blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου Ιανουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου Ιανουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς την εβδομάδα αυτή, ευθύνεται για την μεγάλη ευαισθησία που θα επιδείξουμε απέναντι στον έρωτα, αλλά και την άδολη και ατόφια αγάπη προς τα άτομα που νιώθουμε κοντά μας.
 
Κριός
Αν σκοπεύεις να κάνεις κρυφές κινήσεις και να δημιουργήσεις παράλληλες ερωτικές καταστάσεις, έχεις την εύνοια των άστρων. Πρόσεξε μόνο μην αποκαλυφθούν οι κινήσεις σου και βρεθείς να δίνεις εξηγήσεις. Ωστόσο, θα είναι μία εβδομάδα ευχάριστη, με αρκετή κοινωνικότητα και γνωριμίες. Μάθε τι καινούριο έρχεται στη ζωή σου. Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Τις συνεργασίες και τις φιλίες σου θα πρέπει να προσέξεις τη περίοδο αυτή, καθώς και σε ποιον ανοίγεις τη καρδιά σου. Δώσε βάση σε συλλογικές δραστηριότητες και στην πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Ο σύντροφος θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις στόχους και να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου. Τι πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει; Μάθε το τώρα. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Παραπατάς ανάμεσα στη πραγματικότητα και τη φαντασία, χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν πως η καθημερινότητα σε πιέζει για ρεαλιστικές αποφάσεις και πρακτικές κινήσεις. Ίσως έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα αγαπημένο άτομο, επειδή πάλι το απογοήτευσες στο θέμα πίστη. Αν πρόκειται για επιστροφές από το παρελθόν, θα δυσκολευτείς να συμμαζέψεις καταστάσεις και συναισθήματα. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει; Μάθε το στέλνοντας τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Καρκίνος
Οι εργασιακές πιέσεις είναι έντονες και εσύ καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε αυτές. Ο έρωτας σε δυσκολεύει, αφού υπάρχει μία διαφωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, το φλερτ και η ανανέωση δε θα λείψει, έστω και αν χρειαστεί να στεναχωρήσεις κάποιους. Τι αλλάζει στη σχέση σου με αυτό το πρόσωπο; Μάθε το Μάθε το στέλνοντας τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Θα βιώσεις οικονομικές και ερωτικές πιέσεις, περισσότερο από όσο αντέχεις ή ανέχεσαι. Θα απορρίψεις προτάσεις και άτομα, που θεωρείς πως δεν έχουν θετική επίδραση πάνω σου. Παράλληλα, θα αποκόψεις από τη ζωή σου τις συνήθειες εκείνες, που ξέρεις πως σε οδηγούν στην αδράνεια και την ανυπαρξία. Ποια είναι η ερωτική πίεση που δέχεσαι; Μάθε το στέλνοντας τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις και προβλήματα, τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος, ενώ δε θα μπορέσεις να κρατήσεις ένα σταθερό σχέδιο σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Διαπραγματεύσου αυτά που θέλεις να κερδίσεις και που στο παρελθόν δε σου δόθηκαν. Ο χρόνος, μαζί με την επιμονή, θα σε δικαιώσουν. Μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στέλνοντας τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ζυγός
Διαχειρίζεσαι συνθήκες σε σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες δεν είναι οι καλύτερες και κλέβουν από την ενέργειά σου. Ίσως ταραχτείς από την εξέλιξη μιας κατάστασης, την οποία δεν υπολόγιζες ή για την οποία ήσουν σίγουρος πως θα μπορείς να ελέγξεις. Μην αφήσεις τη πίεση να ξεσπάσει στο σώμα σου ή το ψυχισμό σου, γιατί μετά θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ποια απρόσμενη εξέλιξη ταράζει την ερωτική σου ζωή; Μάθε το στέλνοντας τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Αρκετά δημιουργικό σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, με διάφορες επαγγελματικές επιτυχίες και δικά σου πρότζεκτς, που αν τα προωθήσεις σωστά, θα δεις να γίνονται πράγματα στη ζωή σου πολύ ευχάριστα. Ερωτικά, προσπαθείς να ξεπεράσεις μία απογοήτευση, αλλά οι μνήμες και η καθημερινότητα δεν σε αφήνει. Λάθος εποχή για διακανονισμούς και κάθε είδους νομική συμφωνία. Ποιο πρόσωπο θα επιστρέψει για να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία; Μάθε το στέλνοντας τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Οι αλλαγές της διάθεσής σου κουράζουν, τόσο εσένα τον ίδιο, όσο και τον περίγυρό σου. Εκεί που φαίνεται πως τα πράγματα στον ερωτικό τομέα μπαίνουν σε μία σειρά, εκεί πάλι ξαφνικά ανατρέπονται. Μην αμελείς τις πρακτικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και μην βασίζεσαι σε λόγια σκόρπια, όσον αφορά τις επαγγελματικές σου ανασφάλειες. Με ποιο πρόσωπο θα υπάρξει ερωτική αστάθεια; Μάθε το στέλνοντας τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Μια εβδομάδα πλούσια σε προκλήσεις, είναι αυτή που έρχεται, με εντάσεις και δοκιμασίες, τόσο στα εργασιακά, όσο και στα ερωτικά. Οι κόντρες, που υποκινούνται από το πάθος, δεν έχουν πάντα εσένα νικητή και ίσως χρειαστεί στο τέλος να κάνεις μεγάλες υποχωρήσεις, για να μη χάσεις το άτομο που αγαπάς.Μάθε πως πρέπει να κινηθείς στα ερωτικά σου για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου στέλνοντας τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή θυμίζει σήριαλ: πάθη, διαμάχες, έρωτες, επιπόλαιες αποφάσεις, αυταπάτες και νέες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι με τι από όλα θα ασχοληθείς και τι αποφάσεις θα πάρεις. Βέβαια, κάποια από τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου καθυστερούν, αλλά μπορείς να επωφεληθείς από τη παράταση χρόνου, για να αναθεωρήσεις μερικές κινήσεις σου. Μάθε τις ανατρεπτικές αλλαγές που έρχονται στην ερωτική σου ζωή αυτή την εβδομάδα στέλνοντας τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Νιώθεις να μην έχεις πολλές αντοχές να απομακρύνεις τους ακατάλληλους έρωτες από τη ζωή σου. Ο χρόνος τρέχει και εσύ επείγεσαι να ασχοληθείς με αυτά που σε καίνε, όπως είναι το εργασιακό θέμα και η εξέλιξή σου μέσα σε αυτό. Τα ανάλαφρα φλερτ την εβδομάδα αυτή θα σου τονώσουν το ηθικό, βοηθώντας σε να δεις πιο αισιόδοξα τις μέρες που διανύεις. Ποια γνωριμία σου εξελίσσεται σε σοβαρό δεσμό; Μάθε το στέλνοντας τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-01-2015 12:16:00