blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

H τελευταία εβδομάδα του χρόνου ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, καθώς και την είσοδο του Ήλιου σε αυτόν. Νέα ξεκινήματα, περισσότερη οργανωτικότητα, επιφύλαξη και ευσυνειδησία. Υψηλοί στόχοι και φιλοδοξία, ανοίγουν δρόμο για βελτίωση σε διάφορους τομείς της ζωής μας.
 
Κριός
Νέα ξεκινήματα και θετικές ειδήσεις όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σου. Η πίεση που ασκείς στον εαυτό σου, είναι επειδή θέλεις να βελτιώσεις την εικόνα σου απέναντι σε σένα πρωτίστως. Οι εξελίξεις στη δουλειά, απαλύνουν την καταπίεση που μπορείς να νιώθεις. Μάθε τις εξελίξεις που θα συμβούν. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Η ανασφάλεια που συχνά κρύβεις, γίνεται η αιτία να κάνεις εκρηκτικές τις σχέσεις σου. Η οικογένεια σε πιέζει, ενώ εσύ φέρνεις αντίσταση σε ό,τι διαταράσσει την ηρεμία σου. Ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν τελευταία κάποιοι φίλοι, σε βάζει σε σκέψεις και υποψίες. Μάθε τι μπορεί να σου κρύβει ένα άτομο που βρίσκεται κοντά σου. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Νιώθεις να βρίσκεσαι δέσμιος σε μία κατάσταση που δε σε ικανοποιεί, αφού άλλοι ορίζουν τι θα κάνεις, με ποιο τρόπο και πότε. Από τη μια προσπαθείς να πειθαρχήσεις, από την άλλη ζητάς την ανεξαρτησία σου. Τις μέρες αυτές οι συνθήκες στα ερωτικά θα βελτιωθούν, αφήνοντας σε να ελπίζεις για ένα πιο θετικό μέλλον. Μάθε τις εξελίξεις που θα συμβούν με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Οι επιθυμίες σου στέκονται στο προσκήνιο και αυτή την εβδομάδα, ενώ η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε προκαλεί να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στις σχέσεις και την εργασία. Για τους αδέσμευτους, μία γνωριμία μέσα στις γιορτές που θα είναι καθοριστική. Επίσης, να προσέξεις την υγεία σου, γιατί ό,τι παραμελείς, σε τιμωρεί. Ποιο άτομο θα σε πλησιάσει αυτές τις ημέρες; Για να το μάθεις στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Λέων
Την εβδομάδα αυτή, θα κάνεις μία αξιολόγηση, τι κατάφερες, τι επιθυμούσες, που βρήκες εμπόδια. Ίσως συγκρουστείς με τον εαυτό σου, αφού θα διαπιστώσεις πως σε κάποια σου όνειρα έκανες εκπτώσεις. Επειδή ποτέ δεν είναι αργά, κάνε αυτό που σε ευχαριστεί. Ένα σεμινάριο, μία ξένη γλώσσα, ένα ταξίδι, αλλαγή επαγγέλματος ή φίλων. Μάθε ποια πρόσωπα έρχονται και ποια φεύγουν από τη ζωή σου. Στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Τις μέρες αυτές σε φορτίζει η σχέση σου με την οικογένεια. Θα πρέπει να δείξεις κατανόηση, εάν με τους γονείς ή κάποιους συγγενείς έρθεις σε αντιπαράθεση, αποφεύγοντας έτσι να χαλάσεις το γιορτινό πνεύμα. Είσαι σε ετοιμότητα να επαναστατήσεις, αλλά πριν το κάνεις, θυμήσου πως με τη διπλωματία θα πάρεις αυτό που θέλεις, αφήνοντας τους άλλους ικανοποιημένους. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις. Στείλε ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Προσπαθείς να βρεις το χώρο και το χρόνο να στριμώξεις τη προσωπική σου ζωή, η οποία υποφέρει από την απόλυτη αφοσίωση σου στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Προσπάθησε να αλλάξεις αυτό που σε ενοχλεί, έστω και αν αυτό σημαίνει να υψώσεις ανάστημα απέναντι σε αφεντικό ή κάποιο γονιό που σε καταπιέζει. Αν κινείσαι δικαστικά, μην αφήνεις τίποτα στη τύχη. Προετοιμάσου μαθαίνοντας από τώρα τις αλλαγές που έρχονται. Στείλε ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529.
 
Σκορπιός
Βιώνεις μία αλλαγή καταστάσεων και ατόμων, όπως επίσης και μία ανανέωση και βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Κάποια άτομα θα σου δείξουν πως ο κύκλος της γνωριμίας σας έκλεισε, ενώ κάποια άλλα πως θεωρούν τη παρουσία σου στη ζωή τους, υψίστης σημασίας. Μη μοιράζεις απογοητεύσεις, επειδή εσύ δε ξέρεις τι ζητάς. Μάθε τις αλλαγές που έρχονται στις σχέσεις σου. Στείλε ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529.
 
Τοξότης
Θα βρεθείς αντιμέτωπος με την καταλυτική δύναμη του λόγου και της διαπραγμάτευσης. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο θέλεις να παλέψεις και να κερδίσεις, τώρα είναι ώρα να το κυνηγήσεις. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, θα είναι αυτές που θέλεις να σου χτυπήσουν τη πόρτα. Μεγάλη συμπαράσταση από ένα φίλο. Μάθε την ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σου. Στείλε Α20 στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Αιγόκερως
Ενάντια σε προτροπές και συμβουλές καλοπροαίρετων, κινείσαι την εβδομάδα αυτή. Ξέρεις πολύ καλύτερα τι χρειάζεται για να φτάσεις στο στόχο σου και τι μπορεί να σε βοηθήσει. Αξιοποίησε τις γνωριμίες σου και μην υποτιμάς κανένα γύρω σου, γιατί η βοήθεια που θα σου δοθεί, ίσως να είναι από εκεί που ούτε καν το περιμένεις. Μάθε ποιο άτομο θα σε πλησιάσει και τι θα σου προσφέρει. Στείλε Α20 στο 54529.
 
Υδροχόος
Μια μεταμορφωτική εβδομάδα σε περιμένει, με αγαπημένα άτομα, επαγγελματικές συμφωνίες και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Εσύ ωστόσο θέλεις να δεις διαφορά στη ζωή σου γρήγορα και αναίμακτα, κάτι που είναι δύσκολο. Απλά ξεφορτώσου οτιδήποτε αρνητικό και όλα θα έρθουν από μόνα τους. Ίσως πεις ναι σε ένα ταξίδι-αστραπή. Θα το πραγματοποιήσεις; Μάθε το τώρα στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Ιχθείς
Οτιδήποτε σε στενοχωρεί την εβδομάδα αυτή, φρόντισε να το απομακρύνεις, είτε άτομο είναι, είτε κατάσταση. Αν σκοπεύεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, τότε μη βαδίσεις στα βήματα του παρελθόντος, ακόμη και αν πιστεύεις σε δοκιμασμένες συνταγές. Ένα αγαπημένο άτομο θα σε χαροποιήσει αναπάντεχα. Μάθε πως. Στείλε Α20 στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-12-2014 12:52:00