blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 24 ως 30 Νοεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 24 ως 30 Νοεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Ο Ήλιος εισήλθε στο Τοξότη και ένα γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας κυριαρχεί. Ο έρωτας βρίσκει νέους τρόπους και δρόμους να εκφραστεί, πιο ανοιχτά, θετικά και ευχάριστα.
 
Κριός
Τις μέρες αυτές θα ασχοληθείς με την επαγγελματική σου ζωή, μαθαίνοντας πόσο εύκολη για σένα μπορεί να είναι η αλλαγή στόχων, αφού ευνοείσαι. Πάρε τις αποφάσεις σου μετά από σοβαρές κουβέντες και ζύγιασμα των καταστάσεων. Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις, με αγαπημένα άτομα. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να ξεχωρίσεις την αισθηματική σου ζωή από την επαγγελματική. Όσο και να θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες, δέχεσαι τα πυρά άλλων, να κάνεις τα πράγματα αλλιώς. Ένα κομμάτι σου ταλαντεύεται να υπακούσει, ενώ το άλλο αντιδρά. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Προσπάθησε να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες που σε αφήνουν πίσω και σου κλέβουν την δημιουργικότητα. Βάλε στόχους και μην αφήνεις να σε αποδυναμώνουν οι άλλοι γύρω σου. Στην αρνητική κριτική μη δίνεις αξία και προσπάθησε να μοιραστείς όνειρα και φόβους με το άτομο που έχεις κοντά σου. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Μη πιέζεις άτομα και καταστάσεις, γιατί θα βρεθείς ο ίδιος υπό πίεση και περιορισμό. Μη διστάσεις να διακόψεις εργασία, υποχρεώσεις, σχέσεις, ώστε να φύγεις για λίγο και με καθαρό μυαλό, να αποφασίσεις για τη τύχη όλων των παραπάνω. Η ανανέωση είναι αυτό που χρειάζεσαι. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Παρατηρείς τους άλλους γύρω σου με την σκέψη κατά πόσο σε εξυπηρετούν ή τι όφελος μπορεί να έχεις από κάποιες γνωριμίες. Ένα άτομο σε πιέζει να ανταποκριθείς σε κάτι που ίσως δε θέλεις. Οι απαιτήσεις των άλλων σε πνίγουν, ωστόσο ένα γεγονός την εβδομάδα αυτή θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Είσαι σε αναμονή, σε σχέση με μία νέα γνωριμία που έγινε. Η ανυπομονησία και οι βιαστικές κινήσεις έχουν τα μειονεκτήματά τους. Μη προσπαθείς να ψυχολογήσεις τον άλλον και τους σκοπούς του από τη πρώτη στιγμή. Άσε χρόνο και απόλαυσε τα όμορφα που σου τυχαίνουν, χωρίς να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Ζυγός
Είσαι σε μία φάση, όπου θα ήθελες να βουλιάξεις σε ένα βιβλίο, να κλείσεις τηλέφωνα και να επισκεφτείς άγνωστους, ήρεμους τόπους. Αν και η καθημερινότητα σε πιέζει, θα βρεις διεξόδους να ανανεωθείς. Κάποιος που σε σκέφτεται, κάνει αρκετά ώστε να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε εντυπωσιάσει. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Η κατάσταση με το ταίρι είναι δύσκολη και όσο και να ψάχνεις για κατανόηση και συνεργασία, τόσο σε τοίχο σκοντάφτεις. Καλύτερα να αφοσιωθείς στο τι θέλεις εσύ και πώς να το αποκτήσεις, αντί να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αλληλογραφία και ειδήσεις από μακριά σε χαροποιούν. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Το φλερτ σου με ένα άτομο που μπορεί να μην είναι διαθέσιμο, θα σε προβληματίσει. Παράλληλα, αν είσαι σε διαδικασία χωρισμού από μια σταθερή σχέση, θα πρέπει να επιδείξεις δύναμη και σταθερότητα. Το επαγγελματικό κομμάτι είναι βασικό τις μέρες αυτές, καθώς έχεις εξελίξεις καθοριστικές. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Αιγόκερως
Λόγια παρασκηνιακά από φίλους θα σε απογοητεύσουν, βάζοντας τον εαυτό σου σε διαδικασία αμφισβήτησης κάποιων αξιών. Μην απογοητεύεσαι, γιατί υπάρχουν άτομα, που η πίστη τους σε σένα είναι αδιαπραγμάτευτη. Μία πρόταση για μία συνεργασία σε ενθουσιάζει. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες, που σε κοινωνικοποιούν και σε καθιστούν ενεργό μέλος στα κοινωνικά δρώμενα. Ίσως σκεφτείς σοβαρά να πάρεις την ευκαιρία που δίνει ένας έρωτας και να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Πρόσεχε τα οικογενειακά βάρη και τις αντιδράσεις σου απέναντι στους δικούς σου. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Η καθημερινότητα ανατρέπεται ευχάριστα, με μία γνωριμία, μία εκδρομή, μία ξαφνική πρόταση. Ίσως θελήσεις να ξεφορτώσεις το ψυχικό σου βάρος σε ένα άτομο που σημαίνει πολλά για σένα. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Ίσως ξαναβρεθείς με ένα φίλο από μακριά.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2014 14:06:00