blank
 
blank

Ζώδια και χρήμα τον Σεπτέμβριο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

 
Ζώδια και χρήμα τον Σεπτέμβριο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Σεπτέμβριο του 2015

ΚΡΙΟΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει αρκετές ανακατατάξεις στην επαγγελματική σου ζωή, μια και η πρώτη έκλειψη, στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγει ένα νέο κύκλο εξελίξεων που αρχικά μπορεί να μην είναι αυτές που θέλεις ή σχεδιάζεις, και να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις. Όμως, λίγο παρακάτω θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα σχέδιά σου και να τα δρομολογήσεις με έναν πιο σωστό τρόπο. Στις αρχές του μήνα μπορεί να έχεις μια σημαντική ευκαιρία αξιοποίησης ενός σχεδίου η μιας ιδέας σου, ενώ γύρω στις 23 μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική επίλυση ή διευκόλυνση σε ένα οικονομικό ζήτημα!
 
Η δεύτερη έκλειψη αναμοχλεύει τον τομέα των συνεργασιών σου και σε προτρέπει σε ξεκαθαρίσματα. Παράλληλα, μπορείς να βάλεις τις βάσεις σε ένα σχέδιό σου ή μια νέα συνεργασία, που αν οργανωθεί σωστά, έχει πολλές δυνατότητες επιτυχίας.
 
Οικονομικά, τώρα μπορείς πιο εύκολα να ξεπεράσεις τα εμπόδια του παρελθόντος και να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 3, 5, 8, 10, 20, 21, 24, 29
 
ΤΑΥΡΟΣ
Πολύ σημαντικές για σένα οι εξελίξεις αυτού του μήνα, μια και η έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου αφενός σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις την δημιουργική σου πλευρά και τα ταλέντα σου, αφετέρου μπορεί να σε φέρει μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις, μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά. Ό,τι γίνεται τώρα σου ανοίγει ένα νέο κύκλο με πολλές προεκτάσεις, γι’ αυτό φρόντισε να οργανώσεις και να μεθοδεύσεις σωστά οτιδήποτε έχεις κατά νου, ώστε να το καταφέρεις όπως το επιθυμείς ή το σχεδιάζεις! Ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα, μπορεί να σου δοθεί η δυνατότητα να υλοποιήσεις ένα δημιουργικό σχέδιό σου, ενώ ένα άνοιγμα σε σχέση με το εξωτερικό μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά επωφελές.
 
Η δεύτερη έκλειψη του μήνα δημιουργεί αρκετές ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται το παρασκήνιο να βάλει εμπόδια στα σχέδιά σου, παρόλα αυτά οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Το να εκμεταλλευτείς τη δημιουργικότητά σου, είναι το κλειδί που θα σου ανοίξει την πόρτα της επιτυχίας.
 
Ωστόσο, στα οικονομικά καλό είναι να είσαι πολύ οργανωμένος, μεθοδικός και συνεπής σε οποιαδήποτε υποχρέωση παρουσιάζεται. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές μη αναμενόμενες, που θα καθυστερήσουν τις εξελίξεις και τα σχέδιά σου. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 5, 6, 7, 8, 12, 13, 14, 22, 23
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου ενεργοποιεί θέματα που ενδεχομένως δημιουργούν αρκετές δυσκολίες, τόσο σε οικογενειακά ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές εξελίξεις, που φαίνεται να μην δρομολογούνται όπως σχεδιάζεις, τουλάχιστον αρχικά. Το σημαντικό όμως είναι να είσαι απόλυτα οργανωμένος και μεθοδικός. Οι προσωρινές αντιξοότητες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναστείλουν τα σχέδια και τον προγραμματισμό σου!
 
Η δεύτερη έκλειψη του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις τις ικανότητές σου και τη δημιουργικότητά σου, μέσα από την οποία μπορείς να προκύψουν ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσεις θα βγεις κερδισμένος και οικονομικά! Ίσως ακόμα το διάστημα αυτό να υπάρξει έκτακτη τύχη, που θα σε ενισχύσει σημαντικά. Η έκλειψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις μια σημαντική νίκη σε μια προσπάθειά σου! Ωστόσο, στα οικονομικά καλό είναι το διάστημα αυτό να αποφύγεις το οποιοδήποτε ρίσκο!
 
Από τις 17 και μετά, που ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία, θα προκύψουν αναθεωρήσεις στα σχέδιά σου, που μάλλον θα αναβληθούν λόγω οικονομικών θεμάτων! Η επιστροφή του Κρόνου στον Τοξότη επαναφέρει (ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών) θέματα που έχουν ενεργοποιηθεί ξανά στο προηγούμενο διάστημα. Τώρα καλείσαι να πάρεις μια οριστική θέση απέναντί τους, ιδιαίτερα σε κάποιες συνεργασίες που δεν εκφράζουν άλλο τις ανάγκες σου! Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 5, 8, 10, 14, 15, 16, 20, 21, 23, 28, 29
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη του μήνα που συνοδεύεται και από την έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγει μια πολύ σημαντική ευκαιρία να συζητήσεις, να επικοινωνήσεις, να κάνεις γνωστά τα σχέδια και τις ιδέες σου. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείς να βρεις υποστήριξη από το περιβάλλον σου ή να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για μια σημαντική συμφωνία, που ενδεχομένως θα ολοκληρωθεί παρακάτω. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξουν νέες προτάσεις και οικονομικές συμφωνίες, αλλά και επαγγελματικά ξεκινήματα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Στις αρχές του μήνα μπορεί να έχεις μια σημαντική επιτυχία σε μια διαπραγμάτευση που αφορά οικονομικά θέματα. Ίσως ακόμα και μια αναβάθμιση οικονομικού περιεχομένου στον επαγγελματικό χώρο, τώρα να μπορέσει να υλοποιηθεί.
 
Η Πανσέληνος με την δεύτερη έκλειψη του μήνα, ενεργοποιεί θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και επαγγελματικά ζητήματα που ενδεχομένως θα σε δυσκολέψουν, καθώς την περίοδο αυτή ενδεχομένως να νιώσεις πως υπάρχει μια ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου. Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών, δυσκολεύει αρκετά τον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις, επαναφέροντας συχνά θέματα ή αντιπαραθέσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, αναστατώνοντας αρκετά την εργασιακή σου καθημερινότητα. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 7, 8, 10, 13, 14, 22, 26
 
ΛΕΩΝ
Οικονομικές διεκδικήσεις και τη δυνατότητα να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις πηγές των εισοδημάτων σου, σου προσφέρει η έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου τον μήνα αυτόν. Ακόμη κι αν νιώσεις πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα έχεις σχεδιάσει, λίγο παρακάτω θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα και με πιο ουσιαστικό τρόπο. Ταυτόχρονα, στις αρχές του μήνα η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη μπορεί να ενεργοποιήσει επαγγελματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να δεις ένα σχέδιο σου να δρομολογείται και να αναπτύσσεται.
 
Η δεύτερη έκλειψη του μήνα σου ανοίγει έναν πολύ σημαντικό διαπραγματευτικό ορίζοντα, φέρνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις, προτάσεις κι ευκαιρίες, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέα ανοίγματα, ίσως και σε σχέση με το εξωτερικό! Ωστόσο, στα οικονομικά σου είναι μία εποχή επαναδιαπραγμάτευσης και καλό είναι να μην αναλάβεις σοβαρές δεσμεύσεις και να αποφύγεις το κλείσιμο συμφωνιών, ιδιαίτερα από τις 17 του μήνα και μετά. Μπορείς όμως κάλλιστα να οργανωθείς έτσι, ώστε στην επόμενη κίνησή σου να έχεις τα αναμενόμενα, θετικά αποτελέσματα!
 
Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις μια συμφωνία, μια ιδέα ή ένα σχέδιο, βάζοντάς το πλέον σε εφαρμογή, ιδιαίτερα εσύ των πρώτων ημερών. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 8, 10, 15, 16, 18, 20, 21, 24, 28
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι στους πρωταγωνιστές του μήνα, μια και η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου, συνοδεύεται και από την έκλειψη, κάτι που δίνει στα γεγονότα πολύ πιο έντονο χαρακτήρα. Τώρα μπορεί να νιώσεις πως κάποια σχέδιά σου δεν δρομολογούνται έτσι όπως τα έχεις προγραμματίσει, ωστόσο πριν βιαστείς να βγάλει συμπεράσματα, να θυμάσαι πως ό,τι ξεκινάει τώρα, έχει πολύ μεγάλη διαδρομή μπροστά του. Αν είσαι καλά οργανωμένος, μπορεί να πετύχεις εξαιρετικά επιτεύγματα. Μάλιστα στις αρχές του μήνα μπορεί να έχεις μια σημαντική ευκαιρία, είτε σε κάτι που σχεδιάζεις από καιρό είτε σε κάτι που έρχεται ξαφνικά και σου ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της υλοποίησης επαγγελματικών σχεδίων και νέους ορίζοντες!
 
Η δεύτερη έκλειψη του μήνα δημιουργεί θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Πολύ πιθανόν να προκύψουν ματαιώσεις ή αναβολές σε προγραμματισμένες ενέργειες, καθώς επίσης και θέματα στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, από τα οποία επηρεάζεσαι άμεσα και εσύ. Η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει ιδιαίτερα εσένα των πρώτων ημερών και επαναφέρει προβλήματα, τα οποία είχαν υπάρξει το προηγούμενο διάστημα σε σχέσεις και συνεργασίες, καλώντας σε να πάρεις μια οριστική θέση απέναντί τους. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 7, 8, 14, 17, 23, 24,
 
 
ΖΥΓΟΣ
Ο Σεπτέμβρης, είτε σε βρίσκει να προετοιμάζεις με έναν μυστικό τρόπο κάποια σχέδιά σου με κρυφές επαφές και συζητήσεις, είτε δημιουργεί ένα παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο, που αναχαιτίζει την εξέλιξή σου. Προσωρινά βέβαια, γιατί παρακάτω θα σου δοθεί η δυνατότητα να βάλεις σε εφαρμογή οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να προωθήσεις, αρκεί να είναι καλά σχεδιασμένο και οργανωμένο! Αυτό είναι το μήνυμα της ηλιακής έκλειψης που κορυφώνεται στο ζώδιο της Παρθένου, ωστόσο οι αρχές του μήνα μπορεί να σου δώσουν μια πάρα πολύ σημαντική ευκαιρία, πρόταση συνεργασίας ή ακόμα και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, με πολύ αισιόδοξο χαρακτήρα.
 
Η δεύτερη έκλειψη που πραγματοποιείται στον δικό σου άξονα, δημιουργεί αρκετή αναστάτωση σε ό,τι έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια περίοδος που πρέπει να ξεκαθαρίσεις ποια πρόσωπα τελικά θα μείνουν στη ζωή σου και ποια όχι. Δεν αποκλείεται το κλείσιμο ενός κύκλου σε μια συνεργασία, που δεν εκφράζει άλλο τις απαιτήσεις σου.
 
Στα οικονομικά, είναι πιθανό κάποια πράγματα να μπουν σε μια πιο ρεαλιστική ή ουσιαστική βάση, να μπορέσεις να πετύχεις μια σημαντική συμφωνία ή να ενισχυθεί με κάποιο τρόπο η οικονομική σου κατάσταση. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι πάρα πολύ συγκρατημένος και μεθοδικός στις κινήσεις που κάνεις. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 5, 6, 10, 15, 20, 21, 24, 26
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις του Σεπτεμβρίου για σένα, φίλε Σκορπιέ. Ιδιαίτερα η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο, σου ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια και ιδέες. Και μάλιστα, με τη σημαντική υποστήριξη κάποιων προσώπων που σε βοηθούν ουσιαστικά να τις υλοποιήσεις. Ίσως όχι άμεσα, αλλά λίγο παρακάτω θα τις δεις να ολοκληρώνεται και να ανθίζουν. Στις αρχές του μήνα μπορεί να έχεις μια πολύ σημαντική πρόταση, η οποία αφορά μια νέα συνεργασία ή μια πρόταση την οποία είχες συζητήσει στο παρελθόν. Τώρα, η δυνατότητα της ολοκλήρωσής της είναι πιο κοντά από ποτέ.
 
Η δεύτερη έκλειψη του μήνα ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στα επαγγελματικά σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα έναρξη, να εδραιώσεις μια καινούργια ιδέα σου μέσα από την οποία θα ωφεληθείς και οικονομικά, ή να έχεις μια αναβάθμιση. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό είναι να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν δείχνουν ξεκάθαρες προθέσεις, γιατί ενδεχομένως να υπάρχει ένα παρασκήνιο, που δεν κινείται με τόσο φιλικές διαθέσεις απέναντι σου, ιδιαίτερα στο εργασιακό τομέα. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 5, 7, 8, 10, 13, 14, 17, 22, 23, 26
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολύ σημαντικές οι εξελίξεις του Σεπτεμβρίου, μια και ο Κρόνος αποφασίζει να επιστρέψει οριστικά στο ζώδιό σου. Ιδιαίτερα εσένα των πρώτων ημερών, σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις μια θέση οριστική σε σχέσεις ή συνεργασίες, που δεν εκφράζουν άλλο τις απαιτήσεις σου.
 
Η έκλειψη του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή και τις φιλοδοξίες σου. Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου ή να υπάρξουν κάποια πρόσωπα που θα σου βάλουν εμπόδια. Ωστόσο, με επιμονή, υπομονή, οργάνωση και προσπάθεια, παρακάτω θα δεις πως μπορείς να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, αρκεί να μην απογοητευτείς και να μην κάνεις πίσω. Στις αρχές του μήνα μπορεί να έχεις μια σημαντική επιτυχία σε σχέδια που δρομολογείς εδώ και καιρό κι ενδεχομένως αφορούν και το εξωτερικό ή κάποια νομικά ζητήματα.
 
Η δεύτερη έκλειψη του Σεπτεμβρίου ενισχύει πολύ τη δημιουργικότητά σου, σου δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις ένα σχέδιο, το οποίο μπορεί να επιδιώκεις εδώ και καιρό και ενδεχομένως κάποια πρόσωπα να σταθούν δίπλα σου και να σε βοηθήσουν ουσιαστικά. Ωστόσο, από τις 17 του μήνα και μετά, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή συνεργασίες.
 
Οικονομικά, φρόντισε να είσαι απόλυτα συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σου και απόφυγε οποιοδήποτε άνοιγμα. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που έρχονται τώρα με προτάσεις ή ευκαιρίες που μοιάζουν ιδανικές, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και ζημιά. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 12, 5, 10, 15, 16, 19, 20, 21, 24, 26
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι από τους πολύ ευνοημένους της έκλειψης στην Παρθένο, που σου ανοίγει νέους ορίζοντες, σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τις δραστηριότητές σου, να μπεις σε έναν καινούργιο κύκλο εργασιών, μέσα από τον οποίο μπορεί να ωφεληθείς και οικονομικά! Ευνοούνται πολύ ανοίγματα που αφορούν το εξωτερικό και ίσως τώρα να είναι η ευκαιρία που περίμενες. Να θυμάσαι όμως, πως ό,τι ξεκινά τώρα, θα έχει πολλές εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Στις αρχές του μήνα ίσως να έχεις μια σημαντική οικονομική εξέλιξη σε κάτι που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Ίσως ακόμα μια οικονομική ενίσχυση από τον σύντροφο ή συνεργάτες, που θα λειτουργήσει πολύ θετικά στις υποθέσεις της οικονομικής σου ζωής. Δεν αποκλείονται επίσης και κάποιες ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες βάζεις τις βάσεις για πολύ θετικές και αισιόδοξες επαγγελματικές εξελίξεις.
 
Η δεύτερη έκλειψη του μήνα ενεργοποιεί τα επαγγελματικά σου και φέρνει αρκετές ανακατατάξεις στον τομέα της επαγγελματικής σου ζωής, σε σχέσεις και συνεργασίες σου, που περνούν από δυνατά τεστ. Ενδεχομένως στον κύκλο αυτόν να αξιολογήσεις πιο σωστά τις προθέσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται τώρα, γιατί θα σου δοθεί η δυνατότητα, ακόμα και μέσα από δυσκολίες, να σταθεροποιήσεις κάτι το οποίο ίσως επιδιώκεις εδώ και καιρό. Ίσως να δεχτείς βοήθεια ή στήριξη από ένα πρόσωπο της οικογένειας.
 
Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο το Τοξότη, ενεργοποιεί έναν κύκλο παρασκηνίου. Πολύ πιθανόν τώρα να προετοιμάσεις με πιο μυστικό τρόπο τα σχέδια και τις ιδέες σου, προκειμένου να τα βάλεις παρακάτω σε εφαρμογή. Ίσως ακόμα να ανακαλύψεις πως κάποια πρόσωπα δεν έχουν τόσο καλές προθέσεις, όσο νόμιζες. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 14, 22, 23, 24, 25
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άρης και Αφροδίτη σε σύνοδο απέναντί σου στις αρχές του μήνα, σου ανοίγουν έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων σε μια συνεργασία που ενδεχομένως επιδιώκεις εδώ και καιρό, ενώ γενικά υπόσχεται νέα ανοίγματα στην επαγγελματική σου ζωή. Η έκλειψη που κορυφώνεται στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί αρχικά να δημιουργεί αρκετή αναστάτωση σε οικονομικά θέματα (και ιδιαίτερα οικονομικά τρίτων, διατροφές εφορίες, δάνεια κλπ.) ή ακόμα να υπάρξουν μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, από τις οποίες επηρεάζεται άμεσα και εσύ. Ωστόσο να θυμάσαι πως αν διαχειριστείς τα θέματα αυτά με ευελιξία και σύνεση, οι εξελίξεις που δημιουργούνται παρακάτω, θα μπορέσουν να ισορροπήσουν! Ίσως να υπάρξει μια σημαντική οικονομική ενίσχυση ή βοήθειά, μέσα από την οποία θα ωφεληθείς σημαντικά.
 
Αρκετά υποστηρικτική η δεύτερη έκλειψη του μήνα, που σου ανοίγει έναν δίαυλο επικοινωνίας, μέσα από τον οποίο μπορείς να προωθήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου ή τις ιδέες σου. Μάλιστα, ενδεχομένως να ολοκληρωθεί ένας κύκλος ή να κλείσει μια συμφωνία, μέσα από την οποία μπορεί να βγεις σημαντικά ωφελημένος. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 6, 10, 15, 16, 19, 20, 21, 24, 25, 28, 29
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η έκλειψη του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου απέναντί σου, ανοίγει έναν πολύ σημαντικό κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που φαίνεται να δοκιμάζονται έντονα το διάστημα που ακολουθεί. Όμως, να θυμάσαι πως όποια δυσκολία και αν υπάρξει, χρειάζεται σύνεση, ευελιξία και ψυχραιμία, γιατί παρακάτω οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν και οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν, μπορεί να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Στις αρχές του μήνα μπορεί να υπάρξει μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία, μια νέα πρόταση συνεργασίας ή και μια επιτυχία σε κάτι που επιδιώκεις εδώ και καιρό, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.
 
Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη, δυσκολεύοντας αρκετά τους Ιχθύες των πρώτων ημερών, που τώρα καλούνται να πάρουν μια οριστική θέση απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που ενδεχομένως τους προβλημάτισαν ή τους πίεσαν το προηγούμενο διάστημα στην επαγγελματική τους ζωή.
 
Η δεύτερη έκλειψη του μήνα ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο, που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου ζητήματα, τα οποία φαίνεται να λειτουργούν με έναν πιο πιεστικό τρόπο. Ενδεχομένως να προκύψουν και παλαιότερες εκκρεμότητες, οι οποίες απαιτούν την επίλυσή τους. Ωστόσο, κάποια θέματα παίρνουν μια πιο συγκεκριμένη και πιο οριστική κατεύθυνση, απλά εσύ χρειάζεται να είσαι πολύ συνεπής στη διαχείρισή τους και να αποφεύγεις το διάστημα αυτό οποιοδήποτε ρίσκο, ιδιαίτερα αν προέρχεται από πρόσωπα τα οποία δεν εμπιστεύεσαι απόλυτα, καθώς μπορεί να υπάρξουν απώλειες! Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις τυχερές μέρες του μήνα; Κάλεσε τώρα στο 14788 να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529
 
Τυχερές ημερομηνίες: 3, 4, 5, 7, 8, 17, 18, 22, 23, 26
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2015 19:52:00