blank

 
blank
Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις
22/04/24 - 28/04/24

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ - ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ωροσκόπιο της εβδομάδας 22 ως 28 Απρίλιου 2024.

Σχέσεις αναγεννιούνται μέσα από έντονες καταστάσεις.

Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει μία νέα δυναμική στην αρχή της εβδομάδας καθώς διαμορφώνει καινούργιες καταστάσεις σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο. Είναι μία αστρολογική συνθήκη που είναι ενεργεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή μας σημαντικές εκπλήξεις και ευκαιρίες που θα απογειώσουν την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία μας.

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται γιατί η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς και στέκεται στο πλευρό τους. Απαραίτητο είναι βέβαια να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε τους στόχους μας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας που δημιουργούν την αίσθηση της αλλαγής και της αισιοδοξίας που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε.

Στις 24/4 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού αναδεικνύει σημαντικά οικονομικά και προσωπικά ζητήματα στα οποία οφείλουμε να ανταποκριθούμε με σθένος και υπευθυνότητα. Η ένταση των συναισθημάτων είναι μεγάλη αφού το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα φώτα με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο δεν μπορεί να επιτρέψει ηρεμία και χαλαρή μετάβαση καινούργιες καταστάσεις.

Οι αλλαγές έρχονται μέσα από επίπονες διαδικασίες που λειτουργούν μεταμορφωτικά στη ζωή μας, όμως μας δίνουν σκληρά μαθήματα από τα οποία οφείλουμε να ωριμάσουμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικές υποθέσεις καθώς δεν αποκλείεται το παρασκήνιο να μας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε. Αισθηματικά παιχνίδια εξουσίας και κυριαρχίας είναι εύκολο να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις και ρήξεις.

Στις 25/4 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό διευκολύνοντας την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Βγαίνουμε πια από αδιέξοδα και εσωστρέφεια και διεκδικούμε το δίκαιο των λεγόμενων μας στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε παρορμητικές συμπεριφορές και εκφράσεις που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν εντάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να συγκρουστούμε και φροντίζοντας να λύσουμε τις όποιες διαφορές μας με ήρεμο διάλογο και ώριμες συζητήσεις.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 15/04/24