blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 21 ως 27 Ιουλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 21 ως 27 Ιουλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

H εβδομάδα καθορίζεται από τη προσπάθεια μας να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Ο Δίας από τον Λέοντα μας δίνει αισιοδοξία, πως όλα θα πάνε καλύτερα απ’ ό,τι πιστεύουμε.
 
Κριός
Αν κοντρολάρεις τη τάση σου να επεμβαίνεις στις ζωές των άλλων, θα μπορέσεις να κρατήσεις κοντά σου κάποιους φίλους και υποστηρικτές. Παράλληλα, θα γνωρίσεις τη πιο θετική πλευρά του ανθρώπινου συναισθήματος, μέσα από κάτι καινούργιο, που εισχωρεί ξαφνικά στη ζωή σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Προσπαθείς να σβήσεις παρελθόν και μνήμες, με το να δώσεις νέα πνοή σε μια παλιά σχέση. Αν αυτό σε βοηθά να χαμογελάς, κάνε το. Ωστόσο, θα βρεθείς σε δίλημμα, αφού αφήνεις τη πόρτα ανοιχτή για κάτι νέο και ενδιαφέρον. Αυτό δε θα αργήσει να εμφανιστεί. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529. 
 
Δίδυμοι
Βάζεις όρια στις σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, ώστε να ξεμπερδέψεις το κουβάρι μέσα σου. Θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή τις μέρες αυτές, θα ενταχθείς σε διάφορες ομάδες και θα απολαύσεις προνόμια. Μην παραλείψεις μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σου, για τις αποφάσεις που σας αφορούν. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Τα θέματα της οικογένειας σου σε απασχολούν τις μέρες αυτές και θα προσπαθήσεις να βοηθήσεις στην επίλυσή τους. Οικονομικά, ανοίγει μία φωτεινή πόρτα που θα σε χαροποιήσει, αφού θα σε απαλλάξει από σκοτούρες και χρέη. Ένα νομικό θέμα βρίσκει τη λύση του. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Η τύχη σου χαμογελά, ενώ οι ευκαιρίες για μια γνωριμία, ένα ταξίδι, μια ευκαιρία για επαγγελματική καταξίωση, είναι εδώ. Η κοινωνική ζωή θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω, αφού θα βρεθείς στο επίκεντρο θαυμασμού και αποδοχής. Αν πας διακοπές, η τύχη σου επιφυλάσσει και άλλα όμορφα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529. 
 
Παρθένος
Προσοχή στα άτομα που επιλέγεις να σε συνοδεύσουν στις διακοπές σου, γιατί μία έλλειψη συνεννόησης θα την έχετε. Θα μπεις στο πειρασμό να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, που όμως έχει ρίσκο. Ακολούθα το όνειρο, έστω και καλοκαιρινό. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529. 
 
Ζυγός
Καταφέρνεις να είσαι στο επίκεντρο, να τραβάς τα βλέμματα και να κάνεις επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Αν και σε έχουν ανάγκη κάποια άτομα, ωστόσο θα επιλέξεις την ηρεμία σου, περνώντας διακοπές κάπου αλλού, κάπου μακριά, κάπου με ιδιαίτερη παρέα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Έχεις απίστευτη ενέργεια, την οποία προσπάθησε να διοχετεύσεις σε δημιουργικά πράγματα. Η συμπεριφορά ενός δικού σου ατόμου σε πληγώνει, αλλά επιλέγεις τη σιωπή από το ξεκαθάρισμα. Πριν βγάλεις ανακοινώσεις για τη προσωπική σου ζωή, σιγουρέψου πρώτα για τη σοβαρότητά τους. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Σε φορτώνουν ευθύνες, τη στιγμή που εσύ δε ζήτησες καμία. Παράλληλα, νιώθεις να υποβιβάζεσαι στη δουλειά, χωρίς να αναγνωρίζονται οι κόποι σου. Προσανατολίζεσαι για κάτι καινούργιο και πιο ανταποδοτικό, αλλά άσε τα νέα σχέδια για το φθινόπωρο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Μη φιλτράρεις τα πάντα με τον ορθολογισμό σου, ειδικά αν κάποιος σου κάνει ερωτική εξομολόγηση. Αφέσου στη στιγμή και τη διάθεση, χωρίς να πρέπει να καθορίσεις το μέλλον σου άμεσα. Στη σχέση σου κάτι αλλάζει, αλλά μπορεί να είναι προς το καλύτερο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Είσαι σε μία φάση, από την οποία δεν αντλείς ικανοποίηση από τις επιδόσεις σου. Παράλληλα, θες να φέρεις ποιότητα στο χώρο που ζεις, αλλά και τη σχέση σου. Μέσα από ένα ταξίδι, θα βάλεις τις σκέψεις σου σε σειρά και θα ξέρεις επιτέλους τι πρέπει να κάνεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Η πίεση των ημερών υποχωρεί σιγά και σταδιακά. Η ανάγκη να πας διακοπές είναι έντονη και δεν περιμένει. Τα εμπόδια που εμφανίζονται και σου φράζουν το δρόμο, είναι απλά καταστάσεις που άφησες κάποτε μισοτελειωμένες. Μην κόβεις τα δεσμά με κάποιο άτομο που σου είναι σημαντικό, αν ακόμα έχεις αμφιβολίες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-07-2014 00:00:00