blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

 
Η ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Αυγούστου

Ο έρωτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Ο καυτός μήνας Αύγουστος με τον Ήλιο στον Λέοντα, μας γεμίζει ενθουσιασμό, όρεξη για καλοπέραση και φλερτ, καθώς και με μια ανεξήγητη αισιοδοξία, ειδικά στον ερωτικό τομέα.
 
Ταυτόχρονα, το πέρασμα του Δία στον Λέοντα, δίνει την ευκαιρία σε πολλούς να ξαναζεστάνουν σχέσεις που ίσως αφήσανε μια πίκρα στο παρελθόν, αλλά και σε κάποιους άλλους να βρούνε το ταίρι που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους και θα καταλήξει σε κάτι επίσημο.

Αφροδίτη-Ουρανός: όταν ένας δεν είναι αρκετός

Ο Αύγουστος ξεκινά δυναμικά με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, να απελευθερώνει ασυγκράτητη ερωτική ενέργεια, ξαφνικούς έρωτες, ορμές, απρόοπτους χωρισμούς, δυνατά πάθη, παράλληλες καταστάσεις.
 
Τις μέρες αυτές λοιπόν του Αυγούστου θα νιώσουμε μία έντονη έλξη για εκκεντρικού τύπου σχέσεις, για άτομα που είναι ασυνήθιστα και καθόλου δε μας δίνουν την εγγύηση της μονιμότητας, αλλά η υπόσχεση για επιπόλαιες και περαστικές απολαύσεις είναι το μόνο σταθερό και προκλητικό.
 
Στις σχέσεις που ήδη μετράνε κάποιο διάστημα ζωής, όπου υπάρχει η εξοικείωση και η συνήθεια, θα διαπιστωθεί μια ένθερμη υποστήριξη προς κάθε τι που εξασφαλίζει την ελευθερία και το σπάσιμο των δεσμών. Πολλοί θα πέσουν στη παγίδα να εξερευνήσουν, ώστε να ανακαλύψουν αν κάτι καλύτερο κυκλοφορεί, σαν προσπάθεια να ξεγελάσουν εαυτούς και να αποβάλλουν τη μόνιμη δέσμευση από το μυαλό τους.
 
Παράλληλα, κάποιοι έρωτες θα βιώσουν ένα ξαφνικό τέλος, λόγω συνειδητοποίησης πως το ταίριασμα ήταν παροδικό και βεβιασμένο, ή λόγω ξαφνικού ενός νέου έρωτα, που εύκολα θα σβήσει τον πρώτο.
 
Ωστόσο, οι σχέσεις που έχουν βάση και ρίζες θα εξελιχθούν, ανανεώνοντας όρκους και μέσα από κοινές διακοπές, θα αντιληφθούν κάποιοι πως η ιδέα να ζήσουν χώρια, τους αρρωσταίνει. Οπότε θα υπάρξουν και αστραπιαίες αποφάσεις συμβίωσης ή επισημοποίησης.

Άρης στο Σκορπιό: δεν μπορείς να μου κρυφτείς

Το σκηνικό συνεχίζει να αποκτά ενδιαφέρον, καθώς και ο Άρης έχει κάνει την έφοδό του στο Σκορπιό από τα τέλη Ιουλίου, σκορπίζοντας μυστικά, πάθη, ζήλειες, καχυποψίες.
 
Η συμπεριφορά στον έρωτα αποκτά μια βαθιά διεκδίκηση, μια εμμονή και μια ορμητικότητα. Ευνοούνται εξαιρετικά οι κρυφοί εραστές, ανεβάζοντας τη λίμπιντο στα ύψη. Οι ερωτικές καταστάσεις αποκτούν έναν ιδιαίτερο και επίμονο χειρισμό, με απώτερο σκοπό την χαλιναγώγηση του άλλου. Και καλύτερο σεξ επίσης. Με τον Άρη στο Σκορπιό τίποτα δεν προχωρά στη τύχη, αλλά αποκτά μια βασανιστική στρατηγική.
 
Στις 10 Αυγούστου η κατάσταση θα περιέχει ένταση και στρες, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, να τετραγωνίζει τον Άρη από το Σκορπιό. Διενέξεις, διαφορές, δυσαρέσκειες και κόντρες, με πιθανές κάποιες επιστροφές ή καταστάσεις που από το παρελθόν εκκρεμούν, ικανές να μας αναστατώσουν, έστω και προσωρινά.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα: αστρικός συνωστισμός

Στις 13 Αυγούστου η Αφροδίτη περνά στο Λέοντα και φλερτάρει ασύστολα, γίνεται γενναιόδωρη σε αισθήματα και λατρεύει τις ερωτικές εξομολογήσεις, την φιλοφρόνηση και κάθε ένδειξη αγάπης. Ειδικά όταν αυτή συνοδεύεται με πλούτο υλιστικό, με αποδείξεις αγάπης έμπρακτες, τότε έχουμε ικανοποιημένους εραστές και ερωτευμένους ανθρώπους.
 
Το δεκαπενθήμερο κλείνει με την όψη εξαγώνου μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα, η οποία βάζει σε τάξη τα ένστικτά μας, ισορροπεί τις ασυγκράτητες ορμές ανάμεσα στους εραστές και κατασταλάζει τη μανία μας για κυριαρχία πάνω στον άλλον. Ο έρωτας γίνεται μέσο εκτόνωσης της πίεσης, με ελεγχόμενα αισθήματα και λιγότερο αυταρχισμό. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να τον απολαύσουμε.
 
Οι αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια στο Ο Αύγουστος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
Ο έρωτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και αστρολογικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Ο έρωτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και αστρολογικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-07-2014 00:00:00