blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 3 ως 9 Αυγούστου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 3 ως 9 Αυγούστου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Λέοντα να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, ο Αύγουστος ξεκινά έντονα και δυναμικά. Μέσα από δύσκολες συνθήκες θα ανακαλύψουμε τα ιδανικά μας και θα αναθεωρήσουμε την ποιότητα και τα κριτήρια των σχέσεών μας.
 
Κριός
Πιο επιλεκτικός θα γίνεις με τα άτομα που κινούνται στο πλαίσιο του ερωτικού σου ενδιαφέροντος, αφού με την Αφροδίτη στον Λέοντα τα διλήμματα και οι ανασφάλειές σου, σε κάνουν να σκεφτείς σοβαρά τις κινήσεις σου. Η επιλογή των φίλων δίπλα σου θα πρέπει να γίνει με γνώμονα το βαθμό πίστης του ενός προς τον άλλον. Μη χαλάς σχέσεις ζωής, πάνω σε μια απερισκεψία.
 
Ταύρος
Η σχέση σου μπαίνει σε νέα βάση, αφού αναλογίζεσαι με τι κριτήρια επιλέγεις τους ανθρώπους που σου είναι απαραίτητοι και τι κάνεις ώστε να μην πρέπει να ζεις με τους όρους των άλλων. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα, στο τέλος της εβδομάδας, σε κάνει νευρικό, ανυπόμονο και ετοιμοπόλεμο. Πριν οπλίσεις, σκέψου πως όλα λύνονται με ήρεμο διάλογο, αποφεύγοντας να χαλάσεις καρδιές και διαθέσεις.
 
Δίδυμοι
Την εβδομάδα αυτή καλείσαι να αποστασιοποιηθείς από μία αποπνικτική κοινωνική ζωή και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Αν καταφέρεις να απαγκιστρωθείς από καταπιεστικά άτομα και βλαβερές για σένα συνήθειες, όπως είναι η εξάρτηση σε λάθος πρόσωπα και η επιρροή τους πάνω σου, θα πας ένα βήμα μπροστά, ξεκινώντας με την αυστηρή επιλογή των φίλων σου.
 
Καρκίνος
Η ατμόσφαιρα είναι κάπως περίεργη, αφού προσπαθείς να βρεις διέξοδο από την οικονομική σου στενότητα και παράλληλα να μην στερηθείς βασικά πράγματα, όπως είναι η διασκέδαση και ένα σύντομο ταξιδάκι με το σύντροφο. Προσπάθησε να μην αναβάλλεις συναντήσεις, που θα βοηθούσαν την επίτευξη των στόχων σου και την επαγγελματική σου άνοδο. Μία μετακόμιση ή μια ανακατάταξη στην οικογένεια σου προκαλούν άγχος.
 
Λέων
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις αυξημένη όρεξη να αλλάξεις πράγματα και καταστάσεις και αν νιώθεις ότι ζορίζεσαι, ενδέχεται να αντιδράσεις παρορμητικά. Με τον Άρη να επισκέπτεται το ζώδιό σου, δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια για ήρεμες διαπραγματεύσεις και μισόλογα. Προσπάθησε να βάλεις νότες ευχαρίστησης και ηρεμίας στη ζωή σου, θα σε ανανεώσουν.
 
Παρθένος
Ο Ερμής στη Παρθένο στα τέλη της εβδομάδας σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς αναλυτικά, πρακτικά και λογικά, βλέποντας το συμφέρον σου σε κάθε κατάσταση. Αν βρίσκεσαι σε φάση χωρισμού, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και να εστιάσεις σε πιο πρακτικά ζητήματα. Σε ενοχλεί η κριτική των άλλων και ίσως αντιμετωπίσεις ανοιχτές κατηγορίες για τις κινήσεις σου.
 
Ζυγός
Να λύσεις θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα προσπαθήσεις την εβδομάδα αυτή. Επαγγελματικά, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να παρουσιάσεις μία ιδέα που θεωρείς πως αξίζει ή να δώσεις ενέργεια, ώστε να κερδίσεις μία θέση που επιθυμείς καιρό. Τους φίλους σου αντιμετώπισέ τους με κατανόηση και αν δε μπορείς να τους υποστηρίξεις έμπρακτα, τουλάχιστον κάνε τους να νιώσουν οικεία.
 
Σκορπιός
Σε μία κίνηση και μία έντονη κοινωνικότητα θα βρεθείς την εβδομάδα αυτή, με τη πρόθεση να δώσεις στον εαυτό σου ικανοποίηση και τη πεποίθηση πως έχεις αρκετούς συμπαραστάτες. Όσον αφορά αυτούς που σου ασκούν κριτική, δεν σκοπεύεις να αφήσεις να σου χαλάσουν τις ωραίες στιγμές. Μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, ίσως καταλήξει κάπου αλλού, από όπου είχες φανταστεί.
 
Τοξότης
Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ο Άρης σε βάζει σε ένταση, σε θέση μάχης και σε διεκδίκηση για ό,τι θεωρείς δικό σου. Οικονομικές εκκρεμότητες που μοιράζεσαι με κάποιον και μπερδεμένα ερωτικά θέματα, βρίσκουν επιτέλους λύση, αν όχι την ιδανικότερη, έστω τη πιο γρήγορη. Αν ωστόσο είσαι μόνος, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει, ταξιδεύοντας σε νοερά στην αρχή.
 
Αιγόκερως
Την εβδομάδα αυτή θα κληθείς να είσαι πιο ξεκάθαρος και σαφής με τις προθέσεις και τις επιθυμίες σου, αφού οι καταστάσεις το τελευταίο διάστημα, έχουν εξελιχθεί έτσι, που δε σε ικανοποιούν. Μην παραμελείς να ακούς τι έχουν να σου πουν αυτοί που υπολογίζεις, ειδικά όταν πρόκειται για τη γνώμη τους πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, άτομα που έχεις κρατήσει στο περιθώριο, ίσως θα έπρεπε να τα ξαναβάλεις στη ζωή σου, αφού θα έχουν θετική επιρροή.
 
Υδροχόος
Μία εβδομάδα που σφραγίζεται από προσωπικές εξελίξεις και ενδιαφέρουσες καταστάσεις θα είναι αυτή για σένα. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να περνά και αυτός στο Λέοντα, θα βρεθείς σε αντιπαράθεση με το σύντροφο ή θα επιδοθείς σε διενέξεις, μέσα από τις οποίες θα αποκρυσταλλωθεί η ερωτική κατάσταση. Μην ξεχνάς πως δεν είσαι υποχρεωμένος να βαδίζεις με έναν ρυθμό, επειδή σου επιβάλλεται.
 
Ιχθείς
Την εβδομάδα αυτή θα ασχοληθείς με τις χαρές της ζωής, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν και περνώντας χρόνο με άτομα που έχουν θετική επιρροή πάνω σου. Ακόμα και αν νιώθεις πως κάποιοι σου επιτίθενται, απόφυγε να ασχοληθείς και να περάσεις σε αντίποινα, ειδικά αν έχουν κάποια ισχύ πάνω στη δουλειά σου ή στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Μία γνωριμία μπορεί να έχει απρόσμενα όμορφη εξέλιξη.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-08-2015 14:00:00