blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29 Μαρτίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29 Μαρτίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα αυτή μας βρίσκει με τον Ήλιο να διανύει το Κριό, χαρίζοντας αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ώστε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις καθημερινές πιέσεις. Φυσικά, ο έρωτας έχει το πρώτο λόγο, αφού κάτω από την επιρροή του ζωδίου αυτού, γίνεται το… αγαπημένο χόμπι της Άνοιξης.
 
Κριός
Με τον Ήλιο να φωτίζει τον μήνα του Κριού, διανύεις μια εβδομάδα όπου θα υπάρξει επαγγελματική επιτυχία, πρόοδος και αρμονία στα προσωπικά σου. Μπορείς να πλησιάσεις χωρίς εμπόδια το άτομο που επιθυμείς. Ευνοείσαι σε θέματα συμφωνιών, εμπορικών διαπραγματεύσεων και μακροχρόνιων πλάνων. Τι θα προκύψει στη δουλειά σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
H Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τις καταστάσεις σαφώς πιο ευνοϊκές για σένα, φέρνοντας στη ζωή σου αρμονία, γνωριμίες, χρήματα και εξάρτηση από τα ωραία πράγματα. Προσεγγίζεις τους φίλους σου με μία διάθεση πρακτική και λιγότερο συναισθηματική. Ίσως μετράς τι έχουν κάνει για σένα μέχρι τώρα, σκοπεύοντας να επιφέρεις αλλαγές στον τομέα αυτό. Μάθε πως πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής, παραμένοντας στους Ιχθείς, σου προσθέτει μια μεγάλη δόση ευαισθησίας. Αν και αντιδράς άμεσα σε κάθε ερέθισμα, ίσως θα πρέπει να αναλύσεις ακόμα μία φορά τα πράγματα. Στη δουλειά υπάρχει κάτι που δε σε αφήνει να ησυχάσεις, μέχρι να το ξεκαθαρίσεις. Ίσως σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μία δεύτερη απασχόληση. Τι θα συμβεί και πως πρέπει να το διαχειριστείς; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή, θα σου υπενθυμίσει τι όμορφα που είναι να νιώθεις την Άνοιξη να εισβάλει στο ζωή σου, φέρνοντας ανανέωση σε κάθε τομέα, συνειδητοποίηση για το τι χρειάζεσαι πραγματικά, αλλά και δικτύωση, καθώς θα βρεις άτομα και ομάδες, με τα οποία μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Ένα σου ταλέντο θα αξιοποιηθεί, ανοίγοντάς σου νέες προοπτικές. Ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις; Μάθε τώρα από τους ειδικούς. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Μία λαμπερή εβδομάδα προβλέπεται για σένα, αφού κοινωνικά θα είσαι ακούραστος, ακολουθώντας τη παρόρμησή σου για δικτύωση, επαφή και συνευρέσεις. Έχεις εύνοια στα επαγγελματικά, με πιθανές προτάσεις από δουλειές που έχουν κύρος και ίσως σχετίζονται με το εξωτερικό. Ένα φλερτ στο χώρο εργασίας, μπορεί να εξαφανίσει το στρες που έχεις στη δουλειά σου, επιδρώντας θεραπευτικά. Με ποιο πρόσωπο εξελίσσεται η σχέση σας; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να το μάθεις.
 
Παρθένος
Καλείσαι να επιδείξεις ομαδικό πνεύμα την εβδομάδα αυτή, όχι μόνο στα εργασιακά, αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να βρεθείς με κάποιες ομάδες με κοινό σκοπό ή με πολλά άτομα, όπου θα πρέπει να βγάλεις στην επιφάνεια μία σχετική κοινωνικότητα. Όσον αφορά στον έρωτα, μην εμπιστεύεσαι τρίτα πρόσωπα, που πάντα έχουν έτοιμη μία συμβουλή. Τι πρέπει να προσέξεις και πως πρέπει να δράσεις για να σώσεις τη σχέση σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να λάβεις μία έγκυρη συμβουλή από τους ειδικούς.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Τις δυνάμεις σου ανασυγκροτείς την εβδομάδα αυτή. Το τρίγωνο του Ήλιου με το Κρόνο σε οπλίζει με αποφασιστικότητα να φέρεις σε πέρας δύσκολες καταστάσεις. Οι κουβέντες που θα κάνεις με ένα άτομο με ισχύ, θα πιάσουν τόπο και σε φέρουν μπροστά. Υπάρχει μία τύχη με το μέρος σου, γι’ αυτό προώθησε όσο μπορείς τις υποθέσεις σου. Μάθε πως πρέπει να δράσεις. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Αν υπάρχει έρωτας που δυσκολεύεται από την απόσταση, την εβδομάδα αυτή θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις. Ίσως προγραμματίσεις τελευταία στιγμή ένα ταξίδι, που θα αποδειχτεί ευχάριστο και ανανεωτικό. Η σχέση σου θα απαλλαγεί από τη δυσμένεια και θα εξελιχθεί, αν και οι δύο ανοίξετε ταυτόχρονα τη καρδιά σας. Τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να στο αποκαλύψουν οι αστρολόγοι μας.
 
Τοξότης
Θα πρέπει να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες της ζωής σου, που αφορούν οικογένεια και επαγγελματικά. Αν νιώθεις στρίμωγμα εκεί που ζεις, ήρθε η ώρα να σκεφτείς σοβαρά μια μετακόμιση. Ανάπτυξε τους στόχους σου σιγά και οργανωμένα και μη περιμένεις από τους άλλους να κατανοήσουν τη στρατηγική σου. Ποιοι θα είναι οι σύμμαχοί σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Πρόσεξε να μην προκληθούν διενέξεις, εξαιτίας κάποιων ψεμάτων που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Ίσως χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις για μία κίνησή σου, η οποία παρεξηγήθηκε. Το κακόβουλο παρασκήνιο δεν θα λείψει από τη ζωή σου, αλλά αν απομακρύνεις τα αρνητικά άτομα από το περίγυρό σου, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Τι αλλάζει στα επαγγελματικά σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Νέα τροπή παίρνουν οι υποθέσεις σου την εβδομάδα αυτή, γεγονός που σε εκπλήσσει. Αξιοποίησε τη δυνατότητα επικοινωνίας και δικτύωσης και θα έχεις ένα βασικό σύμμαχο στα επαγγελματικά σου. Είναι μία περίοδος, κατά την οποία θα πρέπει να χειριστείς με προσοχή και διακριτικότητα τα ερωτικά σου. Μη πέφτεις σε παγίδες, που εκ των προτέρων γνωρίζεις. Τι πρέπει να προσέξεις; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Όσο και να προσπαθείς να αγνοήσεις κάποιες καταστάσεις, ακριβώς επειδή σε ενοχλούν, δεν θα μπορέσεις να κάνεις τα στραβά μάτια. Ειδικά όταν η λάθος συμπεριφορά προέρχεται από αγαπημένο πρόσωπο. Αν τρέφεις κρυφά συναισθήματα για κάποιον, αυτά ίσως αποκαλυφθούν, προκαλώντας απρόβλεπτες καταστάσεις. Ποιο πρόσωπο είναι αυτό; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-03-2015 13:18:00