blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι 15 Οκτωβρίου 2014.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι 15 Οκτωβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου

Ερωτική πλανητική ενημέρωση έως 15 Οκτωβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Μπαίνουμε στο Φθινόπωρο, μια από τις πιο μελαγχολικές, αλλά και πιο ερωτικές εποχές του χρόνου. Ο μήνας ξεκινά δυνατά για τους ερωτευμένους, αλλά και αυτούς που είναι μόνοι τους και αναζητούν τον έρωτα.
 
Για ένα δεκαπενθήμερο γεμάτο εκπλήξεις φροντίζει η Αφροδίτη από το Ζυγό, το ζώδιο της σχέσης και της συντροφικότητας. Κοινωνικότητα, αρμονία και αγνά συναισθήματα, συνδυασμένα με μια επιλεκτική κοινωνικότητα, μας περιμένουν την περίοδο αυτή. Έχει σημασία ποιους αφήνουμε να μας πλησιάσουν, καθώς οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, μαζί με τις προσδοκίες μας, ενώ στρέφουμε το βλέμμα μας σε άτομα, που φέρουν έναν αέρα κοσμοπολίτικο και γοητευτικό.

Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Αν έχεις άστρο, να διαβείς...

Στις 4 Οκτωβρίου, το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, βάζει σε δοκιμασία σχέσεις, αποκαλύπτει ελλείψεις, δυσκολίες και χειριστικές συμπεριφορές. Πιθανόν από μία μικρή αφορμή, η ανασφάλεια και η ζήλεια να μας κυριέψει, ενώ τα περισσότερα ζευγάρια θα βιώσουνε μία κρίση.
 
Συναισθήματα όπως ενοχή και βαριά συνείδηση, μπορεί να δημιουργηθούν εύκολα τις μέρες αυτές. Η φορτισμένη ατμόσφαιρα ίσως επιβαρυνθεί με τη δύσκολη συμπεριφορά μας απέναντι στο σύντροφο, με τις απαιτήσεις που θέτουμε ή με την διάθεση για πικρή κριτική. Σημαντικό είναι να μην αφήσουμε τον εαυτό μας να γίνει υποχείριο κανενός, ενώ δε μπορούμε να αποφύγουμε μια κάποια μελαγχολία και ανησυχία τις μέρες αυτές.

Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό

Στις 5 Οκτωβρίου, το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, φέρνει έναν ενθουσιασμό και μία ανανέωση στις σχέσεις που έχουν κουραστεί από τη ρουτίνα και τη καθημερινότητα.
 
Ίσως είναι απαραίτητη μία επιβεβαίωση, μία εκ νέου ερωτική εξομολόγηση προς το άτομο, για το οποίο χτυπά η καρδιά μας ή ακόμα και μία μοναδική ευκαιρία για εξέλιξη μέσα στη σχέση.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Στις 8 Οκτωβρίου, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φροντίζει για αγάπες παράνομες, περίπλοκες, καταπιεστικές και δύσκολες. Τα συναισθήματα έντονα και ψάχνουν διέξοδο να εκφραστούν. Ίσως η όψη οδηγήσει σε μία εξάρτηση, σε ένα φόβο μη χάσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, το οποίο βλέπουμε στο πρόσωπο του άλλου.
 
Κάτι το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε εμμονή, εφόσον τα αισθήματα εξάρτησης γίνουν υπερβολικά και δεν μπουν σε αυστηρά όρια. Στη καλύτερη όμως των περιπτώσεων, οι έρωτες επηρεασμένοι από τις όψεις, θα βγάλουν ένα μεγάλο πάθος, που από το φόβο της απόρριψης, οδηγήσει σε ζήλειες και φασαρίες. Η αλήθεια είναι πως όλα ξεκινάνε παθιασμένα, αλλά μπορεί να λήξουν απότομα και επεισοδιακά.

Έκλειψη Σελήνης στον Κριό

Παράλληλα, η σεληνιακή Έκλειψη την ίδια μέρα στον Κριό βάζει σε δοκιμασία σχέσεις, βγάζει σκληρά αισθήματα και ανταγωνισμό. Θα χρειαστεί μια ισορροπημένη συμπεριφορά, ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις ανεξέλεγκτες.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό

Το πολύ ενδιαφέρον δεκαπενθήμερο συνεχίζεται με την Αφροδίτη να παίρνει θέση αντίθεσης απέναντι στον Ουρανό, στις 11 Οκτωβρίου. Η πρώτη έλξη που θα νιώσουμε για κάποιο άτομο, ενδέχεται να είναι σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Όπως επίσης μπορεί να υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί, απρόβλεπτη στροφή ερωτικών καταστάσεων, σχέσεις που χρειάζονται την αυτονομία τους και την ελευθερία τους σαν το οξυγόνο, αλλιώς δεν αναπτύσσονται.
 
Ο κίνδυνος να ανάψουν τα αίματα είναι μεγάλος, μαζί με τη πιθανότητα της ερωτικής απογοήτευσης, και την αστάθεια στα συναισθήματα, τα οποία κυμαίνονται μεταξύ πάθους και ψυχρότητας.
 
Το δεκαπενθήμερο τελειώνει, με τα αιτήματα της σχέσης, να είναι οτιδήποτε άλλο από τη σταθερή δομή και τη διάρκεια, αλλά όλα θα κριθούν προς το τέλος του μήνα, μετά την Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Εσένα πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις την ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 και οι αστρολόγοι του Myastro θα στο αποκαλύψουν!
 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση έως 15 Οκτωβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση έως 15 Οκτωβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-10-2014 19:48:00