blank
 
blank

Κριός, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Κριός, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Κριό.

 
Ο ορίζοντας γίνεται πιο φωτεινός!
 
Το πρώτο πράγμα που ξεφορτώνεστε και ομολογουμένως σας ταλαιπώρησε αρκετά την τελευταία διετία, είναι ο Κρόνος, που τώρα όχι μόνο δεν θα σας προβληματίσει, αλλά έρχεται να λειτουργήσει επιβοηθητικά, διευκολύνοντας τα σχέδιά σας κι ενισχύοντας τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Γενικότερα, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε θέματα, τα οποία έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, αλλά και να εξελιχτείτε. Τώρα είναι μία εποχή που ακόμα και με ελάχιστες προσπάθειες, μπορείτε να θεμελιώσετε κάποιες καταστάσεις σε θέματα της δουλειάς ή της προσωπικής σας ζωής, να σταθεροποιήσετε αυτά, για τα οποία έχετε δουλέψει το προηγούμενο διάστημα και να ανταμειφθείτε για ό,τι κουραστήκατε να χτίσετε. Γεγονός είναι πως μέχρι τον Αύγουστο μπορείτε να πετύχετε πολύ σημαντικά πράγματα, μια και η δημιουργική σας διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη. Είναι μία εποχή που σας δίνει τη δυνατότητα να καταφέρετε πολλά από αυτά που σχεδιάζατε και που ονειρευόσασταν.
 
Από τον Αύγουστο και μετά, μπαίνετε σε πιο εντατικούς ρυθμούς στα επαγγελματικά σας. Γενικά, η περίοδος που ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου (από 11 Αυγούστου μέχρι 8 Σεπτεμβρίου 2016) σας δίνει μεν πολύ μεγαλύτερες ευθύνες, υποχρεώσεις και κούραση, όμως είναι μία εποχή που σαν σκοπό έχει την εξέλιξή σας και την άνοδο στον εργασιακό χώρο.

Οι σχέσεις: Οι ευχάριστες και οι δύσκολες περίοδοι.

Ωστόσο, οι ανακατατάξεις στα θέματα των συνεργασιών και των προσωπικών σχέσεων συνεχίζονται το 2015, και μάλιστα με πολύ εντατικούς ρυθμούς.
 
Ο Φεβρουάριος είναι μια εποχή με πολλά γεγονότα, που φέρνει πάρα πολλές εξελίξεις στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, μπορεί μάλιστα να ανοίξει και έναν καινούριο κύκλο στα ερωτικά σου. Ενδεχομένως να σου δώσει τη δυνατότητα μιας πολύ σημαντικής δέσμευσης, επαγγελματικής ή ερωτικής.
 
Στις 4 Απριλίου, η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στον άξονα του ζωδίου σου με τον Ζυγό, μιλά για ξαφνικά γεγονότα, τα οποία θα σε ωθήσουν στην ανάληψη δράσης. Από τη μια μεριά μπορεί να υπάρξουν κλεισίματα κύκλων σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της προσωπικής, ερωτικής ή και της επαγγελματικής σου ζωής. Παράλληλα, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα, μέσα από ανατροπές.
 
Η έκλειψη που γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου, έρχεται και αυτή να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των σχέσεών σου, ενώ πάλι θα σου δώσει τη δυνατότητα πολύ σημαντικών εκκινήσεων και ενδεχομένως να φέρει μια σημαντική σχέση στην ερωτική σου ζωή.

Η ανάδρομη Αφροδίτη και ο έρωτας.

Πολύ σημαντική επίσης και η κίνηση της Αφροδίτης, που από 25 Ιουλίου ως 6 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση αρχικά το ζώδιο της Παρθένου και στη συνέχεια στο ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις σημαντικά σχέδια, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που τα αφορούν. Μπορείς τώρα να τα επανεξετάσεις με μεγαλύτερη μεθοδικότητα και λεπτομέρεια, προκειμένου να τα υλοποιήσεις παρακάτω. Ωστόσο, φέρνει ιδιαίτερες ανακατατάξεις και στην ερωτική σου ζωή, πολύ πιθανόν με ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά.

Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.

Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Κριό και προσωπικές προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
 
Είναι μια χρονιά σταθεροποίησης, μια χρονιά που σε βοηθά να βάλεις τις βάσεις και να εδραιώσεις θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου θέματα, ώστε να νιώσεις περισσότερο ασφαλής. Επίσης, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις το 2015, γιατί οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα στα επαγγελματικά σου, θα σε συνοδέψουν τα επόμενα έτη. Προσοχή απαιτείται και σε ό,τι αφορά νομικά ζητήματα και νομικές διαδικασίες. Γενικά, φαίνεται πως το 2015 είναι περισσότερο μια χρονιά δουλειάς και λιγότερο αναψυχής.
 
Την περίοδο του Ιανουαρίου προσέχεις πολύ θέματα που μπορεί να λειτούργησαν παρασκηνιακά, είτε από δική σου υπαιτιότητα είτε και από των άλλων. Μπορεί να σε φέρουν αντιμέτωπο με πρόσωπα ή καταστάσεις, τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς.
 
Προσοχή επίσης στην περίοδο του Ιουλίου, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν οικογενειακές ανακατατάξεις, καθώς και συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειας ή και συνεργάτες.
 
Από τον Αύγουστο και μετά, μπαίνεις σε μια περίοδο όπου οι ρυθμοί σου εντατικοποιούνται στη δουλειά σου. Γεγονός είναι πως μπορείς να πετύχεις πολύ σημαντικά πράγματα τη χρονιά αυτή. Επίσης, είναι σημαντικό για σένα να έχεις ανοιχτούς ορίζοντες και να μην μένεις σε στενές και μίζερες οπτικές.
 
Ειδικά, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου μπορεί να σου φέρει σημαντικές δεσμεύσεις ή σημαντικά επιτεύγματα στα δημιουργικά σχέδιά σου, στα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής και γενικά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις. Επίσης, μπορεί να σου φέρει και μια σημαντική σχέση, αφού θα έχεις εύνοια στα ερωτικά.
 
Προσέχεις ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου ζητήματα την περίοδο του Σεπτεμβρίου, αφού η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Μπορεί να λειτουργήσεις με βάση περισσότερο τις επιθυμίες σου ή τη διάθεσή σου και να μην λάβεις υπόψιν σου σημαντικές παραμέτρους, που όμως μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Επίσης απόφυγε να εμπιστευτείς ό,τι σου λένε ή ό,τι σου υπόσχονται την περίοδο αυτή.
 
Όμως, η έκλειψη που γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου σου δίνει αφενός μια πολύ δυνατή ώθηση σε νέα ξεκινήματα, αφετέρου όμως την περίοδο αυτή μπορεί να χρειαστεί να κλείσεις κάποιους κύκλους σε σχέσεις και συνεργασίες, που φαίνεται πως δεν εξυπηρετούν άλλο τις ανάγκες σου. Παράλληλα προχωράς σε καινούργιες διεκδικήσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα εργασιακά σου.
 
Θεαματικά καλή η περίοδος του Οκτωβρίου, με εξελίξεις στα εργασιακά σου, όπως μια προαγωγή, μία σημαντική αναβάθμιση ή μια σημαντική συνεργασία. Γι’ αυτό και πρέπει, από την αρχή του έτους, να εστιάσεις την προσοχή σου σε ό,τι στοχεύεις.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Κριό και προσωπικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
 
Τον Ιανουάριο, ο ανάδρομος Δίας στο δικό σου δεκαήμερο, σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις θέματα που μπορεί να αφορούν τα σχέδιά σου, την ερωτική σου ζωή ή έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου. Πολύ πιθανόν να επανεξετάσεις μια σχέση, με την οποία ενδεχομένως και να έχεις απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Τώρα καλείσαι να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα και από μια πιο σφαιρική άποψη.
 
Ο Ουρανός καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς βρίσκεται στο δικό σου δεκαήμερο, επιβάλλοντας συχνά μια ριζική αλλαγή στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Σου προκαλεί μια τάση να ξεφύγεις απ’ οτιδήποτε μπορεί να σε καταπιέσει ή να σου στερήσει την ελευθερία σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα λειτουργήσεις με απόλυτο και άκρως ανατρεπτικό τρόπο, προκειμένου να κάνεις αυτό που θέλεις.
 
Επίσης, και ο Πλούτωνας βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο δικό σου δεκαήμερο. Σκοπό έχει να σε κάνει να αναθεωρήσεις θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή. Ενδεχομένως να κληθείς να κάνεις αλλαγές σε πράγματα, τα οποία δεν εκφράζουν τις ανάγκες και τα δεδομένα σου. Χρειάζεται ωστόσο να είσαι συγκρατημένος, να μην παρασύρεσαι από τα πάθη σου και να μην δημιουργείς εμπάθειες, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα λειτουργήσουν αρνητικά απέναντι σου.
 
Γενικότερα, φρόντισε να αποφύγεις παρορμητικές και βιαστικές ενέργειες, αφού το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται την περίοδο του Μαρτίου στο δεκαήμερό σου, συνεχίζει να σε φορτίζει με πολύ ισχυρή ενέργεια, που σε σπρώχνει να κάνεις αλλαγές, ίσως και με απόλυτο και ανατρεπτικό τρόπο. Ωστόσο, καλό είναι να πάρεις το χρόνο σου και να λειτουργήσεις σχεδιάζοντας και μεθοδεύοντας τις κινήσεις σου, για να έχεις το μικρότερο ρίσκο σε ό,τι κανείς. Από την άλλη, η αρχή της άνοιξης σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες, να έρθεις πιο κοντά σε όλα αυτά τα οποία σχεδιάζεις, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Γενικά, θα είναι μια εποχή που μπορείς να κάνεις πολύ σημαντικά ξεκινήματα, ενώ παράλληλα προκύπτουν μοναδικές ευκαιρίες που καλείσαι να εκμεταλλευτείς, προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδιά σου.
 
Ωστόσο, η ίδια περίοδος είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει έντονες ανακατατάξεις και να σε φέρει αντιμέτωπο με πρόσωπα, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή, τα οποία με κάποιο τρόπο θα θελήσουν να σου επιβάλουν τα σχέδιά τους ή τις επιθυμίες τους. Παρόλα αυτά, αν είσαι καλά οργανωμένος, να ξέρεις ότι μπορεί να καταφέρεις αυτό που θέλεις εσύ. Προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις, γιατί μπορεί να χάσεις το παιχνίδι. Το τέλος του Μαρτίου μπορεί να σου δώσει πολύ σημαντικά ανοίγματα, που αφορούν στα οικονομικά σου ζητήματα.
 
Η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 4 Απριλίου μπορεί να κλείσει κάποια κεφάλαια σε σχέσεις ή συνεργασίες, που φαίνεται πως δεν εκπροσωπούν άλλο τις ανάγκες σου. Ωστόσο, από την άλλη μεριά θα σου δώσει τη δυνατότητα πολύ σημαντικών εκκινήσεων, που θα ανοίξουν καινούργιες διαδρομές, ενδεχομένως με ανατρεπτικό τρόπο. Πολύ πιθανόν να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές, που σου προσδίδουν μια έντονη αίσθηση ελευθερίας και ενισχύουν πάρα πολύ τις επιλογές σου.
 
Η περίοδος του Μαΐου, ιδιαίτερα προς το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να σου φέρει έντονες ανακατατάξεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια, αλλά και το σύντροφό σου.
 
Το διάστημα του Αυγούστου μπορεί αφενός να σου ανοίξει το δρόμο σε πράγματα που σχεδιάζεις, αφετέρου να ενισχύσει και την ερωτική σου ζωή. Γενικά, σου προσφέρει τη δυνατότητα να περάσεις ένα ευχάριστο και ανανεωτικό καλοκαίρι. Επίσης, μπορεί να φέρει στη ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο φαίνεται πως το μεταξύ σας δεν έχει κλείσει οριστικά τον κύκλο του.
 
Αλλά και ο Σεπτέμβριος, με το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, έρχεται να σε βοηθήσει να ανοίξεις πολύ σημαντικούς δρόμους, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σχέδιά σου, όσο και στις φιλοδοξίες σου. Η περίοδος αυτή, θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις ίσως και σημαντικές αλλαγές, αφού και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή σου. Επίσης, είναι μια εποχή που μπορεί να έχεις και σημαντικά οικονομικά οφέλη.
 
Η περίοδος του Οκτωβρίου μπορεί να σου δώσει σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά σου ζητήματα, καθώς και σημαντικές αναβαθμίσεις ή οικονομικές διεκδικήσεις.
 
Ο μήνας του Νοεμβρίου, ιδιαίτερα από τις 8 του μήνα και μετά, που και η Αφροδίτη και ο Άρης περνούν στο ζώδιο του Ζυγού, ανοίγει έναν κύκλο που αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες της ζωής σου. Είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε ανοιχτή αντιπαράθεση με συνεργάτες, συνεταίρους, αλλά και με το μόνιμο σύντροφό σου, δημιουργώντας ένα πιο δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητά σου, στις συνεργασίες σου, στις διαπραγματεύσεις σου. Ενδεχομένως να σε φέρει και μπροστά σε νέες αντιπαραθέσεις, με κάποιο από τα πρόσωπα αυτά, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή και ευελιξία την περίοδο αυτή.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Κριό και προσωπικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Ο Δίας έρχεται στο δικό σου δεκαήμερο από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 10 Αυγούστου, που περνά στο ζώδιο της Παρθένου, για να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου, τα σχέδιά σου, τα ενδιαφέροντά σου, και να σου δώσει τη δυνατότητα να περάσεις καλύτερα το διάστημα αυτό. Αφετέρου, θα ενισχύσει με πολύ θετικό τρόπο τις σχέσεις με τα παιδιά σου ή θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσεις έναν απόγονο αν το επιθυμείς, ή να επισημοποιήσεις μία σχέση, με την οποία συνυπάρχεις εδώ και καιρό.
 
Από το ζώδιο της Παρθένου, ο Δίας έρχεται στο δικό σου δεκαήμερο, από τις 23 Νοεμβρίου και μετά. Ανοίγει ένα νέο και αρκετά ευνοϊκό κύκλο, που αφορά τα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής, βελτιώνοντας αισθητά τις σχέσεις συνεργάτες και φέρνοντας κάποιες αρκετά ενθαρρυντικές εξελίξεις ή καινούργιες προτάσεις, που ανανεώνουν και την ψυχολογία σου.
 
Ο Κρόνος επιστρέφει στο δικό σου δεκαήμερο την περίοδο από τις 16 Ιουνίου ως τις 17 Σεπτεμβρίου, ανακινώντας ζητήματα τα οποία ενδεχομένως σε ταλαιπώρησαν το Δεκέμβριο του 2014 και αφορούν χρήματα τρίτων, θέματα ρευστότητας και γενικότερα εκκρεμότητες οικονομικού περιεχομένου ή χρήματα που αφορούν το σύζυγο ή τους συνεργάτες και με κάποιο τρόπο επηρεάζουν κι εσένα. Είναι μια εποχή που καλείσαι να διαχειριστείς με συνέπεια τις όποιες εκκρεμότητες ή χρέη μπορεί να προκύπτουν το διάστημα αυτό. Επίσης, μπορεί να υπάρξει και ένα τελικό ξεκαθάρισμα σε μια σχέση ή συνεργασία σου.
 
Εξαιρετικά σημαντικό το διάστημα στο τέλος Ιουνίου και αρχές Ιουλίου, μια η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δια στον Λέοντα, μπορεί να φέρει πολύ σημαντικές ευκαιρίες που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Ενδεχομένως μια καινούργια συνεργασία να προκύψει, με πολύ καλά οικονομικά οφέλη στο διάστημα αυτό. Επίσης, δεν αποκλείεται εκείνη την περίοδο να επισημοποιήσεις μία σχέση σου ή να μπεις στη διαδικασία να αποκτήσεις ένα παιδί. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως μία νέα και πολύ σημαντική σχέση να έρθει τώρα στη ζωή σου, που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα.
 
Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου φαίνεται να σε δυσκολεύει περισσότερο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου, καθώς επίσης να προκύψουν και οικονομικά θέματα από το παρελθόν, τα οποία με κάποιο τρόπο να σε προβληματίσουν. Ακόμα, μπορεί να υπάρξουν μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών, που ωστόσο επηρεάζουν και εσένα. Από τις 14 ως τις 18 Αυγούστου, ίσως επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο θα θελήσεις να επανεξετάσεις το μεταξύ σας και τη σχέση σας.
 
Εξαιρετικά σημαντική και η περίοδος του Νοεμβρίου, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ζυγό. Είναι μια περίοδος που διευκολύνει αρκετά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, δημιουργώντας ένα ευνοϊκό κλίμα στις επικοινωνίες σου.
 
Όμως, από τις 17 Δεκεμβρίου και μετά, που και ο Άρης περνά απέναντί σου, στον Ζυγό, δημιουργείται ένα κλίμα μεγαλύτερης φόρτισης και έντασης, που πολύ εύκολα μπορεί να προξενήσει αναταραχές και συγκρούσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Κριό και προσωπικές προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 17:24:00