blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2016. Οι κρίσιμες ημερομηνίες και προβλέψεις για τα ζώδια!

 
Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2016. Οι κρίσιμες ημερομηνίες και προβλέψεις για τα ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Με μία εκρηκτική Ηλιακή Έκλειψη κάνει ποδαρικό ο φετινός Σεπτέμβρης που αναμένεται ένας από τους πιο δυναμικούς μήνες για το 2016. Η έκλειψη της 1/9 της οποίας τα δυσάρεστα παράγωγα ζούμε σχεδόν όλο το καλοκαίρι, θα χρωματίσει τον καινούργιο μήνα.

Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2016

Η επάνοδος στην καθημερινότητα κυρίως για τους Μεταβλητούς (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) του τέλους του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου θα γίνει με επεισοδιακό τρόπο και με αρκετά σημαντικές αλλαγές στις συνθήκες της ζωής τους.

Οι πολιτικές εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο, αλλά και τα διεθνή γεγονότα που θα προκύψουν, θα κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον, αλλά και την αδρεναλίνη. Ο μήνας αυτός θα αποκαλύψει ενέργειες που έχουν συντελεστεί παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα και αρκετοί θα προσγειωθούν ανώμαλα σε μία πραγματικότητα, που δεν την είχαν φανταστεί. Μην ξεχνάμε ότι τους προηγούμενους μήνες η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα δημιουργούσε ένα ομιχλώδες τοπίο, το οποίο τώρα διαλύεται και εμφανίζεται μπροστά μας η αλήθεια, που μερικές φορές είναι σκληρή.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέσα απ’ την Παρθένο από την αρχή του μήνα μέχρι και τις 24/9 δε βοηθάει στην εξεύρεση λύσεων και στην σωστή επικοινωνία με αποτέλεσμα την άμβλυνση των προβλημάτων.

Ωστόσο, στις 9/9 έχουμε την αλλαγή ζωδίου του Δία ο οποίος αποχαιρετά την Παρθένο για να εισέλθει στον Ζυγό και να στρέψει το πεδίο δράσης του στις σχέσεις, το γάμο, τη διπλωματία και το νομικό σύστημα. Μέσα από το ετήσιο ταξίδι του θα επωφεληθούν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) αλλά και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες), που θα έχουν ευκαιρία για επέκταση, άνοδο, ίαση, αλλά και τελειώματα δυσάρεστων καταστάσεων με πιο ανώδυνο τρόπο.

Το μεσοδιάστημα των εκλείψεων, δηλαδή από 1/9 έως 16/9 που πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη, είναι ιδιαίτερα σκληρό αφού κατά τη διάρκεια του συντελείται το τελευταίο τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα καθώς και τα τετράγωνα Ήλιου και Ερμή με τον Άρη. Ειδικά τα Μεταβλητά ζώδια πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά στις μετακινήσεις τους αλλά και στην επικοινωνία τους οπού θα προκληθούν προβλήματα και εντάσεις.

Το ίδιο διάστημα, και συγκεκριμένα κοντά στις 11/9, θα είναι αρκετά δύσκολο για τις σχέσεις και τα οικονομικά των Παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα ενισχύσει το πάθος αλλά και την υπερβολή καθώς και την επιθυμία για επιβολή.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 16/9 επηρεάζει αρνητικά τους Μεταβλητούς του τρίτου δεκαημέρου μέσα από γεγονότα που θ’ αναδείξουν τα προβλήματα τα οποία θα κληθούν να πραγματευτούν το 2017 κάτω από την Κρόνια επιρροή.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου η μετακίνηση του Ήλιου στον Ζυγό στις 22/9, της Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 23/9, το γύρισμα του Ερμή σε ορθή πορεία στις 26/9 καθώς και η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο της έξαρσής του, αυτό του Αιγόκερω, θα μας κάνουν μαχητικούς, κτητικούς και διεκδικητικούς με σκοπό την ανάκτηση όσων χάθηκαν την προηγούμενη περίοδο.

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2016 για τα 12 ζώδια

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Sponsored Links

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθείς

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-08-2016 13:18:00