blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Μαρτίου 2015.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Μαρτίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Μαρτίου 2015

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

O Μάρτιος ξεκινά δυναμικά, με πολλές εκπλήξεις, απρόοπτα, αντιθέσεις, έρωτες κεραυνοβόλους, έρωτες από απόσταση, παθιασμένους, απρόβλεπτους. Με τον Ήλιο να διανύει ακόμα τους Ιχθύς, είμαστε αρκετά ευάλωτοι, αδρανείς και άστατοι.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό: Φτερό στον άνεμο...

Στις 4 Μαρτίου, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο Κριό, μας μεταφέρει στο μεγάλο πάθος, τον ενθουσιασμό, την αναστάτωση, τα οποία όμως είναι συνήθως μικρής διάρκειας, αφού πρώτα θα βιώσουμε τη κορύφωση όλων των σταδίων μέσα μας. Θα επιδοθούμε σε ένα κυνήγι λοιπόν ερωτικό, πρωτόγνωρο και πρωτόγονο ίσως, ενθουσιώδες και απρόβλεπτο, με το παρόν, τη στιγμή και το τώρα, να είναι τα μόνα που μετράνε σε μονάδες χρόνου. Για πολλούς, τα πολλαπλά φλερτ, οι διπλές κατακτήσεις και η έννοια απώλειας του μέτρου, είναι η απόλυτη επίτευξη.
 
Η ανάγκη για αλλαγή και η ευκαιρία να σπάσουμε τους κανόνες στο θέμα του έρωτα, είναι μέσα στις δυνατότητές μας πλέον. Ψάχνοντας τον ξαφνικό ή τον δυνατό έρωτα και ενδίδοντας σε περιπέτειες της στιγμής με άγνωστο προορισμό, αφηνόμαστε στο μούδιασμα και στη μόνιμη διέγερση, σαν να είναι η εξαργύρωση όλων των παραπάνω.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία: Ζητείται Ελπίς!

Την ίδια μέρα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία από το Λέοντα, διώχνει τη μιζέρια, τον αρνητισμό και τις κακές σκέψεις, τονώνοντας την αισιοδοξία μας, τη καλή τύχη, τις πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, την απεριόριστη κοινωνικότητα.
 
Η όψη αυτή, σε συνδυασμό με την επίδραση του Ουρανού, προσφέρει αυτό που στις ζωές πολλών απουσιάζει: την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ερωτικά ό,τι ελπίζουν. Με τα καλύτερα των αισθημάτων και των διαθέσεων, επιδιδόμαστε στη εύρεση ενδιαφέροντος και αγάπης, αλλά με σκοπό τη καλοπέραση και την απόλαυση. Καθόλου άσχημος συνδυασμός με την όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, αφού λειτουργούν υποστηρικτικά και μόνο αισιοδοξία και καλαισθησία προσθέτουν.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Το λογαριασμό ποιος τον πληρώνει;

Στις 5 Μαρτίου, το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Πλούτωνα, έρχεται να βάλει τη θηλιά στο λαιμό και να ζορίσει τις εύκολες καταστάσεις, κάνοντας τις σχέσεις πιο δύσκολες και τις ήδη δύσκολες. Είναι μέρες που τα εύκολα δημιουργημένα ειδύλλια θα αποκτήσουν ένα βάρος, μετατρέποντας τις επιπόλαιες περιπέτειες σε περίπλοκες σχέσεις, φέρνοντας δύσκολα μπλεξίματα και καθόλου γαλήνιες καταστάσεις, με ταραχώδη ύπνο.
 
Με την επιρροή λοιπόν του Ουρανού από τη μία, και του Πλούτωνα από την άλλη, οι ερωτικές και προσωπικές σχέσεις βάλλονται, ταράσσονται από τα ένστικτά μας, τις διαθέσεις μας (οι οποίες δεν είναι και οι πιο αγαθές), αλλά και από τη δίψα μας να ζήσουμε το απόλυτο σε κάθε του πτυχή. Γενικότερα, ευνοούνται έρωτες που τώρα παίρνουν μορφή και δεν έχουν φαγωθεί από τη πολυκαιρία. Αλλά και οι σχέσεις οι μόνιμες, που βασίζονται στην έλξη και το πάθος, θα περάσουν μία περίοδο πρωτόγνωρης ανανέωσης, ζήλεια, διεκδίκησης, κυνηγητού. Μετά από τη πίεση αυτή, κάποιες θα λυγίσουν, ενώ άλλες θα σφραγίσουν ολόκληρη περίοδο.
 
Η μαγνητική επιρροή που θα έχουμε στον περίγυρο θα είναι μοναδική, αλλά και τα αισθήματα κτητικότητας και διεκδίκησης που θα αναπτύξουμε, το ίδιο έντονα και εν μέρει μη αποδεκτά. Κάποιοι θα τολμήσουν να ενδώσουν σε σχέσεις απαγορευμένες, “αμαρτωλές”, από αυτές που “καίνε”, με αντίτιμο την ηρεμία και τη σιγουριά τους. Δεν θα είναι ασυνήθιστο το φαινόμενο τακτοποιημένες ζωές να τιναχτούν στον αέρα, για αυτόν ακριβώς το λόγο. Αλλά και μέσα από μία γνωριμία που μας ελκύει, η ζωή μας να αποκτήσει νόημα και να… ανατραπεί.

Άρης σύνοδο με Ουρανό: Ναρκοπέδιο!

Στις 11 Μαρτίου, μία σύνοδος εκρηκτική, που θυμίζει νάρκη, σχηματίζεται σε ένα ζώδιο ασυγκράτητο: αυτή μεταξύ του Ουρανού και Άρη στο Κριό. Η ρουτίνα γίνεται εχθρός μας, ενώ η έξαψη, η αδρεναλίνη και η διέγερση είναι το ζητούμενο, που θα μας απογειώσει. Σε ό,τι περιορίζει τη ζωή μας και την έκφρασή μας εναντιωνόμαστε με τρόπο απότομο, ακαριαίο και ακραίο. Το αρνητικό είναι πως ο πέλεκυς του πολέμου είναι σε ετοιμότητα, ο δυναμισμός δεν έχει πλαίσιο να περιοριστεί, αλλά ούτε και η πρωτοβουλία, η ορμητικότητα, η επιθετικότητα. Συναισθήματα και πράξεις λοιπόν, εντελώς χωρίς συγκράτηση, με πρώτη επιθυμία τη λεία, που προκύπτει από το ερωτικό κυνήγι, το οποίο συχνά καταλήγει σε ένταση, βιαιότητα και στο τέλος, επιπόλαια λάθη.
 
Ένα δεκαπενθήμερο με ξεσπάσματα, εκπλήξεις, έρωτες απρόβλεπτους, περίπλοκους, τυχαίους, συναρπαστικούς. Τα κατάλληλα στοιχεία δηλαδή, ώστε να αποδιώξουμε τη μονοτονία, έστω και προσωρινά από τη ζωή μας, τώρα με τον ερχομό της Άνοιξης. Μάθε τι επιφυλάσσει ο Μάρτιος για την ερωτική σου ζωή. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει; Ανθίζει νέος έρωτας στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μάθεις τα πάντα με λεπτομέρειες!
 
Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο.
 

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2015 15:48:00