blank
 
blank

Οκτώβριος 2016, κρίσιμες ημερομηνίες και προβλέψεις για τα ζώδια!

 
Οκτώβριος 2016, κρίσιμες ημερομηνίες και προβλέψεις για τα ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Μετά από ένα σκληρό μήνα και στον απόηχο των πολύ σημαντικών Εκλείψεων που φιλοξένησε, ο Οκτώβριος κάνει την είσοδό του με μία Νέα Σελήνη την 1/10 που αλλάζει προς το καλύτερο τη διάθεση και μας βοηθάει να λύσουμε οριστικά συναισθηματικά ή οικονομικά προβλήματα. Αφορά κυρίως τους Παρορμητικούς (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του πρώτου δεκαημέρου που θα διανύσουν ένα μήνα ευκαιριών και ανάπτυξης.

Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2016

Η ρομαντική διάθεση που προκαλεί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την ίδια ημέρα διαχέει τις καλές προοπτικές στα αισθηματικά και σε όσους ανήκουν στα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς) καθώς και σε αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου. Ταυτόχρονα παρουσιάζονται και αρκετές οικονομικές ευκαιρίες για βελτίωση της κατάστασης.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο νέος μήνας ξεκινάει σκορπίζοντας ελπίδα, αλλά και προοπτική ν’ ανακάμψουμε από το δύσκολο καλοκαίρι και τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Σ’ αυτό βοηθάει και η παραμονή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα του Άρη στον Αιγόκερω που μας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και διεκδικητικούς. Η δράση μας γίνεται με σκοπό και καταφέρνουμε σημαντικά αποτελέσματα, φθάνει να μη γίνουμε ριψοκίνδυνοι ή πολεμοχαρείς.

Ωστόσο, η Πανσέληνος της 16/10 έρχεται με πολύ πάθος ν΄ αναπροσαρμόσει σχέσεις προσφέροντας ελευθερία κινήσεων, εντός ή εκτός οποιασδήποτε συναισθηματικής ή οικονομικής σχέσης στους Παρορμητικούς τους τρίτου δεκαημέρου. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 18/10 στο ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την αίσθηση της ανεξαρτησίας και το κυνήγι της περιπέτειας τα οποία όμως θ’ αναγκαστούν ν’ αξιολογήσουν σε βάθος οι Μεταβλητοί του δευτέρου δεκαημέρου. Οι δύσκολες όψεις του Άρη από τις 19/10 και κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα, προκαλούν βεβιασμένες κινήσεις οι οποίες οδηγούν ή σε έκρυθμες καταστάσεις ή σε ατυχήματα για τους Παρορμητικούς του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και αύξηση της εγκληματικότητας.

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιό σας!

Προβλέψεις Οκτωβρίου 2016 για τα 12 ζώδια

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Sponsored Links

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθείς

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-09-2016 15:00:00