blank
 
blank

Ζυγός, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Ζυγός, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ζυγό.

 
Να θυμάσαι πως έχεις φτερά... Αρκεί να τα ανοίξεις και να πετάξεις!
 
Το 2014 ήταν μία χρόνια που άλλαξε τις προτεραιότητές σου, σε έκανε να δεις με άλλη οπτική κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα θεωρούσες σημαντικά. Και βέβαια, είδες κάποιες σχέσεις σου, που μέχρι σήμερα θεωρούσες πολύ σημαντικές, να μπαίνουν στο περιθώριο, ενώ κάποιες άλλες να περνούν σε προτεραιότητα. Το 2015 θα σε διευκολύνει να βάλεις πιο σταθερές βάσεις σε όλα όσα σχεδιάζεις και επικοινωνείς με τους γύρω σου. Αλλά εκείνο που θα συνειδητοποιήσεις, είναι η ανάγκη τα σχέδιά σου να βασίζονται στην εσωτερική σου αλήθεια, που θα χρειαστεί να αναζητήσεις πιο έντονα τη χρονιά αυτή.
 
Αρκετά υποστηρικτική η νέα θέση του Κρόνου, το 2015, απέναντί σου. Έχει σαν στόχο να σε βοηθήσει να συγκροτήσεις περισσότερο την σκέψη σου και να αναθεωρήσεις όλα όσα έκανες το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν σε διευκόλυναν ή δεν σε εξυπηρέτησαν. Και βέβαια, μέσα σε όλο αυτό το ψάξιμο, είναι πιθανό να ανακαλύψεις καινούρια ενδιαφέροντα, ενδεχομένως πιο πνευματικά, που σου ανοίγουν μια καινούργια κατεύθυνση. Δίνουν νέους ορίζοντες στη σκέψη, στις ιδέες και στην οπτική, με την οποία μέχρι σήμερα έβλεπες τα πράγματα.
 
Επίσης είναι μια χρονιά, που μπορεί να αντιληφθείς πως κάποια πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, είτε δεν εκφράζουν τις θέσεις και τις απόψεις σου, είτε κινούνται σε άλλο μήκος κύματος από το δικό σου. Έτσι, μπορεί να βάλεις καινούργιες διαχωριστικές γραμμές σε κάποιες σχέσεις, που νιώθεις πως δεν εξυπηρετούν άλλο τις ανάγκες σου.
 
Ο Δίας, μέχρι τον Αύγουστο που περνά στο ζώδιο της Παρθένου, θα σου δώσει τη δυνατότητα να κινηθείς με μεγαλύτερη αισιοδοξία προς τα θέματα που σχεδιάζεις, που φιλοδοξείς να πετύχεις. Πολλές φορές, σου προσφέρει τις ευκαιρίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου, ενώ συνεχίζει να ενισχύει το φιλικό σου κύκλο, φέρνοντας κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα, που στέκονται δίπλα σου σε καθετί που μπορεί να χρειάζεσαι. Επίσης, καινούργιες, ενδιαφέρουσες φιλίες ξεκινούν το διάστημα αυτό, ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, ενώ αν συμμετέχεις σε συλλογικούς χώρους, θα ενισχύσει πολύ τις συνεργασίες σου, προσφέροντας τη δυνατότητα να πετύχεις ίσως και κάτι σημαντικό.
 
Είναι μία τυχερή περίοδος, που θα ενισχύσει πολύ τις προσωπικές σου ανάγκες, τις σχέσεις σου, καθώς και την ερωτική σου ζωή. Διόλου απίθανο το σενάριο μιας νέας και πολύ ιδιαίτερης και αισιόδοξης γνωριμίας που μπορεί να προκύψει τώρα.
 
Από την περίοδο του Αυγούστου, που ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου, σου δίνει τη δυνατότητα να στραφείς περισσότερο σε εσωτερικές διαδικασίες και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με την αναζήτηση της προσωπικής σου αλήθειας. Ίσως να ασχοληθείς περισσότερο με πιο πνευματικά ζητήματα, που θα βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό, να υπάρξει και ένα πρόσωπο, το οποίο θα παίξει το ρόλο του πνευματικού καθοδηγητή στη ζωή σου.
 
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, τη χρονιά αυτή θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από τις 25 Ιουλίου ως τις 6 Σεπτεμβρίου στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα. Σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου, αλλά και τα οικονομικά σου, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς θέλεις να είσαι σίγουρος για την ποιότητα και τις προθέσεις των ανθρώπων που έχεις κοντά σου. Βεβαίως, το διάστημα αυτό μπορεί να επαναφέρει και μία παρελθοντική σχέση, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο και μια δεύτερη ευκαιρία μεταξύ σας.
 
Οι δύο από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στο δικό σου άξονα, στις 4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας την διεργασία της προηγούμενης περιόδου στα θέματα των σχέσεών σου. Σου δίνει τη δυνατότητα μιας σοβαρής ανακατάταξης, που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις σχέσεις και συνεργασίες, αλλά πολύ περισσότερο να κινηθείς σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες κι επιθυμίες, και όχι σύμφωνα με αυτό που ορίζουν οι άλλοι.
 
Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού την περίοδο από 15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου. Σου δίνει την ευκαιρία μιας τελευταίας αναθεώρησης σε οικονομικά ζητήματα, που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και στα οικονομικά της οικογένειας ή του συντρόφου σου, που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί, δίνοντας τη δυνατότητα της αποκατάστασής τους.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
 Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ζυγό και προσωπικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
Ο Κρόνος θα επηρεάσει κατά βάση το δικό σου δεκαήμερο και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τα όριά σου και στους άλλους και στον τρόπο που επικοινωνείς μαζί τους. Βέβαια, η στάση σου αυτή μπορεί να προκαλέσει και κάποιες αντιδράσεις στο περιβάλλον σου, που έχει μάθει να σε βλέπει διαφορετικό, πιο ανεκτικό και πιο εύκαμπτο. Τώρα, θα αναγκαστούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να σε διαχειριστούν όπως πριν ή όπως θα ήθελαν. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να προκύψουν θέματα σε κάποιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα με συγγενικά πρόσωπα, όμως είναι για το καλό σου, αφού είναι σημαντικό να διεκδικήσεις τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να σου φέρονται οι άλλοι, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.
 
Επίσης, γίνεσαι πιο συγκροτημένος, πιο εστιασμένος και μεθοδικός σε οτιδήποτε αναλαμβάνεις. Τώρα μπορείς να βάλεις τις βάσεις και να μεθοδεύσεις τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξεις και έναν καινούριο κύκλο ενδιαφερόντων, που θα προάγει τις γνώσεις ή την σκέψη σου.
 
Ο Δίας, από τις 11 Αυγούστου που περνά στο ζώδιο της Παρθένου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, σε βάζει σε μια διαδικασία πιο εσωτερική και σε βοηθά να ανακαλύψεις την προσωπική σου αλήθεια και τα προσωπικά σου όρια, για να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά σε ό,τι θέλεις να κατακτήσεις.
 
Ο Ποσειδώνας είναι κι αυτός στο δικό σου δεκαήμερο, όλη τη χρονιά. Σου συνιστά να μην εμπλακείς σε λόγια, συζητήσεις ή ακόμα και κουτσομπολιά στον εργασιακό χώρο, αλλά να φροντίσεις να είσαι απόλυτα εστιασμένος στη δουλειά σου και στα καθήκοντά σου. Παράλληλα, οφείλεις να προσέξεις πολύ τη διατροφή σου, αποφεύγοντας τροφές με τοξίνες και λιπαρά. Γενικά, φρόντισε να είσαι πάρα πολύ μετρημένος.
 
Πολύ σημαντική η περίοδος από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις αρχές του Μαρτίου. Πολύ πιθανό να βγει αρκετή ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δημιουργώντας ανακατατάξεις στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή. Όμως, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει και μια νέα γνωριμία, με πολύ έντονα χαρακτηριστικά.
 
Αρκετά ευνοϊκό το διάστημα που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, και από τις 11 έως και τις 20 Απριλίου που κινείται στο δικό σου δεκαήμερο, σε βοηθά να επεκτείνεις τα σχέδιά σου, να βελτιώσεις την επικοινωνία σου και να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο στα ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα, ενισχύει πολύ και την ερωτική σου ζωή.
 
Αρκετά εποικοδομητικό και το διάστημα από τις 12 έως τις 27 Μαΐου, που ο Άρης περνά επίσης στο ζώδιο των Διδύμων, και στο δικό σου δεκαήμερο. Ενισχύονται τα θέματα της επικοινωνίας, των επαφών, των διαπραγματεύσεών σου, αλλά και η ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός το διάστημα αυτό στις νέες γνωριμίες.
 
Από τις 6 έως 18 Ιουνίου, που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στο δεκαήμερο σου, είναι μια ενθαρρυντική περίοδος, που θα ενισχύσει πολύ τα δημιουργικά σχέδιά σου, τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και την ερωτική σου ζωή, δίνοντάς σου ιδιαίτερη αισιοδοξία.
 
Όμως από τις 25 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου θα υπάρξουν προβλήματα που αφορούν την
δουλειά σου, τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, αλλά και θέματα σχετικά με την οικογένεια και τις σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις, ρήξεις και αντιπαραθέσεις στην οικογενειακή σου ζωή ή και με τον σύντροφό σου. Χρειάζεται να είσαι πολύ διαλλακτικός και ευέλικτος στο διάστημα αυτό, για να κρατήσεις τις ισορροπίες.
 
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23 Ιουλίου - 3 Αυγούστου, αλλά και η είσοδος του Άρη στο ίδιο το ζώδιο στις 9 - 25 Αυγούστου, υποστηρίζουν το δικό σου δεκαήμερο και σηματοδοτούν μια περίοδο αυξημένης και δημιουργικής έντασης και διάθεσης. Βελτιώνεται η προσωπική σου ζωή, διευρύνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, ενώ έρχονται και νέες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Και βέβαια, είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να κάνεις και τις καλοκαιρινές διακοπές σου!
 
Την περίοδο του Σεπτεμβρίου φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στις επικοινωνίες, τις συζητήσεις ή τις διαπραγματεύσεις σου. Μην αναλάβεις οριστικές δεσμεύσεις σε συμφωνίες και μην εμπιστευτείς τις υποσχέσεις, που μπορεί να σου δίνουν οι άλλοι. Προσοχή επίσης και σε επαγγελματικά θέματα. Καλό είναι να αποφύγεις λόγια ή κουτσομπολιά, γιατί μπορεί να στραφούν εναντίον σου. Να θυμάσαι πως μπορεί να υπάρξει ένα παρασκήνιο, που δεν θα λειτουργήσει και με τις πιο ευνοϊκές διαθέσεις απέναντί σου. Γι’ αυτό, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και επιλέγεις να είναι κοντά σου.
 
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 23 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου εγκαινιάζει έναν καινούριο κύκλο στις σχέσεις σου, στην προσωπική σου ζωή και γενικότερα στα θέματά που θέλεις να εξελίξεις. Η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, δημιουργώντας αρκετές αναταράξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Όμως, μέσα από τα ξεκαθαρίσματα που γίνονται το διάστημα αυτό, βγαίνεις αρκετά ωφελημένος, αφού βάζεις τους προσωπικούς σου όρους και όρια! Η επιρροή ισχύει για ένα μήνα.
 
Από τις 9 έως 18 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και στο δεκαήμερο σου, ανοίγοντας επίσης ένα κύκλο που αφορά στα προσωπικά σου ζητήματα. Διευκολύνονται οι επαφές και η επικοινωνία σου, ενώ δημιουργείται ένα πολύ όμορφο κλίμα στις σχέσεις σου γενικότερα. Παράλληλα, ευνοείται πολύ και η ερωτική σου ζωή.
 
Από τις 13 έως τις 30 Νοεμβρίου, ο Άρης περνά κι αυτός στο ζώδιό σου και στο δεκαήμερο σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ορμητικότητα τα σχέδιά σου. Γίνεσαι πιο μαχητικός, προκειμένου να διεκδικήσεις ό,τι νιώθεις πως σου ανήκει! Ωστόσο, και αυτόν τον μήνα φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στις σχέσεις σου και να αποφύγεις σοβαρές δεσμεύσεις ή οριστικές συμφωνίες και συμβόλαια.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ζυγό και προσωπικές προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
 
Ο Δίας υποστηρίζει πολύ το δεκαήμερό σου, καθώς περνά σε αυτό στις 18 Ιανουαρίου, σε ανάδρομη πορεία, για να παραμείνει μέχρι τις 21 Ιουνίου, έχοντας πλέον γυρίσει σε ορθή πορεία. Θα σου δώσει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις κάποια σχέδιά σου, κάποιες φιλοδοξίες σου, αλλά τις σχέσεις σου με φιλικά πρόσωπα. Ενδεχομένως, κάποιες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμα και συμφωνίες που δρομολογούσες στο προηγούμενο διάστημα, τώρα χρειάζεται να τις δεις με μία ευρύτερη οπτική, όπως και τα θέματα της ερωτικής σου ζωής, με πρόσωπα που ακόμα δεν έχουν αποκαλύψει πλήρως τις προθέσεις τους απέναντί σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται στο διάστημα αυτό να έχεις και κάποιες επιστροφές προσώπων από το παρελθόν σου.
 
Η Αφροδίτη, που περνά στο δικό σου δεκαήμερο στις 18 Ιουνίου αρχικά, ενεργοποιεί επίσης τα ζητήματα που αφορούν τα επεκτατικά σχέδιά σου, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή, όπως και τις φιλικές σου σχέσεις. Θα επιστρέψει σε ανάδρομη πορεία στο δεκαήμερό σου για μια ακόμα φορά μέσα στο καλοκαίρι, στις 20 Αυγούστου, για να σου δώσει την δυνατότητα της αναθεώρησης σε όλα τα προηγούμενα ζητήματα και ιδιαίτερα στα θέματα της ερωτικής ζωής. Θα σε επηρεάζει μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, με αρκετά αισιόδοξες και ενθαρρυντικές εξελίξεις. Ιδιαίτερα, αν η ανάγκη σου είναι να ανοίξεις έναν κύκλο με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, τώρα είναι μια περίοδος που μπορεί να το καταφέρεις. Είναι μία περίοδος καλής τύχης, αν θέλεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδιά σου για το μέλλον, που χρειάζονται μεγαλύτερη συγκρότηση και οργάνωση για να υλοποιηθούν.
 
Ο Ουρανός απέναντί σου, κινείται στο δικό σου δεκαήμερο, όλο το 2015, δημιουργώντας ξαφνικές και απρόσμενες ανακατατάξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών σου. Συχνά θα βρεθείς απέναντι από συνεργάτες, συνεταίρους ή και τον ερωτικό σύντροφό σου, που θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν ανοιχτούς ανταγωνισμούς και συγκρούσεις, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς και να ξεπεράσεις. Ωστόσο, το 2015 σε βοηθά να καταλάβεις την ποιότητα των ανθρώπων που έχεις απέναντί σου και τις προθέσεις τους, ενώ οι διαμάχες πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν ακόμη και σε οριστικές ρήξεις με άτομα, που δεν σε εκφράζουν άλλο.
 
Είναι μια χρονιά ανατροπών και ξεκαθαρισμάτων, γιατί και ο Πλούτωνας κινείται στο δικό σου δεκαήμερο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Κι αυτός με τη σειρά του, θα αναμοχλεύσει θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ενδεχομένως να προκαλέσει σημαντικές ανακατατάξεις και στις οικογενειακές συνθήκες. Για παράδειγμα, μπορεί να αλλάξουν οι σχέσεις σου με τους γονείς και να θελήσεις να αποδεσμευτείς από το πατρικό σπίτι και την προστασία που σου παρέχει, για να ανοίξεις τα φτερά σου ξεκινώντας να ζεις πλέον μόνος σου. Επίσης, είναι μια χρονιά που μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας, κληρονομικές υποθέσεις και γενικότερα, τα περιουσιακά σου. Τώρα, όλα αυτά τα θέματα θα ξεκαθαρίσουν, αν και όχι εύκολα.
 
Εξαιρετικά σημαντική η περίοδος του Μαρτίου. Έρχεται να ανοίξει ένα έντονο πεδίο αντιπαραθέσεων και συζητήσεων, που συχνά μπορεί να μην εξυπηρετούν τα σχέδια σου, καθώς εμφανίζονται στο προσκήνιο με πολύ ξαφνικό τρόπο και ενδεχομένως ανατρέποντας κάποια δεδομένα σου. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στους στόχους σου, και μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ανοιχτούς ανταγωνισμούς, που θα σε αναγκάσουν να πάρεις θέση προκειμένου να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου.
 
Σε αντίστοιχο κλίμα κινείται και η περίοδος του Απριλίου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 4 του μήνα γίνεται στο δικό σου δεκαήμερο, δημιουργώντας αρκετές εντάσεις στην καθημερινότητά σου. Φορτίζεσαι ψυχολογικά, μια και οι εξελίξεις κινούνται σε ένα πεδίο έκρυθμο και προκύπτουν ζητήματα που σε προβληματίζουν, συχνά από κει που δεν το περιμένεις. Ενδεχομένως να αναγκαστείς να κλείσεις οριστικά κάποιες σχέσεις που δεν σε εξυπηρετούν και στέκονται εμπόδιο στους στόχους σου.
 
Ο Μάιος, από τη μια μεριά μπορεί να σου δώσει ενδιαφέρουσες εξελίξεις και ευκαιρίες στις επικοινωνίες, τις διαπραγματεύσεις, την προώθηση των ιδεών σου, καθώς και την ερωτική σου ζωή. Όμως, μπορεί να υπάρξουν και θέματα που αφορούν την οικογένεια και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, που θα σε προβληματίσουν και θα σε πιέσουν.
 
Εξαιρετική η περίοδος του Ιουνίου. Σου ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη, σου δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις, να χαρείς, να έρθεις πιο κοντά στα σχέδιά σου. Όμως, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει και μια νέα ερωτική ιστορία, που χαρακτηρίζει όλη την περίοδο που ακολουθεί.
 
Το τέλος του Αυγούστου, αλλά και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις ζητήματα που άνοιξες την περίοδο του Ιουνίου, στα σχέδιά σου, τις φιλοδοξίες σου, τις συνεργασίες σου και τις διαπραγματεύσεις σου. Τώρα αποκαθιστάς και τη σχέση με ένα πρόσωπο, που ενδεχομένως στο προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει και ένας καινούργιος κύκλος εξελίξεων στην ερωτική τους ζωή.
 
Ο Οκτώβριος φέρνει μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που κινούνται σε ένα πιο παρασκηνιακό σχήμα. Επίσης, μπορεί να προκύψει μια σχέση, που ενδεχομένως να έχει ένα πιο μυστικό ή παράνομο χαρακτήρα.
 
Από τις 18 έως 27 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη περνά στο δικό σου δεκαήμερο, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Συχνά, προκύπτουν ανατροπές και ανακατατάξεις στις σχέσεις σου, ενώ και ο Άρης, που περνά στο δεκαήμερο σου την 1η του Δεκέμβρη, συνεχίζει τα γεγονότα και τις εξελίξεις που ξεκίνησε η Αφροδίτη. Δημιουργείται ακόμα ένα δύσκολο σκηνικό, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Γενικά, ο Δεκέμβριος, είναι ένας μήνας που μπορεί να κλείσει οριστικά σχέσεις και συνεργασίες, που φαίνεται να μην εξυπηρετούν άλλο τα σχέδιά σου.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ζυγό και προσωπικές προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
 
Για σένα, η κύρια επίδραση της χρονιάς έρχεται από τον Δία, που βρίσκεται στο δεκαήμερο σου ανάδρομος από τις 8 Δεκεμβρίου 2014 έως τις 18 Ιανουαρίου 2015. Σου δίνει τη δυνατότητα μιας αναθεώρησης των σχέσεων σου, των σχεδίων σου, αλλά και της ερωτικής σου ζωής. Δεν αποκλείεται να προκύψει και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, που φαίνεται πως διεκδικεί μια νέα ευκαιρία στη ζωή σου. Επιστρέφει πάλι σε ορθόδρομη πορεία στις 22 Ιουνίου, για να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις σχέδια και φιλοδοξίες, που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Πιθανόν να υπάρξουν και πρόσωπα, τα οποία θα σταθούν κοντά σου και θα σε βοηθήσουν, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να υλοποιήσεις όλα αυτά που σχεδιάζεις. Γενικά, φαίνεται πως είναι μια περίοδος τύχης, από την οποία μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος.
 
Σημαντικός ο ρόλος του κυβερνήτη σου τη χρονιά αυτή, της Αφροδίτης. Θα περάσει στο δικό σου δεκαήμερο στις 29 Ιουνίου και από εκεί περνά σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 19 Αυγούστου, που ακόμα θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο δικό σου δεκαήμερο, θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις θέματα που αφορούν τις προσωπικές σου σχέσεις, τα όνειρά σου, τις επιθυμίες σου και γενικότερα τις καταστάσεις που διαμορφώνονται τώρα στη ζωή σου. Στην ερωτική σου ζωή, είναι μια περίοδος που σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σε σχέσεις από το παρελθόν. Περνά για μία τελευταία φορά σε ορθόδρομη κίνηση στο δικό σου δεκαήμερο, από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, για να δώσει ένα οριστικό αποτέλεσμα και να ευνοήσει τις όποιες αποφάσεις έχεις επιλέξει να πάρεις.
 
Η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 20 Μαρτίου αφορά στο δικό σου δεκαήμερο και έρχεται να ξεκαθαρίσει τα επαγγελματικά σου, ενδεχομένως και κάποιες σχέσεις με πρόσωπα στον εργασιακό χώρο, που νοιώθεις ότι η συνύπαρξη μαζί τους δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι ένα έντονο διάστημα ενός περίπου μήνα, που όμως σου ανοίγει έναν καινούριο κύκλο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Πολύ πιθανόν να είναι μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τα εργασιακά σου θέματα.
 
Από την 1η Ιουλίου, με την σύνοδο του Δία με την Αφροδίτη, ανοίγεται ένας καινούριος, ενθαρρυντικός κύκλος στις συνεργασίες σου και τα πρόσωπα που στέκονται κοντά σου, σε υποστηρίζουν στα σχέδιά σου. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται, όπως και η κοινωνική. Πολύ πιθανόν μια νέα γνωριμία να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις το επόμενο διάστημα.
 
Το διάστημα από την 1η-19 Αυγούστου, η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στο δικό σου δεκαήμερο, είναι εξαιρετικά σημαντικό για να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Πολύ πιθανόν να δεχτείς την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν. Επίσης, μπορεί να είναι και η περίοδος των διακοπών σου.
 
Πολύ ευνοϊκή και η περίοδος από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη επιστρέφει με ορθόδρομη πορεία στο δικό σου δεκαήμερο . Οριστικοποιούνται κάποια θέματα, τα οποία αναθεώρησες το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, ανοίγει ένας καινούργιος, αισιόδοξος κύκλος, που αφορά γενικότερα τα σχέδιά σου, τις επιθυμίες σου, τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. Και βεβαίως, την ερωτική σου ζωή, που το διάστημα αυτό σου δίνει πολύ αισιόδοξες και θετικές ενδείξεις, αλλά και ευκαιρίες.
 
Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου δεκαήμερο στις 27 Νοεμβρίου, χαρίζοντας αισιοδοξία στις προσωπικές σου σχέσεις. Εκείνη την περίοδο, εκφράζεσαι πολύ καλύτερα και οι άλλοι είναι πολύ πιο συνεργάσιμοι απέναντί σου. Αλλά και αργότερα, από τις 17 Δεκεμβρίου και μετά, που ο Άρης περνά στο δικό σου δεκαήμερο, μπορείς να διεκδικήσεις με μεγαλύτερο δυναμισμό τα θέματα που σε απασχολούν. Τώρα αποκτάς μια πιο αποφασιστική στάση και καταφέρνεις πολλούς από τους προσωπικούς σου στόχους.
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ζυγό και προσωπικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 19:30:00