blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο πλανήτης Άρης στο γενέθλιο χάρτη σου και η σεξουαλικότητα σου.

 
Ο πλανήτης Άρης στο γενέθλιο χάρτη σου και η σεξουαλικότητα σου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Στην αστρολογία, ο πλανήτης Άρης αντιπροσωπεύει το σεξ και την δραστηριότητα των ζωδίων. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης Άρης σε ένα ωροσκόπιο, μας δίνει φως στην σεξουαλική συμπεριφορά και στα ερωτικά γούστα τόσο τα δικά μας όσο και του ατόμου που μας ενδιαφέρει.
 
Στα αρχικά στάδια μίας αισθηματικής γνωριμίας, όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί πώς μπορεί να είναι η ερωτική πλευρά του ανθρώπου που γνωρίζουμε αλλά και αν θα ταιριάξουμε ερωτικά μαζί του. Άλλες πάλι στιγμές, θα θέλαμε να γνωρίζουμε όλες τις κρυφές πτυχές της σεξουαλικής συμπεριφοράς του συντρόφου μας, ώστε να μπορούμε να τον ικανοποιήσουμε ακόμα περισσότερο.
 
Βρες σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο πλανήτης Άρης για το ζώδιο που σε ενδιαφέρει ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ, και στη συνέχεια διάβασε μία ανάλυση που θα σε βοηθήσει να μάθεις ακόμα καλύτερα τόσο τον ερωτικό σου σύντροφο όσο και τον ίδιο σου τον εαυτό !

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Ο ερωτικός σύντροφος που έχει στο ωροσκόπιό του τον πλανήτη Άρη στο ζώδιο του Κριού είναι ενεργητικός, αχόρταγος αλλά και αρκετά παθιασμένος στην σεξουαλική του δραστηριότητα! Επιβεβαιώνεται μέσα από το σεξ, όμως έχει την τάση να βαριέται πολύ εύκολα και γρήγορα όταν πάρει αυτό που θέλει ή όταν μετά από μερικές παθιασμένες ερωτικές στιγμές έχουν αρχίσει να διεισδύουν και οι συναισθηματικές απαιτήσεις που τον πιέζουν.
 
Ο άνδρας με τον Άρη στον Κριό, θέλει διαρκώς να γεύεται νέες ερωτικές εμπειρίες, τον εξιτάρει όταν μία γυναίκα διαθέτει αντιστάσεις και δεν του δίνεται εύκολα. Μαζί του θα ζήσετε τις χίλιες και μία νύχτες, δηλαδή θα απολαύσετε ατελείωτες ώρες στο κρεβάτι και θα σας γοητεύσει με τις αντοχές του.
 
Η γυναίκα με τον Άρη στον Κριό, έχει φιλελεύθερες ερωτικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν παίρνει το ρόλο της ρομαντικής, χαδιάρας γατούλας στο κρεβάτι. Είναι μία αγριόγατα έτοιμη να σε ανάψει με τα διεκδικητικά της τερτίπια!
 
Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα που έχουν τον Άρη στον Κριό, επιθυμούν να νιώθουν ότι το σεξ μαζί τους είναι μία συγκλονιστική για εσάς εμπειρία, κάτι που δεν το έχετε ξαναζήσει, ούτε πρόκειται!
 
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στον Κριό ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Κριό, τον Λέοντα, τον Τοξότη ή και τον Ζυγό. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Μία άποψη που ταιριάζει γάντι στην ερωτική συμπεριφορά του ανθρώπου που έχει τον πλανήτη Άρη στο ζώδιο του Ταύρου είναι πως : «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι»! Είναι ένας ερωτικός σύντροφος που για να οδηγηθείς μαζί του στο κρεβάτι, θα έχει κάνει τα πάντα για να σε γοητεύσει. Ένα ρομαντικό δείπνο μια νόστιμα εδέσματα, μία ανάλαφρη κουβέντα με αισθησιακά χάδια, χαλαρή μουσική και σέξι ρούχα είναι το must για να σαγηνεύσεις έναν άνθρωπο που έχει τον Άρη του στον Ταύρο. Δεν βιάζεται να φτάσει στο κρεβάτι, λατρεύει το ερωτικό παιχνίδι και τα προκαταρκτικά που γίνονται πριν την σεξουαλική πράξη.
 
Ο άνδρας που έχει τον Άρη του στον Ταύρο, είναι ένας εραστής που μπορεί να σας φαίνεται νωχελικός και αρκετά αργός στην διαδικασία της ερωτικής αποπλάνησης. Όταν όμως πάρει μπροστά, τότε θα σας εκπλήξει με τον αστείρευτο αισθησιασμό του!
 
Η γυναίκα με τον Άρη στον Ταύρο, έχει τον τρόπο να σαγηνεύσει με την θηλυκότητα αλλά και τον ερωτισμό της, όποιον άντρα ποθεί. Είναι το θηλυκό που έχει απαιτήσεις στον έρωτα και δεν της αρέσουν οι βιασύνες, έχει όμως τον τρόπο να κάνει την κάθε ερωτική σας στιγμή μαζί της, μία νέα και διαφορετική εμπειρία!
 
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στον Ταύρο ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Ταύρο, στην Παρθένο, στον Αιγόκερω ή και στο Σκορπιό! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Το σεξ για τον άνθρωπο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο των Διδύμων, ξεκινά και τελειώνει στην επικοινωνία. Για να νιώσει ερωτική έλξη και πόθο για ένα άτομο, θα πρέπει πρώτα να του έχει κάνει έρωτα στο μυαλό, δηλαδή να τον έχει εξιτάρει με την επικοινωνία που θα μοιράζεται μαζί του. Στην ερωτική του ζωή περνάει περιόδους πειραματισμού, που πάνω στην επιπολαιότητα και στα διλήμματά του θα αλλάξει αρκετούς ερωτικούς συντρόφους ή θα κάνει one night stand (σεξ της μίας βραδιάς), προκειμένου να συλλέξει εμπειρίες και να κατασταλάξει τι είναι τελικά αυτό που τον εκφράζει.
 
Ο άνδρας που έχει τον Άρη του στους Διδύμους, αρκετές στιγμές νιώθει ανικανοποίητος και βαριέται την ερωτική του σύντροφο, όταν νιώσει πως δεν έχει πλέον να ζήσει μία ακόμα νέα εμπειρία μαζί της. Είναι ο άνδρας που θα σας γοητεύσει με τα ερωτικά του παιχνίδια, με τα πονηρά του SMS αλλά και με τις ατελείωτες, αισθησιακές κουβέντες στο τηλέφωνο ή στο ίντερνετ.
 
Η γυναίκα που έχει τον Άρη της στο ζώδιο των Διδύμων, είναι αρκετά παιχνιδιάρα στα ερωτικά της, δεν δίνει σημασία στην εξωτερική εμφάνιση του παρτενέρ της και προτιμά πολύ περισσότερο το παιχνίδι του φλερτ παρά την σεξουαλική πράξη. Επιθυμεί να έχει στο πλάι της έναν ερωτικό παρτενέρ που θα καταφέρνει να την εξιτάρει σεξουαλικά με την επικοινωνία που θα μοιράζονται αλλά και με την εμπειρία του.
 
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στους Διδύμους ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στους Διδύμους, στο Ζυγό, στον Υδροχόο ή και στον Τοξότη! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ο ερωτικός σύντροφος που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν κάνει σεξ αλλά έρωτα. Το συναίσθημα παίζει βασικό ρόλο στην ερωτική πράξη και δεν μπορεί να δει επιπόλαια ή επιφανειακά την ένωσή του με έναν άλλον άνθρωπο. Δεν είναι ότι πιο εύκολο να ρίξεις στο κρεβάτι το άτομο που έχει τον Άρη του στο Καρκίνο. Στα αρχικά στάδια μίας γνωριμίας λειτουργεί αρκετά καχύποπτα και επιφυλακτικά και προσπαθεί να «πνίξει» τον ερωτικό του πόθο, μέχρι να βεβαιωθεί για τις προθέσεις του υποψήφιου ερωτικού συντρόφου και να νιώσει συναισθηματική ασφάλεια.
 
Ο άνδρας που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Καρκίνου, έχει αρκετές ανασφάλειες και αργεί αρκετά να εκφραστεί ερωτικά και να διεκδικήσει την γυναίκα που ποθεί. Θα περιμένει να σιγουρευτεί πρώτα για το ενδιαφέρον της, γιατί δεν θέλει να πάρει ερωτική απόρριψη. Προσπαθεί πάντα με γλυκές κινήσεις, τρυφερότητα αλλά και ρομαντισμό να θερμάνει το ερωτικό κλίμα. Με το βλέμμα του και τα εκφραστικά του μάτια, περνά ερωτικά μηνύματα στο θηλυκό που θέλει να κατακτήσει. Δεν ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που θα θελήσει να επιβεβαιωθεί μέσα από το σεξ ή που θα κοιτάξει μόνο την προσωπική του ικανοποίηση. Είναι τρυφερός και συναισθηματικός και δένεται με τις ερωτικές του συντρόφους.
 
Η γυναίκα που έχει τον Άρη της στον Καρκίνο, στον έρωτα είναι αρκετά ρομαντική και ευαίσθητη. Θέλει να αισθάνεται ότι ο άνδρας που έχει δίπλα της τρέφει αισθήματα και είναι πολύ σημαντικό για αυτήν να νιώθει ασφάλεια στο πλευρό του για να καταφέρει να απολαύσει τον έρωτα μαζί του!
 
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στον Καρκίνο ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Καρκίνο, στο Σκορπιό, στους Ιχθείς ή και στον Αιγόκερω. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ένας ορμητικός, ενθουσιώδης και αρκετά εγωκεντρικός είναι ο ερωτικός σύντροφος που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Λέοντα. Το σεξ είναι για αυτόν μία μορφή επιβεβαίωσης του «εγώ» του, για αυτό και του αρέσει να τον ποθούν, να τον θαυμάζουν και να τον διεκδικούν ερωτικά . Μαζί του μπορείτε να απολαύσετε το ερωτικό πάθος και να ζήσετε αλησμόνητες στιγμές, αφού είναι το ταίρι που φροντίζει πάντα να δίνει «ρεσιτάλ» με τις ερωτικές του επιδόσεις, προκειμένου να δεχθεί τους επαίνους.
Ο άνδρας που έχει τον Άρη του στο Λέοντα, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ρίξει την γυναίκα που ποθεί στο κρεβάτι. Είναι αρκετά ερωτικός και δραστήριος και όταν βρει το θηλυκό που θα καταφέρει να του ανάψει την ερωτική φλόγα και να τον κάνει να καεί με τα ερωτικά της τερτίπια τότε δίνει γενναιόδωρα σώμα και ψυχή για να την κάνει ευτυχισμένη. Ωστόσο θέλει πάντα να ακούει κολακευτικά σχόλια για τις ερωτικές του επιδόσεις και επιθυμεί να τον εξυψώνουν με κομπλιμέντα για να αισθάνεται μοναδικός!
Η γυναίκα που έχει τον Άρη της στον Λέοντα έχει έναν αέρα δυναμισμού, χάρης και ερωτισμού. Ξέρει ότι έχει κατακτήσεις και η αυτοπεποίθησή της είναι αρκετά ανεβασμένη. Της αρέσει να επιλέγει και όχι να την επιλέγουν και επιθυμεί έναν άντρα που δεν θα έχει μάτια για καμία άλλη εκτός από αυτήν. Μαζί της μπορείτε να απολαύσετε εκρηκτικές ερωτικές στιγμές και εφόσον την εξιτάρετε ερωτικά θα σας κάνει και αυτή από την πλευρά της να νιώσετε βασιλιάς.
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στο Λέοντα ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Κριό, στο Λέοντα, στον Τοξότη ή και στον Υδροχόο. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, βρίσκεται σε πτώση, για αυτό και διακρίνεται μία έλλειψη αυτοέκφρασης στο ερωτικό επίπεδο. Αυτό δεν σημαίνει πως το άτομο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο της Παρθένου, δεν διαθέτει ερωτισμό, απλά δεν έχει τον μεγάλο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό στις ερωτικές του περιπτύξεις. Είναι ένα «σφιγμένο» άτομο, που αφήνει το ερωτικό του ταίρι να πάρει στον έρωτα τις πρωτοβουλίες. Το σεξ δεν το αντιμετωπίζει σαν μία πράξη, απλά και μόνο για να περάσει καλά. Θέλει σε κάθε πράξη και δραστηριότητά του να υπάρχει ένας σκοπός, για αυτό και δεν αρέσκεται από τις εφήμερες ερωτικές σχέσεις.
 
Ο άνδρας που έχει τον Άρη του στο ζώδιο της Παρθένου, είναι αρκετά εκλεκτικός στην επιλογή της ερωτικής του παρτενέρ. Δεν δίνει βάση τόσο στην ομορφιά, όσο στην φυσική κατάσταση αλλά και στην εξυπνάδα μίας γυναίκας. Όπως σε κάθε τομέα της ζωής του, έτσι και στο σεξ λειτουργεί με πρόγραμμα και δεν φημίζεται για την φαντασία του.
 
Η γυναίκα που έχει τον Άρη της στο ζώδιο της Παρθένου, θέλει στο πλάι της να έχει έναν ερωτικό σύντροφο που θα τον φροντίζει σαν να είναι μικρό παιδί. Είναι αρκετά δύσκολη στις επιλογές της και για να νιώσει ερωτικό πόθο πρέπει πρώτα να έχει βεβαιωθεί ότι ο άνδρας που έχει απέναντί της δεν την βλέπει μόνο για το σεξ, αλλά έχει απώτερους σκοπούς.
 
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στην Παρθένο ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Ταύρο, στην Παρθένο, στον Αιγόκερω ή και στους Ιχθείς. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αν το ερωτικό σου ταίρι έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Ζυγού, τότε σίγουρα θα απολαύσεις ξέφρενες ερωτικές στιγμές, όμως θα διακρίνεις και από την πλευρά του μία ανικανοποίητη αλλά και άστατη στάση. Λατρεύει το φλερτ και την κοινωνική δικτύωση, όμως το ζητούμενό του δεν είναι η σαρκική επαφή αλλά η επιθυμία του να διασκεδάζει και να περνά καλά. Μπορεί να λειτουργήσει αρκετά επιπόλαια στα ερωτικά του ή να πειραματιστεί αρκετά μέχρι να βρει τι είναι αυτό που του ταιριάζει και τον καλύπτει. Δύσκολα όμως στην ερωτική πράξη μπορεί να μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος, αφού ο διχασμός και τα διλήμματα είναι δύο από τα χαρακτηριστικά της ερωτικής του φύσης.
Ο άνδρας με τον Άρη του στο ζώδιο του Ζυγού στην ερωτική του ζωή είναι αναποφάσιστος και έχει και αρκετές ανασφάλειες. Νομίζει ότι μπορεί να μειονεκτεί στον σεξουαλικό τομέα, για αυτό και μπορεί πολύ εύκολα να οδηγηθεί στην απιστία, προκειμένου να επιβεβαιωθεί.
Η γυναίκα που έχει τον Άρη της στο ζώδιο του Ζυγού, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «γυναίκα πειρασμός» και αυτό γιατί διαθέτει έντονο ερωτικό ταμπεραμέντο που εξιτάρει τον ανδρικό πληθυσμό. Στην ερωτική της ζωή μπορεί να αλλάξει αρκετούς ερωτικούς συντρόφους, χωρίς να μπορεί εύκολα να βρει αυτόν που την καλύπτει και την γεμίζει απόλυτα. Μπορεί να παραμείνει σε μία σχέση που δεν την καλύπτει ερωτικά, απλά και μόνο επειδή δεν αντέχει τη μοναξιά.
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στον Ζυγό ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Δίδυμο, το Ζυγό, τον Υδροχόο ή και τον Κριό. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Η πρώτη και η τελευταία σκέψη της ημέρας για τον άνθρωπο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν είναι άλλη από το σεξ. Λατρεύει τα ερωτικά παιχνίδια και θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε αχόρταγο αλλά και αρκετά ενεργητικό στον ερωτικό τομέα. Το πάθος έχει πρωτεύονται ρόλο στην σεξουαλική του ζωή, όταν νιώσει έλξη για έναν άνθρωπο, θα αφεθεί χωρίς όρια στον έρωτα που αισθάνεται και θα κάνει τα πάντα για να γίνει ένα με το άτομο που ποθεί.
 
Ο άνδρας που έχει τον Άρη του στον Σκορπιό, έχει ταλέντο στον έρωτα και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να ρίξει μία γυναίκα στο κρεβάτι. Το μυαλό του κολλάει στο σεξ και σίγουρα μπορεί να σας καταπλήξει με τις ερωτικές του επιδόσεις αλλά και τις αντοχές του. Όταν προχωρήσει ερωτικά με μία γυναίκα, τότε την θεωρεί «κτήμα» του και γίνεται αρκετά απαιτητικός, απόλυτος αλλά και ζηλιάρης.
 
Η γυναίκα που έχει τον Άρη της στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι ένα θηλυκό δίχως ταμπού και προκαταλήψεις. Για να δεθεί συναισθηματικά και να κάνει μία σταθερή σχέση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ταιριάζει απόλυτα στον σεξουαλικό τομέα με τον σύντροφό της. Όποιος άνδρας περάσει από τη ζωή της, σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη η φλογερή ερωτική της διάθεση!
 
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στον Σκορπιό ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Καρκίνο, στο Σκορπιό, στους Ιχθείς ή και στον Ταύρο. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Το άτομο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Τοξότη, σου δίνει την εντύπωση ότι είναι αρκετά αθώος στα ερωτικά του ζητήματα. Πολύ γρήγορα όταν φτάσεις στο «κρεβάτι» μαζί του, θα καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο αθώος όσο θα περίμενες. Είναι αρκετά δραστήριος και ενεργητικός στον σεξουαλικό τομέα, όμως βαριέται πολύ γρήγορα και διψά διαρκώς για νέες ερωτικές εμπειρίες. Το σεξ είναι για αυτόν η καλύτερη γυμναστική, αλλά και ένας τρόπος για να γνωρίζει καλύτερα τους ανθρώπους και να αποκτά μεγαλύτερη εμπειρία. Η δέσμευση τον τρομάζει, για αυτό και πολλές φορές αρέσκεται στις εφήμερες, επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις , που δεν συμπεριλαμβάνουν συναισθηματικό δέσιμο.
 
Ο άνδρας που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Τοξότη, είναι παιχνιδιάρης στα ερωτικά του και του αρέσει να αλλάζει αρκετές παρτενέρ. Μην παραξενευτείτε αν μετά από μία ξέφρενη ερωτική βραδιά πάθους, την άλλη μέρα εξαφανιστεί ή απλά σας συμπεριφερθεί με έναν φιλικό τρόπο. Είναι στη φύση του να βλέπει το σεξ με πολύ απλό τρόπο, γι’ αυτόν η ερωτική πράξη είναι για να περνά καλά, χωρίς να σκέφτεται το αύριο.
 
Η γυναίκα που έχει τον Άρη της στο ζώδιο του Τοξότη, είναι αρκετά προοδευτική στον ερωτικό τομέα. Της αρέσει το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, όμως πολύ γρήγορα μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον της, πριν κιόλας φτάσει στο κρεβάτι με έναν άνδρα. Το σεξ είναι για αυτήν ένας τρόπος για να περνά καλά και για να ανανεώνεται, μέχρι να βρει τον «μάστορά» της που θα την κάνει να ανοιχτεί και συναισθηματικά.
 
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στον Τοξότη ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Κριό, στον Λέοντα, στον Τοξότη ή και στους Διδύμους. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 
Ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω, βρίσκεται στην έξαρσή του, αυτό σημαίνει ότι το άτομο που έχει στο ωροσκόπιό του τον πλανήτη της δράσης στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω, θεωρεί ότι το σεξ είναι μία από τις καθημερινές του ανάγκες και δραστηριότητες. Μπορεί να δείχνει πώς είναι ο άνθρωπος που δεν διαθέτει μεγάλο αυθορμητισμό ή να είναι αρκετά σφιγμένος αλλά και συγκρατημένος. Όταν όμως φτάσετε μαζί του σε μία πιο προσωπική ερωτική στιγμή σίγουρα θα αλλάξετε άποψη γιατί τότε θα διαπιστώσετε ότι πίσω από αυτό το σοβαρό και συγκρατημένο προφίλ, κρύβεται ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά όλα τα ερωτικά κόλπα.
 
Ο άνδρας που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Αιγόκερω, δεν μπορεί ούτε μία μέρα χωρίς σεξ. Ξέρει καλά να κρύβει την εκρηκτική του ερωτική διάθεση και την εκδηλώνει όταν βρει μία ερωτική παρτενέρ που την εμπιστεύεται, την εκτιμά και νιώθει καλά μαζί της. Ξέρει όλες τις τεχνικές του έρωτα για να προσφέρει στην σύντροφό του αξέχαστες στιγμές ερωτικού πάθους, όμως μην περιμένετε να ζήσετε μαζί του ρομαντισμό και τρυφερότητα.
 
Η γυναίκα που έχει τον Άρη της στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι αρκετά σεμνότυφη αλλά και οπισθοδρομική. Διαθέτει φλογερό ερωτισμό, αλλά για να τον εκδηλώσει θέλει πρώτα από όλα να νιώθει ασφάλεια, σιγουριά και να έχει βρει έναν σύντροφο που θα μπορεί να τον εμπιστευτεί. Οι γυναίκες με τον Άρη στον Αιγόκερω, τις περισσότερες φορές επιλέγουν μεγαλύτερους σε ηλικία ερωτικούς συντρόφους.
 
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στον Αιγόκερω ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Ταύρο, στην Παρθένο, στον Αιγόκερω αλλά και στον Καρκίνο. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ο ερωτικός σύντροφος που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Υδροχόου, θέλει πρώτα από όλα να έχει επικοινωνιακή ταύτιση με το άτομο που έρχεται σε επαφή και το σεξ για αυτόν παίζει δευτερεύοντα ρόλο. Ο έρωτας προκύπτει μετά από πολλές ώρες κουβέντας, διασκέδασης και συναντήσεων ή έρχεται ως φυσικό επακόλουθο μίας πλατωνικής φιλίας που προχωρά σε κάτι ερωτικό. Δεν ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική του ικανοποίηση, είναι πολύ σημαντικό για το άτομο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Υδροχόου να ευχαριστεί τον ερωτικό του παρτενέρ και πολλές φορές βάζει ως προτεραιότητά του την ικανοποίηση του συντρόφου του, αντί για την δική του.
 
Ο άνδρας με τον Άρη στον Υδροχόο, είναι φλερταρτζής, αλλά στην περίπτωσή του ισχύει πως «σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει». Δεν είναι ένας άπιστος ερωτικός σύντροφος, απλά δεν μπορεί να αφιερώσει την αποκλειστικότητά του για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μία γυναίκα. Νιώθει έντονο ερωτικό πόθο για γυναίκες που είναι μεγαλύτερες από εκείνον, γιατί αισθάνεται ότι αποκτά περισσότερη εμπειρία και μπορεί και μέσα από την επικοινωνία αλλά και το σεξ μαζί τους να μαθαίνει πάντα κάτι νέο.
 
Η γυναίκα με τον Άρη της στον Υδροχόο, είναι εκρηκτική, ερωτική αλλά επιπόλαιη. Για να την διεγείρει ένας άντρας, πρέπει πρώτα από όλα να έχει καταφέρει να της κάνει έρωτα στο μυαλό! Δεν δίνει καμία σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, το σημαντικότερο ρόλο για αυτήν παίζει μόνο η εξυπνάδα και το λέγειν του άνδρα.
 
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στον Υδροχόο ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Δίδυμο, στο Ζυγό, στον Υδροχόο ή και στο Λέοντα. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Το άτομο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο των Ιχθύων, αδυνατεί να κάνει σεξ αν δεν είναι ερωτευμένο. Πρώτα πρέπει να νιώσει κάποια συναισθήματα και στην συνέχεια θα αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να απολαύσει την σαρκική επαφή. Πολλές φορές ωραιοποιεί την ερωτική πράξη με ένα άτομο και το εξιδανικεύει, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να μην καλύπτεται από αυτό όσο θα έπρεπε.
 
Ο άνδρας που έχει τον Άρη του στο ζώδιο των Ιχθύων, θα φροντίσει με τον ρομαντισμό αλλά και τον συναισθηματισμό του να σας ξελογιάσει. Μπορεί να σας τάξει τον ουρανό με τα άστρα και να σας χαρίσει μία ερωτική εμπειρία που θα ξεχειλίζει από συναίσθημα – ακριβώς σαν αυτές που βλέπουμε στις σαπουνόπερες-! Ωστόσο προσοχή, αν δεν καλύπτεται συναισθηματικά, μπορεί πολύ εύκολα να παίξει σε διπλό ταμπλό!
 
Η γυναίκα με τον Άρη στους Ιχθείς, είναι τρυφερή, ευαίσθητη και θέλει μέσα από το σεξ να εισπράττει και συναισθηματική επιβεβαίωση. Μπορεί κάποιες στιγμές να σας δίνει την εντύπωση της γλυκανάλατης ή της προβλέψιμης, μην παραξενευτείτε όμως αν εντελώς ξαφνικά σας αφήσει με τα παπούτσια στο χέρι, αναζητώντας νέες συγκινήσεις από έναν άλλον άνδρα που της πήρε τα μυαλά!
 
Για δυνατές συγκινήσεις: Το άτομο που έχει Άρη στους Ιχθείς ταιριάζει σεξουαλικά με ερωτικούς συντρόφους που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη στον Καρκίνο, στο Σκορπιό, στους Ιχθείς ή και στην Παρθένο. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-08-2012 00:00:00