blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα ξεκινά με τη λαμπερή σύνοδο του Δία με την Αφροδίτη στον Λέοντα, φωτίζοντας έρωτες, ευκαιρίες και προοπτικές. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερο ωστόσο, θέτει απαιτήσεις και προκλήσεις, μαζί με αυξημένες ευθύνες.
 
Κριός
Ο κυβερνήτης σου Άρης με το πέρασμά του στο Καρκίνο, σε απάλλαξε από το επιπλέον άγχος και την ένταση. Θα έχεις την ευκαιρία να χαρείς με την οικογένεια και τους φίλους, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές χωρίς πίεση και τελεσίγραφα. Ίσως θα πρέπει να σταθείς σε ένα άτομο που θα ζητήσει τη βοήθεια και τη συμβουλή σου. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Απόφυγε τα άτομα που σε αγχώνουν, φορτώνοντας σε προβλήματα και φρόντισε να συναναστρέφεσαι ανθρώπους που έχουν μία αισιόδοξη ματιά στη ζωή. Στην οικογένεια ή το σπίτι, ίσως χρειαστεί να έρθεις σε λογαριασμό με αλλαγές που δεν περίμενες και να δείξεις ανοχή και λιγότερη αναβλητικότητα. Ο σύντροφος έχει ένα ενδιαφέρον σχέδιο για τους δυο σας. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Φρόντισε να αρχίσεις να ασχολείσαι με τα βασικά θέματα της ζωής σου και να μην παραμελείς κάτι σημαντικό. Ένα απροσδόκητο ταξίδι με φίλους ή μια απόφαση να φύγεις για λίγο από αυτά που σε κάνουν να βαριέσαι και σε πιέζουν, θα έχει θετική επίδραση πάνω σου. Νιώθεις πως οι επιθυμίες σου φυλακίζονται, αφού δε βρίσκεις πρόσφορο έδαφος να τις πραγματοποιήσεις. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Υπάρχουν εντάσεις και δυσαρέσκειες στις σχέσεις σου, όσο εσύ επιμένεις να μην ακούς τα αιτήματα του συντρόφου σου. Νιώθεις πως στη σχέση έχεις χάσει τον αρχικό σου στόχο και απλά τραβάς σε βάθος χρόνου μια κατάσταση. Μη βιάζεσαι να περάσεις σε αποφάσεις, γιατί οι εξελίξεις θα αλλάξουν την οπτική σου. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Με μία πολύ τυχερή σύνοδο στο ζώδιό σου, όπου Δίας και Αφροδίτη δίνουν τα καλύτερά τους, έχεις πολλές χαρές, ευκαιρίες, φλερτ και καλοπέραση να περιμένεις. Μόνο αναλογίσου προς τα που ξοδεύεις ενέργεια, αισθήματα και χρήματα και μάζεψε λίγο το σκόρπισμα. Αυτοί που σε θέλουν, θα μείνουν στη ζωή σου χωρίς να χρειάζεται να τους εντυπωσιάσεις. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Με αισιοδοξία ξεκινά η εβδομάδα αυτή, καθώς θα προκύψουν έσοδα και οικονομικές ανάσες εκεί που δε το περιμένεις. Μεγάλη κινητικότητα, κοινωνικότητα και αλλαγές στο συγγενικό κύκλο, που αφορούν και εσένα. Στη σχέση, επιθυμείς να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, αλλά βρίσκεις αντίσταση. Σταμάτα για μία στιγμή και αναθεώρησε τι θέλεις από τον άλλον και πώς το ζητάς. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά, βρίσκοντάς σε αντίθετο σε μία μετακίνηση, μία συμφωνία ή μία απόφαση. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, λειτουργεί αποτρεπτικά σε μία επέκταση που λογαριάζεις να κάνεις. Ένα επόμενο βήμα με το σύντροφο, ένα ταξίδι ή μία επιμόρφωση, θα σκοντάψουν σε πρακτικά ζητήματα. Προσπάθησε τουλάχιστον να διατηρήσεις την επικοινωνία με το σύντροφο, γιατί αν χαθεί αυτή, θα χαθεί όλη η μαγεία. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Με σκοπό να απομακρυνθείς από κάποια άτομα που σε περιβάλλουν, γιατί έχουν περάσει τα όρια της διακριτικότητας απέναντί σου, ξεκινά η εβδομάδα. Η κινητικότητά σου στη δουλειά, θα αφήσει πολλούς με δυνατές εντυπώσεις για σένα. Στον ερωτικό τομέα, μία γνωριμία που περνάει από διάφορες φάσεις αλλά δε λέει να κατασταλάξει, αρχίζει να σε κουράζει. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Την εβδομάδα αυτή δεν χαρακτηρίζεσαι από ανεκτικότητα και κατανόηση για τη συμπεριφορά ενός δικού σου ατόμου, αφού πολύ εύκολα σε βγάζει εκτός εαυτού. Τη γνώμη των άλλων την πολεμάς όταν δε συμπίπτει με τη δική σου, ενώ πιέζεις για πράξεις που θες να δεις να συμβαίνουν. Μην χάνεις από κοντά σου αυτούς που σε υποστηρίζουν και λειτουργούν σαν ένα είδος καθοδηγητή. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε προετοιμάζει για μία διαδικασία να έρθεις αντιμέτωπος με δυσκολίες που από φόβο ανέβαλλες. Σκέψου όμως πως μετά θα έχεις αποδιώξει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου. Επίσης, ένα τολμηρό σχέδιο μοιάζει να έρχεται πιο κοντά και να πραγματοποιείται ενώ κάποιες επαφές σου, θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο εύκολα στο σκοπό σου. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Επαγγελματικά, σκέφτεσαι για μία νέα συνεργασία ή μία αλλαγή, ώστε να βγεις από το αδιέξοδο, στο οποίο νιώθεις πως είσαι. Θα χρειαστεί να έρθεις σε σύμπνοια με το σύντροφο, για ένα κοινό σας σχέδιο. Παράλληλα, σε ενοχλεί που η οικογένειά επεμβαίνει τόσο στις επιλογές σου, χωρίς να τηρεί καμία διακριτικότητα. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Οι έντονες απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας δεν σου αφήνουν περιθώριο να ασχοληθείς με ένα αγαπημένο χόμπι ή με την οικογένεια. Θα αναρωτηθείς πολλές φορές τι λάθος χειρισμούς έχεις κάνει και δε κυλάν τα πράγματα έτσι όπως επιθυμείς. Η Πανσέληνος, θα φέρει κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις, αλλά ξέρεις πως κατόπιν θα υπάρξει μια σταθερή δομή στη ζωή σου. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-06-2015 12:25:00