blank
 
blank

Ζώδια και χρήμα τον Μάιο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

 
Ζώδια και χρήμα τον Μάιο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάιο του 2015

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάιο του 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

ΚΡΙΟΣ
Ο Μάιος είναι ένας μήνας, που ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του, εστιάζει στα θέματα των οικονομικών σου. Ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο στις 4 Μαΐου, καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων σου, αλλά και σε εργασιακά ζητήματα, τα οποία ενδεχομένως την περίοδο αυτή να σε προβληματίσουν περισσότερο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να καταφέρεις μία σημαντική νίκη σε σχέση με τα οικονομικά σου, αλλά και με τις φιλοδοξίες σου! Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάη καλό είναι να μην εστιάσεις σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις από τις οποίες μπορεί να περιμένεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο μήνας αυτός προσφέρεται για την επανεξέταση θεμάτων, προκειμένου να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, πριν τα προωθήσεις. Όχι σε παρορμητικές κινήσεις και βιαστικές αποφάσεις, αν δεν εξετάζεις καλά όλα τα ενδεχόμενα! Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 16, 18, 27
 
ΤΑΥΡΟΣ
Σαφώς και μπορείς να βγεις ωφελημένος, αρκεί να μεθοδεύσεις με ιδιαίτερη προσοχή τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις και να αποφύγεις τις υπερβολές. Να θυμάσαι πως η αρχή του μήνα μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία, που θα ανοίξει το δρόμο σε ένα σχέδιό σου ή σε μια επεκτατική επαγγελματική ιδέα, την οποία επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό! Γενικότερα, είναι ένας μήνας που τα οικονομικά θέματα θα σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο, είτε μέσα από τη δική σου διάθεση να κάνεις καινούργια ανοίγματα και να ανακαλύψεις νέες πηγές εισοδημάτων, είτε μέσα από έκτακτα έξοδα ή οικονομικές εκκρεμότητες, που έρχονται την περίοδο αυτή και πολύ πιθανόν να σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Επίσης, τον Μάιο απόφυγε να δανείσεις και να δανειστείς χρήματα, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστραφούν. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 16, 17, 18, 20, 27, 30
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Μάιος είναι ένας μήνας εξελίξεων, μια και οι περισσότεροι πλανήτες αρχίζουν σταδιακά να περνούν στο ζώδιό σου και σε αναγκάζουν να πάρεις θέση απέναντι στις μέχρι τώρα επιλογές σου. Καλείσαι να μπεις σε μια διαδικασία εκκαθάρισης εκκρεμοτήτων, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σου ζητήματα. Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έχεις σκεφτεί ή προγραμματίσει, όμως καλό είναι να μην επιμείνεις στα θέματα που βλέπεις ότι δεν εξελίσσονται ή δεν σου βγαίνουν έτσι όπως θα τα ήθελες, αφού η αναδρομή κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή, σου προσφέρει το χρόνο που χρειάζεται για να επαναδιαπραγματευθείς καλύτερα οτιδήποτε σε απασχολεί. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα και φρόντισε να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 14, 16, 18, 20, 28, 30
 
Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάιο του 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας μήνας οργάνωσης και μεθόδευσης των οικονομικών σου δεδομένων, στόχων κι επιλογών, ενώ παράλληλα αναθεωρείς καταστάσεις ή πρόσωπα, που αντιτίθενται στις επιθυμίες σου. Οι πιθανές αναβολές στα σχέδιά σου δεν χρειάζεται ούτε να σε απογοητεύσουν, ούτε να σε πτοήσουν, αφού παρακάτω θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις στη δράση και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να εστιάσεις στις λεπτομέρειες και σε πιθανά λάθη, ώστε να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πού θέλεις να κατευθυνθείς. Καλό είναι τον μήνα αυτόν να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο. Να θυμάσαι πως δεν είναι εποχή για ανοίγματα, αλλά για μεθοδευμένες κινήσεις. Επίσης, προσοχή στις συναλλαγές σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 12, 13, 16, 17, 18, 20, 21
 
ΛΕΩΝ
Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις στα επαγγελματικά σου, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Γενικότερα, χρειάζεται μια ιδιαίτερη μεταχείριση στα θέματα που προκύπτουν και προπαντός ευελιξία, δεδομένου ότι δεν είναι εύκολο να κατανοήσουν όλοι τις ανάγκες, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Παρόλο που στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα το κλίμα βελτιώνεται αισθητά, ωστόσο μπορεί και εδώ να υπάρξουν εμπόδια ή ακόμα και εκκρεμότητες στα οικονομικά σου, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Έκτακτα έξοδα ή θέματα που έχεις αμελήσει κάνουν την εμφάνισή τους και προκαλούν μια σχετική αναστάτωση, όμως αν είσαι συνεπής και προσεκτικός, μπορείς να τα διεκπεραιώσεις με επιτυχία. Επίσης, τον Μάιο μπορεί να γίνεις πιο σπάταλος και να νιώσεις την ανάγκη να ξοδέψεις χρήματα είτε σε αγορές είτε για να περάσεις καλά. Χρειάζεται μέτρο και σύνεση, για να κρατήσεις και τις ισορροπίες και να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 14, 18, 19, 21, 24, 28, 30
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, παρόλο που μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με επαγγελματικές εκκρεμότητες, που ενδεχομένως λειτουργούν πιεστικά, από την άλλη μεριά σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας σημαντικής επιτυχίας σε ένα σχέδιό σου, που ενδεχομένως μεθοδεύεις εδώ και καιρό. Γενικότερα όμως, ο μήνας αυτός σε φέρνει αντιμέτωπο και με κάποιες παλαιότερες επιλογές σου στα επαγγελματικά σου, στις συνεργασίες σου και γενικότερα στις σχέσεις σου στη δουλειά, δημιουργώντας συχνά ένα κλίμα αρκετά έντονο. Γι’ αυτό απόφυγε τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, αλλά και την εντατικοποίηση των προσπαθειών σου, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα εισπράξεις αυτό που επιδιώκεις. Είναι καλύτερα να κινηθείς σε όσο το δυνατόν χαμηλότερους τόνους, να αποφύγεις τις πιθανές συγκρούσεις και να μεθοδεύσεις λεπτομερώς ό,τι σε ενδιαφέρει να υλοποιήσεις αργότερα. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 8, 16, 17, 22
 
Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάιο του 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
ΖΥΓΟΣ
Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να έχεις μια σημαντική βοήθεια, στήριξη ή εξυπηρέτηση στα οικονομικά σου, που θα διευκολύνει πολύ την ρευστότητά σου, αλλά και γενικότερα όποια εκκρεμότητα μπορεί να αφορά οικονομικά τρίτων, που ενδεχομένως σε έχει προβληματίσει. Με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 12 Μαΐου, ανοίγει ένας κύκλος που θα σε διευκολύνει αρκετά στην διευθέτηση υποθέσεων, που μπορεί να σε έχουν ζορίσει. Και βέβαια, το διάστημα αυτό μπορείς να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς με μια μεγαλύτερη ευκολία ή ακόμα, να θέσεις καινούργιους στόχους. Όμως, χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στις κινήσεις, τις επιλογές και τις αποφάσεις σου, αλλά και να αποφύγεις να πάρεις οριστική θέση σε νέα ξεκινήματα και καινούργιες ενάρξεις, ιδιαίτερα αν επηρεάζουν τα οικονομικά σου δεδομένα. Δώσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε δυσκολέψουν. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 16, 17, 18, 19, 21, 24, 27, 28, 30
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας του Μαΐου έρχεται να ανακινήσει τα οικονομικά σου (ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά εφορίες, τράπεζες, διατροφές κλπ.) και να δημιουργήσει συχνά υποχρεώσεις, τις οποίες καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις. Από την άλλη μεριά, και ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, είναι πιθανό να προκύψει μια νέα συνεργασία, μια σημαντική συμφωνία, ένα άνοιγμα που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου και έρχεται με ξαφνικό τρόπο, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο εξελίξεων με θετικές προοπτικές στα επαγγελματικά σου! Ωστόσο, μεθοδευμένες και προνοητικές κινήσεις θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα ή εκκρεμότητες και να αποφύγεις την όποια ανάληψη ρίσκου, όπως και να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 12, 13, 16, 17, 20, 21, 24
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο τον μήνα αυτόν, δημιουργώντας ένα έντονο κλίμα στην καθημερινότητά σου και φέρνοντάς σε συχνά αντιμέτωπο με επιλογές της προηγούμενης περιόδου, που μπορεί να σε προβληματίσουν. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην ανοίγεις μέτωπα το διάστημα που ακολουθεί, αφού το κλίμα δεν βοηθά ούτε στην επίλυση των υποθέσεων σου, ούτε και μπορείς να βρεις το δίκιο σου, αν επιμείνεις! Κράτα χαμηλούς τόνους και κινείσου με ευελιξία και προσαρμοστικότητα για να κρατήσεις και τις ισορροπίες, ιδιαίτερα αν δεν είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές! Πάντως, στο πρώτο πενθήμερο του μήνα πιθανόν να υπάρξει μια διευθέτηση ή ακόμα και ενίσχυση των οικονομικών σου, καθώς επίσης και μια θετική επαγγελματική εξέλιξη, που θα έχει και οικονομικά οφέλη για σένα. Πάντως καλό είναι να είσαι τακτικός και συνεπής με τις υποχρεώσεις σου και να αποφύγεις τις άσκοπες σπατάλες. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 18, 19, 21, 28, 30
 
Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάιο του 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας αυτός κρύβει αρκετό τρέξιμο, εκκρεμότητες και ταλαιπωρία. Γενικά, το κλίμα έχει μια πιεστική απόχρωση, λόγω αυξημένων θεμάτων ή εκκρεμοτήτων που προκύπτουν. Στο πρώτο δεκαήμερο του μηνός ωστόσο, μπορεί να πετύχεις μια σημαντική προώθηση σε ένα σχέδιο, μια εξέλιξη την οποία περίμενες ή ακόμα και μια σημαντική επιτυχία, που αφορά μια επέκταση για την οποία έχεις κουραστεί ιδιαίτερα! Το κλειδί εδώ είναι να βάλεις προτεραιότητες για να μην πελαγώσεις και να μπορέσεις να ρυθμίσεις οτιδήποτε παρουσιάζεται. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 13, 16, 17, 21, 30
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας μήνας που έρχεται να σε κάνει να νοιώσεις λίγο πιο ανάλαφρα, ιδιαίτερα μετά τις 12 του μηνός. Το πέρασμα του Άρη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, σου δημιουργεί την ανάγκη να ζήσεις την πιο χαλαρή πλευρά της ζωής και να αφήσεις πίσω σου όλη την ένταση που μπορεί να υπήρξε το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Και πολύ πιθανόν να το κάνεις και με μια υπερβολή, αφήνοντας πίσω σου σοβαρά θέματα ή εκκρεμότητες, για να ασχοληθείς περισσότερο με την διασκέδασή σου και ό,τι σε κανένα νιώθεις καλά! Και βέβαια, μπορεί να γίνεις πιο σπάταλος το διάστημα που ακολουθεί κι αυτό χρειάζεται να το προσέξεις περισσότερο, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις! Πολύ πιθανόν να επανέλθει ένα σχέδιό σου, που είχες αφήσει στην άκρη, προκειμένου να δρομολογηθεί με έναν πιο σωστό τρόπο. Γενικότερα προσοχή στις υπερβολές! Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 10, 11, 14, 18, 19, 20, 24, 28
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, οι ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν μπροστά σου, να σου δώσουν μια νέα ώθηση στην ψυχολογία σου, στη διάθεσή σου, αλλά και στις σχέσεις σου! Μια σημαντική διαπραγμάτευση ή ακόμα και συμφωνία, πολύ πιθανόν να σου ανοίξει έναν νέο ορίζοντα στα επαγγελματικά σου! Ίσως και μια νέα πρόταση στα εργασιακά σου, να ενθαρρύνει πολύ τις προσπάθειές σου! Ωστόσο, ο μήνας γενικότερα σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα ευέλικτος και προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, σε σχέσεις και συνεργασίες στην επαγγελματική σου ζωή, γιατί είναι μια εποχή που θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις επιλογές σου, αλλά και με θέματά που σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα και που επανέρχονται, προκειμένου να ξεκαθαριστούν. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πως θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Τυχερές ημερομηνίες: 6, 14, 16, 17, 30

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάιο του 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-05-2015 20:00:00