blank
 
blank

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο... Τι να περιμένουν τα ζώδια;

 
Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο... Τι να περιμένουν τα ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Απριλίου 2015

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Απριλίου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ο Απρίλιος ουσιαστικά είναι ο πρώτος μήνας της αστρολογικής άνοιξης. Ένας μήνας που ενώ διαθέτει μια δύσκολη έκλειψη στην αρχή του, μας δείχνει και το καλό του πρόσωπο στην πορεία του. Για ακόμα μια φορά λοιπόν, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εξελίξεις και γεγονότα που θα μας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Ιδού με μια ματιά τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα που μας περιμένουν:
 
Τρίγωνα Ερμή-Κρόνου και Ήλιου-Δία
 
Τα τρίγωνα Ερμή-Κρόνου και Ήλιου-Δία στις 2 Απριλίου, προσφέρουν ανάσες ανακούφισης και, καθώς αποτελούν τις πρώτες σημαντικές όψεις του Απριλίου, μας εφοδιάζουν με δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε την έκλειψη που προετοιμάζεται στον ουρανό.

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό

Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό γίνεται στις 4 του μήνα και χρειάζεται προσοχή από όλους μας αφού ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Το φαινόμενο επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και μάλιστα όσους έχουν γεννηθεί στις 5 Ιανουαρίου, 4 Απριλίου, 6 Ιουλίου και 8 Οκτωβρίου. Η θετική συμμετοχή του τυχερού Δία στο φαινόμενο αμβλύνει τις επιπτώσεις από την έκλειψη.
 
Ήλιος, Ουρανός και Πλούτωνας
 
Η συμμετοχή του Ήλιου στην κόντρα Ουρανού-Πλούτωνα συνεχίζει να πυροδοτεί ανατροπές και αντιθέσεις στη διάρκεια του διημέρου 5 και 6 Απριλίου.
 
Ερμής σε τρίγωνο με Δία
 
Ένας θετικός οιωνός που προϊδεάζει και για κάποια ευχάριστα νέα έρχεται με το τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής με τον Δία στις 6 του μήνα.

Δίας σε ορθή πορεία

Μάλιστα, από τις 8 Απριλίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία και αρχίζει πλέον να προσφέρει τα δώρα τους στους τυχερούς αποδέκτες, που αυτή τη φορά είναι ο γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα.
 
Ερμής, Ουρανός και Πλούτωνας
 
Σειρά του Ερμή να «δυναμιτίσει» την ατμόσφαιρα στις 8 του μήνα σκαλίζοντας για άλλη μια φορά την μπαρουταποθήκη Ουρανού-Πλούτωνα και φέρνοντας την καταστροφή μέσα από λόγια ή φήμες που αποδεικνύονται εξίσου επικίνδυνες, όταν είναι ικανές να σπείρουν τον πανικό.
 
Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή
 
Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στις 10 του μήνα έρχεται να αποσαφηνίσει καταστάσεις ρίχνοντας φως σε σκοτεινές υποθέσεις, αλλά και προσδίδοντας τις πραγματικές διαστάσεις στις υποθέσεις που μας απασχολούν.
 
Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
 
Το θαυμάσιο εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 12 του μήνα συμπίπτει με τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα. Καθώς ο Ποσειδώνας σχετίζεται άμεσα με την πίστη και ο Άρης με τη δύναμη, οι δύο πλανήτες μας βοηθούν να κατανοήσουμε πόσα μπορούμε να κερδίσουμε με τη δύναμη της Πίστης.
 
Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο
 
Μια κάπως δύσκολη όψη ελλοχεύει στις 15 του μήνα: Πρόκειται για την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία εκτός από προβλήματα σε θέματα σχέσεων, θα μπορούσε να προκαλέσεις και αναστάτωση σε οικονομικά ζητήματα.
 
Αφροδίτη στους Διδύμους, Ερμής και Ήλιος στον Ταύρο
 
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στις 11 Απριλίου στους Διδύμους, η μεγάλη γιορτή του Πάσχα αναμένεται να κυλήσει ευχάριστα, αλλά και κατανυκτικά με το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) ευνοούνται ιδιαίτερα.
 
Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 και 20 Απριλίου αντίστοιχα, βοηθούν στον επικοινωνιακό τομέα τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Νέα Σελήνη στον Κριό

Η Νέα Σελήνη στις 18 Απριλίου πραγματοποιείται στον αστερισμό του Κριού και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που κάνουν τα έξι ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.
 
Άρης σε τετράγωνο με Δία
 
Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία που σχηματίζεται στις 18 του μήνα πρόκειται για μια κατεξοχήν όψη των υπερβολών που θα μπορούσαν να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα ήταν εκείνη την ημέρα να προσέχουμε την ταχύτητα στο δρόμο αλλά και στο λόγο.
 
Ερμής σε εξάγωνο και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα
 
Ο σχηματισμός δύο όψεων την ίδια μέρα, δηλαδή στις 19 του μήνα, στις οποίες συμμετέχει ο Ποσειδώνας, είναι αρκετά περίεργος και ιδιαίτερος. Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα μπορούσε να φέρει στο δρόμο μας άτομα που θα φροντίσουμε πιθανότατα να εξιδανικεύσουμε και στην συνέχεια να απογοητευθούμε από μια αλήθεια με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα.
 
Άρης και Ερμής σε σύνοδο και τρίγωνο με τον Πλούτωνα
 
Τα τρίγωνα του σεξουαλικού Άρη και του επικοινωνιακού Ερμή με τον μυστηριώδη Πλούτωνα στις 22 Απριλίου προϊδεάζουν για μια άκρως ερωτική περίοδο, όπου το πάθος υπερέχει του έρωτα.
 
Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό
 
Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη στις 27 Απριλίου με τον απρόβλεπτο Ουρανό φέρνει απρόσμενες ερωτικές ανατροπές, αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες.
 
Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
 
Με μια θαυμάσια όψη ρίχνει ουσιαστικά αυλαία ο Απρίλης. Πρόκειται για το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στις 30 Απριλίου και αναπτερώνει τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Μάθε πως θα σε επηρεάσουν προσωπικά οι όψεις του Απριλίου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ας δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις, τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για τον Απρίλιο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Απριλίου 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-03-2015 17:45:00