blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι σχέσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου

Οι σχέσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ο Σεπτέμβριος προχωρά με τον Άρη στον Τοξότη, φέρνοντας θετικούς ανέμους και οιωνούς στο θέμα του έρωτα και τις καρδιές των ερωτευμένων. Η σεξουαλική επιθυμία εντείνεται, ειδικά αν έχουμε να κάνουμε με ενδιαφέροντες ανθρώπους, που μας εξάπτουν, εγκεφαλικά πρωτίστως. Ίσως οι αποφάσεις που θα πάρουμε στο θέμα των σχέσεων να είναι κάπως ανώριμες ή επιπόλαιες, ωστόσο θα πηγάζουν μέσα από τη καρδιά μας, αφού είναι αυτό που εκείνη επιθυμεί. Έστω και παραβαίνοντας κανόνες. Αλλά ποτέ τους κανόνες του έρωτα.

Οι πλανήτες συνωμοτούν

Συνεχίζοντας να κινείται η Αφροδίτη στην Παρθένο, μας διδάσκει πως η αγάπη, εκτός από αυθορμητισμό, χρειάζεται υπομονή και σύνεση. Τα άλματα στο κενό με κλειστά τα μάτια συνήθως δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.
 
Σε αυτό συντελεί και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, δίνοντας μία εύνοια, όσον αφορά τη σταθερότητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Τις μέρες αυτές θα γίνει μια διαδικασία ωρίμανσης και ανάγκης επιβεβαίωσης. Πολύ σημαντικό να μας αποδεχτούν, όχι μόνο τα άτομα με τα οποία μοιράζουμε το κρεβάτι μας, αλλά και γενικότερα κοινωνικά, σαν ζευγάρι.
 
Τα αισθήματα γίνονται πιο περίπλοκα, αποκτούν βάθος και σοβαρότητα. Ίσως μας ελκύσουν άτομα με κάποιο κύρος και επαγγελματική καταξίωση, με τα οποία δε θα υπάρξει ο κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μια κοινή οπτική και η ύπαρξη ποιότητας και σταθερότητας.
 
Στις 21 Σεπτεμβρίου, το τετράγωνο του Άρη από το Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αφήνει τη συναισθηματική ανάγκη ακάλυπτη και τη μετατρέπει σε επιθετικότητα και απελπισμένη διεκδίκηση. Όλα αυτά, παράλληλα με μια φυγή από τη πραγματικότητα, μαζί με μια αποτυχία να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, οδηγούν σε μια απογοητευτική προς το παρόν συναισθηματική κατάσταση.
 
Τις μέρες ενεργοποίησης της όψης, ο φόβος της απόρριψης θα είναι έντονος, αν και περισσότερο πρόκειται για γενικότερες φοβίες, λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, παρά για κάτι χειροπιαστό που προέρχεται από τρίτους.
 
Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των σχέσεων και των επιλογών, το Ζυγό. Όσο θα παραμείνει εκεί, θα ενεργοποιηθούν μέσα μας χαρακτηριστικά τέτοια, που θα μας κάνουν να στραφούμε στην εύρεση του ιδανικού συντρόφου, γιατί μόνο μέσα από μια αρμονική σχέση θα νιώθουμε πληρότητα. Το μήνα αυτό, οι ενδεχόμενες νέες γνωριμίες, χαρακτηρίζονται από ενθουσιασμό, υπέρμετρη γοητεία και πολλές προσδοκίες.

Ο Ερμής στο Σκορπιό σαρκάζει τον έρωτα

Στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής επισκέπτεται το Σκορπιό, όπου η μυστικοπάθεια και η καχυποψία, λειτουργούν στον έρωτα σαν τόνωση της λίμπιντο. Πείσμα, αποφασιστικότητα και έξυπνος χειρισμός του συντρόφου, μαζί με μία επικοινωνία κοφτή και χειριστική, είναι μερικά από τα γνωρίσματα των ημερών. Η ακατανίκητη επιθυμία να δούμε τι γίνεται στο παρασκήνιο, πίσω από τα φώτα, τα οποία ίσως λειτουργούν παραπλανητικά, διαμορφώνει και το ερωτικό σκηνικό. Οδηγός μας στο δρόμο του συναισθήματος θα είναι η διαίσθηση, η οποία εδώ δουλεύει θριαμβευτικά και αποκαλύπτει καλά κρυμμένα μυστικά. Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν περίεργες στρατηγικές, ίσως επιχειρήσουν να κάνουν τους κατασκόπους, ώστε να ξεσκεπάσουν παιχνίδια και να επιβεβαιώσουν υποψίες.
 
Κάποιοι άλλοι θα στραφούν εντελώς εσωτερικά, ώστε να σιγουρευτούν για τα αισθήματα που νιώθουν και να τα ζυγίσουν ανάλογα. Όταν θα έχει τελειώσει ο μήνας, ο καθένας θα μετρήσει τις ήττες και τα οφέλη. Γιατί με τον Ερμή στο Σκορπιό, πίκρες και χαρές στον έρωτα, πάνε μαζί. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Σεπτεμβρίου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις 15-21 Σεπτεμβρίου: Αφροδίτη και Κρόνος συνωμοτούν! Μονόπετρα και όρκοι για σχέσεις ζωής, στον αστερισμό της Παρθένου!
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 15 ως 21 Σεπτεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Οι σχέσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Οι σχέσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-09-2014 23:59:00