blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 18 ως 24 Μαΐου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 18 ως 24 Μαΐου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Την εβδομάδα αυτή καλωσορίζουμε τον Ήλιο στους Διδύμους, με διάθεση καλοκαιρινή, ερωτική και πολλές νέες γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο υπόσχεται πως τα νέα ξεκινήματα, μπορεί να έχουν βαθιές ρίζες.
 
Κριός
Με μία πολύ δυνατή επικοινωνία ξεκινά η εβδομάδα αυτή, ενώ ανοίγεις τα χαρτιά σου για θέματα που σου ρουφούσαν την ενέργεια του μυαλού σου. Νιώθεις πως έχεις κριθεί αρνητικά από κάποια άτομα, παρά τις προσπάθειες που κάνεις να ανταποκριθείς σε αυτά που ζητάνε. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φροντίζει να μη νιώσεις μοναξιά και ενδυναμώνει τους δεσμούς σου με την οικογένεια. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Πρόσεχε τις επαφές σου με τα άτομα γύρω σου, γιατί εύκολα οι μέρες φέρνουν παρεξηγήσεις και κόντρες, από τις οποίες δεν θα βγει κανείς κερδισμένος. Ερωτικά, ευνοούνται στη ζωή σου οι διπλές καταστάσεις, οι κρυφές συναντήσεις και οι όχι και τόσο ευθείς επαγγελματικές συναλλαγές. Προσπάθησε να μην εκθέσεις έναν συνάδελφο. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Βρίσκεσαι σε μία περίοδο διλήμματος, με μία σχέση να ακροβατεί και μία νέα περιπέτεια να σου προκύπτει εκεί που δε το περιμένεις, κάνοντάς σε ενθουσιώδη και χαρούμενο. Κινητικότητα και διάθεση για φλερτ στα ύψη, ενώ οι διαδικτυακές γνωριμίες ίσως σε βάλουν σε πειρασμό. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Καρκίνος
Μία τάση να ενδώσεις σε πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, νέες προοπτικές και επαγγελματικές προτάσεις, που σε κάνουν να χάνεις τον ύπνο σου και τη σιγουριά σου. Ανατροπή στα σχέδιά σου θα ζήσεις τις μέρες αυτές, γι’ αυτό αναθεώρησε τη στρατηγική σου και μη παρασύρεσαι από σκόρπια λόγια και ανυπόστατες υποσχέσεις. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Η εβδομάδα αυτή αποτελεί πρόκληση για τις σχέσεις σου, ειδικά τις φιλικές και κοινωνικές. Μία λάθος κουβέντα, ένας εκνευρισμός ή κάποια διαφωνία, μπορούν να δυναμιτίσουν μία μακροχρόνια γνωριμία. Μία ιδέα που έχεις σχετικά με ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, μπορεί να αποδώσει περισσότερο απ’ ό,τι περιμένεις. Μη παραμελείς τον εαυτό σου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Κινητικότητα, ασυμφωνίες και αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου θα ζήσεις τις μέρες αυτές. Ίσως είναι κάποια ιδέα ή πρόταση που κάνεις και δεν γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό, ανατρέποντας τα σχέδιά σου. Παράλληλα, συζητάς για ένα επαγγελματικό ταξίδι, που όμως είναι ακόμα μπλοκαρισμένο. Ο σύντροφος έχει τις δικές του προσδοκίες, απέναντι στις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ζυγός
Με κάποια απωθημένα θα έρθεις σε λογαριασμό την εβδομάδα αυτή. Μπορεί να είναι μία παλιά σχέση, λόγια από άτομα που δεν ανήκουν πια στο άμεσο περιβάλλον σου ή και δικές σου πικρίες, σχετικά με καταστάσεις που αν είχες την ευκαιρία, θα τις χειριζόσουν αλλιώς. Παίζεις με την ιδέα να ταξιδέψεις, να επιμορφωθείς ή να φύγεις από το περιβάλλον που ζεις. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Να παίξεις, να επιβεβαιωθείς και να φλερτάρεις σκοπεύεις την εβδομάδα αυτή, με κυρίαρχο στόχο να επικρατήσεις και να επιβάλλεις τις επιθυμίες σου. Το παρασκήνιο δυνατό και αυτή την εβδομάδα, με λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, πράξεις που δεν έχουν γίνει και πρωτοβουλίες που δεν έχουν παρθεί. Όλα είναι εδώ και σε περιμένουν. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Οι σχέσεις φωτίζονται τόσο την εβδομάδα αυτή, που ανακαλύπτεις τις ελλείψεις, τα κενά και τα ψεγάδια τους. Η έναρξη της αναδρομής του Ερμή θα σε φέρει πίσω σε κάποια πράγματα, που είχες στοιχηματίσει να τελειώνεις τη περίοδο αυτή. Παράλληλα, διαπιστώνεις πως λίγοι είναι αυτοί που σε στηρίζουν, σε αντίθεση με αυτούς που λένε πως το κάνουν. Καλό είναι να μη στηρίζεσαι τη στιγμή αυτή σε αμφίβολες νέες γνωριμίες. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Την εβδομάδα αυτή καλό είναι να αποφύγεις νέα ανοίγματα, υποσχέσεις ή έναρξη σχέσεων, αφού δε θα μπορείς να μείνεις στις ίδιες θέσεις και πεποιθήσεις για πολύ καιρό. Μην εκπλαγείς αν ανακαλύψεις πως κάποια άτομα παίζουν διπλό ρόλο και δημιουργούν παρασκήνιο, μπλοκάροντας σχέδια και εξελίξεις. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Την εβδομάδα αυτή, η Νέα Σελήνη στοn Ταύρο φέρνει εκκαθάριση στα ερωτικά σου, μαζί με μια διάθεση να αφήσεις για τα καλά πίσω σου ό,τι σε παιδεύει. Συνετό είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου, γιατί βρίσκονται κάποια άτομα δίπλα σου, που περιμένουν από εσένα να δεις πως υπάρχουν, και να αναλάβεις δράση. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Tην εβδομάδα αυτή, καλό είναι να αποδεσμευτείς από υποσχέσεις, δεσμεύσεις και συμβόλαια λεκτικά, παίρνοντας τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις αποφάσεις και συμφέροντα. Ενδέχεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου να θελήσει επαφή και επικοινωνία, βάζοντας σε σε δίλημμα και ανασφάλεια. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-05-2015 14:35:00