blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 22 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 22 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Την εβδομάδα αυτή ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, δίνοντας μας μία γερή δόση αισιοδοξίας,συντροφικότητας και αρμονίας. Αυτό δηλαδή που χρειαζόμαστε, μέσα σε μία πολύβουη καθημερινότητα.

Κριός
Μια εβδομάδα, κατά την οποία οι κοινωνικές επαφές και τα καλέσματα, σε βγάζουν από την όποια απαισιοδοξία νιώθεις. Πρόσεχε σε τι είδους υποσχέσεις δίνεις βάση και τις λάθος εντυπώσεις που μπορεί να αφήσεις σε κάποια άτομα, που τα έχεις ανάγκη. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Έχεις μια πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου, καλύπτοντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες με αυτό το τρόπο. Επαγγελματικά, έχεις βρει τρόπο να καθησυχάσεις εντυπώσεις και καταστάσεις και να παραμερίσεις τα εμπόδια. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Περιόρισε τις σπατάλες και απόφυγε να επιβάλεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου, γιατί θα υπάρξουν παρατράγουδα. Ένας αγαπημένος φίλος θα σου σταθεί και πάλι σε κάποιο πρόβλημά σου, ενώ απόφυγε να πάρεις μέρος σε μία διένεξη στο χώρο της δουλειάς. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Μια πρόταση, μια προοπτική ή μία θετική, αναπάντεχη αλλαγή, σου ανοίγεται την εβδομάδα αυτή. Οι στόχοι σου γίνονται πιο κοντινοί και η ζωή σου βελτιώνεται μέσα από τις αποφάσεις που παίρνεις. Ετοιμάζεσαι να κάνεις ένα βήμα προς την ανεξαρτησία, είτε επαγγελματική είναι αυτή, είτε προσωπική. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Θα χρειαστεί να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις την εβδομάδα αυτή. Μην παραμελείς την υγεία σου και προσοχή στο στρες. Στη δουλειά νιώθεις πως αναλαμβάνεις τα λάθη ενός άλλου ατόμου και αδικείσαι. Μην αφήνεσαι σε διαμάχες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Στη σχέση σου, κολλάς σε εκνευριστικές λεπτομέρειες και δημιουργείς πίεση στο σύντροφό σου. Αν είσαι ερωτικά διαθέσιμος, ίσως συναντήσεις κάποιο άτομο, το οποίο θα σε συναρπάσει και θα σε βάλει στη διαδικασία της αυστηρής αυτοκριτικής. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Απόδραση, ξεκούραση και ένα ζευγάρι αυτιά να ακούνε τα προβλήματά σου, περιλαμβάνει η βδομάδα που έρχεται. Θέλεις να αδειάσεις το μυαλό σου από ό,τι σε βαραίνει και να κάνεις πράγματα, που υπό άλλες συνθήκες θα δίσταζες. Μην καταπιέζεσαι. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Ενθουσιάζεσαι, φλερτάρεις και αναμένεις για τα καλύτερα, την εβδομάδα αυτή. Αν είσαι σε σχέση, δώσε λίγη περισσότερη προσοχή στο σύντροφό σου και θα σου το ανταποδώσει στο έπακρο. Μη διστάσεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου, είτε με αγορές, είτε με ιαματικές θεραπείες. Το έχεις ανάγκη. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Η διάθεσή σου είναι στα καλύτερά της, ενώ ερωτικά η λίμπιντο ανεβασμένη και οι γνωριμίες ικανοποιητικές. Επιδίωξε να πλησιάσεις αυτόν που σου προκαλεί καρδιοχτύπια και ίσως να έχεις θετική ανταπόκριση. Μια απόδραση για δύο θα έχει ευχάριστες εξελίξεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Προσπαθείς να βρεις τρόπους να ξεφύγεις με το ταίρι σου μακριά από τη ρουτίνα και να προσφέρεις στιγμές χαλάρωσης. Μέσα από φίλους θα έχεις κάποια πρόταση για κοινωνικές δραστηριότητες, που θα σε αναζωογονήσουν. Παίζεις με την ιδέα να αλλάξεις χώρο εργασίας. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Τολμηρά παιχνίδια παίζεις στον έρωτα και η πιθανότητα να ξεσκεπαστείς είναι υπαρκτή. Είναι πιο έξυπνο να κρατήσεις τα μυστικά που σου εξομολογούνται, παρά να πέσεις στη παγίδα του κουτσομπολιού και να μετρήσεις απώλειες από φίλους. Ένα άτομο θα σου φέρει καλά νέα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Ίσως μπερδέψεις τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σου, με άγνωστες για σένα συνέπειες. Ένας έρωτας στο χώρο της δουλειάς, ίσως δεν είναι το πιο κατάλληλο σενάριο για την εξέλιξη σου. Αν ωστόσο επιμένεις να το ζήσεις, κράτα τα μάτια ανοιχτά και το στόμα σου κλειστό. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-09-2014 14:22:00