blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Απριλίου 2015.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Απριλίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Απριλίου 2015

Άρης στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Άρης στον Ταύρο

Καλωσορίζουμε τον Απρίλιο με τις καλύτερες, πιο ευωδιαστές και αισιόδοξες προθέσεις, αφού την πρώτη μέρα του δεκαπενθημέρου ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο, σταθεροποιώντας αισθήματα και σχέσεις. Ο έρωτας προχωράει αργά, αλλά με αξιοπιστία και πίστη. Με καλοπέραση και διασκέδαση. Προτιμώνται άτομα να μείνουν δίπλα μας, στα οποία μπορούμε να αφεθούμε, να εμπιστευτούμε και να νιώσουμε μοναδικοί και ιδιαίτεροι. Όλα ρέουν αρμονικά, αλλά ρέουν αργά, νωχελικά και χωρίς πίεση. Άλλωστε, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, εντείνει όλα τα παραπάνω.

Ήλιος σε τρίγωνο με Δια: Καλά κρατούν οι χαρές!

Στις 2 Απριλίου, το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου στον Κριό και του Δία στον Λέοντα, φροντίζει για μία υπερβολική αισιοδοξία στα ερωτικά, για τυχερές καταστάσεις και ευτυχή κατάληξη των προβλημάτων μας. Ίσως θεωρήσουμε πως στο πρόσωπο κάποιου που μόλις γνωρίσαμε, βρήκαμε ξαφνικά τον έρωτα ή έστω την απαραίτητη ζεστασιά που οδηγεί σε αυτόν. Τίποτα δε θεωρείται δύσκολο ή ακατόρθωτο υπό την επήρεια της όψης αυτής.
 
Υπάρχει η περίπτωση τα ερωτικά μας ενδιαφέροντα να μην περιοριστούν σε ένα μονό πρόσωπο, αλλά ακόμα κι έτσι θα έχουμε επιτυχία και ικανοποίηση, παίρνοντας την απαραίτητη προσοχή και αγάπη από αυτούς που βρίσκονται πολύ κοντά μας.

Έκλειψη Σελήνης: Δοκιμασίες…

Στις 4 Απριλίου, η Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού βάζει σε κίνδυνο σταθερές σχέσεις, προάγει τα ασταθή αισθήματα και ξορκίζει την συναισθηματική ηρεμία, φέρνοντας τον καθένα μας μπροστά σε μικρά ή μεγαλύτερα διλήμματα. Οι σχέσεις, ακόμα και οι εφήμερες, θα περάσουν από δοκιμασία, για το αν είναι αυτοσκοπός, ή εκπληρώνουν ένα βαθύτερο πόθο και νόημα. Θα έρθουμε σε αντιπαράθεση, όχι μόνο με τον άλλον, αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό, αμφισβητώντας τη κρίση μας και τις επιλογές μας. Αυτές που έχουν δημιουργηθεί εντελώς επιδερμικά και επιπόλαια, ίσως δεν έχουν τη κατάλληλη υποδομή να αντέξουν, ενώ οι πιο σταθερές, θα υποστούν μία αμφισβήτηση και ένα ταρακούνημα.

Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Τριγμοί στο σπίτι των πόθων!

Στις 5 Απριλίου, το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα θα τρίξει από τα θεμέλια, θεσμούς και δεσμούς, βγάζοντας στην επιφάνεια πάθη, λάθη, εμμονές και ζήλειες. Σε ένα κλίμα όπου κυριαρχεί το ένστικτο, οι πιθανότητες για λογική αντιμετώπιση μεταξύ των συντρόφων παραμένουν ελάχιστες. Η ένταση, η χειραγώγηση και πολλές φορές η συναισθηματική κακοποίηση, έχουν το πρώτο λόγο. Τις μέρες αυτές, ακόμα και άτομα της εμπιστοσύνης μας, θα μας εκπλήξουν, θα μας αποσβολώσουν και θα μας σοκάρουν, αποκαλύπτοντας αυτό που είχαν για καιρό κρυμμένο στο μυαλό τους. Ερωτικές ιστορίες, που ίσως καταλήξουν σε σκάνδαλο, κρυφές περιπέτειες και σχέδια διεκδίκησης και εκδίκησης, είναι μερικά μόνο από τα ευφάνταστα σενάρια. Και η παραμικρή διένεξη ή αντίρρηση, μπορεί να αποτελέσει άριστη αιτία πολέμου.

Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό: Ερωτικός ηλεκτρισμός…

Στις 6 Απριλίου, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνει ερωτική ηλεκτροπληξία στις ζωές μας, παίρνοντας τη πρωτοβουλία να τις αλλάξει με έναν ξαφνικό έρωτα, έναν απρόβλεπτο και επεισοδιακό χωρισμό ή ένα αναποδογύρισμα της μέχρι τώρα καλοσχεδιασμένης μας ύπαρξης.
 
Όλα είναι δυνατά, αλλά και απρόοπτα, που μας αναστατώνουν, χωρίς πιθανότητα πρόβλεψης. Οι έχοντες μία μακροχρόνια σχέση, μπορεί εδώ να βρουν την ευκαιρία και το πάτημα να επαναστατήσουν, να αντιδράσουν σε μία καταπίεση και να βγάλουν μία αντισυμβατική συμπεριφορά. Τις μέρες αυτές θα μας κατακλύσουν ενέργειες, των οποίων τη δυναμική είναι αδύνατο να ελέγξουμε ή να διαχειριστούμε. Κάπου μπορεί να μας πνίγει η κανονική ζωή, η στημένη, η τακτοποιημένη, η προβλέψιμη, η ζωή με τον σύντροφο, με τις προκαθορισμένες κινήσεις, αποφάσεις. Θα επιθυμήσουμε το ασυμβίβαστο, το άξαφνο, το ενθουσιώδες. Θα τραβήξουμε νέα, ενδιαφέροντα άτομα στη ζωή μας, βάζοντας ποικιλία και χρώμα στις ερωτικές μας σχέσεις και ρισκάροντας για έναν έρωτα αμφίβολο, αλλά που μας υπόσχεται παραζάλη. Άλλωστε, η πιο αποτελεσματική επίδραση μίας όψης, έρχεται μόνο όταν υποκύπτουμε σε αυτήν.

Αφροδίτη στους Διδύμους: Εθισμός στο… φλερτ!

Στις 11 Απριλίου, η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, βάζοντάς μας στον εθισμό της ερωτικής επικοινωνίας, κοινώς του φλερτ. Μας εξιτάρει οτιδήποτε όμορφο προσφέρει η ζωή και το απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές. Αποδίδουμε φόρο τιμής στην ελευθερία, την επιπολαιότητα και τη χαρά που αντλείται από τον έρωτα. Τις χαρές της ζωής τις απολαμβάνουμε χωρίς πολύ βαθιά φιλοσοφία, χωρίς πίεση ή ανάγκη για δέσμευση και μονογαμία. Το φλερτ γίνεται η πιο χαρούμενη, καθημερινή υπόθεση, που μας φορτίζει με ενέργεια και φτιάχνει τη διάθεση. “Έρωτας για όλους είναι το μότο της Αφροδίτης αυτής. Αυτό έχουμε ανάγκη, αυτό αναζητούμε: ανοιχτές και ελεύθερες περιπέτειες, χωρίς περιορισμό φλερτ και φιλίες, οι οποίες δε μένουν άκαμπτες, αλλά ενδέχεται να ακολουθήσουν και αυτές το δρόμο προς το κρεβάτι μας, αφού όλα είναι πιθανά.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο: Ζητείται τρυφερότητα!

Ο επίλογος του δεκαπενθημέρου, γράφεται στις 15 Απριλίου, με την αντίθεση της Αφροδίτης με το Κρόνο, μία όψη που θα φέρει συναισθήματα απομόνωσης, πίκρας και έλλειψης τρυφερότητας. Το χάσμα ανάμεσα στους συντρόφους μπορεί να μεγαλώσει και με την ευκαιρία να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα, ενοχές και αντιθέσεις. Να κληθούμε να χειριστούμε συσσωρευμένη άρνηση, αντίθεση ή ανεπάρκεια από τον άλλον. Το ζητούμενο όμως, καλά καμουφλαρισμένο, είναι και παραμένει ένα: περισσότερη αγάπη!
 
Ο τρόπος που τη ζητάμε ωστόσο, μπορεί να μην είναι ο καλύτερος και να δημιουργεί άγχος και φόβο στον άλλον. Φόβο απόρριψης, εγκατάλειψης, μοναξιάς. Είναι μία όψη δύσκολη για τους περισσότερους, ωστόσο με τη σωστή μέθοδο προσέγγισης, οι καρδιές θα βρουν ξανά το δρόμο τους και το χάσμα ανάμεσα στους συντρόφους θα γεφυρωθεί. Προϋπόθεση, να υπάρχουν βαθιά και ριζωμένα αισθήματα. Διαφορετικά, θα ταμπουρωθούμε πίσω από τις ανασφάλειες μας, βλέποντας τον άλλον να αποχωρεί και να απομακρύνεται. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Καλό Μήνα! Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ένα έντονο και αμφίρροπο διάστημα, με Ερμή στον Κριό, Άρη στον Ταύρο και την έκλειψη της χρονιάς!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Άρης στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2015 14:15:00