blank
 
blank

Ζώδια και χρήμα τον Ιούλιο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

 
Ζώδια και χρήμα τον Ιούλιο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Ιούλιο του 2015

ΚΡΙΟΣ
Είναι πιθανό να έχεις μια σημαντική επιτυχία, μία προώθηση στα σχέδια σου, μία επέκταση ή μία νέα επαγγελματική πρόταση, αφού Δίας και Αφροδίτη φροντίζουν να σε φέρουν πιο κοντά σε οτιδήποτε επιθυμείς ή σχεδιάζεις. Την περίοδο 6 ως 19 Ιουλίου ωστόσο, φρόντισε να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις επαγγελματικές συναλλαγές σου, γιατί ενδεχομένως τα πράγματα να μη σου βγουν έτσι όπως τα περιμένεις ή να υπάρξει αρκετή αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο, καθώς κάποια πρόσωπα θα αντιταχθούν στα σχέδιά σου. Από τις 20 του μήνα και μετά το κλίμα ηρεμεί, πολύ πιθανόν να υπάρξει η εδραίωση ενός σχεδίου σου ή μια επιτυχία σε κάτι, το οποίο έχεις προσπαθήσει πολύ. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης επαναφέρει επαγγελματικές συζητήσεις και συνεταιρισμούς, προς επανεξέταση και επέκταση με καλύτερους όρους!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 4, 5, 17, 20, 21, 22, 23, 28
 
ΤΑΥΡΟΣ
Πολύ πιθανόν ο μήνας αυτός στο πρώτο δεκαπενθήμερο του να σου δώσει τη δυνατότητα να επιλύσεις ένα επαγγελματικό ζήτημά σου, είτε μια επαγγελματική πρόταση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ενδιαφέρουσες οικονομικές εξελίξεις, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, μέσα από τις οποίες μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος, ενώ δεν αποκλείεται μια στήριξη στα οικονομικά σου, που σου δίνει μια εναλλακτική προοπτική. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8 του μηνός ενισχύει πολύ τη διαπραγματευτική σου διάθεση και ικανότητα, κι ενδεχομένως να σου φέρει ικανοποιητικές εξελίξεις στις συναλλαγές ή τις συζητήσεις σου. Αν έχεις κατά νου το άνοιγμα μια δουλειάς με έδρα το σπίτι σου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να το ξεκινήσεις καθώς θα έχεις τις ευκαιρίες να στηρίξεις μια τέτοια κίνηση. Η αναδρομή πορεία του κυβερνήτη σου Αφροδίτη στις 24 Ιουλίου, σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις σχέδια, ιδέες και συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο μία πρόταση από το παρελθόν, με νέα δεδομένα.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 4, 5, 9, 20, 21, 22, 29,
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολύ ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις του μήνα, αν και στην Πανσέληνο της Πέμπτης 2 Ιουλίου καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός και συγκεκριμένος σε οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Γενικότερα, στο πρώτο διάστημα του μήνα, ενδεχομένως να έχεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα, επαφές, συζητήσεις και επικοινωνίες, που μπορεί να σου ανοίξουν και νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σχέδιά σου, ενώ νέες προτάσεις για συνεργασίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8 Ιουλίου, ανοίγει ένα νέο κύκλο στα οικονομικά σου. Πολύ πιθανόν να θελήσεις να βρεις καινούργιες πηγές εισοδημάτων και να ρίξεις το μεγαλύτερο βάρος στην εξέλιξη των υποθέσεων αυτών. Ωστόσο, η γενικότερα χρειάζεται μία προσοχή στην κατανάλωση ή στον τρόπο με τον οποίο ξοδεύεις χρήματα. Καλό είναι να είσαι συγκρατημένος. Από τις 20 και μετά το κλίμα φαίνεται να είναι αρκετά ευνοϊκό για την προώθηση των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν, ενώ πολύ πιθανόν με την αναδρομή της Αφροδίτης να επανεξετάσεις κάποιες προτάσεις και τις προοπτικές τους.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 4, 5, 17, 21, 22, 23, 24, 27, 28.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι πολύ πιθανό, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου το μήνα αυτόν, αρχικά να νιώσεις την ανάγκη να καταναλώσεις περισσότερο, να εκτονώσεις τη συναισθηματική σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν έκτακτα έξοδα οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα σε προβληματίσουν. Ωστόσο, ο Δίας και η Αφροδίτη δεν παύουν να σου προσφέρουν σημαντικές λύσεις και εξυπηρετήσεις ή ακόμα και οικονομικά ανοίγματα και διευκολύνσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς. Είναι ένας μήνας που φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα, όπου μπορεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες, προκειμένου να διεκδικήσεις πιο ένθερμα τις ιδέες σου ή τα σχέδιά σου κι αυτό ενδεχομένως να σε φέρει σε σύγκρουση με κάποια πρόσωπα, τα οποία στέκονται απέναντί σου με επικριτική διάθεση. Ωστόσο, το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο σου στις 8 του μήνα σηματοδοτεί μια περίοδο που μπορείς να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς και να συμφωνήσεις με καλούς όρους και προοπτικές. Από τις 23 του μηνός και μετά, και με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, οι οικονομικές υποθέσεις σου μπορεί να διευκολυνθούν με πολύ καλές προοπτικές ή ακόμα να υπάρξει μια οικονομική στήριξη, μια διευκόλυνση που σου λύνει τα χέρια.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2.4.5.11, 20, 21.22, 25, 26
 
ΛΕΩΝ
Σαφώς και το καλοκαίρι αυτό έχεις την τύχη με το μέρος σου. Σου παρουσιάζεται πολύ συχνά η δυνατότητα να επιλύσεις θέματα, τα οποία σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα και τα οικονομικά σου ενδεχομένως τον μήνα αυτό και ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, να μπορέσουν να βρουν λύσεις και εξυπηρετήσεις που σου λύνουν τα χέρια. Επίσης, παρόλο που μπορεί να παρουσιαστούν εμπλοκές με συνεργάτες ή με θέματα που προκύπτουν στην επαγγελματική σου ζωή, ο μήνας αυτός μπορεί να σου δώσει μια σημαντική επιτυχία πάνω σε ένα έργο, μία ιδέα ή ένα σχέδιο, το οποίο δουλεύεις εδώ και καιρό! Ιδιαίτερα από τις 23 του μήνα και μετά, που Ήλιος και Ερμής περνούν στο ζώδιό σου, ξεκινά μια πολύ σημαντική περίοδο προσωπικής επαγγελματικής ανάπτυξης και μπορείς πλέον να περάσεις στην δράση, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και προωθώντας με πολύ δυναμικό τρόπο τα σχέδια και τις ιδέες σου!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 4, 5, 9, 21, 22, 23, 24, 27, 28
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας αρκετά θετικός μήνας, που σου προσφέρει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο εύκολα τα σχέδιά σου, τις ιδέες σου, τις φιλοδοξίες σου, να διεκδικήσεις αυτά που σε ενδιαφέρουν, μια και υπάρχει αρκετή διευκόλυνση απέναντί σου. Πολύ πιθανόν και μέσα από τον κύκλο των φιλικών σου προσώπων να υπάρξει στήριξη ή ακόμα και ευκαιρίες, που μπορείς να εκμεταλλευτείς! Επίσης, είναι μια εποχή που αναθερμαίνει τις σχέσεις, ιδιαίτερα τις επαγγελματικές που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ διορθώνεις τα κακώς κείμενα, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα θετικό έδαφος για οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου σου δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις θέματα, τα οποία ενδεχομένως μεθοδεύεις εδώ και καιρό, ενώ πολύ πιθανόν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μηνός να μπορέσεις και να υλοποιήσει ένα σχέδιο σου. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σηματοδοτεί μια περίοδο, όπου οικονομικά θέματα τα οποία ενδεχομένως δεν κατάφερες να εξυπηρετήσεις, περνούν στην φάση της επανεξέτασης. Πολύ πιθανόν να επανέλθουν και κάποιες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις από το παρελθόν, προκειμένου να επανεξεταστούν ή και να υλοποιηθούν παρακάτω.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 4, 5, 10, 11, 20, 21, 22, 29, 30
 
ΖΥΓΟΣ
Παρόλο που σε γενικές γραμμές είναι ένας μήνας που βοηθά πολύ τη διεκπεραίωση, αλλά και την προώθηση των σχεδίων και των επιθυμιών σου, και μάλιστα μπορεί να σου δώσει μια πολύ σημαντική επιτυχία ή συμφωνία επαγγελματικού περιεχομένου, με Ήλιο, Άρη και Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου το σίγουρο είναι ότι επαγγελματικά ζητήματα πολύ πιθανά να δημιουργήσουν μία αναστάτωση στην καθημερινότητά σου και στις υποθέσεις σου. Ενδεχομένως να παρουσιάσουν εμπλοκές, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς με ευελιξία, ψυχραιμία και υπομονή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Ωστόσο, από τις 23 του μήνα και μετά, με το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, τα πράγματα επανέρχονται σε πιο ήπιους τόνους και ρυθμούς, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις στη διεκπεραίωση των στόχων ή των θεμάτων που θέλεις να εξελίξεις. Προσέχεις ιδιαίτερα τα οικονομικά σου και μια πιθανή τάση να ξοδέψεις, να κάνεις αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης ίσως να θελήσεις να επανεξετάσεις τις υποθέσεις τόσο της επαγγελματικής, όσο και της οικονομικής σου ζωής, δρομολογώντας ένα νέο κύκλο εξελίξεων.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 4, 5, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28,
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας μήνας που ανοίγει την πόρτα στις εξελίξεις και δρομολογεί τα επαγγελματικά σου, πολύ συχνά δίνοντάς σου καινούργιες ευκαιρίες, νέα δεδομένα και ανοίγματα, μέσα από τα οποία μπορεί να βγεις ιδιαίτερα ωφελημένος! Τόσο με την παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα, που άπτεται των εξελίξεων της επαγγελματικής σου ζωής, όσο και με την παρουσία Ήλιου, Άρη και Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι αυτό φέρνει μοναδικές στιγμές σε πολλά επίπεδα! Επίσης, μέσα στον Ιούλιο μπορεί να πετύχεις μια σημαντική συμφωνία, μια διευθέτηση στα οικονομικά σου ζητήματα κι ένα άνοιγμα, που θα σου δώσει μια ανακούφιση στα εισοδήματά σου. Από τις 23 και μετά, με το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα επαγγελματικά σου και τώρα είναι μια περίοδος μπορεί να πετύχεις κάτι σημαντικό, ίσως και κάτι για το οποίο έχεις δουλέψει πολύ καιρό. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης πολύ πιθανόν να επαναφέρει μια πρόταση συνεργασίας από το παρελθόν, που δημιουργεί καινούργια δεδομένα και πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 4, 5, 6, 9, 20, 21, 22, 29
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σαφώς και έχεις απαλλαγεί από πάρα πολλά θέματα που σε δυσκολέψαν, σε προβλημάτισαν και σε πίεσαν. Τώρα ανοίγεις έναν καινούριο κύκλο, μέσα από τον οποίο μπορείς να πετύχεις πολλά. Οι ευκαιρίες που ανοίγονται τώρα μπροστά σου έρχονται να εξυπηρετήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα σχέδια σου! Βεβαίως, ο μήνας αυτός έχει έντονο στρεσάρισμα στα οικονομικά σου, πολύ πιθανόν να βρεθείς μπροστά σε εκκρεμότητες τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς. Παράλληλα, χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευέλικτος σε συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις σε οικονομικές συζητήσεις ή προβλήματα. Αρκετοί λογαριασμοί, αρκετά θέματα, δημιουργούν ένα πονοκέφαλο, όμως από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική οικονομική στήριξη, μια διευκόλυνση, που σου λύνει τα χέρια! Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σου δίνει την δυνατότητα να επανεξετάσεις τα σχέδια ή τις ιδέες σου, επαναφέρει συζητήσεις που ενδεχομένως έγιναν το προηγούμενο διάστημα και έμειναν σε εκκρεμότητα, όπως φαίνεται με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις. Πολύ πιθανό να έχεις κι ενδιαφέροντα ανοίγματα με το εξωτερικό.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 4, 5, 8, 17, 21, 22, 23, 21, 27, 28
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με Ήλιο, Άρη και αργότερα τον Ερμή να προστίθεται στην… παρέα απέναντί σου, ο τομέας των σχέσεών και μάλιστα των επαγγελματικών περνά από αναθεώρηση, αλλά συχνά και εντάσεις, που μπορεί να σε φέρουν αντιμέτωπο με συνεργάτες, με πρόσωπα που νοιώθεις να γίνονται ιδιαίτερα επικριτικά απέναντί σου και ενδεχομένως να εμποδίζουν κάποια σχέδιά σου, γεγονός που προκαλεί την έντονη αντίδρασή σου. Από την άλλη μεριά, Αφροδίτη και Δίας συνηγορούν στην επίλυση οικονομικών θεμάτων που σε απασχολούν ακόμα. Σου προσφέρουν την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά οικονομικά τρίτων (δάνεια, εφορία, διατροφές κλπ.) που τώρα φαίνεται να περνούν σε μια πολύ λίγο καλύτερη κατάσταση. Δεν αποκλείεται να δεχτείς μια σημαντική οικονομική στήριξη, που διευκολύνει πολύ την καθημερινότητά σου. Και φυσικά, η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σου δίνει τη δυνατότητα της επανεξέτασης επαγγελματικών ζητημάτων, που πιθανόν να ήταν σε εκκρεμότητα τα προηγούμενο διάστημα και τώρα επανέρχονται, για να δώσουν νέα δυναμική στις εξελίξεις!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 24, 5, 9, 10, 11, 17, 20, 21, 22, 29, 30
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σαφώς με Αφροδίτη και Δία να κινούνται απέναντί σου το καλοκαίρι προδιαγράφεται ιδιαίτερα αισιόδοξο και φωτεινό, ακόμα κι αν η καθημερινότητά σου είναι ιδιαίτερα πιεστική το μήνα του Ιουλίου. Πολύ πιθανόν να προκύψουν αρκετές υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες που καλείσαι να διαχειριστείς, ενώ το εργασιακό περιβάλλον αποκτά μια μεγαλύτερη ένταση και κινείται μέσα σε ένα κλίμα διαφωνιών και αντιπαραθέσεων. Δεν αποκλείεται ωστόσο, ο μήνας αυτός ιδιαίτερα στις αρχές του να έχει μια σημαντική συμφωνία, την επίτευξη ενός στόχου σου για τον οποίο έχει δουλέψει καιρό ή ένα καινούργιο άνοιγμα σε νέα επαγγελματικά δεδομένα, που ανανεώνει πολύ και την ψυχολογία σου. Βεβαίως, στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στα χρήματα που ξοδεύεις, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού, καθώς η διάθεσή σου είναι πιο σπατάλη αυτό το διάστημα. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σου δίνει τη δυνατότητα της επανεξέτασης παλαιότερων προτάσεων, σχέσεων ή συνεργασιών, που επανέρχονται για να σου δώσουν καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες προοπτικές!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 4, 5, 8, , 9, 21, 22, 21, 21, 27, 28
 
ΙΧΘΕΙΣ
Σαφώς και το κλίμα έχει περάσει σε μια πολύ καλύτερη φάση από αυτήν του Ιουνίου και σου προσφέρει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να πάρεις μια ανάσα από ό,τι σε δυσκόλεψε το προηγούμενο διάστημα, αλλά και να αποκαταστήσεις σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν. Άλλωστε, είσαι κι εσύ σε μια πολύ καλύτερη φάση και μπορείς να διαχειριστεί με μεγαλύτερη ευελιξία την όποια δυσκολία. Ο μήνας αυτός μπορεί να σου δώσει μια σημαντική επαγγελματική αναβάθμιση ή την επιβράβευση σε μια εργασία, την οποία έχει αναλάβει να διεκπεραιώσεις και τώρα έρχεται η στιγμή της αναγνώρισής σου. Πολύ πιθανόν να υπάρξει και μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά δεδομένα σου, άκρως ανανεωτική! Ωστόσο, μεγαλύτερη προσοχή απαιτείται στα οικονομικά ζητήματα και ιδιαίτερα σε οτιδήποτε μπορεί να εμπεριέχει ρίσκο, γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Πάντως, ο μήνας αυτός προσφέρεται για επαγγελματικές διεκδικήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, ιδιαίτερα μετά τις 23 του μήνα που μπορεί να προκύψει ίσως και κάτι πολύ σημαντικό!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 20, 21, 22, 26, 29

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-07-2015 16:43:00