blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποσχέσεις, αφού το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για νέους έρωτες, ευχάριστες στιγμές και ενδυνάμωση συναισθημάτων και σχέσεων.

Κριός

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, σε απογειώνει, ανοίγοντάς σου ορίζοντες και φέρνοντας έρωτες, φλερτ και συνεργασίες από μακριά. Η θέση της στους Διδύμους σε βοηθά να γεφυρώσεις διαφορές με άτομα, που πάντα είχες μέσα στη καρδιά σου, αλλά τελευταία οι καταστάσεις σας είχαν απομακρύνει. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Ταύρος

Τίποτα δε σε εμποδίζει να γεφυρώσεις χάσματα και να ξαναβρείς τη χαμένη σου χαρά, επενδύοντας χρόνο και συναισθήματα στο ταίρι σου. O Ερμής που περνά στους Διδύμους, σε βάζει στη διαδικασία να περιορίσεις τα έξοδα για να αντιμετωπίσεις μία οικονομική στενότητα, επιζητώντας την ασφάλειά σου, ακόμα και αν ξέρεις πως πρέπει να κάνεις κάποιες μικρές θυσίες. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είσαι από τους ευνοούμενους των ημερών. Η ανάγκη σου για περιπέτεια και επιβεβαίωση είναι έντονη, ενώ είσαι σε θέση να κινητοποιείς καταστάσεις και άτομα, ώστε να έχεις στις υποθέσεις σου την εξέλιξη που θέλεις. Θα νιώσεις πλήρης από φιλίες και κοινωνικές επαφές, κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

 

Καρκίνος

Νιώθεις να βγαίνεις δυνατός μέσα από μία δύσκολη κατάσταση, που σε ταλαιπώρησε. Έχεις την ανάγκη να το ρίξεις έξω, να αθετήσεις συμφωνίες και να απορρίψεις προτάσεις, που συνοδεύονται από αδιαφορία και έλλειψη φαντασίας. Σχετικά με τα ερωτικά σου, είναι ώρα να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα με το ταίρι, για να δεις που θα σας βγάλει το κοινό μονοπάτι. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Λέων

Τα προσωπικά σου δε κυλάνε όπως θα ήθελες και εσύ από αντίδραση, κάνεις όλο παράπονα. Ωστόσο, θα ανακαλύψεις τη θέληση σου να αλλάξεις ό,τι σε ενοχλεί, θα δείξεις κατανόηση στον εαυτό σου και να εστιάσεις σε κάποια πρωτιά και διάκριση, ίσως στον επαγγελματικό τομέα. Μία αναπάντεχη συνάντηση, θα σε βάλει σε σκέψεις και αμφιβολίες. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Παρθένος

Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να επανορθώσεις με κάποιο φίλο ή και με το ταίρι σου, για μια ανάρμοστη συμπεριφορά σου στο παρελθόν. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν τρίτα άτομα και να μεταβάλουν τη πεποίθησή σου, όσον αφορά ένα θέμα που σε απασχολεί. Αν σκοπεύεις να κάνεις επιθέσεις σε ένα άτομο, να ξέρεις πως έτσι βάζεις σε κίνδυνο τη σχέση σας. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

 

Sponsored Links

Ζυγός

Την υγεία σου θα πρέπει να προσέξεις την εβδομάδα αυτή, καθώς και την ένταση των σκέψεων σου, γιατί είναι προξενητές άγχους. Στην προσωπική σου ζωή επιδιώκεις να επιβάλλεις κανόνες και νόμους, καλώντας το σύντροφο να τα δεχτεί σαν όρο για την συνέχιση της σχέσης. Δες τα πράγματα πιο ανέμελα και αφήσου στη ροή των γεγονότων, χωρίς να προσπαθείς να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Σκορπιός

Θα έχεις μεγάλη υποστήριξη από άτομα που πιστεύουν σε σένα και τις ικανότητές σου. Στη προσωπική σου ζωή, κράτα τις ισορροπίες, χωρίς να αφήνεις να φανεί μία πληθώρα ανασφαλειών, που θα κάνουν τους άλλους να αναρωτιούνται για σένα. Οι ψυχικές αδυναμίες και το συναίσθημα της μοναξιάς, θα σε βάλουν ίσως στην διαδικασία να δράσεις χωρίς πολλή σκέψη και μετά να μετανιώνεις για τη βιασύνη σου. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Τοξότης

Με ερωτική τόνωση και αναζωπύρωση των αισθημάτων, προβλέπεται η εβδομάδα αυτή. Εσύ και το ταίρι σου χρειάζεστε κοινές διακοπές, ώστε να βρείτε σημεία επαφής. Απόφυγε να κατακλύζεσαι από αρνητικότητα, όταν ο σύντροφος επιζητά για λίγο την ανεξαρτησία του και το χρόνο του. Μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι και συλλογικές δραστηριότητες, που θα τονώσουν το γόητρο και τη κοινωνικότητά σου. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

 

Αιγόκερως

Με αναπάντεχες εξελίξεις και ευχάριστες καταστάσεις, θα έχεις να κάνεις την εβδομάδα αυτή. Θα βάλεις τάξη σε εκκρεμότητες στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι σου, συμμαζεύοντας και απομακρύνοντας ό,τι είναι περιττό και δεν συμβάλει στην εξέλιξή σου. Μία προσπάθεια να αποφύγεις μία δέσμευση ή μία υπόσχεση, σε φέρνει σε ρήξη με κάποιο άτομο. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική να αναπτύξεις κάποια επιχειρηματική δράση, να επεκταθείς επαγγελματικά και να βρεθείς κάτω από ιδανικές καταστάσεις με το άλλο μισό, μιλώντας για μέλλον και κοινά σχέδια. Στη δουλειά, νιώθεις να αγωνίζεσαι χωρίς αντίκρισμα, δίνοντας περισσότερα απ’ ό,τι αρχικά θα ήθελες. Υπομονή και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Ιχθείς

Προωθείς ταλέντα, αξιοποιείς ιδέες και φέρνεις ένα σχέδιο σε κίνηση ώστε να πραγματοποιηθεί. Ερωτικά είσαι σε φόρμα, με κάποια άτομα να σε διεκδικούν, τονώνοντας σου την αυτοπεποίθηση, αλλά βάζοντας σε παράλληλα σε δίλημμα και σκέψεις. Στο χώρο που διαμένεις ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή, μετακόμιση, ανανέωση ή συγκατοίκηση. Τι άλλο σου επιφυλάσσουν οι όψεις της εβδομάδας; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-04-2015 14:26:00