blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 16 ως 22 Νοεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 16 ως 22 Νοεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Ο Άρης βολτάρει ήδη στον Ζυγό, κάνοντάς μας να ασχοληθούμε με σχέσεις και συνεργασίες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα απαιτεί τους λεπτούς χειρισμούς και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί εμπεριέχει κάποιες δυσκολίες.
 
Κριός
Ο Άρης στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ζυγό, ανακινεί το κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ζητώντας εξελίξεις και τελικές αποφάσεις. Η καθημερινότητα γίνεται ενδιαφέρουσα, αλλά θα πρέπει να φροντίσεις τον εργασιακό τομέα, αν δεν θέλεις να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Με τα όμορφα λόγια και τις γοητευτικές πράξεις, κερδίζεις πόντους στη καρδιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει.
 
Ταύρος
Με το γαλαντόμο Άρη να στρατοπεδεύει στο αγαπημένο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό, έχεις πολλά καλά και ευνοϊκά να λαμβάνεις. Το οικονομικό κομμάτι της ζωής σου επηρεάζεται θετικά, είτε από κάποια ιδέα που σχετίζεται με πωλήσεις, είτε και από τη τόλμη σου να στραφείς σε τυχερά παιχνίδια. Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν εξελίξεις στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.
 
Δίδυμοι
Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στη ζωή σου, οφείλονται στην αναποφασιστικότητά και την αναβλητικότητα σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο στο Σκορπιό, σε βάζει σε καχυποψία, μελαγχολικές σκέψεις και φυσικά πειρασμούς. Ίσως χτυπά η καρδιά σου για ένα δεσμευμένο άτομο ή νιώθεις πως ερωτεύεσαι συνεχώς και χωρίς ανταπόκριση. Θα σε ωφελήσει η αλλαγή, μέσα από ένα ταξίδι ή μια γνωριμία που ανατρέπει πολλά.
 
Καρκίνος
Οι οικογενειακές εξελίξεις σε προλαβαίνουν τις μέρες αυτές, με μία έντονη κινητικότητα στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά φέρνουν στο φως το τρόπο που ζεις. Ίσως θέλεις να αλλάξεις το περιβάλλον σου, επειδή έχεις ανάγκη από κάτι νέο και ενδιαφέρον. Παράλληλα, αλλάζεις το τρόπο που επικοινωνείς, αφού βλέπεις πως σου δημιουργεί προβλήματα. Φέρε κοντά σου άτομα, που ξέρεις πως λειτουργείτε συντονισμένα και σε γεμίζουν αισιοδοξία.
 
Λέων
Με το ερωτικό και προσωπικό κομμάτι της ζωής σου θα ασχοληθείς τις ημέρες αυτές, αξιοποιώντας ευκαιρίες, που θα σου ανοίξουν πόρτες και θα σε φέρουν σε επαφή με μια καρδιά, που χτυπά για σένα. Θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για τους στόχους σου, μιας και ο κυβερνήτης σου Ήλιος από το Σκορπιό, σε ρίχνει στα δύσκολα και τα βαθιά, από τα οποία θα βγεις με επιμονή και ισχυρή θέληση.
 
Παρθένος
Στα οικονομικά και σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης, θα επενδύσεις το χρόνο και την ενέργειά σου την εβδομάδα αυτή. O Άρης από το Ζυγό, ευνοεί κάθε είδους οικονομική συναλλαγή, αλλά καλό είναι να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, καθώς επίσης και παράλογες προσδοκίες. Στο θέμα των σχέσεων, σε διακατέχει μία ασυνέπεια, ενώ με διστακτικότητα και φοβία θα κάνεις τη πρώτη κίνηση. Μη σκοντάφτεις στη σκιά σου, η ζωή θέλει τόλμη.
 
Ζυγός
Με μία ακόρεστη όρεξη για προσωπικές και επαγγελματικές επιτεύξεις, κινητοποιείσαι την εβδομάδα αυτή. Επαγγελματικά θα αναλάβεις ένα νέο ρόλο, που όμως θα απαιτήσει από σένα πολλά αποθέματα ενέργειας. Προσωπικά, ίσως βρεθείς στη θέση να απολογηθείς, για κάτι που δεν άρεσε στο σύντροφο. Παράλληλα, ίσως έχεις διάθεση να αφεθείς στο φλερτ κάποιου, χωρίς προορισμό, κάτι που θα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.
Σκορπιός
Στο ερωτικό θέμα, κρύβεις λόγια, καταστάσεις και συναισθήματα, γιατί νιώθεις πως αν τα μοιραστείς όλα, θα βρεθείς συναισθηματικά απογυμνωμένος. Η ανασφάλεια είναι κακός σύμβουλος, αφού περιμένεις να δεις κινήσεις και συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανάλογα να αντιδράσεις. Ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιό σου, βάζουν ψύλλους στα αυτιά, αλλά κατέχεις αρκετή νοημοσύνη, ώστε να μην ασχοληθείς με λόγια που τυχαία άκουσες.
 
Τοξότης
Την εβδομάδα αυτή έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τις δικές σου πεποιθήσεις και αντιλήψεις, αφού μπαίνεις σε διαδικασία να τις αμφισβητείς, εξαιτίας του ότι δεν σου φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να αναμετρήσεις τις δυνάμεις σου και ανάλογα να βάλεις εκ νέου στόχους. Ο Άρης από τον Ζυγό, κλονίζει λίγο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά είναι προσωρινό. Αυτή θα ανακάμψει με το έντονο φλερτ ενός ατόμου, ίσως από το χώρο της δουλειάς σου.
 
Αιγόκερως
Την εβδομάδα αυτή καλείσαι να βρεις τρόπους επικοινωνίας, ανάμεσα σε σένα και την οικογένειά σου. Το ψυχρό κλίμα του τελευταίου διαστήματος, σε απομάκρυνε κάπως. Επαγγελματικά, προσπάθησε να δώσεις το καλό παράδειγμα, αποφεύγοντας αυστηρή κριτική και καυστικά σχόλια. Ερωτικά, επίτρεψε στον εαυτό σου να μαλακώσει η καρδιά σου, αφήνοντας το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο να ξεχειλίσει.
 
Υδροχόος
Τις μέρες αυτές μην πέσεις στη παγίδα να πεις πράγματα που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν, τη στιγμή που δεν συμφωνείς με αυτά. Οι απόψεις και οι πεποιθήσεις σου ίσως δεχτούν έναν μικρό πόλεμο, αλλά με την ανάλογη αποστασιοποίηση, θα δείξεις τις προθέσεις σου. Συνεργάτες, οι οποίοι σε είχαν κουράσει, θα ποντάρουν πάλι σε σένα. Μη καταφεύγεις σε δικαιολογίες, αν θέλεις να αποφύγεις κάτι.
 
Ιχθείς
Μία προσπάθεια να συμπλεύσεις με τη καθημερινότητα, χωρίς να πας κόντρα στο ρεύμα, κάνεις την εβδομάδα αυτή. Πράγματι, το να προσαρμόζεσαι και να περνάς καλά με αυτά που σου παραχωρούνται χωρίς να παλεύεις για περισσότερα, είναι προτέρημα. Οικονομικά, κάτι αλλάζει και σε ενθουσιάζει, βάζοντάς σε στη διαδικασία να βελτιώσεις αυτό που προσφέρεις. Ερωτικά, σε ελκύει ένα άτομο, αλλά σε βάζει σε σκέψη η έλλειψη πρωτοβουλίας και προσαρμοστικότητάς του.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-11-2015 14:05:00