blank
 
blank

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

 
Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Δεκεμβρίου 2014.

Δίας-Αφροδίτη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Δεκέμβριος: Ο μήνας με τα δώδεκα πρόσωπα, αφού οι πολλές και σημαντικές πλανητικές όψεις, που αναμένεται να σχηματιστούν στη διάρκειά του, περιέχουν συστατικά τέτοια, που περιλαμβάνουν όλη την παλέτα των συναισθημάτων. Από το βαθύ γκρίζο της δεισιδαιμονίας, μέχρι το λευκό της ελπίδας. Οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν ως αποτέλεσμα των ακραίων αστρικών φαινομένων, αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

«Ποδαρικό» με αντικρουόμενες όψεις

Ο αναποφάσιστος Δεκέμβριος κάνει ποδαρικό στη ζωή μας με δυο αντικρουόμενες πλανητικές όψεις: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την πρωτομηνιά, μας υπενθυμίζει πως κρίνεται σκόπιμο αυτή την περίοδο να είμαστε επιφυλακτικοί σε μεγάλα λόγια και σε βαρύγδουπες υποσχέσεις. Η ίδια όψη θα μπορούσε να φέρει αποκαλύψεις στο προσκήνιο που αφορούν σε οικονομικά σκάνδαλα. Την ίδια μέρα ωστόσο, το εξάγωνο ανάμεσα στον δυναμικό Άρη και τον δίκαιο Κρόνο έρχεται να ανταμείψει εκείνους που με κόπο και προσπάθεια εργάσθηκαν σκληρά: Αυτοί είναι που θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα!

Τρίγωνα… κάλαντα!

Μια σειρά από αστρικά τρίγωνα, όψεις που στην παραδοσιακή Αστρολογία θεωρούνται εξαιρετικά θετικές, «κρύβονται» μέσα στο τριήμερο από τις 4 μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Δίας-Αφροδίτη

Θαυμάσια είναι τα νέα για τους ερωτευμένους, με την αρμονία Δία-Αφροδίτης στις 4/12. Μάλιστα, αν έχετε αποφασίσει τον γάμο σας για την συγκεκριμένη ημερομηνία, έχετε κάνει διάνα. Ο Δίας και η Αφροδίτη φέρνουν χαρά και ικανοποιήσεις, τόσο σε υλικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Ουρανός-Ήλιος-Ερμής

Τα τρίγωνα του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή στις 5 και στις 6 Δεκεμβρίου αντίστοιχα φέρνουν θετικές ανατροπές, αλλά και πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τις υποθέσεις που μας ταλανίζουν. Ο Ερμής της επικοινωνίας με τον ανατρεπτικό Ουρανό, συνεργάζονται και κάνουν την έκπληξη.

Πανσέληνος στους Διδύμους

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στις 6 Δεκεμβρίου στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Η σύνοδος ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ερμή κορυφώνεται στις 8 Δεκεμβρίου και με αυτόν τον τρόπο ο Ερμής λαμβάνει ουσιαστικά μέρος στην Πανσέληνο, αναδεικνύοντας τον πολύ σημαντικό ρόλο που θα παίξει η επικοινωνία τις επόμενες δεκαπέντε μέρες. Πολλά από τα δεινά θα μπορούσαν να αποφευχθούν μέσα από έναν υγιή διάλογο. Το ζήτημα είναι ποιος ή ποιοι επιθυμούν τη λύση μέσα από διαπραγματεύσεις, και ποιοι επιλέγουν λιγότερο εύσχημους τρόπους για να επιλύσουν τις διαφορές τους. Όλα αυτά θα γίνουν πιο έντονα, αλλά και πιο κατανοητά καθώς θα κυλά ο Δεκέμβριος, ο οποίος στη συνέχειά του μας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 10/12 μέχρι τις 3/1/2015 ευνοούνται τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες). Από τη νέα θέση της η θεά του έρωτα και της ευημερίας χάνει λίγο από τη λάμψη της, καθώς βρίσκεται στο βασίλειο του σοβαρού Κρόνου.

Ήλιος-Δίας και Αφροδίτη-Ποσειδώνας

Δύο θαυμάσιες όψεις που θα μπορούσαν να φέρουν δώρα σε πολύ μεγάλο αριθμό αποδεκτών, ακολουθούν. Πρόκειται για το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία και το ρομαντικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που σχηματίζονται στις 14 Δεκεμβρίου. Οι όψεις αυτές όμως μοιάζουν να «χάνονται» στη σκιά του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, την όψη των «δεινών» μας στις 15/12.

Ουρανός σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα είναι μια πανίσχυρη όψη. Δυο πλανήτες εντελώς «διαφορετικοί» μεταξύ τους, συγκρούονται σε έναν αγώνα επικράτησης. Οι δύο πλανήτες θα έρθουν σε τετράγωνο ακόμη μια και τελευταία φορά, στις 17 Μαρτίου του 2015, κλείνοντας ένα μεγάλο κύκλο, όπου θα έχουν έρθει αντιμέτωποι συνολικά επτά φορές από το 2012. Η όψη αυτή συνδέεται ως επί το πλείστον με αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, ενώ ευθύνεται και για σεισμούς, γεωλογικά φαινόμενα και ακραίες καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για γεγονότα που βιώσαμε τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στα τελευταία χρόνια και αναμένεται να μας απασχολήσουν και πάλι.
 
Ο Πλούτωνας εκπροσωπεί την καθεστηκυία τάξη, ενώ ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την επανάσταση και την αλλαγή. Αυτή η πλανητική σύγκρουση προκαλεί μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές εντάσεις. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς το συντηρητικό κατεστημένο σταδιακά διαφοροποιείται για να δημιουργηθεί η νέα τάξη πραγμάτων. Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα υπάρξουν και άλλες κοινωνικές και οικονομικές «εκρήξεις». Η κακή οικονομική διαχείριση και οι λανθασμένες οικονομικές κινήσεις εκ μέρους των κυβερνήσεων θα αποκαλυφθούν και θα απαιτηθεί η εφαρμογή ενός εντελώς καινούργιου συστήματος οικονομικής πολιτικής, όπως προστάζει ο Ουρανός, ίσως ακόμα και ενός εξ ολοκλήρου καινούργιου κοινωνικού καθεστώτος.
 
Οικονομικά προβλήματα, παγκόσμιες αναταραχές, βία ή και φυσικές καταστροφές είναι πιθανό να κορυφωθούν αυτό το διάστημα, ενώ όσοι ανήκουν στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3/1, 4/4, 4/7 και 6/10, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ερμής στον Αιγόκερω

Ερμής στον Αιγόκερω και προβλέψεις από την Νάντια Ρήγα

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 17/12 προσδίδει σοβαρότητα στο λόγο. Η νέα θέση του είναι καλή για τις φιλόδοξες προσδοκίες των ζωδίων της Γης και του Νερού (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς). Χρειάζεται ωστόσο προσοχή στις ενέργειες και τις κινήσεις, αφού ο Ερμής από αυτή τη θέση ανήμερα τα Χριστούγεννα εμπλέκεται στο σκληρό τετράγωνο ανάμεσα στον Ουρανό και τον Πλούτωνα.

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 22, είναι ευνοϊκή για επαγγελματικά ξεκινήματα. Η συμμετοχή του Ερμή σε σύνοδο και του Ποσειδώνα σε εξάγωνο με το φαινόμενο της Νέας Σελήνης αναδεικνύει τη σημασία της εμπιστοσύνης, αλλά και της πίστης στον εαυτό για την επιτυχία των προσπαθειών. Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου ευνοεί και πάλι τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς).

Κρόνος στον Τοξότη

Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού, από όπου τα τελευταία χρόνια ανέδειξε ακόμα πιο έντονα τα οικονομικά ζητήματα και ξεκινά μια δοκιμαστική διέλευση από τον Τοξότη από τις 23/12 μέχρι τις 15/6/15. Από αυτή τη θέση ο δάσκαλος των πλανητών θα «κρίνει» τις διεθνείς σχέσεις και, σε προσωπικό επίπεδο, τα πεπραγμένα για Διδύμους, Παρθένους, Ιχθείς και Τοξότες των πρώτων ημερών.

Χριστούγεννα

Οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό ανήμερα τα Χριστούγεννα μπορεί να δημιουργούν «ακραίες» συμπεριφορές, στις 27 Δεκεμβρίου ωστόσο ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αναδεικνύει τη δύναμη της πίστης που συνάδει με τη μεγάλη γιορτή της Γέννησης του Θεανθρώπου.
 
Και πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσουν τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις, τα δώδεκα ζώδια και τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας. Εσένα πως θα επηρεάσουν οι όψεις του Δεκεμβρίου την ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα στο αποκαλύψουν!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-11-2014 16:30:00