blank
 
blank

Ο εκρηκτικός Ιούλιος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν.

 
Ο εκρηκτικός Ιούλιος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2015

Μέσα στο εκρηκτικό σκηνικό που ετοιμάζεται αστρολογικά τον Ιούλιο, η Ελλάδα καλείται να συναντήσει για μια ακόμη φορά την ιστορία της. Ένας μήνας με 3 δυναμικά φεγγάρια που θα πυροδοτήσουν δράσεις και αντιδράσεις. Οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι σαφώς καλύτερες και θα μπορούσαν να φέρουν καλά νέα, γιατί από τις 7/7 και μέχρι 18/7 η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ τεταμένη. Νεύρα, διαφωνίες, παρεξηγήσεις ακόμη και ατυχήματα θα λάβουν χώρα μέσα στον Ιούλιο.
 
Ευάλωτοι και αυτό το μήνα οι Παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του δεύτερου δεκαημέρου. Η ψυχραιμία θα είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των προκλήσεων που θα δεχόμαστε. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν τα πράγματα και για τη χώρα μας.
 
Στις 20/7, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου θα είναι η αρχή της αλλαγής του κλίματος αφού θα βοηθήσει αρκετά ώστε να σταθεροποιηθούν καταστάσεις και να δοθούν λύσεις για να πάμε στον Αύγουστο, όπου τα πράγματα θα είναι πιο ήπια και βατά.

Προβλέψεις Ιουλίου για τα 12 ζώδια

 
Ο Ιούλιος για σας είναι καταρχήν μήνας έντασης αλλά και δράσης, με μεγάλη διαφοροποίηση ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο γεννηθήκατε.
 
Οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο (από 21 ως 31 Μαρτίου),μέχρι και τις 10/7 έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Προσέξτε, γιατί είναι εύκολο η διαφωνία να γίνει τσακωμός και να δημιουργήσετε ένα άσχημο κλίμα με τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας.
 
Οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου (από 1 ως 10 Απριλίου) θα περάσετε ένα μήνα αρκετά έντονο σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, με πιο δύσκολο το διάστημα γύρω στις 16/7. Κατά κύριο λόγο επηρεάζονται οι γεννημένοι 3, 4 και 5 Απριλίου, που είστε και οι πιο ταλαιπωρημένοι του ζωδίου. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση και προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας, όταν οι καταστάσεις γίνονται απαιτητικές. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του μυαλού και του λόγου που σας παρέχει αυτό το μήνα ο Ερμής και ξεγλιστρήστε από τις παγίδες που στήνουν οι γύρω σας. Γενικότερα, δε θα ζήσετε κάτι χειρότερο απ’ ό,τι έχετε περάσει μέχρι σήμερα, αλλά οι ημέρες απαιτούν προσοχή και σύνεση από εσάς.
 
Οι γεννημένοι κατά το γ’ δεκαήμερο (από 11 ως 20 Απριλίου) ζείτε σε μία τελείως διαφορετική φάση από τους προηγούμενους. Ο Δίας και η Αφροδίτη σε άριστη συνεργασία με τον Ουρανό, σας χαρίζουν απλόχερα την εύνοιά τους με τρόπο απολαυστικό. Θα περάσετε ένα θαυμάσιο διάστημα, που θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες, απρόσμενα κέρδη, όμορφα ταξίδια και μια διάθεση για τη ζωή, που θα σας αναζωογονήσει. Είστε κάτι σαν την… όαση του ζωδιακού αυτή την εποχή και καλό θα είναι να κλείσετε τ’ αυτιά και τα μάτια σας σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και να το ζήσετε.
 
Ξεκινάμε με τους Ταύρους που γεννήθηκαν τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου (18-21 Μαΐου), γιατί είναι αυτοί που ταλαιπωρούνται αυτό το μήνα. Εσείς διανύετε μία περίοδο περιοριστική, με προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις και τα οικονομικά. Η κατάσταση αυτή δεν θα αλλάξει πριν το τέλος του καλοκαιριού και καλό θα ήταν να κάνετε το απαιτούμενο ξεκαθάρισμα κατ’ αρχήν σε ανθρώπους, για να προχωρήσετε σε μία πολύ καλύτερη χρονιά από τον Σεπτέμβριο και μετά. Βγάλτε από την ζωή σας προβληματικούς ανθρώπους και καταστάσεις που δυσχεραίνουν τη ζωή σας, για να αφήσετε χώρο για το νέο. Είναι γνωστό ότι για τους Ταύρους οι αλλαγές γίνονται αργά και βασανιστικά, αλλά αυτό είναι και ένα από τα μαθήματα στην ζωή σας. Η υιοθέτηση ενός πιο ευέλικτου τρόπου σκέψης και δράσης θα σας απελευθερώσει από αγκυλώσεις που μέχρι σήμερα σας κρατούσαν στάσιμους ή ακόμη σας υποχρέωναν σε παλινδρόμηση. Ειδικά οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα, προς το τέλος Ιουλίου θα δεχθούν την επιστροφή μιας σημαντικής σχέσης της ζωής τους και πρέπει να είστε έτοιμοι για να παίξετε την τελευταία πράξη του έργου. Αν θα υπάρξει Happy End ή όχι, εσείς θα το αποφασίσετε.
 
Οι υπόλοιποι Ταύροι θα έχετε έναν καλό μήνα, με αρκετή κινητικότητα στα αισθηματικά. Ωστόσο, ενδέχεται οι καταστάσεις να μην είναι και τόσο ξεκάθαρες, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε σε πιο σημείο ακριβώς βρίσκεστε. Το πάθος θα είναι ένας παράγοντας που θα θολώνει την εικόνα. Απολαύστε το και αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για το τέλος Αυγούστου.
 
Οι γεννημένοι γύρω στις 28/4 διανύετε μία πολύ όμορφη περίοδο. Εσείς θα περάσετε το πιο ωραίο καλοκαίρι απ’ όλους. Αισθηματικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, ειδικά αν ασχολείστε με την τέχνη, θα κτυπήσουν αρκετές φορές την πόρτα σας. Θα σας χαρακτηρίσει βέβαια η ροπή προς την υπερβολή, θα ανησυχείτε υπερβολικά με αυτά που θα σας συμβαίνουν ή θα τα ωραιοποιήσετε στο έπακρο. Πάντως, είναι ένα απ’ τα καλύτερα διαστήματα των τελευταίων ετών και δεν είναι το τελευταίο. Θα ανοιχτούν μπροστά σας νέοι δρόμοι, από τον Αύγουστο και μετά. Προσοχή γύρω στις 31/7, γιατί η Πανσέληνος θα σας φέρει δυσκολίες στις καθημερινές δοσοληψίες σας, εκνευρισμό και αντιπαραθέσεις με κοντινά πρόσωπα.
 
Απαλλαγμένοι από την παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη για την ώρα, μπαίνετε με τη γνωστή σας διάθεση στην κατάκτηση του καλοκαιριού. Για τους περισσότερους Δίδυμους θα είναι ένα καλό καλοκαίρι και μάλλον το καλύτερο απ’ αυτά που θα ακολουθήσουν. Ένα στοιχείο που θα χαρακτηρίσει το μήνα Ιούλιο θα είναι τα ανυπολόγιστα έξοδα. Ούτως ή άλλως, τα οικονομικά σας έχουν δεχθεί μεγάλο πλήγμα τα τελευταία χρόνια. Ανήκετε στα ζώδια που δεν τα λυπήθηκε η κρίση. Προσοχή λοιπόν με το πορτοφόλι σας αυτό το μήνα. Μην αφεθείτε σε υπεραισιόδοξες σκέψεις σχετικά με τα οικονομικά, δείξτε σύνεση και προνοητικότητα.
 
Καλύτερα περνάνε τον Ιούλιο οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο (από 10 έως 21/6). Εσείς έχετε ευκαιρίες στον έρωτα, όμορφες κοντινές αποδράσεις όπου θα μπορούσε να γίνει ερωτική γνωριμία και μια διάθεση ανεβασμένη που σας καθιστά ικανούς να επιτύχετε πολλά.
 
Οι Δίδυμοι που πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί είναι εκείνοι που έχουν γεννηθεί 28, 29 και 30/5. Η κρίση σας δεν είναι καθαρή, με αποτέλεσμα οι επιλογές και οι αποφάσεις σας να σας βάζουν σε καταστάσεις, που είναι έξω απ’ εσάς και ως εκ τούτου η αμηχανία γίνεται μόνιμος σύντροφος. Προσπαθήστε να διερευνήσετε όποια κατάσταση ζητάει την συμμετοχή σας και μην εμπλέκεστε με αμφιβόλων κινήτρων ανθρώπους. Δεχτείτε τη συμβουλή κοντινών σας ανθρώπων που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι βρίσκονται αμερόληπτα δίπλα σας.
 
Οι γεννημένοι 5/6 δέχονται πίεση να τελειώσουν μία ψυχοφθόρα κατάσταση της ζωής τους, κάτι που θα κάνουν τελικά με το νέο χρόνο. Όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 21/5 θα έχουν ένα come back μίας πολύ σημαντικής σχέσης της ζωής τους, που θα τους βάλει στη διαδικασία του επαναπροσδιορισμού και επανατοποθέτησης σχετικά με την συναισθηματική τους κατάσταση.
 
Ως εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού διαχωρίζεστε ανάλογα με την ήμερα γέννησης σας σε αυτούς που βγήκαν απ’ την κρίση, σε αυτούς που τη βιώνουν τώρα και σε αυτούς που θα ζήσουν τις αλλαγές με μειωμένη όμως ένταση τα επόμενα χρόνια.
 
Για εσάς που ανήκετε στο α’ δεκαήμερο (22 Ιουνίου ως 1 Ιουλίου), οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου έχουν μεγάλη ένταση την οποία ενισχύει ακόμη πιο πολύ η Πανσέληνος στις 2 του μήνα. Χειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις και μην γίνεστε έρμαια της παρόρμησης, γιατί αυτό το διάστημα θα σας βγάλει χαμένους. Όμως μετά τις 10/7 θα ηρεμήσετε και θα περάσετε όμορφα στα ταξίδια σας, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Έχετε μία καταπληκτική ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί, να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, ακόμη και να ζήσετε έναν πολύ όμορφο και ρομαντικό έρωτα. Απλά κρατείστε τουλάχιστον το ένα πόδι στη γη, γιατί ο Ποσειδώνας πολύ εύκολα μας εκτοξεύει σε άλλα Σύμπαντα.
 
Για τους γεννημένους στο δεύτερο και… ταλαιπωρημένο δεκαήμερο (από 2 ως 11 Ιουλίου) ο Ιούλιος χαρακτηρίζεται επικίνδυνος, ειδικά κοντά στις 2 και 23 Ιουλίου. Διενέξεις, παρεξηγήσεις, ακόμη και μεγάλοι τσακωμοί μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Προσέξτε, γιατί οι ημέρες είναι πονηρές και μπορεί να φτάσετε ακόμη και στη ρήξη. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, ούτε όμως να καταπνίξετε το θυμό σας, με αποτέλεσμα να γυρίσει όλο αυτό ενάντια σ’ εσάς. Βρείτε ένα δημιουργικό και ήπιο τρόπο να εκφράσετε αυτή την ενέργεια, ώστε να μειώσετε ακόμη και την εκδήλωση ατυχημάτων, στην οποία θα είστε επιρρεπείς αυτό το διάστημα. Θα έρθουν σημαντικές βοήθειες από τον Αύγουστο, που θα είναι καταλληλότερος για διακοπές, τώρα όμως καλείστε να δείξετε αυτοέλεγχο.
 
Τέλος, οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο (από 12 ως 21 Ιουλίου) θ’ αρχίσετε να βιώνετε την ένταση μετά τις 24/7. Εσείς όμως έχετε μία πολύ καλή ευκαιρία να καταλήξετε σε συμφωνίες σταθερές, προσοδοφόρες και με χρονική διάρκεια. Αδράξτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί, γιατί μέσα από αυτή υπάρχει σημαντική δυνατότητα εξέλιξης.
 
Ένα παλιό τραγουδάκι έλεγε ‘‘Ωραία που περνάμε, αρχίζω και φοβάμαι…’’. Κάπως έτσι κυλάει ο φετινός Ιούλιος, ο οποίος θα κλείσει μια χρονιά με ευκαιρίες επέκτασης και κοινωνικότητας, μετά από μία πολυετή περίοδο περιορισμών, εμποδίων ακόμη και βασάνων για μερικούς.
 
Για τους γεννημένους το α’ και β’ δεκαήμερο (22 Ιουλίου ως 1 Αυγούστου και 2 - 11 Αυγούστου) τα πράγματα πάνε καλά, χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε όλοι οι Λέοντες κατά το μήνα Ιούλιο, είναι το παρασκήνιο. Κάτι μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη σας, κάτι που θα σας γίνει γνωστό τον επόμενο μήνα. Κρατείστε τα σχέδιά σας μυστικά, μην εκτίθεστε και προπάντων μη συμμετέχετε σε κουτσομπολιά ή οποιαδήποτε διακίνηση πληροφοριών, που μπορεί να σας βάλει σε θέση κατηγορουμένου. Προσοχή επίσης γύρω στις 16/7 στην υγεία σας. Ίσως όλη αυτή η υπερκινητικότητα της τελευταίας χρονιάς να έχει μειώσει τις αντιστάσεις του ανοσοποιητικού σας και να βρεθείτε καταμεσής καλοκαιριού με ωραιότατο κρυολόγημα.
 
Για τους γεννημένους κοντά στις 30/7 το τέλος του Ιουλίου θα είναι αρκετά εκνευριστικό με διαφωνίες, διενέξεις και μία αντίρρηση του περιβάλλοντος σας να έλθει σε αντίθεση με τις θέσεις και τις απόψεις σας. Αυτή είναι μία τάση που θα σας ακολουθήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας γενέθλιας χρονιά σας. Η επικοινωνία θα είναι δυσλειτουργική και θα απαιτείται διπλάσια προσπάθεια για να σας κατανοήσουν οι γύρω σας και κατά κύριο λόγο ο σύντροφος.
 
Ειδική σημείωση στους γεννημένους 11, 12 και 13 Αυγούστου. Ενώ ζείτε μία ανέλπιστα όμορφη περίοδο της ζωής σας παρέα μ’ έναν καινούργιο έρωτα ή είχατε μία απότομη αύξηση των οικονομικών σας, θα σας ξεβολέψουν λίγο οι μέρες κοντά στις 16/7, γιατί θα παρουσιαστούν μαύρα συννεφάκια, που θα απειλήσουν την ηρεμία σας. Δεν προβλέπεται όμως τίποτα τραγικό, οπότε δώστε χρόνο σε οποιαδήποτε κατάσταση παρουσιαστεί. Η λύση θα βρεθεί, όπως πάντα άλλωστε.
 
Η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο του Τοξότη είναι και για εσάς, όπως και για τα υπόλοιπα Μεταβλητά ζώδια, απελευθερωτική. Πάνω που ξεκίνησαν τα δύσκολα, αμέσως υποχώρησαν και σας δίνεται ο χρόνος να ανασυνταχθείτε και να επανασχεδιάσετε.
 
Αυτό βέβαια ισχύει περισσότερο για τους γεννημένους μεταξύ 23 μέχρι και 27 Αυγούστου. Ο Ιούλιος λοιπόν είναι ένας μήνας που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να πάρετε δυνάμεις, γιατί θα ακολουθήσει μία χρονιά άκρως ενδιαφέρουσα, εποικοδομητική και κουραστική.
 
Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 31/8 συνεχίζετε να βρίσκεστε υπό την επήρεια του Ποσειδώνα, πράγμα που σημαίνει λάθος κρίσεις, αποφάσεις, επιλογές και αδράνεια. Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβετε τώρα και να προσπαθήσετε να το ελέγξετε, γιατί από το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.
 
Για τους γεννημένους 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου ο Ιούλιος δίνει την ευκαιρία μίας εποικοδομητικής συμφωνίας, που αν την εκμεταλλευτείτε θα σας προφυλάξει από τα επόμενα δυόμιση κρόνια χρόνια.
 
Αν έχετε γεννηθεί στις 23/8 θα υπάρξει επιστροφή παρελθούσας σχέσης, η οποία θα αναστατώσει τη ζωή σας πολύ έντονα. Αν είστε δεσμευμένοι, ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να παίξετε σε διπλό ταμπλό, ωστόσο προσοχή, γιατί από τα μέσα Σεπτεμβρίου θα αποκαλυφθείτε και το σπίτι σας θα πάρει φωτιά. Ούτως ή άλλως από τον Σεπτέμβρη θα αναδειχθούν οι όποιες διαφορές με άτομα που συγκατοικείτε, μην επιβαρύνετε την κατάσταση γιατί θα βγείτε χαμένοι.
 
Μήνας που θα σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας χώρο. Λόγια, διαφωνίες και καταστάσεις εκτός ελέγχου θα φορτίσουν αρνητικά εσάς και τους γύρω σας. Κυρίως επηρεάζονται οι γεννημένοι κοντά στις 2/10, 6/10 και 15/10.
 
Οι γεννημένοι βέβαια όλου του β’ δεκαημέρου (2 ως 11 Οκτωβρίου) είναι εκείνοι που βιώνουν τη μεγαλύτερη ένταση και τις περισσότερες αλλαγές. Για εσάς ο Ιούλιος είναι ακόμη ένας μήνας που θα αναπαραγάγει το σκηνικό των τελευταίων ετών και καλείστε να δείξετε υπομονή, αφού οι αλλαγές οι οποίες γίνονται γύρω σας αφορούν τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Ο Αύγουστος σίγουρα θα είναι πιο ήπιος μήνας, κατά τον οποίο θα αρχίσετε να βρίσκετε μία ψυχολογική ισορροπία.
 
Για τους γεννημένους στο α’ δεκαήμερο (23 Σεπτέμβρη ως 2 Οκτώβρη) η ένταση θα είναι κυρίως στο χώρο της εργασίας. Προσοχή στις διαφωνίες με τους ανώτερους σας, γιατί η ένταση που δίνει ο Άρης στο ζώδιό σας είναι πιθανό να εκτονωθεί όλη στον συγκεκριμένο χώρο. Επίσης, θέματα με κάποιον από τους γονείς μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα μέχρι και τις 10/7.
 
Εσείς που έχετε γεννηθεί 26 και 27/9 θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για τη ζωή σας. Η γνωριμία αυτή θα φέρει μεγάλες αλλαγές, είτε θετικές είτε αρνητικές, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Θα μπορούσαμε να το πούμε καρμική γνωριμία για όσους αποδέχονται τον όρο.
 
Τέλος, οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο (14 ως 23/10) είναι σε πολύ καλύτερη φάση, με εξαίρεση τις ημέρες κοντά στις 16/7, που θα έχουν την ένταση που αναφέραμε παραπάνω. Όμως για εσάς ο Ιούλιος δεν είναι απαραίτητα κακός. Αντιθέτως, υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για το συναισθηματικό και κοινωνικό σας κομμάτι. Μέσα από νέες γνωριμίες που θα κάνετε, θα αυξήσετε την κοινωνικότητα σας και θα περάσετε πολύ όμορφα, εξερευνώντας τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό ένα άτομο που στην αρχή σας προσέγγισε φιλικά, ν’ αλλάξει ξαφνικά στάση απέναντι σας και να σας εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον. Θα μπορούσε επίσης το ίδιο να συμβεί και από ένα φιλικό άτομο του παρελθόντος. Γενικά, ερωτικά και κοινωνικά ενεργοποιείστε και αυτό έχει απτά αποτελέσματα στη ζωή σας.
 
Ο μήνας Ιούλιος είναι μία καλή εποχή για τους περισσότερους εκπρόσωπους του ζωδίου. Παρότι ο Κρόνος έχει επιστρέψει για ένα μικρό διάστημα στο ζώδιό σας, δεν θα ταλαιπωρήσει πολλούς από εσάς.
 
Αυτοί που θα περάσουν αρκετά δύσκολα είναι οι γεννημένοι 20, 21 και 22 Νοεμβρίου που τώρα θα πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να λύσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Επειδή ως γνωστόν ό,τι δε λύνεται κόβεται, μία από τις προοπτικές αυτής της εποχής είναι να διακόψουν σχέσεις, που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Οι δύο πιο καυτοί καλοκαιρινοί μήνες όμως, είναι και η τελευταία δύσκολη περίοδος για εσάς και από το φθινόπωρο θ’ αρχίσετε σιγά-σιγά να βρίσκετε τον εαυτό σας.
 
Κάτι που πρέπει να προσέχετε όλοι ανεξαιρέτως οι Σκορπιοί για το μήνα Ιούλιο, είναι οι μετακινήσεις σας, κοντινές ή μακρινές. Δώστε ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην οργάνωση ενός ταξιδιού και να είστε ήρεμοι και προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Αυτό ισχύει για όλο το μήνα, όμως οι ημέρες κοντά στις 16/7 είναι οι πιο επικίνδυνες. Διαφυλάξτε επίσης τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας έγγραφα και αν σας προκύψει κάποια σημαντική γραφειοκρατική δουλειά αυτό το διάστημα να είστε πολύ λεπτομερείς και οργανωτικοί.
 
Για τους γεννημένους το γ’ δεκαήμερο (13 ως 22 Νοεμβρίου) θα παρουσιαστεί μία ευκαιρία σε εργασιακό επίπεδο, που θα τους δώσει τη δυνατότητα ν’ αφήσουν πίσω τους κάτι που τους είχε κουράσει τα τελευταία χρόνια. Πάρτε όμως τις αποφάσεις αφού εξετάσετε καλά την περίπτωση, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να κερδίσετε στο τέλος λιγότερα από αυτά που σας υπόσχονταν. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί με λιγότερες πιθανότητες και στο ερωτικό σας κομμάτι. Το πάθος είναι κάτι που χαρακτηρίζει αυτό το μήνα. Αυτό δεν είναι βέβαια κακό, αλλά οι συναισθηματικές επενδύσεις όταν αποβαίνουν ζημιογόνες, είναι πιο επίπονες.
 
Οι Τοξότες των πρώτων ημερών, μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, έχουν τώρα την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν. Ο Ιούλιος λοιπόν είναι ένας μήνας κατά τον οποίο δεν αναμένεται να συμβεί κάτι συνταρακτικό, με εξαίρεση τους γεννημένους κοντά στην 1/12 οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν οικογενειακά θέματα κάπως μπερδεμένα, βλάβες ή ακόμα και κλοπές στο σπίτι. Ακόμη θα μπορούσε να τους ανησυχήσει η υγεία κάποιου εκ των δύο γονέων. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε όλη τη διάρκεια του μήνα, γιατί δεν αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό. Επίσης, σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο που μένετε, θα βρείτε αντίθετους τους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε ή θα ξεκινήσετε κάτι που στο τέλος θα σας απογοητεύσει.
 
Ο Ιούλιος για όλους τους Τοξότες είναι μήνας έκτακτων εξόδων που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Κάποιοι θα δείτε τις οικονομίες σας να εξανεμίζονται, με αποτέλεσμα να νιώσετε αρκετά ανασφαλείς. Είναι μία περίοδος που καμία επένδυση δε θα είναι επικερδής για σας, γι’ αυτό αφήστε τις όποιες οικονομικές αποφάσεις για τον επόμενο μήνα. Επίσης, δείξτε προσοχή σε τυχόν χρέη ή δοσοληψίες με το κράτος, ασφαλιστικές εταιρείες ή τράπεζες. Η σύναψη οποιασδήποτε δανειακής σύμβασης θα γίνει με δυσκολία και οι όροι ίσως να είναι περισσότερο σκληροί απ’ ότι νομίζατε.
 
Τα καλά νέα έρχονται για τους Τοξότες του γ’ δεκαημέρου (12 ως 21 Δεκεμβρίου). Εσείς είστε σε μία πολύ ωραία φάση της ζωής σας. Δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τις δυσκολίες του Κρόνου και την πλάνη του Ποσειδώνα. Αντιθέτως, ξαφνικοί έρωτες θα σας αναστατώσουν και θα ομορφύνουν τη ζωή σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε ένα ταξίδι, που θα σας μείνει αξέχαστο. Υπάρχουν όμως και οι Τοξότες που θα βάλουν μπροστά ένα δημιουργικό τους σχέδιο. Είναι πολύ καλή εποχή για να το ξεκινήσετε, γιατί οι προοπτικές για την επόμενη χρονιά είναι ευνοϊκές. Προσέξτε μόνο την υπεραισιοδοξία, που είναι ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σας που σας έχουν οδηγήσει πολλές φορές σε λάθος εκτιμήσεις και κινήσεις. Πάντως, αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο δεν επιβαρύνεται από σημαντικά δύσκολες όψεις, θα περάσετε έναν πολύ όμορφο μήνα.
 
Είστε το τελευταίο από τα Παρορμητικά ζώδια και ένα από τα πιο ανθεκτικά του ζωδιακού. Ξέρετε τι σημαίνει υπομονή και θα την χρειαστείτε το φετινό Ιούλιο. Οι σχέσεις θα τείνουν να βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα κοντά στη ρήξη και τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα. Αν η σχέση σας αντιμετωπίζει προβλήματα, θα έχετε την αίσθηση ότι ο σύντροφος σας δοκιμάζει τα όριά σας όλο και περισσότερο κάθε ημέρα που περνάει.
 
Σε έναν τομέα που είστε ήδη ταλαιπωρημένοι, θα έρθουν στιγμές που θα θέλετε να δώσετε ένα τέλος. Αυτό ίσως συμβεί για τους γεννημένους γύρω στις 4/1, που αλλάζουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους από τις βάσεις. Να ξέρετε ότι οι όψεις του Ιουλίου θα έχουν σημαντική ψυχολογική επίδραση πάνω σας. Δεν είναι μια απλή χρονιά για σας, είναι σταθμός ζωής. Είστε άνθρωποι λογικοί, ψύχραιμοι και οργανωτικοί, άρα και κατάλληλα εξοπλισμένοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κρίση έρχεται να κλονίσει το οικοδόμημα της ζωής σας. Το ερώτημα αυτή την περίοδο είναι αν αξίζει τον κόπο να προσπαθείτε να διατηρήσετε κάτι ή αν θα ήταν καλύτερο για εσάς να κάνετε μία νέα αρχή. Ο χρόνος θα σας το δείξει σίγουρα με αφετηρία τον Αύγουστο που αλλάζει τις συνιστώσες.
 
Για τους γεννημένους στο γ’ δεκαήμερο (10 ως 19 Ιανουαρίου) τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Φυσικά και θα υπάρξουν εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεταίρους σας, αλλά δεν δέχεστε την εξαιρετική πίεση που ασκείται στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου (δηλαδή στους γεννημένους από 1 έως 9 Ιανουαρίου).
 
Εξαίρεση αποτελούν όσοι έχουν γενέθλια στις 10/1 που νιώθουν την ανάγκη να επαναστατήσουν απέναντι στο κατεστημένο και στα πρέπει της ζωής τους, πράγμα ανήκουστο για έναν Αιγόκερω, που αυτό που αντιπροσωπεύει είναι το κατεστημένο. Όμως, το άγγιγμα του Ουρανού δε θ’ αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο και ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο θα κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αρχής γενομένης από αυτό το μήνα. Ευνοούνται οικονομικά από τον σύντροφο, διακανονισμοί, σύναψη δανείων, ασφάλειες και ό,τι έχει σχέση με χρήματα από τρίτες πηγές. Για νομικά θέματα καλό θα είναι να περιμένετε, γιατί ο Αύγουστος θα είναι πολύ καλύτερος.
 
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που δε θα σας αφήσει να χαλαρώσετε και πολύ. Αυξημένες υποχρεώσεις ή ευθύνες στην καθημερινότητα σας κλέβουν την ενέργεια και την ευεξία. Η κούραση θα είναι αρκετά έντονη όλο τον μήνα και ιδιαίτερα γύρω στις 16/7, που θα φτάσετε στα όρια των αντοχών σας. Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τον Ιούλιο είναι ο εαυτός σας, που θα στέλνει συνέχεια μηνύματα για την κατάσταση του. Μην τον αγνοείτε και βρείτε το χρόνο και το χώρο για ξεκούραση και αποφόρτιση.
 
Για εσάς που έχετε γενέθλια στις 28 Ιανουαρίου οι δύο πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα μπορούσαν να φέρουν μια προαγωγή, μαζί με αύξηση ή μία νέα δουλειά που θα σας βγάλει από την ανεργία και θα φέρει νέα έσοδα.
 
Οι γεννημένοι γύρω στις 10/2 θα έχουν την ευκαιρία για σύναψη μιας επικερδούς συμφωνίας, ενώ για κάποιους άλλους ο Ιούλιος θα φέρει έναν έρωτα. Η γνωριμία μπορεί να γίνει σε μια κοντινή εκδρομή ή με έναν άνθρωπο που ζει σε απόσταση από σας. Θα είναι μια σχέση έντονου πάθους, που θα σας θυμίσει μετά από πολύ καιρό πως είναι να ζεις. Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια έχετε στερηθεί σημαντικά πράγματα από αυτά που κάνουν τη ζωή μας όμορφη.
 
Παραπονεμένοι γι’ αυτό τον μήνα θα μείνουν οι γεννημένοι τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου (17 ως 19 Φεβρουαρίου). Πολλές υποχρεώσεις και εμπόδια σας κρατούν καθηλωμένους και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε το καλοκαίρι. Τα εργασιακά σας θα δυσκολέψουν και ίσως χρειαστεί να κάνετε σημαντικές αλλαγές μέσα σ’ αυτόν το μήνα. Επίσης, φροντίστε ιδιαίτερα την υγεία σας, γιατί αυτή την εποχή είστε αρκετά ευάλωτοι.
 
Λίγη προσοχή την τελευταία ημέρα του μήνα για τους γεννημένους κοντά στις 27/1, γιατί καραδοκούν διενέξεις, παρεξηγήσεις και προβλήματα στις δοσοληψίες της καθημερινότητας.
 
Τον Ιούλιο είστε το μόνο ζώδιο, για το οποίο όλοι οι πλανήτες δρουν επικουρικά. Με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, πολλοί έχετε μπει στην τροχιά της πραγματοποίησης του ονείρου, κάτι που θα γίνει πολύ πιο έντονο την επόμενη χρονιά.
 
Τις δύο πρώτες ημέρες του Ιουλίου το σκηνικό δράσης του φτερωτού θεού στήνεται για τους γεννημένους στις 27/2. Αν έχετε ήδη βρει το πρόσωπο της ζωής σας, η έλευση ενός απογόνου ή εκπλήρωση ενός καλλιτεχνικού σχεδίου είναι μέσα στο πρόγραμμα.
 
Αν έχετε γενέθλια στις 19/2, προς το τέλος του μήνα μια παλιά αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Θα βρεθείτε πιθανόν σε δίλημμα, αλλά μην επιχειρήσετε να μπείτε σε διπλό παιχνίδι, αν υπάρχει ήδη κάποιο άλλο πρόσωπο στη ζωή σας, γιατί στο πολύ κοντινό μέλλον θα αποκαλυφθείτε.
 
Γενικά, φίλοι Ιχθείς, αυτή την εποχή ευνοούνται τα ερωτικά παιχνίδια στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο, χρειάζεται μέτρο, γιατί ο χώρος από μόνος απαιτεί συγκεκριμένη συμπεριφορά. Φροντίστε να διατηρήσετε το γλυκό σας στιλ κοντά στις 16/7, γιατί εκείνες τις ημέρες οι πάντες γύρω σας θα είναι σε κατάσταση υπερέντασης και θα παίζουν και με τα δικά σας νεύρα. Δεδομένου ότι ο Αύγουστος είναι ακόμη καλύτερος μήνας, μάλλον θα είστε από αυτούς που θα ζήσουν ένα όμορφο καλοκαίρι, σε κόντρα όσων συμβαίνουν γύρω μας. Πάρτε δυνάμεις, γιατί το φθινόπωρο θα είναι αρκετά απαιτητικό, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2015 18:10:00