blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 20 ως 26 Ιουλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 20 ως 26 Ιουλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Την εβδομάδα αυτή ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα, σκορπίζοντας την απαραίτητη αισιοδοξία, ώστε να αντιμετωπίσουμε το εξαντλητικό τετράγωνο μεταξύ του Ουρανού και του Άρη, που ευθύνεται για την απρόβλεπτη ροή των καταστάσεων.
 
Κριός
Καταστάσεις και σχέσεις που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, θα σε εγκαταλείψουν, αφήνοντάς σου ένα αίσθημα ανακούφισης. Φυσικά, θα χρειαστεί να συσφίξεις ή και να χαλαρώσεις σχέσεις επαγγελματικές, που περνάνε κρίση. Για άλλη μία φορά η οικογένεια θα αποτελέσει τη στήριξη που ζητάς στη ζωή σου, δίνοντάς σου συμπαράσταση και ζεστασιά.
 
Ταύρος
Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, οι καταστάσεις και κυρίως η διάθεσή σου βελτιώνονται, βρίσκοντας παντού συμμάχους και ανθρώπους να σε κατανοήσουν. Επίσης, πολλά πράγματα που σε ταλαιπωρούσαν και είχαν σφηνωθεί σαν ανασφάλειες και ερωτηματικά στο μυαλό σου, θα απαντηθούν μέσα από τυχαίες αλλά σημαντικές συγκυρίες.
 
Δίδυμοι
Οι σκέψεις και οι απορίες που κρατάς μέσα σου και αφορούν τη σχέση σου, με την όψη του Άρη και του Ουρανού θα έρθουν στην επιφάνεια, με τρόπο ξαφνικό, αναγκάζοντάς σε να ξεκαθαρίσεις και να κατασταλάξεις. Ένα άτομο μπορεί να σε πιέσει να αλλάξεις σχέδια και προθέσεις, ώστε να πας με τα νερά του.

 

Καρκίνος

Στο επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχει πολύ ένταση και θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις. Ίσως είσαι σε φάση να παρατήσεις μια δουλειά επειδή σου προκαλεί άγχος και σε πιέζει. Πριν το κάνεις, μέτρα κινήσεις και εναλλακτικά σχέδια. Παράλληλα, να είσαι σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθεις σε αλλαγές που έρχονται στη σχέση σου.
 
Λέων
Προσπαθείς να κάνεις μία νέα αρχή, διαγράφοντας καταστάσεις και άτομα που θεωρείς πως απλά εντείνουν τη πίεσή σου. Με την Αφροδίτη να περνάει στην Παρθένο, θα αντιμετωπίσεις οικονομικές στενότητες και περιορισμούς, βάζοντας τα πράγματα σε μία λογική σειρά. Μία πρόσκληση να φύγεις μακριά για λίγο, συντελεί στο να πάρεις τη σκέψη σου από τα προβλήματά σου.
 
Παρθένος
Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σου, ασκείς έντονη γοητεία και επιρροή στους γύρω σου. Παράλληλα, νιώθεις να συγκρούεσαι εσωτερικά και σιωπηλά με άτομα που μέχρι πρότινος είχατε απόλυτη ταύτιση. Αυτό γίνεται γιατί αναζητάς κάτι πιο ενδιαφέρον, καλύτερο και πιο αξιόπιστο, από αυτό με το οποίο συμβιβάζεσαι.
 
Ζυγός
Την εβδομάδα αυτή θα βρεθείς να παλεύεις να αποδείξεις τις ικανότητές σου στη δουλειά, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι τις αμφισβητούν και έχουν συμφέρον να σε παραμερίσουν. Συγκράτησε το χείμαρρο που βγαίνει από μέσα σου, αποφεύγοντας να δείξεις τη χειρότερή σου πλευρά, γιατί δεν είναι σίγουρο πως ο παρορμητισμός θα σε φέρει στο σωστό δρόμο.
 
Σκορπιός
Μη γίνεσαι εύκολο θύμα σε ίντριγκες και διαμάχες την εβδομάδα αυτή, γιατί θα σπαταλήσεις την ενέργειά σου. Όσον αφορά τη σχέση σου, θα νιώσεις την ανάγκη να πεις λόγια και σκέψεις που για καιρό έκρυβες από ευγένεια και ευαισθησία. Παράλληλα, θα σε αναστατώσει το ενδεχόμενο να βρεθείς αντιμέτωπος με παλιές αποφάσεις ή ανθρώπους που ανήκουν στο παρελθόν σου.
 
Τοξότης
Από ανασφάλεια και επιφύλαξη, δεν αφήνεις τον εαυτό σου να χαρεί μέσα από μία νέα γνωριμία, που ξέρεις πως θα καταλήξει σε κάτι ερωτικό. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε να επιβάλλεις στον άλλον απόψεις, ιδέες και τρόπο ζωής, γιατί η αντίδρασή του θα σε εκπλήξει. Αν σε ένα θέμα έχεις πάρει λάθος αποφάσεις, μη ρίχνεις την ευθύνη στην οικογένεια.
 
Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, οι οποίες θα πάρουν μία εντελώς απρόβλεπτη τροπή. Ίσως χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις και να αναθεωρήσεις τη θέση που έχεις παραχωρήσει σε κάποιους ανθρώπους στην ζωή σου. Μην κλειστείς στο καβούκι σου, αν κάποιος θέλει τη προσοχή σου για να σου εκθειάσει μία δυσάρεστη κατάσταση.
 
Υδροχόος
Μία κουβέντα που ξεκινά πολιτισμένα, ίσως καταλήξει σε ανεξέλεγκτο τυφώνα με απρόβλεπτες εξελίξεις. Είναι συνετό, την εβδομάδα αυτή να μην αφήσεις τα νεύρα να σε καθοδηγήσουν, ούτε να ξεσπάσεις με τη πρώτη ευκαιρία. Είναι επιτακτική ανάγκη να προσέξεις την υγεία σου και μην αφήσεις κάποια ενόχληση, χωρίς να ελέγξεις τη προέλευσή της.
 
Ιχθείς
Αφοσιώσου στη σχέση σου και μην αφήνεις να εισχωρούν τρίτοι, επιβάλλοντας άποψη για το πώς θα πρέπει να τη διαμορφώσεις. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα αμέσως, όσον αφορά ένα άτομο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα, γιατί συχνά τα φαινόμενα απατούν. Άσε χρόνο στο επαγγελματικό σου μέλλον να δείξει τι ζητά από σένα και τι μπορείς εσύ να κάνεις γι’ αυτό, ώστε να επαληθευτεί.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-07-2015 14:02:00