blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 33
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Την εβδομάδα αυτή η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό, μας ανεβάζει στα ύψη, με έντονα ερωτικά συναισθήματα, αλλά και απρόβλεπτες εξελίξεις στον έρωτα και τις σχέσεις.
 
Κριός
Την εβδομάδα αυτή, θα διαπιστώσεις πως ένας νέος έρωτας μπορεί να σου δημιουργήσει όρεξη για ζωή, σχέδια και δημιουργία. Παράλληλα, η αναστάτωση και ο ενθουσιασμός που θα προκύψουν, θα σε ανανεώσουν, παίρνοντας το μυαλό σου μακριά από υποχρεώσεις. 
 
Ταύρος
Νιώθεις περιορισμένος σε μία σχέση ή μία συνεργασία, ψάχνοντας να βρεις τρόπο να μετριάσεις την απογοήτευσή σου. Λίγο δύσκολα διαχειρίζεσαι εργασιακά και οικονομικά τις μέρες αυτές. Ξεκίνα να παραμερίζεις ένα-ένα αυτά που σε ενοχλούν. Θα γίνει με μεγαλύτερη ευκολία από ό,τι νομίζεις.
 
Δίδυμοι
Είναι ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι νέα επαγγελματικά σχέδια, αφού στον ορίζονται εμφανίζονται άτομα, που μπορούν να βοηθήσουν. Ένα άτομο από το φιλικό σου κύκλο, θα συμπεριφερθεί με τρόπο που θα σε αναστατώσει. Ένα ταξίδι ή μια συνάντηση, θα σου αλλάξουν τα σχέδια ευχάριστα. 
 
Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή θα είναι μια ευχάριστη νότα στην οικονομική σου κατάσταση, η οποία θα βελτιωθεί αρκετά. Ίσως βρεις νέες πηγές εσόδων ή έχεις κάποιες επιστροφές χρημάτων. Ωστόσο, η ανάγκη σου να ξεφύγεις από ένα καταπιεστικό οικογενειακό περιβάλλον μεγαλώνει και εσύ αναζητείς λύσεις. 
 
Λέων
Η εβδομάδα θα σε βρει να κανονίζεις εξόδους με φίλους και να οργανώνεις τη κοινωνική σου ζωή. Μία είδηση που λαμβάνεις ίσως από το εξωτερικό, σε χαροποιήσει ανέλπιστα. Επίσης, οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικές. 
 
Παρθένος
Ένα ταξίδι, μία εκδρομή ή μία προοπτική από μακριά, μπορεί να σε κάνει να δεις με άλλο μάτι τη καθημερινότητά σου. Υπάρχουν τομείς που χρειάζονται αλλαγές, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα και πλάνο. Ο σύντροφος μάλλον έχει ανάγκη από ανανέωση και σε παρασύρει θετικά. 
 
Ζυγός
Είναι μία εβδομάδα που θα σου θυμίσει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει. Με εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις που περιμένουν κλείσιμο, θα βρεθείς προσωρινά σε αδιέξοδο. Κατόπιν όμως, βάζεις τα πράγματα στη θέση τους και η επόμενη εβδομάδα σε βρίσκει σε καλύτερη κατάσταση. 
 
Σκορπιός
Είσαι σε μία στάσιμη κατάσταση, όπου περιμένεις από τον άλλον που σε ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα, όσο παλεύεις με τις ανασφάλειές σου. Στα επαγγελματικά σου, να ξέρεις πως ο καλός σκοπός δεν οδηγεί απαραίτητα στη επιτυχία και ίσως βρεθείς να λογοδοτήσεις στους ανωτέρους σου. 
 
Τοξότης
Παρασκήνιο, αλλά και μυστικές κινήσεις ή διαβουλεύσεις σε περιμένουν την εβδομάδα αυτή. Χρειάζεσαι μία καθοδήγηση, αλλά πρέπει να προσέξεις από πού την παίρνεις. Υπάρχουν άτομα στον περίγυρό σου, που δεν έχουν πάντα τις πιο αγνές προθέσεις για σένα. Θα μάθεις κάτι, που θα σε βάλει σε σκέψεις. 
 
Αιγόκερως
Παρασύρεσαι από άτομα που σου περνάνε την πεποίθηση πως ξέρουν καλύτερα τι χρειάζεσαι, αλλά στο τέλος πληρώνεις εσύ το λογαριασμό. Απομακρύνσου από ανθρώπους που σου επιβάλλουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο ζωής και περιορίσου σε λίγους και καλούς φίλους. 
 
Υδροχόος
Συμβαίνουν πράγματα την εβδομάδα αυτή, που ίσως δύσκολα μπορείς να τα διαχειριστείς και σε οδηγούν σε αντιπαράθεση με τους αγαπημένους σου. Παράλληλα, άτομα που μέχρι τώρα ήταν φιλικά απέναντί σου, φαίνεται πως για κάποιο λόγο σου γυρίζουν τη πλάτη. 
 
Ιχθείς
Απόφυγε να παραλλάζεις πράγματα που άκουσες, γιατί θα δημιουργήσεις παρεξηγήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις υποθέσεις, που ακόμα δεν έχουν ωριμάσει. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ούτε να απομακρύνεις κάποιο άτομο από κοντά σου, επειδή… κάτι άκουσες. 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-03-2015 12:54:00