blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 20 ως 26 Απριλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 20 ως 26 Απριλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο είναι το ευχάριστο γεγονός της εβδομάδας αυτής. Με μία διάθεση ελαφρώς πιο αισιόδοξη, ήρεμη και γαλήνια, βελτιώνουμε τη ζωή μας με επιμονή και πείσμα, βάζοντας πολλά πράγματα στη θέση που τους πρέπει.
 
Κριός
Με τα οικονομικά σου δεν βρίσκεις λογαριασμό την εβδομάδα αυτή, με τον Άρη και τον Ερμή να είναι στον Ταύρο, κάτι που σε κάνει να πιστεύεις πως με ένα μαγικό τρόπο θα διορθωθούν παλιές σου ατασθαλίες. Με λίγα λόγια, θα χρειαστεί να κάνεις περικοπές, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων αργότερα. Μία πρόταση που σου έγινε, κράτα την κρυφή, μέχρι να αποφασίσεις. Ποια είναι η σωστή απόφαση που πρέπει να λάβεις; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Έχεις την τιμητική σου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου, και η εβδομάδα σε βρίσκει γεμάτο αισιοδοξία και νέα πλάνα. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις την έναρξη ή την εφαρμογή σχεδίων, που μπορούν να απειλήσουν τα ήδη δοκιμασμένα και κεκτημένα. Για ακόμα μία φορά θα εκτιμήσεις και θα κατανοήσεις, πως η μεγαλύτερη αξία στη ζωή σου είναι οι σχέσεις σου. Οικογενειακές και φιλικές. Μάθε τι θα σου φέρει το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου. Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Το ζητούμενό σου την εβδομάδα αυτή είναι η προσωπική σου ικανοποίηση και επιβεβαίωση. Αυτή θα τη λάβεις έπειτα από το τέλος μιας κατάστασης, όπου θα αποδειχτεί πως είχες δίκιο και είχες προβλέψει την έκβασή της. Επίσης, απόφυγε να περνάς χρόνο με άτομα που δείχνουν να μην υπολογίζουν τα όρια και τις απαιτήσεις που θέτεις. Τις μέρες αυτές θα καταφέρεις να θέσεις θεμέλια σε κάτι μακροχρόνιο. Τι θα υλοποιήσεις αυτές τις μέρες; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Καρκίνος
Την εβδομάδα αυτή, η δύναμη και η πίστη στον εαυτό σου ενισχύεται, μαζί με τη πεποίθηση πως την τύχη σου μόνος τη φτιάχνεις. Όσον αφορά στο θέμα αυτό, θα έχεις υποστηρικτές από το φιλικό, αλλά και τον οικογενειακό κύκλο, που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις και να αρπάξεις τις ευκαιρίες. Απέναντι στο σύντροφο μη φέρεσαι με υπεροψία, γιατί θα χρειαστείς την υποστήριξή του. Ένα ταξιδάκι ίσως αναβληθεί, αλλά εσύ δεν θα χάσεις το κέφι σου. Ποια ευκαριία έρχεται; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Θα θελήσεις για ακόμα μία φορά, κόντρα στους καιρούς, να προσπεράσεις το τέλμα της ρουτίνας και να αφοσιωθείς στη καλοπέραση. Η ανάγκη σου να βρεθείς με κόσμο, κοινό και φίλους, είναι το αντίβαρο σε διάφορες ψυχολογικές πιέσεις. Παράλληλα, σαν μέσο θεραπείας χρειάζεσαι να αφεθείς στο ρομαντισμό και… όπου σε οδηγήσει. Το πιθανότερο είναι να βρεθείς κάπου μακριά με ένα αγαπημένο άτομο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Ό,τι αποφάσεις πάρεις, κοίτα να είναι καλά μελετημένες. Ποια είναι η σωστή απόφαση που καλείσαι να λάβεις; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Κατευθείαν για ένα νέο ειδύλλιο πας, αν και οι εξελίξεις θα σε βρουν όχι και τόσο καλά προετοιμασμένο. Αν υπάρχει ένα φλερτ από το γραφείο ή το χώρο δουλειάς γενικότερα, καλό είναι να καλύπτεις τα νώτα σου, γιατί οι φήμες θα σε εξαγριώσουν. Κινήσου έξυπνα και πρόβαλλε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, γιατί είναι αυτές που θα σε φέρουν μπροστά. Μην υποτιμάς κάποιον συνάδελφο, μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη βοήθεια. Ποιο άτομο θα σε πλησιάσει από το χώρο της δουλειάς σου; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Επειδή τα περιθώρια σχετικά με υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στενεύουν, φρόντισε να κρατηθείς στα συμφωνημένα χρονικά πλαίσια. Μη περιμένεις να σου χαριστούν λάθη και παραλείψεις, επειδή σαγηνεύεις κάποια άτομα. Ο τρόπος που θα κλιμακώσεις τις προτεραιότητές σου, θα καθορίσει και την επιτυχία των στόχων σου, αλλά και την επιβολή σου σε ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον. Ποιο λάθος σου πρέπει να προσέξεις; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Είναι συνετό να θέσεις κάποια σοβαρά θέματα υπό συζήτηση, για να παραμερίσεις τις παρεξηγήσεις του τελευταίου καιρού. Εάν μια ερωτική κατάσταση δείχνει σημάδια παρακμής, μη το ζορίζεις το θέμα, γιατί πρόκειται για χάσιμο χρόνου. Ένα νέο άτομο που ίσως εμφανιστεί στη ζωή σου, θα σου δώσει πολλούς λόγους να χαρείς και να σκεφτείς αισιόδοξα. Ποιο πρόσωπο εμφανίζεται; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Πιάνεις τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται άτολμα και διστακτικά, απέναντι σε άτομα που έχουν επιρροή στη δουλειά και τη ζωή σου. Ίσως μέσα σου δεν έχεις ιεραρχήσει πρόσωπα και γεγονότα, ώστε να μπορεί να έχεις μια ξεκάθαρη στάση. Από την άλλη, καλό είναι να περιμένεις να δεις την έκβαση κάποιων γεγονότων, πριν αποκαλύψεις την άποψη και τη τάση που έχεις προς αυτά. Παράλληλα, προσπαθείς να εκλογικεύσεις το σύντροφο, να πάρετε μία κοινή απόφαση που αφορά το μέλλον της σχέσης. Ποια είναι αυτή η απόφαση; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Αιγόκερως
Βασίσου στο ένστικτό σου τις μέρες αυτές, όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, και είναι σίγουρο πως δεν θα σε απογοητεύσει. Επιπλέον, ετοιμάζεσαι να απομακρύνεις ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου, το οποίο σε φορτίζει με ενοχές και άγχος. Επαγγελματικά, θα έρθεις σε ρήξη με έναν πελάτη ή εργοδότη, που όμως η λογική σου δε θα επιτρέψει τη κατάσταση να εκτροχιαστεί. Με ποιο άτομο έρχεσαι σε ρήξη; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Νέους δρόμους επαγγελματικής επιβεβαίωσης αναζητείς τις μέρες αυτές, κάτι που θα σε οδηγήσει σε δίλημμα και ίσως στην απόφαση να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, κάποια ξένη γλώσσα ή να δεσμευτείς με ένα πρότζεκτ. Ένα ταξίδι είναι μέσα στα σχέδιά σου, απλά ψάχνεις τη κατάλληλη συνοδεία, ώστε να σου μείνει αξέχαστο. Ποιο πρόσωπο θα σε ακολουθήσει; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Την εβδομάδα αυτή, πρόσφερε στον εαυτό σου καλοπέραση, χρόνο και χαλάρωση. Έχεις κουραστεί από άτομα που παραμονεύουν να σε κριτικάρουν, όταν εσύ δίνεις όλη σου την ενέργεια σε ένα νέο επίτευγμα ή προσπάθεια. Θα κληθείς να διαχειριστείς συναισθήματα, σχέσεις και χρόνο όσο πιο σωστά γίνεται, για να μην χάσεις τον έλεγχο. Εστίασε σε θετικές σκέψεις, οι οποίες θα συνοδευτούν μάλλον από θετικές εξελίξεις. Ποια ευνοϊκή εξέλιξη έρχεται; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-04-2015 14:04:00