blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2015.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Ιανουαρίου 2015

Άρης σε τετράγωνο με το Κρόνο και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Sponsored Links

Άρης σε τετράγωνο με το Κρόνο: στο ρινγκ του έρωτα

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου ξεκινά αρκετά έντονα, με μία όψη τετραγώνου μεταξύ του Κρόνου στο Σκορπιό και του Άρη στους Ιχθείς, φέρνοντας ανάμεικτα συναισθήματα, θυμό, περιορισμό και έντονες αντιδράσεις.
 
Ο έρωτας έρχεται στο προσκήνιο και εκφράζεται με μεγάλη ανασφάλεια, ως προς τη πίστη και τα αισθήματα, όχι μόνο του συντρόφου, αλλά και τα δικά μας. Ειδικά, γνωριμίες που γίνονται υπό την επήρεια της όψης αυτής, διακατέχονται από δισταγμό και φόβο, ως προς τους σκοπούς και τη πορεία. Επίσης, εμείς οι ίδιοι, λόγω κακών χειρισμών, βάζουμε εμπόδια στο να προχωρήσει μία κατάσταση, θέλοντας να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στον άλλον και να καθορίσουμε τις εξελίξεις.
 
Ο Άρης στους Ιχθείς είναι αρκετά συγκρατημένος και δειλός να διεκδικήσει, κάτι που εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση του έρωτα. Έτσι, ενισχύοντας τις αρνητικές σκέψεις και το φόβο της απόρριψης μέσα από την επιρροή του Κρόνου, καταλήγουμε σε ένα ερωτικό φιάσκο. Θα υπάρξει μία πτώση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης, πιάνοντας τον εαυτό μας να φοβάται να αφεθεί στο φλερτ κάποιου, μόνο και μόνο επειδή θεωρούμε πως δεν είμαστε αρκετά καλοί να μας φλερτάρει κάποιος. Στις σχέσεις που μετράν κάποιους μήνες ή χρόνια ζωής, αυτό θα οδηγήσει σε διενέξεις, ασυμφωνίες και έντονες ρήξεις. Εκτός και αν βρεθεί η χρυσή τομή, ή το κατάλληλο κουμπί.

Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Στάχτη στα μάτια…

Στις 20 Ιανουαρίου, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα ευθύνεται για ιδιόμορφες σχέσεις, για εξωπραγματικά έντονο συναισθηματισμό και έναν σπάνιο μαγνητισμό, τον οποίο είτε θα εκπέμπουμε εμείς υπό συνθήκες, είτε εύκολα θα μας θαμπώνει προερχόμενος από τους άλλους και μάλιστα από ένα συγκεκριμένο άτομο, που κάνει τη καρδιά μας να χτυπά πιο δυνατά.
 
Ο Ποσειδώνας θολώνει την ορμή και την αντίληψή μας, μας οδηγεί σε λανθασμένες και ριψοκίνδυνες επιλογές, τις οποίες αρχικά αντιλαμβανόμαστε σαν μεγάλο έρωτα ή ενθουσιασμό. Το θετικό είναι πως παρά τις όποιες δυσκολίες, υπάρχει πάντα μια πόρτα που προσφέρει διέξοδο, βασιζόμενοι στην έμπνευσή μας και το πλούτο αισθημάτων.

Η όψη αυτή μπορεί να φέρει εξιδανίκευση, ενώ μόλις το έτερον ήμισυ απομυθοποιηθεί, έρχεται η διάλυση του ονείρου. Η τάση να παρασυρόμαστε στα μεγάλα λόγια και τις παχουλές υποσχέσεις, είναι εδώ και είναι εμφανής. Και μπορεί να κλονίσει την πίστη στην αγάπη και, κατά συνέπεια, στον εαυτό μας.

Δίας σε αντίθεση με Αφροδίτη: Ο έρωτας θέλει χαρά.

Στις 19 Ιανουαρίου, η αντίθεση του Δία με την Αφροδίτη ανοίγει διαθέσιμες πόρτες, προοπτικές και μυαλά, ψάχνοντας δρόμους και ευκαιρίες για απόλαυση, περισσότερο έρωτα και νέες διεξόδους.
 
Η ρουτίνα και η καθημερινότητα μετατρέπονται σε νούμερο ένα εχθρό του έρωτα, που εξαιτίας του διακινδυνεύουν οι σχέσεις, αν δε βρουν ένα αντίβαρο. Το διάστημα αυτό, οι εραστές θα αναζητήσουν τη περιπέτεια, την αλλαγή και έναν πιο δημιουργικό και ενδιαφέροντα τρόπο ζωής.
 
Μια κίνηση και προσπάθεια για να βγούμε από το τέλμα και τον περιορισμό υποδηλώνει η όψη αυτή, ενώ σε περίπτωση που ανακαλύψουμε κενά και ελλείψεις, θα αναζητήσουμε την ικανοποίηση σε νέες περιπέτειες. Σχέσεις που δε μας γεμίζουν πια με χαρά, αρμονία και ενδιαφέρον, λίγες ελπίδες έχουν να βγουν ακέραιες και να συνεχιστούν. Η όψη του Δία με την Αφροδίτη έχει ανάγκη από τις ομορφιές της ζωής και όχι από μιζέριες, δράματα και συναισθηματικές στερήσεις.

Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Η επούλωση!

O μήνας τελειώνει με το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μία όψη που τονώνει τον έρωτα, μέσα από μία παθιασμένη διεκδίκηση και δυνατούς όρκους. Με μία διάθεση να δοθούμε ολοκληρωτικά στο άτομο που μας ξεσηκώνει ερωτικά και μας παίρνει τα μυαλά, δεν διστάζουμε, ούτε σκοντάφτουμε σε ενοχές και περιορισμούς. Ο έρωτας είναι εδώ και είναι δικός μας.
 
Για πρώτη φορά μέσα στο μήνα, ανακτάμε την αυτοπεποίθησή μας και νιώθουμε ικανοί να ξελογιάσουμε ακόμα και… Άγιο. Πάνω εκεί, θα ξαφνιαστούμε με τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, ικανή να χειριστεί και να αποκαταστήσει και τις πιο μεγάλες δυσκολίες του έρωτα. Τι πρόκειται να συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. «Έρωτας ψεύτης», με τον Άρη στους Ιχθείς και ουράνιες αγάπες του Γενάρη σε «τοπίο στην ομίχλη»!

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης στους Ιχθείς μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-01-2015 12:13:00