσεις και μην επικεντρώνεσαι συνεχώς στην αδικία, που θεωρείς πως σου γίνεται επαγγελματικά. Αρκετές επισκέψεις τις μέρες αυτές και θέματα με οικογενειακή περιουσία. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Η πορεία του Ήλιου στο Τοξότη ενεργοποιεί τα αισθηματικά σου, τα οποία έχουν αποκτήσει μία αστάθεια και μία ανασφάλεια. Ίσως είναι ένα αγαπημένο άτομο που πρέπει να αποχαιρετήσεις για ένα διάστημα, μία πρόταση που μπορεί να σκεφτείς καλά, γιατί κρύβει ευκαιρίες, χρήματα που έρχονται ενώ δε τα περιμένεις. Στα εργασιακά βλέπεις ευκαιρία, εκεί που οι άλλοι βλέπουν κίνδυνο. Μία συνεργασία θα σε ευνοήσει, ενώ κάποιοι σκέφτεστε σοβαρά για απογόνους το νέο έτος. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Η εβδομάδα προβλέπεται αρκετά έντονη, καθώς έχεις να τακτοποιήσεις οικογενειακά και οικονομικά θέματα, τα οποία ανέβαλες τον τελευταίο καιρό. Παράλληλα, έχεις μεγάλη ανάγκη να λάμψεις, αρχίζοντας να καταστρώνεις σχέδια για την ανεύρεση άλλων πηγών εισοδήματος, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείς με αγορές, ταξίδια, καλοπέραση, θέατρο, διασκέδαση. Μία πρόταση για δουλειά που αναμένεις, ίσως δεν είναι αυτό που ελπίζεις. Μην επέμβεις σε διαφορές μεταξύ τρίτων, γιατί δε θα σου βγει σε καλό, ούτε θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
 
Παρθένος
Καλό είναι να πάρεις στα σοβαρά τις ερωτικές προθέσεις ενός ατόμου και να τις αξιολογήσεις. Συναισθηματικά, θα είσαι από τους τυχερούς που έχουν εύνοια στον έρωτα και μπορούν να κάνουν σχέδια. Ωστόσο, θα καταλάβεις σύντομα, πως όσο έντονα και να είναι τα αισθήματα για κάποιο άτομο, η φθορά είναι δεδομένη, αν δεν υπάρχει κοινός στόχος. Προς το παρόν, απόλαυσε αυτό που σου δίνεται. Η κοινωνική ζωή ίσως σε κουράσει κάπως, έχει όμως να σου προσφέρει γνωριμίες, αλλαγή στη καθημερινότητά σου και διαφυγή από τη ρουτίνα. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

 
Ζυγός
Αν και είναι μία εβδομάδα με ένταση και γεγονότα, ωστόσο ευνοείσαι επαγγελματικά και σε αυτή τη κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθείς, ώστε να είσαι σε ετοιμότητα, όταν σου ζητηθεί κάτι παραπάνω. Ταξίδια, μάθηση, μετακόμιση, όλα είναι πιθανά και τίποτε δεν απορρίπτεις, χωρίς να δεις το θέμα σε βάθος. Αν έχεις δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν, θα χρειαστεί να πιέσεις καταστάσεις, για να έχουν τα πράγματα ένα πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Ένα θέμα με μέλος της οικογένειας, θα σε βάλει σε σκέψεις και αμφιβολίες. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Έχεις ανάγκη να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα και να αφεθείς στο πνεύμα των ημερών, ξεχνώντας υποχρεώσεις και ευθύνες. Τα λεφτά που θες να ξοδέψεις είναι ένα θέμα, αλλά με έναν καλό χειρισμό, δεν θα στερηθείς τίποτα. Μην αφήσεις τους άλλους να σου δημιουργήσουν άγχος και εντάσεις, γιατί οι λύσεις θα έρθουν μόνες τους σε πολλά που σε απασχολούν. Μην αμφιβάλλεις για τις αποφάσεις σου, γιατί για σένα είναι οι σωστές. Πρόσεχε πώς ανακυκλώνεις τις φήμες που φτάνουν σε σένα για κάποιο άτομο. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Η Αφροδίτη σου δίνει λύσεις και ευκαιρίες να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, αλλά σου εμφανίζει και τρόπους, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν οικονομικά. Μην αφήσεις μία παρεξήγηση με ένα φίλο να χαλάσει τη διάθεση και τις γιορτές. Ο καλύτερος τρόπος είναι να μην είσαι τόσο επικριτικός απέναντί του και να κρατήσεις ουδέτερη στάση. Τις μέρες αυτές θα ασχοληθείς αρκετά με τον εαυτό σου, γιατί το έχεις ανάγκη, βρίσκοντας νέους τρόπους καλοπέρασης και χαλάρωσης. Ένα άτομο από την οικογένεια ζητά την προσοχή σου. Μην το απογοητεύσεις. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Θα αναθεωρήσεις τη στάση σου όσον αφορά τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφο ή σε ένα δικό σου άτομο, με το οποίο υπήρξες άδικος και ίσως σκληρός. Με αυτούς που σε πίκραναν θα είσαι αμείλικτος, καθώς στα αυτιά σου θα φτάσουν κάποιες κουβέντες τους για σένα. Είσαι ωστόσο αποφασισμένος να ξεκόψεις κάθε κατάσταση ή άτομο, που σε αναγκάζει σε συναισθηματικό περιορισμό, κατάθλιψη και απώλεια της αισιοδοξίας σου. Επαγγελματικά, βρίσκεσαι στο σχεδιασμό νέου δρόμου, ωστόσο δώσε την κατάλληλη αξία στους συνεργάτες, που σε στηρίζουν. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Η ανάγκη να ζήσεις κάτι νέο, ενδιαφέρον και γοητευτικό, που θα απομακρύνει το μυαλό σου από τη πεζότητα της καθημερινότητας, είναι μεγάλη. Παράλληλα, ζεις μία πνιγηρή κατάσταση στις υπάρχουσες σχέσεις, ερωτικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές. Επειδή η κοινωνική ζωή για σένα θα πρέπει να θυμίζει ταινία δράσης, βάζεις τα θεμέλια να δημιουργήσεις κάτι εκ νέου. Θα σε βοηθούσε να εντοπίσεις τι ακριβώς λείπει και να το φέρεις στη καθημερινότητά σου. Γραφειοκρατικές εκκρεμότητες σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Βρίσκεις νέους τρόπους επικοινωνίας με το σύντροφο, ανανεώνεται η ερωτική σου ζωή, ενώ έχεις ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου άτομα. Αν περιμένεις το επόμενο βήμα από τη σχέση σου, να ξέρεις πως ο καθένας την εξέλιξη τη βλέπει διαφορετικά. Μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη, μία επιτυχία, μια δημιουργία, μία άνοδος στη δουλειά, μία συνάντηση με ένα αγαπημένο άτομο, μία πρόσκληση, αυτά ή ένα από όλα, που θα σε κάνουν να περάσεις μία χαρούμενη εβδομάδα. Έχεις ανάγκη να ξοδέψεις χρήματα, για να νιώσεις καλύτερα. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-12-2014 20:24:00