blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η είσοδος του Άρη στο Ταύρο μας οπλίζει με υπομονή, επιμονή και ευγένεια. Ξεφεύγοντας από την επιπολαιότητα και τη βιασύνη, θα ασχοληθούμε με μεθοδικότητα και πείσμα με αυτά που μας αφορούν. Η Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ζυγού-Σκορπιού, τραντάζει σχέσεις και συνεργασίες. Προσδεθείτε!
 
Κριός
Είσαι μέσα σε ένα κλίμα διαμάχης και αρνητισμού, τόσο στην οικογένεια, όσο και στην εργασία. Ο Άρης από το Ταύρο, σου φορτώνει το μυαλό με ένα σωρό ιδέες, που σχετίζονται με δουλειές και ανοίγματα. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην αναγνωρίσεις εγκαίρως τις παγίδες από τις ευκαιρίες. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις. Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Στο επίκεντρο του θαυμασμού και του ενδιαφέροντος βρίσκεσαι την εβδομάδα αυτή, ενώ επιδίδεσαι σε ένα παιχνίδι ερωτικό, όπου δε ξέρεις τι θέλεις και ποιον να διαλέξεις. Βέβαια, λάβε υπόψιν σου πως όσο και να σε επιθυμεί κάποιος, δεν θα ανεχτεί το κρυφτό και την αναποφασιστικότητα για καιρό. Ο Άρης στο ζώδιό σου, σε οπλίζει με μαχητικότητα στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που σου φέρνει επιτυχίες. Έρχονται νέες γνωριμίες; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Το μυαλό σου είναι ατίθασο την εβδομάδα αυτή, αφού δεν μπορείς να μπεις στο δρόμο της λογικής, ενώ βιάζεσαι να πάρεις και να διεκδικήσεις ό,τι μπορείς. Ο τομέας των φίλων και των κοινωνικών σου σχέσεων θα είναι ανήσυχος και πολύπλευρος τις μέρες αυτές. Ο Ερμής από τον Κριό δεν σου αφήνει περιθώρια να δείξεις ανοχή και κατανόηση, σε αυτούς που θεωρείς πως σε αδίκησαν. Τι θα προκύψει; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Την ευκαιρία να αρπάξεις το τιμόνι στον έρωτα και τη δουλειά θα την έχεις την εβδομάδα αυτή. Θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα, αθόρυβα και να αναζητήσεις άτομα, που με προθυμία συμμερίζονται τις απόψεις και το όραμά σου. Μην βγάλεις αυταρχισμό απέναντι στο σύντροφο, γιατί τα πράγματα θα ξεφύγουν. Δείξε ενδιαφέρον για αυτόν, και θα αποζημιωθείς. Μάθε πως πρέπει να δράσεις μέσα στη σχέση σου. Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Το να εντοπίζεις τα λάθη και τις ελλείψεις των άλλων, δεν είναι ο σωστός δρόμος για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Μη κατακρίνεις ανοιχτά και μην συμπεριφέρεσαι αλαζονικά, γιατί θα έχεις αντίποινα. Αντιθέτως, με τη σωστή δόση διπλωματίας ανοίγει ο δρόμος για νέες φιλίες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που μπορεί να σε βοηθήσουν στη πραγματοποίηση ενός στόχου. Μάθε ποιος στόχος σου πραγματοποιείται. Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Μην αποθαρρύνεις τα άτομα που σε πλησιάζουν και μη παθιάζεσαι τόσο, νομίζοντας πως μόνο εσύ πρεσβεύεις την αλήθεια, με την ορθότητα των απόψεών σου. Δεν είναι συνετό να δημιουργείς εχθρούς, αφού ελπίζεις σε μια άνοδο επαγγελματική ή μία επιτυχία προσωπική. Ο ανταγωνισμός στη δουλειά είναι καθημερινός, ωστόσο μην απελπίζεσαι, γιατί σύντομα το σκηνικό θα αλλάξει ευνοϊκά προς εσένα. Μάθε πότε αλλάζει το κλίμα. Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Ζυγός
Ασχολήσου με το κάνεις τον εαυτό σου ευτυχισμένο, αγνοώντας προειδοποιήσεις και φήμες γύρω από τις αποφάσεις σου. Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, κατά την οποία θα επιβεβαιωθείς, θα απορριφθείς, θα απογοητευτείς, αλλά και θα ικανοποιηθείς. Όλα περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις και τις συνεργασίες και εκεί θα πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος. Έχεις ανάγκη από καλή διάθεση και αυτή θα τη βρεις ανάμεσα στους φίλους. Τι θα προκύψει στις σχέσεις σου; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Την εβδομάδα αυτή θα βρεθείς ανάμεσα σε άγνωστα άτομα, όπου θα πρέπει να προσαρμοστείς και να δεχτείς αλλόκοτες συμπεριφορές και συνήθειες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί μπορεί να είναι ένα τηλεφώνημα, μία είδηση, μία γνωριμία, ένα ταξίδι, αυτό που θα σε χαροποιήσει. Ερωτικά, ίσως δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις, αλλά πρέπει να τελειώνεις ό,τι άφησες ανοιχτό. Ποιος κύκλος κλείνει; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Εξουσία και αυταρχισμός, είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν για σένα την εβδομάδα. Δεν ανέχεσαι να σε καταπιέζουν, να σε αγνοούν και να σε παραμερίζουν. Αλλάζοντας λοιπόν τη συμπεριφορά σου, πιστεύεις πως θα επιβληθείς και θα κερδίζεις τις μάχες. Με το τρόπο αυτό όμως, μάλλον εχθρούς θα κάνεις. Στον έρωτα, το μοτίβο είναι ολόιδιο, ωστόσο η αφοπλιστική συμπεριφορά του άλλου θα σε συνετίσει. Τι έρχεται στα ερωτικά σου; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Νιώθεις να βρίσκεσαι σε άμυνα τις μέρες αυτές, αφού οι κατηγορίες και οι επιπλήξεις έρχονται από παντού και εσύ καλείσαι να αντιδράσεις. Επαγγελματικά, κάτω από τη πίεση της Έκλειψης, θα κλείσει ένας κύκλος ή μία υπόθεση που σε ταλαιπώρησε και δεν είχε νόημα να υπάρχει στη ζωή σου. Θυμήσου πως όταν τελειώνει κάτι, ανοίγει ο δρόμος για κάτι καινούριο. Μάθε τι νέο έρχεται. Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις παγίδες, επιλέγοντας να φύγεις μακριά από τη πίεση και τη θυματοποίηση. Ζήτα ενίσχυση, ώστε να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου και μην τις αποφεύγεις με τρόπο επαναστατικό. Μην παρασύρεσαι από αυτά που ακούς, γιατί μπορεί να αποφασίσεις λάθος για μία ερωτική υπόθεση. Ποια είναι η σωστή απόφαση; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Έρωτας, φήμη, όμορφα στιγμιότυπα και ενθουσιασμός, είναι τα στοιχεία που θα επηρεάσουν την εβδομάδα σου. Πολύ πιθανό να φλερτάρεις ξανά με κάποια παλιά γνωριμία, που τη βλέπεις ξαφνικά με άλλο μάτι, να βγεις ραντεβού με δύο ενδιαφερόμενους και να βρεθείς σε δίλημμα. Η χαρά και η αγάπη στον εαυτό σου, θα βελτιώσει την εικόνα σου προς τα έξω, με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε κάθε τομέα. Έρχεται παλιά ερωτική υπόθεση; Στείλε τώρα ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-03-2015 13:28:00