blank
 
blank

Τα ζώδια τον Νοέμβριο 2014: O μήνας των αντιθέσεων, του πολεμικού Άρη και των κεραυνών του Δία!

 
Τα ζώδια τον Νοέμβριο 2014: O μήνας των αντιθέσεων, του πολεμικού Άρη και των κεραυνών του Δία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Νοεμβρίου 2014.


O μήνας ξεκινά με μια σειρά από αρμονικές όψεις, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο όμως αναμένονται καταστάσεις και γεγονότα που θα φέρουν τα «πάνω κάτω».

«Ποδαρικό» με Ερμή σε εξάγωνο με Δία

Ο Νοέμβρης κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο Ερμή-Δία, που σχηματίζεται το μεσημέρι τις πρώτης του μήνα. Ως αγγελιοφόρος των θεών, ο Ερμής, σε αρμονία με τον τυχερό Δία, αναμένεται να φέρει ευχάριστα νέα για πολλούς, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν στα αυτιά μας και κάποιες καλές ειδήσεις, που θα προσδώσουν μια νότα αισιοδοξίας μετά από μια αρκετά δύσκολη περίοδο με εκλείψεις, ανάδρομο Ερμή και δυσαρμονικές γωνίες. Μάλιστα, εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία έκλειψη που σχηματίστηκε στις 24 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 7 του μήνα, οπότε θα έχουμε και τη Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου.

Αφροδίτη-Πλούτωνας και Άρης-Ποσειδώνας

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Νοεμβρίου, έχουμε το σχηματισμό δύο ακόμα φερέλπιδων πλανητικών όψεων. Το εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα βοηθά στη διεκπεραίωση οικονομικών εκκρεμοτήτων και στην επίλυση δύσκολων ερωτικών εξισώσεων. Προσφέρει ευκαιρίες για καλύτερες επιδόσεις στον έρωτα, καθώς η σεξουαλικότητα βρίσκεται στο φόρτε της. Σχεδόν ταυτόχρονα ο Άρης διαμορφώνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, διαλύοντας τη «θολούρα» και τις ομιχλώδεις καταστάσεις, που δεν μας επέτρεπαν να δούμε ξεκάθαρα τα πράγματα, έτσι ώστε να επισπεύσουμε και την επίλυση των προβλημάτων.

Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Και ο «χορός» των εξαγώνων κλείνει στις 4 του μήνα, με το εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βοηθά να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις και να προσδιορίσουμε καλύτερα τις διαστάσεις των ζητημάτων που μας απασχολούν.

Τα τετράγωνα-κεραυνοί του Δία

Ο Δίας, ως γνωστό, είναι ο πλανήτης της χαράς και της επέκτασης. Προσδίδει πάντα μια πινελιά τύχης σε κάθε όψη που σχηματίζει, ακόμα και όταν πρόκειται για δύσκολες όψεις, όπως είναι τα τετράγωνα. Χαρακτηριστικό των τετραγώνων του Δία είναι η υπερβολή, και ο άκαιρος ενθουσιασμός που θα μπορούσαν να μας ωθήσουν σε λάθη, έτσι ώστε να γίνουμε παραλήπτες των «κεραυνών» του Δία. Τα τετράγωνα λοιπόν που σχηματίζει ο Δίας και που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με φειδώ και με σύνεση, τοποθετούνται χρονολογικά στις 9 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, στις 14 με το τετράγωνο Ήλιου-Δία και στις 23 με το τετράγωνο Ερμή-Δία.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σχηματίζεται στις 7 του μήνα, στο ζώδιο του Ταύρου, με την συμμετοχή της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Καθώς το ζώδιο του Ταύρου, αλλά και η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας (που είναι παραφθορά της λέξης πλούτος) σχετίζονται άμεσα με το χρήμα, με αυτή την Πανσέληνο θα πρέπει σίγουρα να περιμένουμε νέα από το μέτωπο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Άρης, Πλούτωνας και Ουρανός

Περνώντας στα πιο δύσκολα, έχουμε την ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, την γενεσιουργό αιτία πολλών ιστορικών δεινών, από τον «μπουρλοτιέρη» Άρη. Έτσι, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στις 11/11 προκαλεί «εκρηκτικές» καταστάσεις εντείνοντας το πολεμικό κλίμα στις ύποπτες περιοχές του πλανήτη και «τσιγκλώντας» τον εγκέλαδο που απαντά με τα μουγκρίσματά του. Όλα αυτά θα γίνουν με ξαφνικούς και αναπάντεχους τρόπους, όπως υποδεικνύει το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις 13 του μήνα ταυτόχρονα με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, μια σκληρή όψη για τις προσωπικές σχέσεις.

Ο Άρης κρούει τα τύμπανα του πολέμου

Γύρω στις 15 με 16 του μήνα, ο Άρης καθώς θα περνά από την 15η μοίρα του Αιγόκερω, θα ενεργοποιήσει την έκλειψη στον Κριό, που έγινε στις 8 Οκτωβρίου, κρούοντας τα τύμπανα του πολέμου. Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζονται οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι αντίστοιχα γύρω στις 4 Απριλίου, 6 Ιουλίου, 7 Οκτωβρίου και 5 Ιανουαρίου.

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 12 του μήνα, στο μάτι του κυκλώνα, έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι τόσο η πίστη στον εαυτό και στα ιδανικά, όσο και η ίδια η θεϊκή παρέμβαση, μπορούν να αποδειχθούν σωτήριες στις δύσκολες στιγμές.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 16 Νοεμβρίου ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη περνά στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Από τη νέα θέση της, η θεά του έρωτα θα μας ωθήσει να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με εξωστρέφεια, αλλά και με σθένος και αποτελεσματικότητα, ενώ θα ωφελήσει ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Τα «παιχνίδια» του Ερμή

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, καθώς θα βρίσκεται στο Σκορπιό, από τις 9 μέχρι και τις 28 του μήνα, αναμένεται να προβεί σε «αποκαλύψεις» που άλλοτε θα έχουν ευχάριστη χροιά, όπως στις 16 με το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και στις 21 με το εξάγωνο Ερμή-Άρη και άλλοτε θα μας θυμίζουν τη σκληρή πραγματικότητα, όπως στις 26 με τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου σχηματίζεται στις 22 του μήνα στον αστερισμό του Τοξότη, με τη θετική συμμετοχή της Αφροδίτης, αλλά και την «παραπλανητική» επιρροή του Ποσειδώνα. Λίγες μέρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 18 του μήνα, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο «κρούει» τον κώδωνα του κινδύνου. Το φαινόμενο, της Νέας Σελήνης λοιπόν, αν και θεωρείται ευνοϊκό, χρήζει της προσοχής μας καθώς θα μπορούσε να κρύβει και κάποιες καλώς επιμελημένες κρυμμένες παγίδες, που θα μπορούσαν να μας ωθήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Μάλιστα, το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 27 του μήνα, αποτελεί σαφή ένδειξη ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Η παγίδα της εξιδανίκευσης αποτελεί τον πιο συχνό παράγοντα για την απογοήτευση μέσα από την εξαπάτηση.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό κι Ερμής στον Τοξότη

Την ίδια μέρα, στις 27/11 η Αφροδίτη σχηματίζει ένα θεσπέσιο τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό, δημιουργώντας μια σειρά από συμπτώσεις που θα μπορούσαν να φέρουν πολλούς μπροστά σε ένα κεραυνοβόλο έρωτα.
 
Τέλος, στις 28 του μήνα, ο Ερμής επισκέπτεται το ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου, προσδίδοντας εξωστρέφεια στη συμπεριφορά μας, αλλά και αισιοδοξία, το βασικότερο συστατικό για τη δημιουργία ενός καλύτερου κλίματος, ενόψει της εορταστικής περιόδου!
 
Με όλη αυτή την ένταση στις σχέσεις, οι αστρολόγοι του Myastro είναι στη διάθεση σου όλο το 24ωρο, για να σου δώσουν μια άμεση απάντηση όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529, με χρέωση μόνο 1,23/sms και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι από τους ειδικούς. Ας δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις, τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για το Νοέμβριο, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-10-2014 14:06:00