blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 6 ως 12 Ιουλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 6 ως 12 Ιουλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Αυτή την καυτή αυτή εβδομάδα του Ιουλίου ο Ερμής εισέρχεται στο Καρκίνο, δημιουργώντας πιο αγνές και τρυφερές σκέψεις, ενώ η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένταση και καταπίεση στις σχέσεις μας.
 
Κριός
Με μια ενεργοποίηση στον οίκο των ερωτικών σου, αντιμετωπίζεις δυσκολίες με τη σχέση σου, οι οποίες δεν δείχνουν να γεφυρώνονται εύκολα και αναίμακτα. Αυστηρή στάση θα επιλέξεις, για να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις και αρνητικά σχόλια από άτομα που σε κριτικάρουν. Μία σύγκρουση για οικονομικό θέμα θα σε κάνει να αλλάξεις κατεύθυνση και να προσέχεις που δείχνεις εμπιστοσύνη.
 
Ταύρος
Προσπαθείς να μην χάνεις ενέργεια άσκοπα, ενώ δημιουργείς τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια σχέση σου, η οποία αντιμετώπισε ένα ρήγμα. Ένα τρίτο άτομο θα σου δημιουργήσει αμφιβολίες, όσον αφορά τα αισθήματα σου. Η εβδομάδα αυτή έχει προκλήσεις και ένταση, ενώ καλείσαι να αποκόψεις απ’ τη ζωή σου άτομα που σου φέρονται εξουσιαστικά και επιβλητικά.
 
Δίδυμοι
Ένα ερωτικό αδιέξοδο την εβδομάδα αυτή έχει φορτωθεί στους ώμους σου, κόβοντάς σου κάπως την αισιοδοξία. Παράλληλα, προσπαθείς να βγεις από ένα οικογενειακό πρόβλημα και να συσπειρώσεις ενέργειες και άτομα για το κοινό σας καλό. Επειδή τα επαγγελματικά γεγονότα θα είναι αναπάντεχα, θα πρέπει να αποσαφηνίσεις τι θέλεις και πού έχεις δυνατότητα να φτάσεις, οριοθετώντας και επιβάλλοντας τους όρους σου.
 
Καρκίνος
Η αντίθεση του Πλούτωνα με τον Άρη θα σε κουράσει, αγγίζοντας τα όριά και τις αντοχές σου. Μη πάρεις αποφάσεις πάνω στην οργή σου. Ούτε να ξεγράψεις άτομα και ευκαιρίες, επειδή προς στιγμήν δεν ταιριάζουν με τις στρατηγικές και τις φιλοδοξίες σου. Παράλληλα, θα υπάρξει ίντριγκα που θα σε αναστατώσει, αλλά δεν χρειάζεται να φύγεις από το σκοπό σου.
 
Λέων
Την εβδομάδα αυτή θα επηρεαστείς σε ένα βαθύτερο ψυχολογικό επίπεδο, αναπολώντας στιγμές από μια ζωή που έχει περάσει, επιχειρώντας να φέρεις στο σήμερα κάποιες καταστάσεις ή και κάποια άτομα. Θα βρεις τρόπο να ισορροπήσεις ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια, ακόμη κι αν χρειαστεί να ισορροπήσεις σε τεντωμένο σκοινί και να ρισκάρεις την επαγγελματική σου σιγουριά.
 
Παρθένος
Νέες εμπειρίες σε βγάζουν από τη βαρεμάρα των τελευταίων ημερών, ενώ θα βρεθείς να αντιμετωπίζεις διλήμματα, αμαρτίες παλιές και αποφάσεις, που αν δεν είχαν παρθεί, τώρα θα είχες πάρει άλλο δρόμο. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις πως ο σύντροφος σε πιέζει να φτάσεις στα όρια της υπομονής σου, επειδή δεν βλέπει ανταπόκριση στις προσδοκίες και επιθυμίες του.
 
Ζυγός
Αυτήν την εβδομάδα δώσε σημασία στις λεπτομέρειες και τις εκκρεμότητες, γιατί έχεις ανοιχτές υποθέσεις που δε προλαβαίνεις και χάνεις τον έλεγχο. Νομικά θέματα θα σε ταλαιπωρήσουν λίγο, αλλά θα κινηθείς επιτυχώς. Παράλληλα, επιθυμείς διακαώς να αποδράσεις από τη ρουτίνα, ενώ σε περιτριγυρίζει η επιθυμία να αφήσεις πίσω σου ό,τι και όποιον τρέφεται από την ενέργειά σου.
 
Σκορπιός
Σε ένα νέο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί θα κάνεις προσπάθειες να επιβληθείς, ενώ η προσωπική σου ζωή περιέχει από εκπλήξεις, έως και αναπάντεχα γεγονότα. Αποφεύγεις να έρθεις σε αντιπαραθέσεις στον εργασιακό σου χώρο, όσο και αν σε ενοχλούν τα υπόγεια παιχνίδια του και η συμπεριφορά κάποιου συναδέλφου. Επίσης, θα σε απασχολήσει ο φιλικός και κοινωνικός σου κύκλος, αφού από κάποια άτομα περίμενες άλλου είδους συμπεριφορά.
 
Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα την αφιερώνεις στο να σχεδιάσεις και οργανώσεις τις διακοπές και τους προορισμούς σου, που ίσως θα πρέπει να αλλάξεις ή να δείξεις μία ευελιξία. Με την οικογένεια δεν βρίσκεις σημείο επαφής τελευταία, ωστόσο συνεχίζεις να προσπαθείς γι’ αυτό. Βρίσκεσαι στη φάση που αναζητείς ευκαιρία να λάμψεις και θα την έχεις.
 
Αιγόκερως
Δεν είναι η στιγμή να τα βάλεις τώρα με τους εχθρούς σου ή να έρθεις σε αντιπαράθεση και ρήξη με διάφορους του κύκλου σου. Η αντίθεση Άρη και Πλούτωνα σε εξωθούν στα άκρα της υπομονής, αλλά ίσως πάνω στο παραλήρημά σου αδικήσεις κάποιους και δεν κάνει. Και ενώ θέλεις να δείξεις πως είσαι άτομο που έχει μία ευαίσθητη πλευρά, η συμπεριφορά σου συχνά δείχνει το αντίθετο.
 
Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα έχεις ένα σωρό λόγους να δεις τη ζωή με άλλο μάτι και να επανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Θα πρέπει να προσέξεις να μην εκτίθεσαι σε ανούσια πράγματα και να καταναλώνεις δυνάμεις. Μία νέα γνωριμία θα σε βγάλει από ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα με φίλους. Θα χρειαστείς ξεκούραση και ηρεμία, αφού έχεις να τα βγάλεις πέρα με δύσκολους ανθρώπους.
 
Ιχθείς
Την εβδομάδα αυτή ίσως εισβάλλουν στη ζωή σου άτομα, που θα σε στηρίξουν και θα αποτελέσουν ένα αποκούμπι για σένα. Στις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σου καλείσαι να ανταποκριθείς τις μέρες αυτές, αλλά από την άλλη μοιράζεσαι σκέψεις και σχέδια, που βρίσκουν θετική στήριξη. Θα καταλάβεις πως ίσως δεν έχεις κάποια υλικά αγαθά που επιθυμείς, αλλά έχεις σπουδαίους ανθρώπους δίπλα σου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-07-2015 13:09:00