blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στο Λέοντα την εβδομάδα αυτή, λειτουργεί ευεργετικά, ενεργοποιώντας θετικές συγκυρίες, ευκαιρίες και υπέρβαση των εμποδίων. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στο Καρκίνο, μας απαλλάσσει από επιθετικές συμπεριφορές.
 
Κριό
Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις και μελέτα με προσοχή τις κινήσεις σου και τις προτάσεις που δέχεσαι, γιατί ενδέχεται να ξεγελαστείς. Η τύχη σου δεν σε ξεχνά τις μέρες αυτές και σου φέρνει καλά νέα και… κάποιον να σε προσέχει. Θα πιεστείς βέβαια στον οικονομικό τομέα, αλλά και στην εργασία, εξ αιτίας κάποιων παλιών αποφάσεων. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Ταύρος
Περνάς σε μια φάση, κατά την οποία ετοιμάζεις αλλαγές στον εργασιακό ή οικογενειακό σου χώρο, με τη προοπτική να επεκταθείς. Με κάποια μέλη της οικογένειάς σου θα πρέπει να συνθηκολογήσεις, ώστε να επικρατήσει ηρεμία. Δέξου πως δεν υπάρχει μόνο μία οπτική σε μία κατάσταση. Η εύρεση ενός έξτρα εισοδήματος σε βγάζει από το αδιέξοδο. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Δίδυμοι
Θα πρέπει να εργαστείς με σκοπό να θεμελιώσεις κάτι που με όρεξη τώρα ξεκινάς, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου αργότερα. Πρόσεχε πώς θα αντιμετωπίσεις άτομα που επεμβαίνουν στη ζωή και τη σχέση σου, κρατώντας τα μακριά. Οι αποδοχές από την εργασία σε εκπλήσσουν ευχάριστα. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
 
Καρκίνος
Έχεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις τις διακοπές σου με κάποιο άτομο, από τις οποίες θα δεις τα πράγματα με άλλη οπτική και θα αναθεωρήσεις τα απόψεις σου. Στη δουλειά, αν νιώσεις από κάποιο άτομο πίεση, φρόντισε να κάνεις φανερή τη στάση σου και να μην επιτρέψεις να συνεχιστεί η κατάσταση. Τις σπουδαίες αποφάσεις τις αναβάλεις για αργότερα και καλά κάνεις. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Λέων
Απόφυγε να εκμυστηρευτείς τα εσώψυχά σου σε κάποια άτομα, έστω και αν γι’ αυτά βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Επαγγελματικά, αν έχεις αναλάβει κάτι δύσκολο και περίπλοκο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια και πίστωση χρόνου για να το φέρεις σε πέρας. Η σύνοδος του Δία με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, λειτουργεί μαγευτικά, θετικά και άμεσα, ανοίγοντας το δρόμο για να αποκτήσεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Παρθένος
Μη μοιράζεις ελπίδες και υποσχέσεις τη στιγμή που σου είναι δύσκολο να ανταποκριθείς, γιατί θα εκτεθείς και θα ρισκάρεις την αξιοπιστία σου. Έχε το νου σου, γιατί θα ανακαλύψεις πως κάποιοι φίλοι σχεδιάζουν και κινούνται εναντίον σου παρασκηνιακά. Μη βασανίζεσαι για κάτι που μετάνιωσες ή θα μπορούσες να είχες κάνει αλλιώς. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Ζυγός
Με τον Άρη να περνάει στο Καρκίνο την εβδομάδα αυτή, έρχονται στην επιφάνεια θέματα με τα εργασιακά σου και τα οικογενειακά. Το ένα επηρεάζει το άλλο και θα πρέπει να βρεις τρόπους να τα εξισορροπήσεις. Απόφυγε τις διενέξεις με τους συναδέλφους και ρύθμισε τις απαιτήσεις που η εργασία έχει από εσένα, ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για την οικογένεια. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Σκορπιός
Με το Κρόνο να κινείται στο ζώδιό σου ανάδρομα, σε αναμένει μία εβδομάδα με αρκετές υποχρεώσεις, ευθύνες και παλιές εκκρεμότητες. Κάποιοι θα φορτώσουν στους ώμους σου επιπλέον υποχρεώσεις, κάτι που σε ενοχλεί. Θέσε προτεραιότητες και συγκεκριμένα, απαραβίαστα όρια. Όσο και να θέλεις να τα φέρεις όλα σε πέρας, αυτό θα είναι αδύνατον, αλλά και άσκοπο. Άσε τους άλλους να αναλάβουν τα δικά τους προβλήματα και μην τα υιοθετείς. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Τοξότης
Αν προκύψει μία νέα γνωριμία στη ζωή σου, χαλάρωσε και εκφράσου ανοιχτά για το τι νιώθεις, χωρίς περιστροφές. Επαγγελματικά, θα υπάρξει ένα ενδιαφέρον σκηνικό, ωστόσο αν δεν νιώσεις πως γίνεσαι ένα με το κομμάτι που σε ενδιαφέρει, δεν θα σε ωφελήσει μία ενδεχόμενη αλλαγή. Προσπάθησε να βοηθήσεις ένα φίλο που έχει κάποιο πρόβλημα. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Αιγόκερως
Ασταθείς καταστάσεις έχεις να χειριστείς την εβδομάδα αυτή στα ερωτικά, αλλά και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, ο σύντροφος απομακρύνεται και εσύ καλείσαι να λύσεις γρίφους. Αποκατάστησε την επικοινωνία μεταξύ σας, διαφορετικά θα υπάρξουν διαφορές και διενέξεις. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Υδροχόος
Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον Λέοντα, ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Έχεις ένα χάρισμα τις μέρες αυτές και με ό,τι καταπιάνεσαι, το φέρνεις εις πέρας χωρίς κόπο. Αν είσαι μόνος, ενδέχεται να κάνεις μία γνωριμία από αυτές που θεωρούνται καλότυχες και με προοπτική. Αν είσαι σε σχέση, τότε έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μία βελτιωμένη εκδοχή της, με αναζωπύρωση του έρωτα και αξέχαστες στιγμές. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Ιχθείς
Την εβδομάδα αυτή θέλεις να αποδιώξεις από πάνω σου τη καταπίεση και τις υποχρεωτικές κοινωνικές επαφές. Δε βρίσκεις λόγο να κρύβεις τη γνώμη σου και τα αισθήματα για κάποιο άτομο, που στο παρελθόν σε ταλαιπώρησε. Προσπάθησε να χαρίζεις ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου και να ασχολείσαι με ό,τι σου κάνει καλό και έχει ευεργετική επίδραση πάνω σου. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-06-2015 14:41:00