blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 5 ως 11 Οκτωβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 5 ως 11 Οκτωβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Την εβδομάδα αυτή, η αντίθεση μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα λειτουργεί παραπλανητικά, δημιουργώντας ομιχλώδες τοπίο σε σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες και κάθε τομέα της ζωής μας. Το διακύβευμα είναι η εμπιστοσύνη, αφού πρόκειται για ένα αγαθό πανάκριβο και δυσεύρετο.

Κριός
Προσπαθείς να δώσεις μια ώθηση, ώστε να τελειώνεις με πράγματα που δείχνουν να κολλάνε εμμονικά στο χρόνο και να μην βρίσκουν λύση. H δουλειά σου σε προβληματίζει, αφού βλέπεις να μην πλησιάζεις στους στόχους σου, ενώ πασχίζεις για αναγνώριση. Δώσε προσοχή σε αλλεργίες και ψυχοσωματικά λόγω στρες. 
 
Ταύρος
Ο Άρης στη Παρθένο, σου δημιουργεί εντάσεις στον ερωτικό τομέα, που πρέπει να παραμερίσεις, ώστε να δημιουργήσεις μία ξεκάθαρη εικόνα της ερωτικής σου ζωής. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, σε φέρνει αντιμέτωπο με παρανοήσεις, καθυστερήσεις και αδυναμία να είσαι ειλικρινής με το άτομο που αγαπάς. Προσπάθησε να δείξεις με άλλους τρόπους το ενδιαφέρον σου. 
Δίδυμοι
Είναι συνετό να σταματήσεις να φέρεσαι στους αντιπάλους σου με προσβλητική διάθεση, κατανοώντας πως και οι άλλοι έχουν προβλήματα, που δύσκολα χειρίζονται. Ωστόσο, δεν χάνεις τη καλή σου διάθεση, αφού κοινωνικά ανθείς, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δρώμενα για να βρεις διέξοδο. Το πρόβλημα ενός συγγενή ίσως σε φέρει σε κατάσταση άγχους, αλλά δε θα διαρκέσει πολύ. 
 
Καρκίνος
Θα χρειαστεί να εστιάσεις τη προσοχή σου στην υγεία σου και τα οικονομικά σου. Μην απογοητεύεσαι αν μέχρι τώρα δεν έχεις περιορίσει κάποια έξοδα. Δείξε υπομονή και αφοσιώσου στη καλή συνεργασία, στη πίστη σε αυτό που κάνεις και την ομαδική δουλειά. Ενδέχεται επίσης να κουβεντιάσεις την επιστροφή σου σε μία παλιά θέση ή να σχετιστείς επαγγελματικά με κάτι οικείο. 
 
Λέων
Την εβδομάδα αυτή παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες να ανακάμψεις σε κάθε επίπεδο. Ερωτικά προσπαθείς να επιφέρεις ισορροπία, αλλά αυτή θα έρθει μετά από μια αναλυτική κουβέντα και ενδεχομένως μια συνθηκολόγηση, για να σωθεί η κατάσταση. Θα αποκαλύψεις παιχνίδια στο παρασκήνιο, γεγονός που θα σε κάνει να θριαμβολογήσεις. 
 
Παρθένος
Με τον Άρη από τον έκτο σου οίκο να αντιμετωπίζει τον Ποσειδώνα, έρχεσαι αντιμέτωπος με τα εργασιακά και τις σχέσεις σου. Και στους δύο τομείς υπάρχει το ενδεχόμενο να εξαπατηθείς, να εμπιστευτείς λάθος άτομα και να πέσεις σε παγίδες. Επίσης, σε κάποιο ερωτικό σου ζήτημα θα φερθείς εγωιστικά και μπορεί να πληγώσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. 
 
Ζυγός
Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, αφήνοντάς σε εκτεθειμένο συναισθηματικά. Ίσως βιώσεις κάποια επιστροφή από το παρελθόν ή την ανάγκη να έρθεις κοντά σε ένα άτομο από τα παλιά. Ο Ερμής ανάδρομος στην αρχική μοίρα του ζωδίου σου, προκαλεί καθυστερήσεις και αναβολές. Μην παραμελείς τις εκκρεμότητες που έχεις με πληρωμές και εφορία. 
 
Σκορπιός
Ο Ερμής επηρεάζει τον δωδέκατο σου οίκο, δημιουργώντας μια δυσκολία να εκφράσεις τα αισθήματά σου για ένα άτομο. Ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο επίσης, ίσως είναι μία ένδειξη πως θα βρεθείς αντιμέτωπος με παρασκήνιο που θα σε αναστατώσει. Δεν αποκλείεται να αφεθείς σε ένα όμορφο ερωτικό παραμύθι, που θα γλυκάνει την καθημερινότητά σου. 
 
Τοξότης
Δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις, την εβδομάδα αυτή στα ερωτικά σου, οπότε μπορείς να ησυχάσεις. Με τον Άρη και τον Δία να βρίσκονται στο τομέα των επαγγελματικών σου, έχεις αρκετές υποχρεώσεις, αλλά και δραστηριότητες. Θέματα όπως η υπερβολική δουλειά, οι υπερωρίες και το ελλιπές ενδιαφέρον σε αυτό που κάνεις, θα σε απασχολήσουν. 
 
Αιγόκερως
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τις μέρες αυτές με τα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σου, αφού θα υπάρξουν καθυστερήσεις και παρανοήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες γενικότερα. Ίσως μάλιστα χρησιμοποιήσεις τα πιο δυνατά σου επιχειρήματα, ώστε να πείσεις ένα άτομο να μην αποχωρήσει από τη ζωή σου. 
 
Υδροχόος
Θα πρέπει την εβδομάδα αυτή να αφιερώσεις χρόνο στην ερωτική σου σχέση, ώστε να διαλύσεις τις πίκρες και τις διενέξεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ σας. Ωστόσο, με τον Άρη να είναι σε καίρια θέση στο ωροσκόπιό σου, θα έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα, απαιτώντας να δικαιωθείς. Κράτα πιο διπλωματική τακτική, ώστε να αποφύγεις εντάσεις. 
 
Ιχθείς
Ίσως νιώσεις απογοήτευση από ένα άτομο, από το οποίο τον τελευταίο καιρό περίμενες πολύ περισσότερα. Μην έχεις αδικαιολόγητα μεγάλες προσδοκίες το διάστημα αυτό. Ίσως είσαι σε φάση να επιχειρήσεις κάτι πέρα από τα λογικά πλαίσια, σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν το κάνεις, φρόντισε να εξασφαλίσεις τον εαυτό σου πρωτίστως, όσον αφορά την επιβίωσή σου. 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-10-2015 13:22:00