blank
 
blank

Ζώδια και χρήμα τον Απρίλιο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

 
Ζώδια και χρήμα τον Απρίλιο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Απρίλιο του 2015.

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Απρίλιο του 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

ΚΡΙΟΣ
Οι πρώτες μέρες του μήνα μπορεί να σου δώσουν μια σημαντική νίκη ή επίτευξη ενός στόχου, που κυνηγάς εδώ και καιρό. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 11 του μηνός, συντελεί σε μια συνολικότερη διευκόλυνση που αφορά τα οικονομικά σου, ενώ και η παρουσία του Άρη έρχεται να λειτουργήσει επιβοηθητικά σε ό,τι τα αφορά και σε κάνει πιο διεκδικητικό απέναντι στις οικονομικές υποθέσεις ή διαπραγματεύσεις, αλλά και περισσότερο σπάταλο. Από τις 20 του μήνα και μετά, οι ημέρες είναι σαφώς πολύ καλύτερες, τόσο για οικονομικές διαπραγματεύσεις όσο και για ανοίγματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες, που θα δώσουν μια νέα ώθηση σε ότι αφορά τέτοιου είδους ζητήματα. Μεγαλύτερη προσοχή στις 13, 14, 15 και 16 του μήνα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 12, 18, 22, 23, 26, 27
 
ΤΑΥΡΟΣ
Πολύ πιθανόν να νιώσεις μία μεγαλύτερη ανασφάλεια να σε καταλαμβάνει (ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός) και να νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τις οικονομικές σου υποθέσεις ή να υπάρξουν έκτακτα έξοδα, που θα σε αγχώσουν. Και ιδιαίτερα στις 12, 13, 14 και 15 του μήνα, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις ή στα οικονομικά ανοίγματα που ενδεχομένως κάνεις, γιατί οι ημέρες αυτές μπορεί να λειτουργήσουν με πιεστικό τρόπο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά οικονομικά τρίτων, δάνεια, εφορίες, διατροφές κλπ. Όμως, από τις 16 του μηνός το κλίμα αλλάζει και διευκολύνει ιδιαίτερα την ψυχολογία σου, αλλά και οικονομικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και ανοίγματα, μια και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες αποκατάστασης των όποιων θεμάτων σε προβλημάτισαν νωρίτερα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 19, 21, 22, 23, 26, 27
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μπλοκαρισμένος και πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα ήθελες. Εξέτασε καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες ή πάρε χρόνο πριν κάνεις κινήσεις ή ανοίγματα, που αφορούν τα οικονομικά σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν έκτακτες υποχρεώσεις, τις οποίες θα χρειαστεί να καλύψεις. Μεγαλύτερη προσοχή στις 13, 14, 15 Απριλίου, γιατί κάπου εκεί κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργήσουν πιο πιεστικά. Πολύ υποστηρικτική ωστόσο η Νέα Σελήνη στις 18, που σου δίνει ένα σημαντικό άνοιγμα ή και κάποιες ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να πάρεις μια σημαντική ανάσα. Παράλληλα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πολύ πιθανό να σε φέρει πιο κοντά σε μία διευθέτηση οικονομικού περιεχομένου ή ακόμα να δεχτείς μια βοήθεια ή ενίσχυση, που πραγματικά σε διευκολύνει αισθητά. Δεν αποκλείεται και κάποιες οικονομικές διεκδικήσεις να σου αποδώσουν αυτά που περίμενες! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 18, 21, 22, 23, 27
 
Τα οικονομικά των ζωδίων τον Απρίλιο του 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημά του, ο Απρίλιος έρχεται να δημιουργήσει αρκετή ένταση στα οικονομικά ζητήματα, αλλά και επαγγελματικές αναταραχές, διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, που ενδεχομένως να δημιουργήσουν μια πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα και μια μεγαλύτερη ένταση στην ψυχολογία σου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι πολύ προσεκτικός στα οικονομικά ανοίγματα, στις κινήσεις και πολύ περισσότερο στις υποχρεώσεις σου. Απο τις 20 του μήνα και μετά, το κλίμα σαφώς και βελτιώνεται. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανή μια σημαντική ευκαιρία ή μια διευκόλυνση που αφορά τα οικονομικά σου, η οποία πραγματικά σου λύνει τα χέρια. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 10, 21, 22, 23, 27
 
ΛΕΩΝ
Οι εξελίξεις συνεχίζουν να δημιουργούν ένα καλό κλίμα γενικότερα στην καθημερινότητά σου και πολύ πιθανόν να έχεις και κάποια σημαντικά ανοίγματα, που διευκολύνουν τις υποθέσεις τόσο της επαγγελματικής σου ζωής, όσο και των οικονομικών σου ζητημάτων. Όμως, στις 7, 8 και 14 Απριλίου χρειάζεται να αποφύγεις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες, καθώς επίσης και κινήσεις, που ενδεχομένως εμπεριέχουν ρίσκο. Ο μήνας αυτός κινείται σε ένα αρκετά συντηρητικό σκηνικό και χρειάζεται να είσαι μεθοδικός, συνετός και προσεκτικός γενικότερα στις κινήσεις σου, αλλά και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία, η οποία έρχεται τώρα στο δρόμο σου και μπορεί να εξυπηρετήσει ουσιαστικά τα σχέδιά σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 10, 18, 19, 21, 22, 23, 27
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρειάζεται να λειτουργήσεις με μεγάλη εγκράτεια τον μήνα αυτόν σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, καθώς και σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Κοντά στις 7 κι 8 του μήνα, αλλά και στις 13, 14 και 15 υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις, οι οποίες με κάποιο τρόπο θα λειτουργήσουν πιεστικά, είτε να υπάρξουν γενικότερα οικονομικές εκκρεμότητες, που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Προσοχή και στα επαγγελματικά σου τις ημέρες αυτές, γιατί ενδεχομένως να προκύψει μία αναστάτωση με τα θέματα που προκύπτουν, αλλά και με τις σχέσεις σου στον εργασιακό χώρο. Η νέα Σελήνη στις 18 Απριλίου ενεργοποιεί έναν νέο κύκλο εξελίξεων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά τρίτων, εφορίες, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, διατροφές κλπ., από τα οποία μπορεί με κάποιο τρόπο να ωφεληθείς. Προς το τέλος του μηνός δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικά ανοίγματα και διευκολύνσεις, ή ακόμα και κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Προσοχή σε μια τάση καταναλωτισμού, που μπορεί να σε βγάλει έξω από τον προϋπολογισμό σου! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 18, 19, 21, 22, 27
 
Τα οικονομικά των ζωδίων τον Απρίλιο του 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
ΖΥΓΟΣ
Είναι μια περίοδος, κατά την οποία τα οικονομικά σου ζητήματα βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 11/4 και συχνά να σου δίνει λύσεις και εξυπηρετήσεις. Αλλά και ο Άρης από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μηνός, ο οποίος κινείται επίσης στο ίδιο το ζώδιο, έρχεται να σου προσφέρει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες όχι μόνο μπορεί να ωφεληθείς, αλλά μπορεί να κάνεις και νέα ξεκινήματα που θα σε ωφελήσουν, ή να αυξήσεις με κάποιο τρόπο την ρευστότητά σου! Σε γενικές γραμμές, ο μήνας αυτός διευκολύνει αρκετά τις εξελίξεις στα οικονομικά σου, ωστόσο ιδιαίτερα στις ημερομηνίες 7, 8, 14, 15, φρόντισε να μετριάσεις τα έξοδά σου. Επίσης, φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 22, 23, 26, 27, 30
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με αρκετές εξελίξεις που αφορούν τα εργασιακά σου, συχνά όχι εύκολες, μια και καλείσαι να διαχειριστείς σύνθετες εξελίξεις, που από τη μια μεριά μπορεί να σε προβληματίσουν, από την άλλη μεριά όμως μπορεί να σου δώσουν ακόμα και σημαντικές ευκαιρίες προς αξιοποίηση. Πρόσεξε λίγο περισσότερο τις υπερβολές και μια τάση σπατάλης, που ενδεχομένως κυριαρχεί στην ψυχολογία σου το μήνα αυτό, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες αναβάθμισης ή αύξησης των εισοδημάτων σου. Προσοχή σε ό,τι αφορά στα οικονομικά τρίτων και τις υποχρεώσεις σου γύρω στις 13 14 και 15 του μήνα! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 18, 21, 22, 26,
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας αυτός μπορεί να σου προσφέρει σημαντικές διευκολύνσεις και ανάσες στα οικονομικά σου, είτε μέσα από κάποιες οικονομικές κινήσεις, οι οποίες σου βγαίνουν σε πολύ καλό, είτε μέσα από έκτακτα κέρδη, πιθανόν και από τυχερά παιχνίδια! Ωστόσο, στις 5, 13, 14 και 15 του μήνα καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, τόσο σε ό,τι αφορά τα ανοίγματα σε σχέση με τα οικονομικά σου, όσο και σε μια συνεργασία σου, η οποία μπορεί να δημιουργήσει θέματα, δυσκολίες, αντιπαραθέσεις ή παρεξηγήσεις. Πάντως, προς το τέλος του μήνα μπορεί να υπάρξει ένα σημαντικό άνοιγμα ή μία εξέλιξη θετική στα επαγγελματικά σου, μέσα από την οποία θα βγεις ωφελημένος. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 11, 21, 22, 26, 27
 
Τα οικονομικά των ζωδίων τον Απρίλιο του 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το κλίμα σταδιακά όχι μόνο αρχίζει να αποφορτίζεται από την επαγγελματική αναταραχή που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα, αλλά σου προσφέρει και σημαντικές ευκαιρίες ανάκαμψης, καθώς και εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Και βέβαια, κι εσύ κινείς με μία καλύτερη ψυχολογική διάθεση τα γεγονότα και τα στρέφεις υπέρ σου. Ωστόσο, καλό είναι να λειτουργήσεις με ευελιξία και διαλλακτικότητα στις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και υποθέσεις, ώστε να διατηρήσεις και τις ισορροπίες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μηνός μπορεί να έχει σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, αλλά και μια σημαντική αναβάθμιση ή εξέλιξη, που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου ζητήματα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 12, 18, 19, 21, 22, 23, 26, 27
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σαφώς και οι ευκαιρίες του μηνός δεν είναι διόλου αμελητέες ή ευκαταφρόνητες… Και τώρα πρέπει να λειτουργήσεις με ευελιξία και διπλωματικότητα, για να μπορέσεις να βγεις ωφελημένος από ό,τι σου παρουσιάζεται μπροστά σου. Μάλιστα, ο μήνας αυτός μπορεί να σου δώσει και μια σημαντική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, από την οποία ευνοείσαι πολύ! Ωστόσο, πρόσεξε λίγο περισσότερο μια τάση υπερβολής, η οποία μπορεί πολύ εύκολα να σε κάνει να ξοδέψεις χρήματα ή να κάνεις κάποιες αγορές, είτε πιο ακριβές απ’ ό,τι έχεις υπολογίσει, είτε όχι αναγκαίες. Πρόσεξε οικονομικές εκκρεμότητες, ρυθμίσεις και γενικότερα οικονομικά που αφορούν τρίτους. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις όποιες υποχρεώσεις παρουσιάζονται μπροστά σου ή και σε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 21, 26, 27
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ο Απρίλιος δίνει μια μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σου και πολύ πιθανόν με κάποιο τρόπο να σε προβληματίσει, ή να σου δημιουργήσει εμπόδια και δεσμεύσεις, που δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως θα ήθελες. Επίσης, μπορεί να σου δημιουργήσει και θέματα με συνεργάτες ή συνεταίρους και μια τάση ασυνεννοησίας μαζί τους, ιδιαίτερα στις ημερομηνίες 7, 8 και 9 του μήνα. Ιδιαίτερη προσοχή και γύρω στις 13, 14 και 15, μια και είναι επίσης πιθανό να προκύψει ένα κλίμα αντιπαραθέσεων και διαφωνιών στον εργασιακό χώρο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα σαφώς βελτιώνεται η κατάσταση, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχεις μια σημαντική συμφωνία, μια ενίσχυση ή μία εξυπηρέτηση, από την οποία διευκολύνεσαι αισθητά και βγαίνεις κερδισμένος. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 12, 18, 19, 21, 22, 26, 27

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Απρίλιο του 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2015 17:43:00