blank
 
blank

Υδροχόος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Υδροχόος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 43
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Υδροχόο.

 
Επανεκκίνηση, με βελτιωτικές κινήσεις!
 
Γεγονός είναι ότι από τον Οκτώβριο του 2012, με τον Κρόνο σε δύσκολη γωνία με το δικό σου ζώδιο, ταλαιπωρήθηκες, πιέστηκες, έκανες σημαντικές ανακατατάξεις στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή. Ομολογουμένως, τα χρόνια αυτά είχαν έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, που σε έκανε να ωριμάσεις περισσότερο.
 
Το 2015 σε βάζει σε μια τελείως ξεχωριστή και καινούργια περίοδο στη ζωή σου. Καλείσαι να εφαρμόσεις όλη την ωριμότητα και τη σοφία που αποκόμισες τα προηγούμενα χρόνια. Θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες, τις φιλοδοξίες και τις ελπίδες σου, ενώ θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου.
 
Ο Δίας μέχρι τον Αύγουστο συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις όποιες προσπάθειές σου, διευρύνοντας τους ορίζοντες σου, αλλά και τον κοινωνικό σου κύκλο. Έρχονται κοντά σου πρόσωπα, τα οποία με κάποιο τρόπο σε υποστηρίζουν ή σου φαίνονται χρήσιμα στις υποθέσεις σου. Ήδη από τον Δεκέμβριο 2014 βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Απριλίου, δίνοντας τη δυνατότητα μιας αναθεώρησης σε σχέσεις, συνεργασίες και επεκτατικά σχέδια, που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, ενεργοποιεί ζητήματα της ερωτικής ζωής, που αφορούν το παρελθόν. Πολύ πιθανόν να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια επανεκκίνηση με κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, με το οποίο ο κύκλος στη μεταξύ σας σχέση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
 
Θα παραμείνει απέναντί σου μέχρι τις 11 Αυγούστου, και στη συνέχεια θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει έως και τον Σεπτέμβριο του 2016, για να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο, που θα ενισχύσει τα οικονομικά σου και θα σου δώσει ευκαιρίες αύξησης των οικονομικών σου πόρων. Θα ενισχύσει ιδιαίτερα και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά τρίτων. Έτσι, τώρα μπορείς να ελπίζεις σε μια σημαντική χρηματοδότηση που θα βοηθήσει τα σχέδιά σου, ένα δάνειο ή μια οικονομική υποστήριξη από ένα πρόσωπο, που θα σε στηρίξει. Επίσης, είναι μια εποχή που μπορεί να συζητήσεις για μια αύξηση στη δουλειά σου.
 
Το δεύτερο σημαντικό κεφάλαιο της χρονιάς είναι αυτό του Κρόνου, που έχει ήδη περάσει από τον Δεκέμβριο 2014 στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι το 2017. Πρόκειται για μια θέση ιδιαίτερα υποστηρικτική για σένα, που θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τις προσπάθειες που ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα, κυρίως στα επαγγελματικά. Επίσης, είναι πολύ πιθανό στον κύκλο αυτόν να υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις ή θετικές εξελίξεις, που έρχονται ως επιβράβευση της καλής πορείας σου στον επαγγελματικό χώρο το προηγούμενο διάστημα.
 
Το πόσο καλά διαχειρίστηκες τις καταστάσεις μιας πιεστικής περιόδου, με τον Κρόνο στον Σκορπιό, θα φανεί στις εξελίξεις της επόμενης τριετίας, δίνοντάς σου τις ευκαιρίες που περίμενες. Όσο ο Κρόνος θα κινείται στον Τοξότη, θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις σχέσεις και συνεργασίες, που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Διόλου απίθανο να επανέλθουν στη ζωή σου κάποια πρόσωπα, με τα οποία μπορεί να υπήρξε μια παρεξήγηση ή απλά χωρίς λόγο είχατε χάσει επαφή. Παράλληλα, προστίθενται στη ζωή σου νέες φιλίες, ενδεχομένως και με πρόσωπα ισχυρά ή μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα, τα οποία με κάποιο τρόπο μπορεί να σταθούν κοντά σου, να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου, στις ιδέες σου και γενικά σε ό,τι χρειαστείς.
 
Και η κοινωνική ζωή φαίνεται να περνά σε μια πολύ καλύτερη φάση και να διευρύνεται. Αν ανήκεις σε συλλογικούς χώρους, μπορεί να υπάρξουν κάποιες σημαντικές συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ακόμα και αξιόλογα επιτεύγματα.
 
Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό την περίοδο του καλοκαιριού, από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου 2015, επηρεάζοντας εσένα του τρίτου δεκαημέρου. Σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τις εκκρεμότητες της προηγούμενης περιόδου, που αφορούν τόσο στα επαγγελματικά θέματα, όσο και στην προσωπική σου ζωή.
 
Εκείνο που καλείσαι να προσέξεις περισσότερο αυτή τη χρονιά, είναι τα οικονομικά σου. Ο Ποσειδώνας στον δεύτερο φυσικό σου οίκο, μπορεί να μην σε αφήνει να έχεις μια ξεκάθαρη οπτική σε αυτόν τον τομέα ή μπορεί να σε κάνει να υπεραισιοδοξείς και να αναλαμβάνεις επικίνδυνα ρίσκα, τα οποία ενδεχομένως δεν θα σου βγουν σε καλό. Ίσως ακόμα να μπεις στον πειρασμό να ασχοληθείς με τυχερά παιχνίδια, με αποτέλεσμα να χάσεις αρκετά χρήματα. Γενικότερα, μην παρασύρεσαι από τα πάθη σου, γιατί μπορεί να αποβεί καταστροφικό.
 
Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον δωδέκατο φυσικό σου οίκο, βγάζει στην επιφάνεια διάφορα απωθημένα και προβληματισμούς. Έτσι, μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάξεις τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζεις κάποια βιώματα του παρελθόντος και να εξελιχθείς.
 
Επίσης, το 2015 μπορεί να ανακαλύψεις και εξωτερικούς παράγοντες, πρόσωπα και καταστάσεις, τα οποία λειτούργησαν ή λειτουργούν ανασταλτικά στα σχέδιά σου, ή να ξεσκεπαστούν κάποιοι κρυφοί εχθροί σου. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις πολύ ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι και ποια όχι, και ποια πρέπει να έχεις δίπλα σου. Επίσης, καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά τα χρήματά σου και να φροντίζεις να είναι πάντα νομότυπα και διαφανή τα έσοδά σου.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
 Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Υδροχόο και προσωπικές προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
 
Ο Δίας από τον Λέοντα δεν αγγίζει το δικό σου δεκαήμερο. Σε επηρεάζει από τις 11 Αυγούστου, που περνά στο ζώδιο της Παρθένου έως τις 2 Οκτωβρίου, και σου δίνει τη δυνατότητα μιας ανάκαμψης στα οικονομικά σου. Στο διάστημα αυτό μπορεί να δεχτείς σημαντική οικονομική υποστήριξη, μια χρηματοδότηση που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σου ή ένα δάνειο, που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ίσως ακόμα να υπάρξει μια θετική μεταβολή στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, από την οποία θα βγεις ευνοημένος κι εσύ. Επίσης, το διάστημα αυτό μπορεί να πετύχεις πολύ ευνοϊκές ρυθμίσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις.
 
Και ο Κρόνος έρχεται να ενισχύσει το δικό σου δεκαήμερο. Σου ανοίγει μια καινούρια πόρτα ευκαιριών, που θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου, ενώ παράλληλα μπορεί να δεχτείς και καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις.
 
Ο Ιανουάριος περιλαμβάνει ευχάριστες συζητήσεις κι επαφές, και διεύρυνση της κοινωνικής ζωής για το δικό σου δεκαήμερο. Είναι μια περίοδος επίσης, που μπορείς να συζητήσεις πιο εύκολα τα θέματα που σε ενδιαφέρει να προωθήσεις στον επαγγελματικό τομέα.
 
Η περίοδος του Φεβρουαρίου απαιτεί μία μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σου ζητήματα και την διαχείρισή τους. Ωστόσο, από τις 22 του μήνα και μετά ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος συζητήσεων, επαφών και διαπραγματεύσεων, που μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα σχέδιά σου. Επίσης, ενισχύει πολύ και την κοινωνική σου ζωή, ενώ ανανεώνει και την ερωτική σου διάθεση.
 
Από τις 18 έως 26 Μαρτίου και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά για το δικό σου δεκαήμερο, σε ό,τι αφορά τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και των σχέσεών σου.
 
Όμως, από την 1η έως 15 Απριλίου, που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και στο δικό σου δεκαήμερο, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στην επικοινωνία σου, αλλά και στα θέματα που προκύπτουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι μια περίοδος που μπορεί να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στην οικογένεια, αλλά και στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές.
 
Αρκετά ζορισμένη περίοδος επίσης είναι από τις 13 έως 27 Μαΐου, που ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και στο δικό σου δεκαήμερο. Μπορεί να δημιουργήσει ένα μπέρδεμα στα σχέδιά σου και κάποια πράγματα να μη σου βγουν έτσι όπως τα περίμενες. Ακόμα, προμηνύονται απογοητεύσεις ή ακόμα και συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, αλλά και κάποιες δύσκολες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή.
 
Πολύ σημαντική η είσοδος της Αφροδίτης απέναντί σου, στο ζώδιο του Λέοντα, από τις 6 έως 17 Ιουνίου, που κινείται στο δικό σου δεκαήμερο και ανοίγει έναν καινούργιο, ιδιαίτερα ευνοϊκό κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ δημιουργεί ένα αρμονικό κλίμα στο περιβάλλον που κινείσαι, ενισχύοντας την κοινωνικότητά σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή.
 
Μεγαλύτερη προσοχή την περίοδο από τις 9 έως 25 Αυγούστου που ο Άρης περνά επίσης στο ζώδιο του Λέοντα, και στο δικό σου δεκαήμερο, προκαλώντας εντάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές, που θα έχουν έναν προκλητικό χαρακτήρα απέναντί σου και πολύ εύκολα μπορεί να πυροδοτήσουν αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις και διαμάχες.
 
Τον Σεπτέμβριο οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην προώθηση των σχεδίων σου, καθώς επίσης και τις φιλικές σχέσεις σου, αφού μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις ή διαψεύσεις. Επίσης, προσοχή και στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε οικονομικό άνοιγμα και κάθε ρίσκο!
 
Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο συζητήσεων, επαφών και διαπραγματεύσεων, με αρκετά θετικές εξελίξεις για τα σχέδιά σου. Γενικότερα, οι συναλλαγές σου φαίνεται πως διευκολύνονται αρκετά στο διάστημα αυτό, ενώ ανοίγει και έναν καινούριο κύκλο, σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα.
 
Ο Οκτώβριος φέρνει αρκετές ανακατατάξεις στα οικονομικά σου. Είναι μια εποχή που μπορεί να προκύψουν θέματα, τα οποία θα σε ζορίσουν και χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου το διάστημα αυτό!
 
Ιδιαίτερα ευνοϊκό το διάστημα από τις 9 έως 18 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, υποστηρίζει το δικό σου δεκαήμερο. Από τις 13 έως 30 Νοεμβρίου και ο Άρης από τον Ζυγό περνά στο δικό σου δεκαήμερο, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο διαπραγματεύσεων, επαφών και εξελίξεων, αρκετά θετικό, που αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σου. Τώρα μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε ό,τι σχεδιάζεις, να δεχτείς βοήθειες που θα σε εξυπηρετήσουν, ενώ παράλληλα θα ενισχυθεί και η κοινωνική σου ζωή και οι σχέσεις σου με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.
 
Ωστόσο, και την περίοδο του Νοεμβρίου, οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου. Καλό θα είναι, το διάστημα αυτό να αποφύγεις να δανείσεις, να δανειστείς και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες που θα σε δεσμεύσουν μελλοντικά.
 
Από τις 5 έως 22 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό ενισχύοντας το δικό σου δεκαήμερο. Δημιουργεί αρκετές ενδιαφέρουσες εξελίξεις, που αφορούν στα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Υδροχόο και προσωπικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Ο Δίας ενισχύει ιδιαίτερα το δικό σου δεκαήμερο μέχρι τις 21 Ιουνίου, μια και βρίσκεται απέναντί σου αρκετό καιρό ανάδρομος. Σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τις ιδέες σου με πολύ καλύτερους όρους και προϋποθέσεις για σένα. Είναι μια περίοδος που μπορεί να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία ή να ολοκληρώσεις κάποια σχέδια που είχες από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται επίσης το διάστημα αυτό, να υπάρξει και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν στην ερωτική σου ζωή.
 
Από το ζώδιο της Παρθένου, ο Δίας έρχεται στο δικό σου δεκαήμερο από την 1η Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου. Σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς καλύτερα τα οικονομικά σου δεδομένα, ενώ θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ή διευκολύνσεις, που θα σου χαρίσουν καινούργιες προοπτικές.
 
Ο Ουρανός, που κινείται επίσης στο δικό σου δεκαήμερο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις βελτίωσης της επικοινωνίας σου, ενώ σου δημιουργεί και την ανάγκη μιας μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων, που σου δίνει την δυνατότητα νέων εμπειριών και δραστηριοτήτων. Συχνά μπορεί να σου προκύπτουν και κάποια ξαφνικά ταξίδια, άκρως ανανεωτικά. Είναι μια χρονιά που μπορείς να ανακαλύψεις νέους ορίζοντες!
 
Ο Ιανουάριος φέρνει ξαφνικά ανοίγματα στα επαγγελματικά σου. Τώρα μπορείς να συζητήσεις πιο εύκολα τα θέματα που σε ενδιαφέρει να προωθήσεις ή που σε απασχολούν, καθώς επίσης θα ενισχύσει πολύ και την κοινωνική σου ζωή.
 
Η περίοδος του Φεβρουαρίου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές κινήσεις. Τώρα μπορεί να γίνεις περισσότερο παρορμητικός και να ξοδέψεις περισσότερα από αυτά που είχες υπολογίσει.
 
Ο Μάρτιος ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στις επαφές, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις σου, που με πολύ ξαφνικό τρόπο, μπορεί να βγάλουν αρκετά θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σου και στα θέματα που θέλεις να προωθήσεις. Επίσης, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές προτάσεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, στα θέματα της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής, καθώς και κάποιες ξαφνικές μετακινήσεις ή ταξίδια.
 
Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 4 Απριλίου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Φέρνει κάποιες ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σου, από τις οποίες όμως μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος τελικά. Ακόμα, κάποιες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή προτάσεις που προκύπτουν με πολύ ξαφνικό τρόπο, ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες, τόσο στη δουλειά σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Επίσης, κάποιες συνεργασίες που συζητούσες το προηγούμενο διάστημα, τώρα επανέρχονται με καινούρια δεδομένα.
 
Μεγαλύτερη προσοχή απαιτείται στο τέλος Απριλίου, γιατί ενδεχομένως να προκύψουν εντάσεις στην οικογενειακή σου ζωή και στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συμβιώνεις. Από την άλλη μεριά όμως, μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά ανοίγματα στα δημιουργικά σχέδιά σου και τις ιδέες σου, που τώρα μπορείς να προωθήσεις πολύ καλύτερα στα κατάλληλα πρόσωπα. Επίσης, ενισχύεται πολύ και η ερωτική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να σε ξεσηκώσει.
 
Αλλά και το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου δείχνει να είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σου και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς πιο χαλαρά, πιο αισιόδοξα και με πολύ καλή διάθεση. Άλλωστε, τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, σε βοηθούν να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να λειτουργήσεις πιο δημιουργικά, αξιοποιώντας τις ικανότητές σου. Πολύ πιθανόν να προκύψουν ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ αν έχεις παιδιά, η περίοδος αυτή μπορεί να έχει πολύ ενθαρρυντικές εξελίξεις και να σας φέρει πιο κοντά. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται και το πάθος αναζωπυρώνεται στη σχέση σου, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτουν ξαφνικές γνωριμίες, που δημιουργούν πολύ δυνατά συναισθήματα.
 
Ο Ιούνιος θα ανανεώσει το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Φέρνει στη ζωή σου έναν νέο άνεμο, άκρως αισιόδοξο και αναζωογονητικό. Πολύ πιθανόν το διάστημα αυτό να έχεις κάποιες ξαφνικές προτάσεις στη δουλειά σου και κάποια ανοίγματα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ενώ οι ευκαιρίες έρχονται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις. Στο προσκήνιο, όμως, έρχεται και η ερωτική σου ζωή, σε ένα πάρα πολύ αισιόδοξο κλίμα, που σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Για τους αδέσμευτους Υδροχόους, η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει ένα μεγάλο έρωτα.
 
Άκρως ενθαρρυντική και η περίοδος του Αυγούστου. Έρχεται να ενισχύσει τις σχέσεις σου και να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Οι ευκαιρίες έρχονται συνεχώς, ανοίγοντας καινούργιες, πολύ αισιόδοξες προοπτικές, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή.
 
Το τέλος Αυγούστου, αλλά και η περίοδος του Σεπτεμβρίου, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τις μόνιμες σχέσεις τη ζωή σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Επίσης, μπορεί να διαπραγματευτείς εκ νέου μια συνεργασία, την οποία συζητούσες από το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σου παρελθόν, με το οποίο ανοίγεις έναν καινούριο κύκλο, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας.
 
Τον Οκτώβριο προβλέπονται σημαντικές διευκολύνσεις στα οικονομικά σου. Μια ενίσχυση, μια χρηματοδότηση, ένα δάνειο ή μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, που ωστόσο επηρεάζουν θετικά κι σένα, είναι πολύ πιθανόν να συμβούν την περίοδο αυτή.
 
Μεγαλύτερη προσοχή στο τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, μια και μπορεί να προκύψουν θέματα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σου ίσως να περάσουν από αρκετές αναταράξεις στο διάστημα αυτό και να υπάρξουν συγκρούσεις. Επίσης, και τον Δεκέμβριο πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, στη συμπεριφορά σου και στο πώς διαχειρίζεσαι τα προβλήματα που προκύπτουν τώρα. Μπορεί να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις απέναντι σου ή και αρκετή ένταση στην επικοινωνία σου, ενώ δεν αποκλείεται κάποια σχέδιά σου να αναβληθούν ή ακόμα και να ματαιωθούν.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Υδροχόο και προσωπικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
Πολύ υποστηρικτική η θέση του Δία απέναντι σου, ιδιαίτερα την περίοδο από 22 Ιουνίου έως και 11 Αυγούστου, που μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου. Θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τις προσπάθειες που έκανες το προηγούμενο διάστημα, ενώ θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές γνωριμίες με πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν επί της ουσίας στην εξέλιξη των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Στην ερωτική σου ζωή, είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει την ανανέωση σε μια σχέση σου από το παρελθόν ή ακόμα κι έναν νέο, μεγάλο έρωτα στη ζωή σου.
 
Από το ζώδιο της Παρθένου, ο Δίας επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου που περνά και σε ανάδρομη πορεία. Ευνοεί τα οικονομικά σου και σου προσφέρει μια σημαντική στήριξη σε αυτόν τον τομέα. Κάποια πρόσωπα, τόσο από την επαγγελματική, όσο και από την προσωπική σου ζωή, θα σταθούν δίπλα σου και θα ενισχύσουν τις προσπάθειές σου, ενώ είναι πιθανό να δεχτείς μια χρηματοδότηση ή ένα δάνειο, που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου.
 
Ο Κρόνος επιστρέφει στο δικό σου δεκαήμερο από τις 15 Ιουνίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου, για να σου δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα, που ενδεχομένως σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να κλείσεις οριστικά κάποιες σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, που δεν συμβαδίζουν πλέον με τις ανάγκες, τις διαθέσεις ή τις πεποιθήσεις σου.
 
Η περίοδος τις 20 έως 28 Ιανουαρίου, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ευνοεί την επικοινωνία στο περιβάλλον σου και προκαλεί ευχάριστες εξελίξεις στα σχέδιά σου, αλλά και τις διαπραγματεύσεις σου.
 
Ο Φεβρουάριος σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις οικονομικές σου κινήσεις, καθώς και στα ανοίγματα που κανείς, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.
 
Ο Μάρτιος ανοίγει έναν καινούριο κύκλο σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Τώρα μπορείς να έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα θέματα που σε ενδιαφέρει να προωθήσεις, ενώ είναι η κατάλληλη εποχή για να προσεγγίσεις συγκεκριμένα πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Επίσης εύνοια δέχεται η κοινωνική σου ζωή και οι μετακινήσεις σου.
 
Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 Μαρτίου, αφορά οικονομικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τα εισοδήματα σου και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, αλλά και απόλυτα ρεαλιστής σε αυτά που στοχεύεις. Δεν αποκλείεται πάντως να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο συζητήσεων και επαφών, προκειμένου να κάνεις ένα σημαντικό άνοιγμα, που θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις το εισόδημά σου.
 
Από το τέλος Απριλίου και μετά οφείλεις να είσαι ευέλικτος και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και των σχέσεών σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Η περίοδος αυτή, μπορεί να δημιουργήσει ένα έντονο σκηνικό στην οικογενειακή εστία και να προκαλέσει αντιπαραθέσεις, διαφωνίες και γενικότερα ένα έντονο κλίμα στην καθημερινότητά σου. Από την άλλη μεριά, είναι μία περίοδος που ενισχύσει πολύ τη δημιουργική σου διάθεση, σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδιά σου στα κατάλληλα πρόσωπα, ενώ βελτιώνει τις συνθήκες στην ερωτική σου ζωή.
 
Από τις 10 έως 24 Ιουνίου με τον Ήλιο και τον Άρη από τους Διδύμους να υποστηρίζουν το δικό σου δεκαήμερο, μπορείς να διεκδικήσεις με μεγαλύτερο δυναμισμό τα σχέδια και τους στόχους σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου, ενώ ευνοείται και η ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η περίοδος αυτή να φέρει και μια νέα, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία.
 
Τον Ιούλιο, με την επιστροφή του Κρόνου στο δικό σου δεκαήμερο, επανέρχονται ζητήματα επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών, που σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κλείσεις οριστικά κάποια κεφάλαια στη ζωή σου. Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στο δικό σου δεκαήμερο, μπορεί να ισορροπήσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Ίσως ακόμα να εμφανιστούν καινούργιες ευκαιρίες σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ενώ είναι πιθανή και μια καινούρια, εντυπωσιακή γνωριμία στην ερωτική σου ζωή.
 
Ιδιαίτερη προσοχή από 13 έως 18 Ιουλίου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό να φέρει οριστικές ρήξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.
 
Τον Αύγουστο, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να επανεξετάσεις μια σχέση ή μια συνεργασία σου, προκειμένου να αποφασίσεις αν τελικά θέλεις να την διατηρήσεις ή να την διακόψεις οριστικά και αμετάκλητα. Πάντως, δεν αποκλείεται την περίοδο αυτήν να συζητήσεις εκ νέου ένα επαγγελματικό σχέδιο, το οποίο σε απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθεί.
 
Αρκετή προσοχή χρειάζεται η περίοδος από τις 10 έως 24 Σεπτεμβρίου, μια και ο Άρης απέναντί σου πυροδοτεί έντονες καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες, διενέξεις, αντιπαραθέσεις και ρήξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
 
Από το τέλος Οκτωβρίου, προτεραιότητα παίρνουν τα οικονομικά σου. Μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις, οι οποίες θα σε απασχολήσουν και θα σε προβληματίσουν έντονα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν διευκολύνσεις στον οικονομικό τομέα, που θα σε εξυπηρετήσουν απόλυτα. Παράλληλα, ενισχύεται και η ερωτική σου ζωή. Μια επαγγελματική σχέση που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει κι ερωτικές προεκτάσεις.
 
Ιδιαίτερα ενθαρρυντική η περίοδος από το τέλος Νοεμβρίου και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, καθώς ένα νέο, αισιόδοξο κεφάλαιο γράφεται στην επικοινωνία σου, στην κοινωνική σου ζωή και στα σχέδια σου, που φαίνεται πως επεκτείνονται. Επίσης, επεκτείνονται τα ενδιαφέροντά σου και οι δραστηριότητές σου το διάστημα αυτό.
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Υδροχόο και προσωπικές προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 20:29:00