blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2015.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 28
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου 2015

Το δεύτερο μισό του Αυγούστου ξεκινά με το σπουδαίο αστρολογικό γεγονός της εισόδου του Δία στο ζώδιο της Παρθένου, δίνοντας εύνοια σε όσους θέλουν να βαδίσουν με μία σχετική σιγουριά στο μέλλον, χωρίς πολλά ρίσκα. Ωστόσο, μέχρι το τέλος του μήνα πολλοί θα διαψευστούν.

Ένα όμορφο καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του…

Το ακόμα ισχύον τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, συναισθηματικής σύνδεσης και καλής τύχης. O έρωτας έχει όραμα και σκοπό, ενώ τα αισθήματα έχουν βάση και δεν αναλώνονται εύκολα. Εραστές με έμπνευση αναζητούνται.
 
Στο μεταξύ, τη πρώτη μέρα του δεκαπενθημέρου, η ανάδρομη Αφροδίτη συναντάται με τον Ήλιο στο Λέοντα, εντείνοντας τις απαιτήσεις, τα μελοδράματα και την ανάγκη των ερωτευμένων για αμοιβαία επιβεβαίωση.
 
Στις 18 Αυγούστου, η Σελήνη στο Ζυγό προσπαθεί να μοιράσει αρμονία, όρεξη για καλοπέραση και ερωτική διάθεση στους εραστές. Διαφορές και αντιπαραθέσεις παραμερίζονται και βρίσκουν τη χρυσή τομή. Ακόμα και αν υπάρχει παγωμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στα ζευγάρια, αυτή θα υποχωρήσει, δίνοντας τη θέση της στην τρυφερότητα. Ωστόσο, η αντίθεσή της αργότερα με τον Ουρανό, θα φέρει ανατροπές και απρόβλεπτα.
 
Στις 20 Αυγούστου σχηματίζεται η θετική όψη της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό, που μέσα από ένα δυναμικό τρίγωνο, φέρνει όμορφα απρόοπτα, επανασυνδέσεις και ενδυναμώνει την αισιοδοξία του έρωτα. Αναπάντεχες έλξεις, αναζήτηση πηγών και τρόπων ευχαρίστησης, επιθυμία να βρεθεί το ιδανικό, αυτό που θα μας κάνει να ζήσουμε το απόλυτο.
 
Η άρνηση και απόρριψη του συμβατικού, η αναζήτηση ανατρεπτικών εμπειριών ή έστω πειραματισμών, μας απομακρύνει από μία συμβιβαστική καθημερινότητα και τη πλήξη μιας σχέσης, που ίσως δεν έχει να δώσει πια κάτι συναρπαστικό. Οι υπάρχουσες σχέσεις αναβαθμίζονται, δίνοντας μας έμπνευση και την πίστη πως μέσα σε αυτή προστατεύονται οι αξίες και τα ιδανικά μας. Επίσης, συναισθηματικά θα είμαστε σε θέση να χτίσουμε πιο υγιείς σχέσεις, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να μας συνοδεύουν.

Δυσκολίες και προκλήσεις!

Στις 22 Αυγούστου καλούνται οι ερωτευμένοι να περάσουν από εξετάσεις σταθερότητας, πίστης και υπομονής, καθώς ο Ήλιος στον Λέοντα έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Χρειάζεται ψυχραιμία, σύνεση και προσοχή, ώστε να αποφύγουμε οριστικά ρήγματα και να περάσουμε σε τελεσίδικες αποφάσεις, που μπορεί να παρθούν πάνω σε νεύρα και αγανάκτηση. Οι απαιτήσεις στη σχέση από το σύντροφο γίνονται από πιεστικές έως παράλογες, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα παίξουν με την ιδέα να αποστασιοποιηθούν για ένα διάστημα από το ταίρι τους. Ίσως υπάρξει πίεση για επισημοποίηση από τη μία πλευρά, βρίσκοντας όμως αρνητικό έδαφος από την άλλη. Παράλληλα, η απομόνωση και η απόρριψη που ίσως νιώσουν κάποιοι θα δυσχεράνει τα πράγματα.
 
Όλα αυτά μέχρι τις 23 Αυγούστου, που ο Ήλιος περνά στη Παρθένο και μας θυμίζει πως ίσως δεν είναι κατάλληλος καιρός για αλλόκοτους ερωτικούς πειραματισμούς. Το συναίσθημα αποκρυσταλλώνεται, αποκτά βάση και λόγο ύπαρξης, ενώ οι διαθέσεις μας ζητάνε ένα αποκούμπι.

Η τύχη όμως δουλεύει…

Στις 27 Αυγούστου, ένας πολύ τυχερός σχηματισμός συμβαίνει στον ουρανό και δεν είναι άλλος από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία στη Παρθένο. Θετική έκβαση στις σχέσεις, έρωτες που βρίσκουν το δρόμο ανοιχτό να καρποφορήσουν. Αισιόδοξοι και τυχεροί, αναζητούμε τη περιπέτεια που θα μας ενθουσιάσει, αφηνόμαστε στις προκλήσεις και το άγνωστο, με τη σιγουριά πως η κάθε περιπέτεια θα μας οδηγήσει σε ένα ξέφωτο. Θαυμάσια περίοδος μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου για να κάνουμε όμορφες γνωριμίες, να περάσουμε καλά και ξένοιαστα και να σπάσουμε καλούπια που μας πνίγουν. Τη τύχη την ελκύουμε με τη θετική σκέψη και τις ανάλογες ενέργειες. Τη περίοδο αυτή δεν αντέχουμε αρνητικούς ανθρώπους γύρω μας, ενώ θεωρούμε πως ό,τι μας συμβαίνει είναι ένα κάλεσμα από το πεπρωμένο.
 

Ο Αύγουστος μας αποχαιρετά με πάθος, με τη σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη στον Λέοντα, όπου θα λάμψουν οι έρωτες, οι ζήλειες και οι διεκδικήσεις. Επίσης, θα υπάρξει ένταση και ανταγωνισμός, ο οποίος κατά κύριο λόγο θα οδηγήσει απλά στην επισφράγιση των δυνατών συναισθημάτων. Τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-08-2015 14:14:00