blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα αυτή, υπό την ισχύ του τετραγώνου μεταξύ του Κρόνου και του Ήλιου, μας βάζει σε τετελεσμένες αποφάσεις, αναγκάζοντάς μας να σκληρύνουμε τη στάση μας, ακόμα και απέναντι σε αυτούς που αγαπάμε.
 
Κριός
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου, νοιώθεις τη σιγουριά πως όλα θα εξελιχθούν όπως έχεις σχεδιάσει. Ωστόσο, αντιμετωπίζεις δυσκολίες επικοινωνιακής φύσεως, ενώ θα σκληρύνεις τη στάση σου απέναντι σε αυτούς που σε πιέζουν και προσπαθούν να κερδίσουν το καλύτερο από σένα. Μάθε πως πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Την εβδομάδα αυτή κινδυνεύεις με ένα ξαφνικό ξέσπασμα να φέρεις αναστάτωση στη ζωή σου και σε αυτή των άλλων. Ίσως οι επιθυμίες που πρόσφατα ήλπιζες να γίνουν πραγματικότητα, κάπου έχουν εμποδιστεί και ο φιλικός σου κύκλος δεν φαίνεται να συμμερίζεται την ανησυχία σου. Μην απελπίζεσαι και ασχολήσου με τη σχέση σου, γιατί μοιάζει να έχει απωθημένα. Τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να στο αποκαλύψουν οι αστρολόγοι μας.
 
Δίδυμοι
Θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα να πάρεις την πρωτοβουλία να βελτιώσεις τη σχέση σου, κάνοντας το πρώτο βήμα και προτείνοντας τρόπους, που θα σας φέρουν πιο κοντά. Δύσκολες μέρες για τις σχέσεις, αφού πάνω σε μια διαφορά γνώμης, μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια και να παρθούν βιαστικές αποφάσεις. Τι πρέπει να προσέξεις και πως πρέπει να δράσεις για να σώσεις τη σχέση σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να λάβεις μία έγκυρη συμβουλή από τους ειδικούς.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Σε δράση και ενέργεια θα πρέπει να είσαι την εβδομάδα αυτή, με το να επικοινωνήσεις με άτομα που μπορεί να χρειαστείς, να βρεθείς με την οικογένεια ή να μιλήσεις για κάτι που κρύβεις μέσα σου εδώ και καιρό και δε τολμάς να εξωτερικεύσεις. Οι συνθήκες στην εργασία θα σε απασχολήσουν σοβαρά, δημιουργώντας σου στρες. Τι θα προκύψει στη δουλειά σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Έχεις την διάθεση να μην κάνεις απολύτως τίποτα, περιμένοντας όλα να μπουν στη θέση τους με μαγικό τρόπο. Η ένταση που νιώθεις τις μέρες αυτές, μπορεί να οφείλεται στο οικογενειακό σου περιβάλλον, που δε σε στηρίζει απόλυτα, ή σε μία άλυτη διαμάχη γενικότερα. Καλείσαι να συμβιβαστείς με καταστάσεις και δεν το δέχεσαι. Τι θα συμβεί και πως πρέπει να το διαχειριστείς; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Θέλεις να παραδεχτείς πως και εσύ έχεις ανάγκη από ένα στήριγμα τη στιγμή αυτή, αλλά η αυστηρότητα απέναντι στον εαυτό σου δεν σου το επιτρέπει. Ένας μυστικός έρωτας ίσως εξελιχθεί απρόσμενα και σε φέρει σε καινούρια μονοπάτια, αλλά να προσέξεις σε ποιον εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου. Με ποιο πρόσωπο εξελίσσεται η σχέση σας; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να το μάθεις.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Την εβδομάδα αυτή θα βρεθείς να έχεις έντονο ανταγωνισμό από ένα άτομο, που συνεχώς βρίσκεται μπροστά σου, κάθε στιγμή, χρησιμοποιώντας τη κάθε ευκαιρία που του δίνεται, να σε μειώσει και να σε αμφισβητήσει. Μη δώσεις τροφή για σχόλια, ούτε να πέσεις στη παγίδα της σύγκρισης. Θα δοκιμαστεί βέβαια η ψυχική σου αντοχή, αλλά στο τέλος θα επικρατήσεις στα σημεία που σε ενδιαφέρουν. Ποιο πρόσωπο είναι αυτό; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Έντονες συγκινήσεις αναζητάς και αυτήν την εβδομάδα, μαζί με ανατροπές και γρήγορους ρυθμούς. Ίσως δεν έχεις όρεξη να παίξεις το παιχνίδι κάποιου ατόμου, που σε προκαλεί και περιμένει να δει τις αντιδράσεις σου. Απόφυγε να παίξεις με τη φωτιά και πήγαινε εκ του ασφαλούς, για να αποφύγεις επιπλέον προβλήματα. Μάθε πως πρέπει να δράσεις. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Την εβδομάδα αυτή θα ζήσεις έντονες συγκινήσεις, ενώ θα πρέπει να ανταποκριθείς σε υψηλές απαιτήσεις και να επιδείξεις αντοχές και υπομονή. Παράλληλα, ο σύντροφος θα σε στηρίξει, κάνοντας τη παρουσία του στη ζωή σου έντονη. Επαγγελματικά, χρειάζεσαι τα σωστά άτομα στο δρόμο που ανοίγεις. Ποιοι θα είναι οι σύμμαχοί σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Αιγόκερως
Την εβδομάδα αυτή δοκιμάζεις με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσεις τις σχέσεις σου, λαμβάνοντας υπόψιν πως όλοι δεν έχουν την ίδια υπομονή απέναντί σου. Στον εργασιακό τομέα, να είσαι σε ετοιμότητα να παραχωρήσεις μερικές από τις ελευθερίες, τις οποίες μέχρι τώρα απολάμβανες, αν και δε θα σου είναι εύκολο. Τι αλλάζει στα επαγγελματικά σου; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Μια εβδομάδα με έντονη εργασιακή δραστηριότητα και περισσότερα βάρη θα είναι αυτή. Ίσως λειτουργήσεις υπό πίεση και μέσα στην οικογένεια ή τη σχέση σου. Μην σηκώνεις περισσότερα προβλήματα από όσα αντέχεις και δώσε προσοχή στην υγεία σου. Βάλε τον αθλητισμό σε μόνιμη βάση στο πρόγραμμά σου. Τι πρέπει να προσέξεις; Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Οι αντιθέσεις σου στο σπίτι ή στη δουλειά, μοιάζουν μόλις να έχουν αρχίσει. Είναι καλή ευκαιρία να παραμερίσεις ό,τι και όποιον δεν σου απαραίτητος και να αφήσεις στη ζωή σου μόνο θετικά στοιχεία. Ίσως να σκεφτείς σοβαρά να αλλάξεις χώρο διαμονής ή να δοκιμάσεις τη τύχη σου σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια. Ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις; Μάθε τώρα από τους ειδικούς. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-02-2015 15:01:00