blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

H εβδομάδα στον απόηχο της όψης μεταξύ Άρη και του Ουρανού, που έχει κλονίσει τη σταθερότητα και τις συνήθειές μας, ενώ η αναδρομή της Αφροδίτης στη Παρθένο μας φέρνει αντιμέτωπους με το ερωτικό μας παρελθόν και τους ανθρώπους που αγαπήσαμε.
 
Κριός
Ραγδαίες αλλαγές στη ζωή σου αρχίζουν να διαφαίνονται την εβδομάδα αυτή. Σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, έχεις πολλά να περιμένεις. Ενδέχεται να υπάρξει ένταση, που πρέπει να διαχειριστείς σωστά, χωρίς… αντίποινα και θιγμένα αισθήματα. Ίσως πάρεις μια είδηση που θα σε ενθουσιάσει και θα αλλάξει την επαγγελματική σου πορεία.
 
Ταύρος
Ο Άρης από τον Καρκίνο δημιουργεί ένα περίεργο συναισθηματικό έδαφος για σένα, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι μεταξύ μελαγχολίας και ενοχής. Μη σπαταλάς το καλοκαίρι σου με πράγματα που αποτελούν πια παρελθόν. Επιδώσου σε καλοπέραση και καλή παρέα. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος λεκτικών επιθέσεων από μεριά σου, γι’ αυτό απόφυγε να έρθεις σε αντιπαράθεση.
 
Δίδυμοι
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στη Παρθένο, με αποτέλεσμα να διστάζεις να εκφραστείς όπως νιώθεις, καταπιέζοντας σκέψεις και αισθήματα. Επίσης, ίσως χρειαστεί να σταθείς σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, που μπορεί να σε έχει ανάγκη. Μην ασκείς κριτική και μην δείχνεις αυστηρότητα στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων, γιατί θα δημιουργηθεί δυσαρέσκεια.

 

Καρκίνος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να έχει τετραγωνίσει τον Ουρανό, προσπαθείς να συνέλθεις από καταστάσεις και λόγια που ίσως ειπώθηκαν σε στιγμές παροξυσμού και νεύρων. Παράλληλα, οι στόχοι σου νομίζεις πως απομακρύνονται από τη πραγματικότητα και πρέπει να δουλέψεις διπλά για τη πραγματοποίησή τους. Απόφυγε τις διαμάχες στον επαγγελματικό τομέα, καταφεύγοντας στη διπλωματία.
 
Λέων
Ίσως απογοητεύσεις κάποια άτομα με τη συμπεριφορά σου, που ενώ άλλα περίμεναν, αντιμετωπίζουν τη σκληράδα και την αδιαλλαξία σου. Παράλληλα, είσαι σε δίλλημα, αν θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες ή να δώσεις μια ευκαιρία στις υπάρχουσες να εξελιχθούν. Ο Άρης στον Καρκίνο σε γεμίζει ενοχές, κάθε φορά που κάνεις εγωιστικές σκέψεις.
 
Παρθένος
Με την Αφροδίτη να έχει γυρίσει στο ζώδιό σου, αναθεωρείς καταστάσεις, αναζητάς άτομα από το παρελθόν, ενώ βρίσκεσαι σε δίλημμα όσον αφορά το ερωτικό σου μέλλον. Η θέση αυτή της Αφροδίτης σε βάζει σε διαδικασία να αναλύεις με τρόπο πεσιμιστικό ξανά και ξανά τη ζωή σου, αξιολογώντας την. Αν πρόκειται για νέες προτάσεις συνεργασίας, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να δεις τι διαδραματίζεται στο παρασκήνιο.
 
Ζυγός
Την εβδομάδα αυτή οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι στο τομέα των σχέσεων, οι οποίες χρήζουν ανανέωσης ή έστω αναθεώρησης. Παράλληλα, ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, ξεκίνησε ανάδρομη πορεία στη Παρθένο, με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί άγχος καθημερινότητας και πίεση στην εργασία. Ίσως, αν διαπραγματευτείς με αποφασιστικότητα καλύτερες συνθήκες, να έρθει κατόπιν στη ζωή σου αρμονία.
 
Σκορπιός
Μία έντονα κοινωνική εβδομάδα θα είναι αυτή, που σε κουράζει αρκετά, αφού εστιάζεις σε βαθιά ουσιαστικές σχέσεις και όχι σε ανούσιες κοινωνικότητες. Επαγγελματικά, κλείνει ένα κεφάλαιο που σε έχει φθείρει, ενώ παράλληλα θα αναζητήσεις ευκαιρίες να αποδράσεις με αγαπημένα άτομα και να ανανεωθείς. Επίσης, δώσε σημασία στη διάθεσή σου, γιατί αυτή δίνει το σινιάλο στο σώμα να είναι ή όχι σε ευεξία.
 
Τοξότης
Η ανάδρομη Αφροδίτη στη Παρθένο συμβάλλει ώστε εσύ να κινείσαι με μεγάλη επιφυλακτικότητα και προσοχή, όσον αφορά το επαγγελματικό σου παρόν και μέλλον. Παράλληλα, ο Άρης από τον Καρκίνο δεν σε οπλίζει με ιδιαίτερη τόλμη, ώστε να διεκδικήσεις ερωτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η οικογένεια ίσως χρειαστεί τη συμπαράστασή σου, οπότε φρόντισε να μην την απογοητεύσεις.
 
Αιγόκερως
Ίσως μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις εργασία μακριά από το τόπο κατοικίας σου, αφήνοντας πίσω σου κάποιες συνήθειες και έναν στατικό τρόπο ζωής. Οι αλλαγές που προκύπτουν, απαιτούν από σένα οργάνωση και μεθοδικότητα, ώστε η μετάβαση σε ένα άλλο μοτίβο ζωής να είναι ομαλή. Κάποιες αποφάσεις εμπεριέχουν ρίσκο, κάποιες άλλες ευθύνη, αλλά έχεις τη διάθεση να τα βγάλεις πέρα σε αντίξοες συνθήκες.
 
Υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή ίσως είναι για εσένα πρόκληση, καθώς τα άτομα στο περιβάλλον σου ματαιώνουν ή αλλάζουν συνεχώς σχέδια, φέρνοντάς σε μπροστά σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Ερωτικά, μην αφήνεσαι στις υποσχέσεις του πρώτου ενδιαφερόμενου, θέτοντας τον εαυτό σου σε περιττές και ανυπόστατες προσδοκίες. Οικονομικά, θα προσπαθήσεις να απεγκλωβιστείς από το αδιέξοδο.
 
Ιχθείς
Λειτουργείς σαν παρατηρητής την εβδομάδα αυτή, τεστάροντας τις προϋποθέσεις, ώστε να δράσεις στη σωστή στιγμή. Επαγγελματικά, καλό θα είναι να διεκπεραιώσεις όλες τις ανοιχτές υποθέσεις, ενώ στον ερωτικό τομέα ξεκαθάρισε τις προθέσεις του συντρόφου, αλλιώς τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή. Δεν χρειάζεται να είσαι εσύ πάντα αυτός που προσαρμόζεται και συμβιβάζεται.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-07-2015 14:58:00