blank
 
blank

Ο αισιόδοξος Οκτώβριος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!

 
Ο αισιόδοξος Οκτώβριος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2015

Κάθε φορά που ξεκινάει κάτι καινούργιο, είμαστε γεμάτοι ελπίδες για τη θετική έκβασή του. Έτσι, μετά από έναν καθόλου βαρετό Σεπτέμβριο αναμένουμε από τον Οκτώβρη να αποκαταστήσει όσο μπορεί την σταθερότητα, την ασφάλεια και την ηρεμία. Ο 10ος μήνας του χρόνου δεν έρχεται με τη διάθεση να μας υποβάλει σε νέα βασανιστήρια, αλλά θέλει να μας ανυψώσει το ηθικό και να επαναφέρει την αισιοδοξία. Είναι τόσο μεγάλη όμως η επιθυμία του, που χάνει το μέτρο και δημιουργεί ένα χάος που μας αποπροσανατολίζει και δεν αφήνει περιθώρια για εύρεση μακροπρόθεσμων λύσεων.
 
Αναμφισβήτητα, πρωταγωνιστές είναι οι Μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) του πρώτου δεκαημέρου, που μαθαίνουν καλά πως τα αγαθά… κόποις κτώνται! Παρόλα αυτά, βοήθεια υπάρχει όμως χρειάζεται από εμάς διάκριση και σωστή διαχείριση. Ακολουθούν οι Παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου που ουσιαστικά αναδιαρθρώνουν τις ζωές τους με βάση πλέον τις επιταγές τις ψυχής. Προστατευμένοι πλέον οι Σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν με μεγαλύτερη σιγουριά και ευκολία προς την ανάκαμψη και την πρόοδο.
 
Ο Οκτώβριος λοιπόν παρέχει ευκαιρίες και δυνατότητες, που πρέπει όμως να τις ξεχωρίσουμε από τις παγίδες και τις πλάνες. Είναι ένας μήνας που θα αυξήσει κλοπές και απάτες, ενώ μας κρούει των κώδωνα του κινδύνου για την υγεία, σε σχέση με την κατανάλωση φαρμάκων και ακατάλληλων τροφών. Δίνει όμως την ευκαιρία για να ονειρευτούμε, να διαλογιστούμε και να προσφέρουμε βοήθεια σε συνανθρώπους μας, φτάνει να μην ξεφύγουμε από τα όρια. Προσοχή επίσης κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στην επικοινωνία, στα γραπτά και στις μετακινήσεις, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή.
 
Προβλέψεις Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια                                                                                                                                                                                                                                               
 
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα σας βάλει ν’ ασχοληθείτε με το γάμο και τις συνεργασίες σας θέλοντας και μη, αφού τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα εστιάζουν σε αυτούς τους τομείς. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στο πώς μιλάτε στον σύντροφο ή στους συνεργάτες σας, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρανοήσουν τα λεγόμενα σας ή εσείς να μην καταφέρνετε να γίνεστε κατανοητοί. Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας έγγραφα και μελετήστε πολύ προσεχτικά τους όρους των συμβολαίων ή των συμβάσεων που καλείστε να υπογράψετε, αν δεν μπορείτε να το αναβάλετε μετά τις 10/10.
 
Πλησιάζοντας προς τη Νέα Σελήνη στις 13/10, η ένταση στις σχέσεις θα κορυφωθεί και ξαφνικές έκρυθμες καταστάσεις θ’ αναδείξουν προβλήματα, που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό και για τα οποία πρέπει να βρείτε λύσεις άμεσα. Από το φαινόμενο θα επηρεαστούν περισσότερο οι γεννημένοι κοντά στις 8/4, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει και βιώνουν την επαναστατική και ανατρεπτική διάθεση του πλανήτη Ουρανού. Χρειάζεται όμως αρκετή ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, γιατί ο συγκεκριμένος πλανήτης ζητάει την ανατροπή για την ανατροπή και όχι για κάποια συγκεκριμένη αιτία. Επίσης, ερεθίζει πολύ το νευρικό σύστημα και σας κάνει ικανούς να ξεκινήσετε φασαρία για ασήμαντους λόγους. Ζυγίστε τις καταστάσεις πριν αποφασίσετε, αν είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα προς την ελευθερία και την πορεία προς το άγνωστο.
 
Οι γεννημένοι στις 22/3 θα κάνουν μία πολύ σημαντική γνωριμία ή σε ερωτικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας άνθρωπος ή ένας σκοπός που θα μπει στη ζωή σας αυτό τον καιρό θα είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα ή πράγματα που έχετε συναντήσει μέχρι σήμερα.
 
Ένας τομέας που θα αποδειχθεί ευαίσθητος τον Οκτώβριο είναι αυτός της υγείας/εργασίας. Εδώ οι ευκαιρίες υπάρχουν, απλά απαιτεί από εσάς να έχετε μέτρο στην προσφορά, να μην αναλώνεστε και να μην δίνετε κομμάτι του εαυτού σας χωρίς καθόλου ή με μικρή ανταμοιβή, γιατί στο τέλος μόνοι σας θα απαξιώσετε τη δουλειά σας. Ο τρόπος όμως που θα διεκδικήσετε και θα απαιτήσετε πρέπει να είναι ήρεμος, για να πετύχετε αξιόλογα αποτελέσματα. Επίσης καλό είναι να προσέξετε τον οργανισμό σας. Η απειλή της υπερκόπωσης υπάρχει και επειδή είστε από αυτούς που δεν μπορούν να κάτσουν ήσυχα δε δίνετε τον απαιτούμενο χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί. Μην υπερβάλετε! Βεβαίως, να πούμε ότι οι γεννημένοι στις 3-4/4 και γύρω στις 8/4 βιώνετε ανατρεπτικές και βαθιές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε το κύκλο της ζωής που έχει τελειώσει έτσι κι αλλιώς.
 
Για κάποιους, αυτή η εποχή είναι ωραία κι εσείς ανήκετε στους τυχερούς. Απαλλαγμένοι απ’ ό,τι σας βάραινε, σας προβλημάτιζε και έφερνε στασιμότητα στη ζωή σας, έχετε μπει σε πορεία ανόδου. Εκπληκτικά ερωτικός μήνας ο Οκτώβριος, θα φέρει φλερτ, πολύ και καλό σεξ, διασκέδαση και όλα τα όμορφα της ζωής που σας είχαν λείψει, θα είναι και πάλι στα πόδια σας. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι ιδανική περίοδος για ξαναβάλετε λίγο ρομάντζο στη ζωή σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα ανυψώσουν το ηθικό. Ευνοούνται περισσότερο οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, που θα ερωτευτούν και θα περάσουν όμορφα, ενώ όσοι θέλουν ν’ αποκτήσουν απογόνους, αυτή είναι μία πολύ καλή εποχή. Ο μόνος κίνδυνος ελλοχεύει στο να δίνετε περισσότερα απ’ όσα παίρνετε, λόγω του ενθουσιασμού σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας και βάλτε όρια στην τάση της αυτοθυσίας.
 
Ο τομέας που θα σας κουράσει λίγο είναι αυτός της εργασίας. Παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και χάσιμο εγγράφων είναι μέσα στην καθημερινότητα μέχρι τις 9/10, προγραμματίστε τα σημαντικά για αργότερα. Επίσης, η αδιάλλακτη στάση και η στενοκεφαλιά κάποιων συνεργατών θα σας φέρει μεγάλο εκνευρισμό και ψυχική αναστάτωση. Προσπαθήστε να μη δίνετε και πολύ σημασία σε προκλητικές συμπεριφορές και κάντε το δικό σας με το γνωστό, ήσυχο τρόπο που συνηθίζετε να δουλεύετε. Αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις προτιμήστε το διάστημα μετά τις 10/10 και προτιμήστε ένα αξιόπιστο κέντρο που γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει.
 
Εξαιρετικό είναι και το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη κατά το οποίο φιλοξενείτε την Πανσέληνο της 27/10. Αυτό το φεγγάρι θα επηρεάσει κυρίως τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου και, παρότι είναι αρκετά δυναμικό και θα προκαλέσει εντάσεις σε κάποιες σχέσεις και συνεργασίες, θα φέρει λύσεις και ξεκαθάρισμα διαπροσωπικών υποθέσεων. Για κάποιους θα μπορούσε να σημαίνει και ξαφνικά κέρδη ακόμη και από τυχερά παιχνίδια.
 
Ο μήνας θα τελειώσει με μία ρομαντική διάθεση που τονώνει τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου και τους δίνει τη δυνατότητα να βιώσουν βαθιά συναισθήματα αγάπης. Γενικά ξεκίνησε μία πολύ καλή περίοδος για όλους τους Ταύρους που θα είναι μία απ’ τις καλύτερες των τελευταίων ετών! 
 
Ένας κουραστικός μήνας θα είναι ο Οκτώβριος για όλους τους Διδύμους. Έχει ξεκινήσει η εποχή που θα πρέπει να αποδεικνύετε συνεχώς τις ικανότητες και τα κίνητρά σας. Σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος για όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Τα κακά νέα είναι ότι εσείς είστε εκείνοι που ταλαιπωρούνται αυτή την εποχή, τα καλά νέα είναι ότι εσείς θα είστε οι πρώτοι που θα ξεμπερδέψετε από τις παγίδες που στήνει το Σύμπαν. Και μια και μιλάμε για παγίδες, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα βρείτε μπροστά σας τον Οκτώβριο. Ένας συνδυασμός πλανητικών όψεων σε ζώδια μη φιλικά προς το δικό σας καθιστούν την ατμόσφαιρα ομιχλώδη.
 
Ειδικά μέχρι και τις 10/10,το μεγαλύτερο σας όπλο, που είναι το μυαλό σας, μοιάζει αφοπλισμένο και εσείς ανίκανοι ν’ αντιληφθείτε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Περισσότερο εκτεθειμένοι σ’ αυτές τις επιρροές είναι όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/5. Δείξτε μεγάλη προσοχή στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, γιατί είναι πολύ πιθανό να στήνεται κάποια σκευωρία εναντίον σας. Μην είστε εύπιστοι σε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί μάλλον από αυτό που βλέπετε αυτή την στιγμή, τίποτα δεν είναι αληθινό. Μείνετε παρατηρητές και μην αναλάβετε νέες δράσεις ή νέες ευθύνες πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Επειδή εμπιστεύεστε πάντα το μυαλό σας, αυτή η εποχή ήρθε για να σας δείξει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Επίσης, φροντίστε λίγο περισσότερο την υγεία σας και μην αγνοήσετε ένα κρυολόγημα ή μία ίωση. Ο οργανισμός αυτή την εποχή είναι ευάλωτος και χρειάζεται ξεκούραση και ηρεμία.
 
Την κατάσταση μπερδεύει ακόμη περισσότερο η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή μέχρι και τις 10/10. Οι παρεξηγήσεις, οι παρανοήσεις και γενικά η κακή επικοινωνία, δεν βοηθάει στο ξεκαθάρισμα του τοπίου.
 
Ένα από τα θέματα που μπορεί να σας απασχολήσει αυτό το μήνα, είναι και η υγεία κάποιου εκ των γονέων σας, που θα αποτελέσει πηγή ταλαιπωρίας και άγχους για εσάς. Η εικόνα και εδώ δεν θα είναι ξεκάθαρη, με αποτέλεσμα αυτή η κατάσταση να τραβήξει σε μάκρος. Το ίδιο θα ισχύσει βεβαίως και στα αισθηματικά, όπου είναι πιθανό να μάθετε κάτι, που θα σας κάνει να χάσετε την εμπιστοσύνη για το ταίρι σας και να θελήσετε να βάλετε σε ένα νέο πλαίσιο τη σχέση σας. Οι ημέρες μέχρι και τις 19/10 είναι αρκετά επικίνδυνες για τα ζητήματα καρδιάς.
 
Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η ένταση θα μεταφερθεί περισσότερο σε όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/6. Κάποιο ξαφνικό γεγονός θα σας κάνει να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκδηλώσετε μεγάλο θυμό απέναντι στο πρόσωπο που θα σας δημιουργήσει πρόβλημα. Η εστία του προβλήματος εντοπίζετε κυρίως σε θέματα οικογενειακά ή επαγγελματικά και καλό θα είναι να μείνετε αποστασιοποιημένοι και να περιμένετε να περάσει η ένταση των ημερών. 
 
 
Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που φέρνει αρκετές βοήθειες σε όλα τα θέματα και εξαιρετικές ερωτικές ευκαιρίες ακόμη και για τους Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου, που αλλάζουν σημαντικά πράγματα στη ζωή τους. Η παραμονή του Άρη στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου για όλο το μήνα, θα ανακόψει τη μεγάλη εκροή χρημάτων, που αντιμετωπίσατε το μισό σχεδόν καλοκαίρι. Θα φέρει όμως μεγάλη κινητικότητα στην καθημερινότητα και πιθανόν να δημιουργήσει κάποια ένταση με άτομα του συγγενικού ή γενικότερα του άμεσου περιβάλλοντος. Η έκφρασή σας θα είναι πιο επιθετική και αυτό μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και διενέξεις.
 
Κοντά στις 13/10 το κλίμα θα ενταθεί και θα παρατηρείτε τον εαυτό σας να έχει αδικαιολόγητα ξεσπάσματα και λογομαχίες, για ασήμαντους λόγους. Λίγες ημέρες όμως αργότερα, το κλίμα θα ηρεμίσει και θα μπορέσετε να επανορθώσετε, σε περίπτωση που έχει δημιουργηθεί κάποια ρήξη. Επίσης, προσέξτε και την συμπεριφορά σας μέσα στο σπίτι με τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας, γιατί και εκεί θα δεχθείτε προκλήσεις, κυρίως από λάθος επικοινωνία.
 
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι εξαιρετικά βοηθητικό, κάνοντάς σας πιο τολμηρούς στον έρωτα, πιο ελκυστικούς και σίγουρα πιο διεκδικητικούς. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας ή να θέσετε νέους που θα αποτελέσουν το πεδίο δράσης για το φετινό χειμώνα. Μην ξεχνάτε ότι ο Ποσειδώνας σας βοηθάει να ονειρευτείτε και να εμπνευστείτε νέα σχέδια και ο Δίας σας δίνει τις ευκαιρείες, η επιλογή είναι δική σας.
 
Οι Καρκίνοι που είναι γεννημένοι κοντά στις 4/7 είναι εκείνοι που ζουν μια ολική αναθεώρηση της ζωής τους εδώ και ενάμιση χρόνο τουλάχιστον. Όμως, ακόμη και εσείς αυτό το μήνα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες για να βάλετε σε νέες βάσεις θέματα συνεργασιών και σχέσεων γενικότερα, ή να καταλήξετε σε κάποια επωφελή συμφωνία. Βέβαια, θα πρέπει να είστε πολύ συνειδητοί στις επιλογές σας και να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος, γιατί τότε η κατάσταση θα γυρίσει και αντί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, θα βρεθείτε στο ίδιο σημείο που ήσασταν, με τα ίδια προβλήματα. Για να μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, αποφύγετε τις εμμονές και την αδιαλλαξία. Προσπαθήστε να δείτε την “μεγαλύτερη εικόνα”, έτσι ώστε η νέα σας αρχή να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που σας καθήλωσε τα προηγούμενα χρόνια.
 
Όσοι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου ασχολούνται επαγγελματικά με τα ΜΜΕ, το λόγο, τη διαφήμιση ή τις μετακινήσεις, προς το τέλος του μήνα θα έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία για άνοδο στη δουλειά τους ή νέα συμφωνία. Θα μπορούσε επίσης να προκύψει μία ερωτική γνωριμία, κατά τη διάρκεια μίας καθημερινής σας διαδρομής ή ενός κοντινού ταξιδιού. Ο μήνας κλείνει πολύ ρομαντικά, ειδικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι έχοντας αφήσει πίσω τους χρόνια δύσκολων αλλαγών, ζουν όμορφες συναισθηματικές στιγμές, που είναι σημαντικές για ένα ευαίσθητο ζώδιο, όπως αυτό του Καρκίνου. 
 
Μετά και την αποχώρηση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας στις 9/10, που σας έδωσε ένα έντονο ερωτικό τρίμηνο, ήρθε η ώρα να ηρεμίσετε και να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά. Ο Οκτώβριος είναι ένα διάστημα που θα αφήσετε την πρωτοκαθεδρία και θα θελήσετε να ζήσετε μακριά από τα φώτα. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό, αντιθέτως. Όταν διανύουμε περιόδους που δεν συμβαίνουν σημαντικά πλανητικά φαινόμενα στο ωροσκόπιό μας, μπορούμε να γίνουμε οι κύριοι των καταστάσεων και όχι τα έρμαια. Ουσιαστικά λοιπόν, έχετε μπει σε μία εποχή που εσείς είστε εκείνοι που αποφασίζετε για την τύχη σας και τις δράσεις και όχι κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες. Με αρωγούς τον Ουρανό και τον Κρόνο, ανοίγεται μπροστά σας ένα πεδίο δράσης, το οποίο τώρα πια ελέγχετε εσείς.
 
Οι Λέοντες που ίσως έχουν ακόμη κάποια προβλήματα σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα, είναι όσοι έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου. Εσείς λοιπόν θα αντιμετωπίσετε τους τελευταίους κραδασμούς κοντά στις 10/10, αλλά πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις και να βρείτε τη δύναμη να τις υλοποιήσετε.
 
Ο Οκτώβριος, εκτός από κάποια έκτακτα έξοδα που θα φέρει, θα φέρει επίσης και την ευκαιρία για τη δημιουργία μιας νέας πηγής εσόδων. Να είστε λίγο προσεκτικοί σε όποιες προτάσεις σας γίνουν και να ζητάτε επιπλέον διευκρινήσεις ή αποσαφηνίσεις, όπου αυτές είναι αναγκαίες. Η κατάσταση στα οικονομικά σας είναι λίγο θολή και εσείς έχετε μία τάση να εμπιστεύεστε τον οποιονδήποτε. Δείξτε περισσότερη επιφυλακτικότητα και σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε εσείς να κερδίσετε χρήματα με πονηρό τρόπο γιατί θα βγείτε πολύ περισσότερο χαμένοι απ’ όσο περνάει από το μυαλό σας.
 
Στις 27/10, η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει άμεσα τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Οι οποιεσδήποτε εντάσεις δημιουργηθούν σε θέματα οικογενειακά ή επαγγελματικά, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλυθούν και να τακτοποιηθούν άμεσα. Για τους Λέοντες που είναι γεννημένοι στις 25/7, αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα συναισθηματικής φύσης, που όμως και αυτό θα βρει γρήγορα τη λύση του. 
 
Σούπερ δραστήριος ο Οκτώβριος, που παρά τις αντιξοότητες σας γεμίζει με τόση ενέργεια, ώστε να νιώθετε ικανοί να κατακτήσετε τον κόσμο. Ο μήνας ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο μέχρι και τις 9/10, που φέρνει καθυστερήσεις στην είσπραξη χρημάτων, λάθη οικονομικού χαρακτήρα, ακόμη και απώλειες. Προσοχή λοιπόν στα πορτοφόλια σας, ειδικά όταν κάνετε τις καθημερινές σας διαδρομές.
 
Βεβαίως, δεν βρίσκονται όλοι οι Παρθένοι στην ίδια μοίρα αυτό το μήνα. Υπάρχουν εκείνοι που ταλαιπωρούνται (όσοι έχουν γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο) και οι υπόλοιποι, που περνάνε πολύ όμορφα. Για εσάς λοιπόν του πρώτου δεκαημέρου υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτό το μήνα να απογοητευθείτε από τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη. Κάτι που θα μάθετε, θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο αυτού του ατόμου, ενώ θα νιώσετε προδομένοι και αδικημένοι. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, έχει ξεκινήσει μία δύσκολη περίοδος για εσάς από το Δεκέμβριο του 2014, η οποία θα τελειώσει περίπου το Δεκέμβριο του 2015. Εσείς έχετε έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας σε αυτή την Κρόνια εποχή και αυτό οφείλεται σε λάθος κρίση και μειωμένη αντιληπτική ικανότητα. Επειδή η οξύτητα της σκέψης είναι για εσάς ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα, είναι αρκετά δύσκολο να αποδεχτείτε ότι αυτή την εποχή είστε μπερδεμένοι και ότι πρέπει να ζητήσετε την συμβουλή ατόμων εμπιστοσύνης. Όμως, καλό θα είναι να το κάνετε, εφόσον βρεθείτε σε αδιέξοδο ή αν αντιληφθείτε ότι κάτι ετοιμάζεται πίσω από την πλάτη σας. Αυτό θα είναι πιο έντονο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γι’ αυτό φροντίστε να αναβάλλετε την σύναψη κάποιας συμφωνίας ή το ξεκίνημα κάποιας δουλειάς.
 
Αγκάθι για τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες του μήνα θα αποτελέσουν τα αισθηματικά των Παρθένων που είναι γεννημένοι κοντά στις 25/8. Το κλίμα θα είναι ψυχρό και οι διαφωνίες έντονες. Κάποιοι από εσάς θα επιλέξουν να τερματίσουν σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε άλλο, πια παρά μόνο απογοητεύσεις και δυσάρεστα συναισθήματα. Αντίθετα οι Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου αυτό το μήνα θα έχουν πολλές ευκαιρίες σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ειδικά από τις 9/10 και έπειτα ο μήνας προμηνύεται εξαιρετικά όμορφος, με αρκετή κοινωνικότητα κι ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών και των αισθηματικών. Εσείς ζείτε σ’ ένα τελείως διαφορετικό κόσμο από τους υπόλοιπους Παρθένους, παρότι πληγήκατε από την έκλειψη του προηγούμενου μήνα. Θα μπορούσατε θαυμάσια λοιπόν να εκμεταλλευτείτε τη βοήθεια των πλανητών και τολμήσετε να υλοποιήσετε σχέδια και όνειρα.
 
Η 12/10 και η 23/10 είναι δύο ημέρες που πρέπει να σημειώσουν στο ημερολόγιο τους οι γεννημένοι κοντά στις 4/9. Είναι εκπληκτικές ημέρες και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να διεκδικήσετε ό,τι θέλετε. 
 
 
Με μπερδέματα και ίντριγκα ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σου, αγαπητέ Ζυγέ, και προετοιμάζει καταστάσεις που θα σου γίνουν γνωστές τον επόμενο μήνα. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενείς έναν Ερμή δύστροπο, μυστικοπαθή που αναστατώνει και μπλέκει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μήπως όμως φταις λιγάκι και εσύ; Μήπως δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να κάνεις; Μάλλον υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα ακόμη, γι’ αυτό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα για να αναθεωρήσεις και να αναδιοργανώσεις τις σκέψεις και τα θέλω σου.
 
Αφού ολοκληρωθούν οι ζυμώσεις και μετά από τις 13/10, που θα έχει ολοκληρωθεί και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, άρχισε να βγάζεις προς τα έξω αυτά που τόσο καιρό σκέφτεσαι και σχεδιάζεις. Αυτή η Νέα Σελήνη, που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του β δεκαημέρου και αρχές τρίτου, θα σας κάνει γνωστό ένα μυστικό. Ένα μυστικό που μπορεί να σας πονέσει ή να διαψεύσει τις ελπίδες που είχατε για ένα αγαπητό πρόσωπο, αλλά θα σας δώσει δύναμη για να συνεχίσετε σε πιο ξεκάθαρο πεδίο. Όσοι έχουν γεννηθεί τη δεύτερη ημέρα του ζωδίου είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την ζωή τους. Αυτό θα μπορούσε να αφορά μία ερωτική σχέση αλλά και μία επαγγελματική συνεργασία, που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σας.
 
Γύρω στις 23/10 οι εμμονές και η ισχυρογνωμοσύνη θα σας δημιουργήσουν προβλήματα, κυρίως με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Περισσότερο ευαίσθητοι σε αυτή την όψη είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 7/10, οι οποίοι θα πρέπει να προσέξουν πολύ την στάση τους και την έκφρασή τους και κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συζητήσεων. Αυτός ο μήνας χτυπάει την επικοινωνία και τη διαπραγματευτική σας ικανότητα, γι’ αυτό φροντίστε να μην ανοίξετε νέα μέτωπα ή να προσπαθήσετε να πείσετε άτομα κύρους να σας βοηθήσουν μέσα στον Οκτώβριο.
 
Οι γεννημένοι γύρω στις 10/10 θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην οδήγηση προς το τέλος του μήνα, αλλά και στον έλεγχο των νεύρων τους. Θα είναι μία περίοδος έντασης, που θα σας κάνει να χάσετε την ψυχραιμία σας αρκετές φόρες, με αποτέλεσμα να είστε επιρρεπής σε ατυχήματα.
 
Τέλος, οι κρυφές ερωτικές συναντήσεις για τους μονίμως ερωτευμένους Ζυγούς μάλλον θ’ αυξηθούν προς το τέλος του μήνα και θα δώσουν ιδιαίτερη ικανοποίηση. Απαιτείται μεγάλη προσοχή, γιατί από τον άλλο μήνα θα είναι πιο δύσκολο να φυλάξετε τα μυστικά σας.
 
Για τους Ζυγούς που είναι γεννημένοι γύρω στις 7/10 συνεχίζεται για όλο το μήνα η ολική ανοικοδόμηση της ζωής τους, με πολύ κόπο και πόνο. Το crash-test που λέγεται Πλούτωνας, για σας συγκεκριμένα οδεύει στο τέλος του οπότε φανείτε λίγο ακόμη δυνατοί και ώριμοι, ολοκληρώνοντας την αναπροσαρμογή την οποία επεξεργάζεστε τόσο καιρό. Οι γεννημένοι 12 και 13/10 βιώνουν ένα αίσθημα ελευθερίας και μία ακατανίκητη επιθυμία ν’ αλλάξουν, από τα μαλλιά τους μέχρι τους ανθρώπους που συγκατοικούν και την εργασία τους. Μην πάρετε καμία βιαστική απόφαση, εξάλλου η διεργασία μόλις άρχισε. 
 
Σε αυτό που θα σας δυσκολέψει ο φετινός Οκτώβριος θα είναι στο να αποφασίσετε αν τελικά είστε καλά ψυχολογικά ή όχι! Μάλλον ακόμη δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι τα δύσκολα έχουν παρέλθει και ότι είστε έτοιμοι να συνεχίσετε με ψηλά το κεφάλι, ικανοί να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Παρ’ όλα αυτά, η κοινωνικότητα σας θα αυξηθεί κατακόρυφα και νέοι φιλικοί κύκλοι θα σας δεχθούν. Η εναλλαγή μεταξύ φιλικής συζήτησης και φλερτ φαίνεται να σας ιντριγκάρει και θα το επαναλάβετε πολλές φορές μες το μήνα. Ο Δίας έχει έρθει να σας κοινωνικοποιήσει ξανά, μετά από τη δίχρονη απομόνωση που επέβαλε ο Κρόνος.
 
Πιο ευνοημένοι αυτό το διάστημα είναι οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου οι οποίοι συναντούν πρόσωπα που θα τους ξυπνήσουν και πάλι τα ρομαντικά συναισθήματα. Εδώ όμως υπάρχει μία μικρή παγίδα. Μην προσπαθήσετε να πιάσετε από τα μαλλιά ό,τι εμφανίζετε μπροστά σας και μη δίνετε τα πάντα σε μία σχέση, που ξεκίνησε χτες. Είναι κοινό γνώρισμα όσων βγαίνουν από μία δύσκολη περίοδο να πέφτουν με τα μούτρα στα καινούργια, που φαίνονται συναρπαστικά. Αυτό το μήνα θα είστε λίγο πιο εύκολοι στο να δώσετε κομμάτι απ’ την ψυχή σας. Δείξτε λίγη επιφυλακτικότητα απλά για να προφυλάξετε τον εαυτό σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το νέο που μπήκε στη ζωή σας δεν αξίζει. Αυτό που σίγουρα θα κάνετε τον Οκτώβριο είναι να εκφράσετε την ανεβασμένη σεξουαλικότητα σας, η οποία μπορεί να σας ξαφνιάσει, γιατί θα έχει μεταλλαχθεί και αυτή, όπως και το υπόλοιπο της ύπαρξής σας. Πλέον, αντιμετωπίζετε το σεξ με μεγαλύτερη ευαισθησία, αντιλαμβάνεστε την ιερότητα της στιγμής της ένωσης δύο ανθρώπων σε ένα άλλο επίπεδο, πιο εκλεπτυσμένο. Αυτή η συνειδητοποίηση είναι πολύ πιο σημαντική για έναν Σκορπιό παρά για οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και είναι αυτό το σημείο που θα σας καταστήσει ικανούς να προχωρήσετε σε σχέσεις πιο βαθιές και πιο ουσιαστικές.
 
Στο τέλος του μήνα ο τομέας του γάμου και των συνεργασιών επηρεάζεται από την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου. Κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου θα νιώσουν την επιρροή αυτού το φεγγαριού, που κρύβει ένα τραύμα ή μία θεραπεία στα αισθηματικά ζητήματα. Τα προβλήματα που τυχόν θα προκύψουν πάντως, θα είναι περαστικά και δεν θα σας απασχολήσουν περαιτέρω. 
 
Είστε οι άνθρωποι που όλοι θέλουν στην παρέα τους, γιατί ξέρετε πώς να περνάτε καλά, η διάθεσή σας σπάνια είναι πεσμένη και δίνετε την εντύπωση πως ανήκετε στους τυχερούς. Είστε με λίγα λόγια αυτό που λέμε η χαρά της ζωής! Τι έχει συμβεί λοιπόν το τελευταίο διάστημα και τουλάχιστον οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου έχουν χάσει το χαμόγελο τους; Εκτός από τον Κρόνο, που όλοι θα γνωρίζετε πλέον ότι ήρθε για να μείνει στον Τοξότη, η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη και του Ποσειδώνα σε μη φιλικά ζώδια για εσάς, καθιστούν τον Οκτώβριο ένα αρκετά δύσκολο για μήνα για όσους ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Η υγεία σας, τα εργασιακά και οικογενειακά θέματα που μπορεί να αφορούν κάποιον από τους δύο γονείς σας, θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Είναι μία εποχή που μάλλον θα ταλαιπωρηθείτε και θα αγχωθείτε, με αποτέλεσμα η γνωστή καλή σας διάθεση να μείνει για λίγο στην άκρη. Ο Κρόνος θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να σας βγάλει από τη χαλαρή και αισιόδοξη στάση ζωής που συνήθως έχετε. Θέλει να σας σοβαρέψει, να σας ωριμάσει και να σας κάνει να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Ακούστε τον και προσπαθήστε να πάτε με τα νερά του γιατί μόνο έτσι θα περάσετε με κάποια επιείκεια το μάθημά του. Ο Κρόνος δεν είναι τιμωρός, αλλά δάσκαλος. Δεν ήρθε να σας τιμωρήσει γιατί σας αρέσει να περνάτε καλά, αλλά ήρθε να σας μάθει την υπευθυνότητα, την οργάνωση και την τάξη. Βεβαίως, όσοι λειτουργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν έχουν να φοβηθούν και πολλά. Ίσα-ίσα, που μπορεί να ανταμειφθούν για τον κόπο τους μέχρι σήμερα.
 
Ιδιαίτερη προσοχή κοντά στις 7/10 όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 29/11. Είναι ημέρες επικίνδυνες για την υγεία σας, κυρίως για δηλητηριάσεις και μολύνσεις. Αν σας δώσει κάποιο σήμα το σώμα σας ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το αγνοήσετε, πάρτε την συμβουλή του γιατρού σας και ξεκουραστείτε για ν’ ανακάμψετε το συντομότερο δυνατό. Μία ακόμη δύσκολη ημέρα για αισθηματικά και οικονομικά είναι η 10/10 που θα επηρεάσει τους γεννημένους τις τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Όπως είπαμε στην αρχή, ο Άρης δεν δρα εποικοδομητικά αυτό το μήνα, έτσι οι διαφωνίες και οι διαπληκτισμοί στον εργασιακό ή τον οικογενειακό σας χώρο θα είναι συχνοί. Επίσης, να είστε προσεκτικοί κατά τον χειρισμό αιχμηρών αντικειμένων, αλλά και στα κρυολογήματα και τις ιώσεις της εποχής. Αυτό ισχύει για όσους έχουν γεννηθεί μέχρι και 15/11, οι υπόλοιποι θα δεχθείτε την επιρροή του Άρη από τον άλλο μήνα. Για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Τοξότη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Μπορεί να κουραστείτε, άντε να αρπάξετε και κανένα κρυολόγημα, αλλά μέχρι εκεί.
 
Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η υπεραισιοδοξία που φέρνει ο Δίας από την Παρθένο. Τυχόν προτάσεις επαγγελματικές που θα γίνουν σε όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 2/12 και 7/12 ίσως να μην είναι αυτό που δείχνουν. Ερευνήστε και μελετήστε τους όρους που σας προτείνονται και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Πιο όμορφα περνούν οι Τοξότες που είναι γεννημένοι 10-11/12. Ξαφνικοί έρωτες, αλλά και ανεπιθύμητες ή υποβοηθούμενες εγκυμοσύνες, έμπνευση και δημιουργία για όσους ασχολούνται με τις τέχνες, ξαφνικές επιτυχίες των παιδιών για τους γονείς κ.α. Είναι μία περίοδος που ζείτε μέσα σε μία έξαψη και θέλετε να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας που θα σας δώσουν χαρά. Τολμήστε και χαρείτε το! 
 
 
Ένας δυναμικός και όμορφος μήνας για τους Αιγόκερους του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου θα είναι ο Οκτώβριος. Το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου διανύει μία πολυετή ανατρεπτική κατάσταση, που συνεχίζεται και αυτό το μήνα, με κάποιες όμως σημαντικές βοήθειες.
 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Καταρχήν, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Ζυγό φέρνει παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη στα επαγγελματικά. Μέχρι και τις 9/10 προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς και οργανωτικοί γίνεται και μην κάνετε αγορές ηλεκτρονικών ειδών ή τηλεφώνων, γιατί θα υποστείτε μεγάλη ταλαιπωρία. Πιο ευαίσθητοι στα μπλεξίματα θα είναι οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί μέχρι 28/12.
 
Ο Άρης από την άλλη, αποτελεί το μεγάλο σας όπλο γι’ αυτό το μήνα. Έχετε πολύ μεγάλη ενέργεια και διάθεση για να διευθετήσετε, να οργανώσετε ακόμη και να ξεκινήσετε νέα projects ή παλιότερες εκκρεμότητες. Μετά τις 9/10 προχωρήστε άφοβα και θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Επειδή είστε οι εργασιομανείς και οι πιο φιλόδοξοι του ζωδιακού μην το παρακάνετε με τις ώρες που περνάτε στο γραφείο και μη γίνεστε σκληροί με τους υφισταμένους σας. Από τις 9/10 έρχεται και η Αφροδίτη να βοηθήσει και να ομορφύνει το μήνα. Για τον Οκτώβριο, θα ευνοήσει όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Είναι μία πολύ καλή εποχή για τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας ο συνδυασμός της δε με τον Άρη θα ανεβάσει κατακόρυφα τη λίμπιντο σας. Θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και διεκδικητικοί στα θέματα του έρωτα, αλλά και αποτελεσματικοί.
 
Επίσης είναι πολύ καλή εποχή ν’ ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να κάνετε αλλαγές που δεν τολμούσατε μέχρι σήμερα. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, είναι ιδανική περίοδος. Οι προοπτικές να περάσετε εξαιρετικά είναι αυξημένες, καθώς και να κάνετε κάποια ερωτική γνωριμία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή με άτομο που είναι άλλης εθνικότητας. Επίσης, ευνοούνται οι ανώτατες σπουδές και τα νομικά θέματα. Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι 3-4/1 και βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, τον Οκτώβριο θα έχετε καλές ευκαιρίες ν’ ανακάμψετε και να κάνετε επανεκκίνηση σε θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας αγχώνουν όλο αυτό το διάστημα.
 
Στις 13/10 η Νέα Σελήνη θα σας ωθήσει να δώσετε λύσεις σε προβλήματα κυρίως οικογενειακά και επαγγελματικά, που έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Το διάστημα από 16/10 μέχρι και το τέλος του μήνα είναι πραγματικά πολύ καλό για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Παρότι οι αντοχές σας είναι πεσμένες λόγω της πολυετούς ταλαιπωρίας, θα ανασυνταχθείτε και θα διεκδικήσετε εκ νέου αυτά που σας ανήκουν. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες αυτού του μήνα να πάνε χαμένες, ακόμη και αν νιώθετε κάποιο φόβο ή ανασφάλεια κάντε το βήμα της εκκίνησης και δεν θα βγείτε χαμένοι! 
 
OΟκτώβριος θα φέρει ηρεμία, τάξη και ασφάλεια! Ασυνήθιστό για εσάς, που είχατε εντρυφήσει στα δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Ο τροχός όμως γυρίζει και αυτή η στροφή ξεκίνησε. Από εδώ και πέρα λοιπόν, αρχίζει μία εποχή που ουσιαστικά θα είστε κυρίαρχοι των γεγονότων στη ζωή σας. Άρχισε η εποχή που εσείς δημιουργείτε και διαχειρίζεστε τις καταστάσεις και όχι κάποια εξωτερική δύναμη. Ταυτόχρονα, για τα επόμενα χρόνια που δεν θα έχετε ιδιαίτερα βαριές επιρροές, θα κριθείτε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήσατε την ωριμότητα και την σοφία που σας έδωσαν τα “πέτρινα χρόνια”. Καιρός για ανάπτυξη και επανεκκίνηση λοιπόν! Και μπορεί ο Οκτώβρης να μην έχει τις φαντασμαγορικές εκείνες όψεις, που θα φέρουν την ευκαιρία στα πόδια σας, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να σκεφθείτε και να καταστρώσετε ένα νέο σχέδιο ζωής. Ο μόνος τομέας που μένει ακόμη λίγο πίσω είναι αυτός των οικονομικών.
 
Αυτό βέβαια, δεν είναι νέο, δεν ισχύει όμως για όλους. Κυρίως για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου το πρόβλημα είναι η στάση που έχετε απέναντι στο χρήμα. Δεν είστε από τα ζώδια που πλουτίζουν συνήθως, όχι γιατί δεν έχετε τις ικανότητες, αλλά γιατί έχετε πιο υψηλά ιδανικά και διαφορετικές αξίες από τους περισσότερους. Με την παραμονή του Ποσειδώνα στους Ιχθείς αυτό εντείνεται και θολώνει ακόμη περισσότερο την κριτική σας ικανότητα απέναντι στα οικονομικά θέματα. Βεβαίως, να κάνετε αυτό που επιτάσσει ο ηθικό σας κώδικας, αλλά βάλτε μέτρο. Χρειάζεται να βάλετε όρια στην αυτοθυσία και να ελέγχετε περισσότερο τους ανθρώπους που συνδιαλέγεστε. Αυτή την περίοδο είναι αρκετά εύκολο να πέσετε θύματα εξαπάτησης ή να δανείσετε χρήματα, τα οποία δύσκολα θα πάρετε πίσω. Οπωσδήποτε το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία αλλά χρειάζεται για τα πρακτικά θέματα της ζωής.
 
Μέχρι και τις 9/10 η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει τη γνωστή ανακατωσούρα σε γραφειοκρατικά θέματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κακή επικοινωνία. Αν ετοιμάζετε κάποιο ταξίδι, φροντίστε ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες, για να μην ταλαιπωρηθείτε. Επίσης, στις 9/10 η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και οι έντονες καταστάσεις των τελευταίων μηνών στα αισθηματικά θα ηρεμίσουν. Τώρα θα δείτε τι ακριβώς έχει συμβεί και θα πάρετε τις αποφάσεις με πιο καθαρό μυαλό. Η Πανσέληνος στις 27/10 θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, για τα οποία όμως θα βρείτε τις λύσεις άμεσα. 
 
Τρικυμιώδεις οι θάλασσες που θα κολυμπήσετε αυτό το μήνα, φίλοι Ιχθείς! Περισσότερο βέβαια για εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, λιγότερο στο δεύτερο και ελάχιστα για το τρίτο. Όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε, ο Κρόνος ήρθε πλέον για να μείνει στο ζώδιο του Τοξότη και να δυσκολέψει τις ζωές των Μεταβλητών ζωδίων, στα οποία ανήκετε. Τα επαγγελματικά θέματα και η οικογένεια γίνονται μοχλοί πίεσης, για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να ξεχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Ένας προϊστάμενος καταπιεστικός ή δυσκολίες στην επιχείρηση ή στον οργανισμό που δουλεύετε, θα σας κάνει να εξετάσετε εκ νέου τις συνθήκες ή το αντικείμενο της απασχόλησης σας. Θα μπορούσε ίσως αυτό που σας απασχολεί να είναι η υγεία ενός εκ των δύο γονιών, που θα σας προσθέσει επιπλέον ευθύνες και κούραση. Αυτό ισχύει κυρίως για τους γεννημένους τις 5 πρώτες ημέρες του ζωδίου.
 
Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμα τον Οκτώβριο, γιατί το άγχος και η κούραση δεν θα σας επιτρέψουν να βρείτε εύκολα λύσεις. Επίσης, κάποιες προστριβές με τον σύντροφο θα περιπλέξουν ακόμη πιο πολύ τα πράγματα, ειδικά μέχρι τις 9/10 που η επικοινωνία θα είναι δύσκολη και μπερδεμένη. Είναι γνωστό ότι ως ζώδιο έχετε πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της αυτοθυσίας. Είστε από τους ανθρώπους που προσπαθούν να βοηθούν όποιον βρίσκεται σε ανάγκη. Ουσιαστικά, αυτό είναι ένας από τους σκοπούς της ζωής σας. Όμως τη δεδομένη στιγμή πρέπει να προστατέψετε λιγάκι και τον εαυτό σας. Πώς θα μπορέσετε να προσφέρετε, αν έχετε γίνει ράκη από την κούραση στην προσπάθεια σας να βοηθήσετε τους πάντες και τα πάντα;
 
Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δείτε που το κάνετε σε υπερβολικό βαθμό και βάλτε μέτρο, για να μπορέσετε να βρείτε ισορροπία. Αν επί παραδείγματι δίνετε πολλά στη δουλειά σας, να είστε σίγουροι ότι θα προκύψει οικογενειακό θέμα. Η οικογένεια θα ζητήσει το μερίδιό της από την παρουσία και την προσφορά σας. Αυτό είναι και το κυριότερο μάθημα που έρχεται να σας δώσει ο Κρόνος και εσείς πρέπει να το αντιληφθείτε και να πράξετε αναλόγως. Σταδιακά, αυτό θα ισχύσει και για τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου, οπότε εσείς που ανήκετε στα επόμενα δύο καλό είναι να αρχίζετε να προετοιμάζεστε. Βέβαια αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αφού ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας ουσιαστικά επιτάσσει την προσφορά και τη θυσία. Εδώ λοιπόν μιλάμε για μία πραγματική πάλη με τον ίδιο σας τον εαυτό, που μπορεί να αποδειχθεί ο πιο σκληρός αντίπαλος.
 
Στις 10/10 τα αισθηματικά προβλήματα κτυπούν την πόρτα των γεννημένων κοντά στις 21/2, που θα νιώσουν μία αποστασιοποίηση από το αγαπημένο τους πρόσωπο. Είναι περίοδος που όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και τίποτα από αυτά που δεν αξίζουν θα καταφέρει να μείνει στη ζωή σας. Κοντά στις 17/10 οι γεννημένοι προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου θα πάρουν μία απογοήτευση από τον ερωτικό τους σύντροφο. Ίσως μάθουν κάτι που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη τους. Αν πάλι κάνετε κάποια γνωριμία εκείνη την εποχή, κρατείστε μικρό καλάθι, γιατί τα ροζ γυαλιά που σας έχει φορέσει ο κυβερνήτης σας, δεν επιτρέπουν την αντικειμενική κρίση των αισθηματικών υποθέσεων.
 

Ερωτική γνωριμία έχει ο Οκτώβριος και για το δεύτερο δεκαήμερο, ειδικά κοντά στις 25/10. Ισχύουν περίπου τα ίδια με τα παραπάνω, απλά εσείς είστε κατά κάτι πιο προσγειωμένοι, οπότε μπορείτε να πάρετε πιο σωστές αποφάσεις. Το τρίτο δεκαήμερο των Ιχθύων περνάει όλο το μήνα πιο ήρεμα, με στραμμένο όμως το ενδιαφέρον στη δουλειά και μόνο προς το τέλος θ’ αρχίσετε να κουράζεστε και να αγχώνεστε περισσότερο. Προσοχή όλοι οι Ιχθύες σε κρυολογήματα, μικροατυχήματα και λεκτικές διαφωνίες καθώς και σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά τρίτων (π.χ. συντρόφου). 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-09-2015 16:15:00