blank
 
blank

Νοέμβριος 2016, κρίσιμες ημερομηνίες και προβλέψεις για τα ζώδια!

 
Νοέμβριος 2016, κρίσιμες ημερομηνίες και προβλέψεις για τα ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4
 

Αναμφισβήτητα ο Νοέμβριος συγκαταλέγεται στους καλούς μήνες του 2016 παρέχοντας σημαντικές βοήθειες επανόρθωσης και προόδου για τους περισσότερους. Ειδικά κατά την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, η εκδήλωση του συναισθήματος γίνεται αυθόρμητα και αβίαστα, ενώ ταυτόχρονα ευνοούνται οι συνεργασίες και πάσης φύσεως συναλλαγές.

Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2016

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 5/11 μας βοηθάει να ξεφύγουμε ευχάριστα από τη ρουτίνα, αλλά και να κάνουμε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Η Πανσέληνος στις 14/11 που θα επηρεάσει το τρίτο δεκαήμερο των Σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) είναι ικανή να φέρει κάποια αναταραχή στις σχέσεις και ταυτόχρονα να θίξει κάποιες εμπορικές συμφωνίες με δυσάρεστα οικονομικά αποτελέσματα. Όμως τα πράγματα δε δείχνουν να είναι καθοριστικά αρνητικά, αφού αυτός ο μήνας όπως είπαμε δίνει ευκαιρίες για εξεύρεση λύσεων και κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του.

Προσοχή απαιτείται την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμένα κοντά στις 25/11 όπου τρεις σημαντικές όψεις το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα και τέλος το τετράγωνό της με τον Δία μας γεμίζουν με υπερβολική αισιοδοξία, αλαζονεία και κτητικότατα, κάτι που μπορεί εύκολα να βλάψει τις καρδιές και τα πορτοφόλια κυρίως των Παρορμητικών του δευτέρου δεκαημέρου.

Ωστόσο, φεύγοντας ο Νοέμβριος θα μας αφήσει με μια πικρή γεύση στο στόμα λόγω της δύσκολης Νέας Σελήνης στο πρώτο δεκαήμερο των Μεταβλητών με αρνητική συμμετοχή του Κρόνου-Ποσειδώνα. Οι οικονομικές και αισθηματικές δυσκολίες αυτή τη φορά θα επηρεάσουν περισσότερο οι Μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θέτοντας για άλλη μία φορά όρια στην ανάπτυξη τους και επανεξέταση των ήδη διαμορφωμένων καταστάσεων.

Προβλέψεις Νοεμβρίου 2016 για τα 12 ζώδια

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Sponsored Links

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθείς

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2016 11:00:00