blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας, 21 ως 27 Απριλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας, 21 ως 27 Απριλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο Ταύρο, επηρεάζοντας τη φιλοσοφία της ζωής, ενώ μας χαρίζει σύνεση, υπομονή και διάρκεια, ειδικά στις σχέσεις μας. Τον Ήλιο ακολουθεί και ο Ερμής, εγκαταλείποντας με τη σειρά του και αυτός το Κριό.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Κριός
Την εβδομάδα αυτή θα σε απασχολήσουν θέματα επιβίωσης, αφού κατά πολύ έχεις ξεφύγει, όσον αφορά στα έξοδα. Παράλληλα, μην αφήνεις άτομα που ξέρεις πως δεν φημίζονται για την θετικότητά τους, να σε πλησιάσουν. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου, περιμένεις να βάλεις σε καλούπι πολλές προσδοκίες σου, ενώ η μέθοδος της πειθούς που ακολουθείς, δείχνει να έχει αποτελέσματα. Φέρνεις νέο κόσμο στη ζωή σου, ωστόσο κάποια πράγματα από το παρελθόν συνεχίζουν να σου προκαλούν πονοκέφαλο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Το εργασιακό θα είναι το κατεξοχήν θέμα που σε απασχολήσεις τις ημέρες αυτές, ενώ πασχίζεις να παραμερίσεις τις προστριβές με άτομα του περιβάλλοντος. Για να συνεχίσεις επαγγελματικά σε καλό μονοπάτι, παραμέρισε τα εμπόδια από το παρελθόν σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Τα σχόλια και οι φήμες που προέρχονται από κάποιους, σε βγάζουν από τα νερά σου. Θα χρειαστεί να αντιδράσεις, για να σταματήσεις το παρασκήνιο. Πρόσεξε τη σχέση σου, γιατί επιβαρύνεται από κακόβουλες ενέργειες τρίτων και την υγεία σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Την εβδομάδα αυτή θα σε απασχολήσει η σχέση σου, ενώ θα χαλαρώσεις από το στρες και το εργασιακό άγχος. Ευκαιρία να ασχοληθείς με παλιά χόμπι και οτιδήποτε σε ανεβάζει ψυχολογικά. Επίσης, σκέψου το ενδεχόμενο να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
H Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στα μέσα της εβδομάδας, σε αποπροσανατολίζει και όσον αφορά στην καθημερινότητά σου, δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Μην καταφεύγεις σε υπερβολές και εκτεθείς. Επίσης, καλό είναι να ξέρεις τι υπόσχεσαι στη σχέση σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Οι μέρες που έρχονται, είναι σημαντικές για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία και την κοινωνική σου καθιέρωση. Μπορεί να αποκαλυφθεί ένα ψέμα για σένα, από ένα συνάδελφο, ή να διαπραχθεί μία αδικία σε βάρος σου. Κράτα τη ψυχραιμία σου και πήγαινε ένα διήμερο κάπου μακριά, με καλή παρέα. Θα λειτουργήσει σαν την καλύτερη ψυχοθεραπεία. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Σοβαρές αναθεωρήσεις κάνεις τις μέρες αυτές, ενώ η Αφροδίτη στον Ιχθύ, σε βάζει σε διλήμματα ερωτικού περιεχομένου, καθώς και ανασφάλειες. Η δύναμή σου, είναι τα εργασιακά, στα οποία θα βρεις ευκαιρία να επιβεβαιωθείς και να “ταΐσεις” με ζήλεια αυτούς που εποφθαλμιούν τη θέση σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Έχεις ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, η οποία θα σε στηρίξει σε ένα σοβαρό πρόβλημά σου. Παράλληλα, τα ερωτικά σου αποκτούν νέο ενδιαφέρον, με παλιά άτομα να παρελαύνουν εκ νέου στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται μία γενναία απόφαση, να προχωρήσεις στην επόμενη φάση τη σχέση σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Εβδομάδα δύσκολη όσον αφορά στην επικοινωνία σου, αφού εσύ μπορεί να είσαι προσεκτικός με το τι λες, οι άλλοι όμως το παρερμηνεύουν και το γυρίζουν εναντίον σου. Περίμενε υπομονετικά, αφοσιώσου στα δικά σου και απόφυγε τις διενέξεις και τα ξεκαθαρίσματα, γιατί άκρη δε θα βγάλεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Ίσως να είναι η είδηση η καλή που περιμένεις, ή μια υπόσχεση που βλέπεις να πραγματοποιείται. Ό,τι και να είναι, η εβδομάδα αυτή, θα απομακρύνει τα κλισέ από τη ζωή σου και θα σου ανοίξει προοπτικές, για κάτι καλύτερο στο κοντινό μέλλον. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Χαράς Ευαγγέλια για την τσέπη σου οι μέρες αυτές, αφού η δράση των προηγούμενων εβδομάδων αποδίδει καρπούς, γεγονός που σε χαροποιεί, αλλά και σε κάνει να προχωράς στα σχέδιά σου. Επίσης, η αντίληψη για τον έρωτα αλλάζει μέσα σου και επιλέγεις σύμφωνα με πιο αυστηρά κριτήρια. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-04-2014 00:00:00