blank
 
blank

Ονόματα από το γράμμα Ι. Τι σημαίνει το όνομα σου.

 
Ονόματα από το γράμμα Ι. Τι σημαίνει το όνομα σου.
Βαθμολόγησε
Score: 2.3  Ψήφοι: 13
 


Όλα τα ονόματα που αρχίζουν από Ι. Τι σημαίνει το όνομα σου. Ονοματολογία με όλα τα ελληνικά ονόματα. Όποιος έχει το όνομα έχει και τη χάρη, λέει η παροιμία. Δες λοιπόν το δικό σου όνομα.

Ιάκωβος
Ο Ιάκωβος ήταν ετεροθαλής αδελφός του Ιησού, γιατί σύμφωνα με κάποιες απόψεις ήταν ο γιός του Ιωσήφ από τον πρώτο του γάμο . Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, άτομα με τα οποία μοιράζεσαι το ίδιο όνομα, είναι κοινωνικά, έχουν έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών και τους αρέσει να ζουν σε ένα άνετο και καλόγουστο περιβάλλον. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας με χιούμορ, ζωντάνια και ενεργητικότητα! Έχεις πολύ μεγάλο ερωτισμό και όταν μία γυναίκα σου κάνει το «κλικ» γρήγορα θα την διεκδικήσεις και ακόμα πιο γρήγορα θα την ρίξεις στο κρεβάτι σου! Ωστόσο οι δεσμεύσεις δεν σου πολυαρέσουν γιατί νιώθεις ότι καταπιέζεσαι και ότι χάνεις κάτι από τον εαυτό σου! Έχεις έναν πρωτότυπο και φιλελεύθερο τρόπο ζωής και φυσικά τα ταμπού και οι προκαταλήψεις δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σου!

Ιορδάνης
Ιορδάνη, το όνομά σου έχει εβραϊκή καταγωγή και σημαίνει ερμητική εκροή! Στον Ιορδάνη ποταμό, ο Ιωάννης Πρόδρομος κήρυττε και βάπτιζε τους πιστούς, εκεί βαπτίστηκε και ο Ιησούς Χριστός. Είσαι ένας άνδρας που θα δουλέψεις πολύ σκληρά στη ζωή σου για να πετύχεις κάποια πράγματα. Έχεις καλή εμφάνιση και διαθέτεις μεγάλες ευαισθησίες. Δίνεις πολλά στους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας , με όνειρα, φαντασία αλλά και μεγάλη δημιουργικότητα! Σου αρέσει να φροντίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς και να τους δείχνεις τα συναισθήματά σου όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις σου. Έχεις μεγάλες ευαισθησίες και προσπαθείς για το καλύτερο! Πρόσεξε λίγο τη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα.

Ιουλία
Ιουλία έχεις καλοκαιρινή διάθεση, άλλωστε το όνομά σου προέρχεται από τον μήνα της καρδιάς του καλοκαιριού! Λατρεύεις την καλή ζωή, την διασκέδαση και σου αρέσει να έχεις τις ανέσεις σου και την ηρεμία σου. Όταν θέλεις να αποφύγεις τα δύσκολα, το ρίχνεις στο χιούμορ για να δημιουργήσεις ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Από την σκοπιά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 7, που σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα φιλοσοφημένη, με σοβαρή σκέψη και ωριμότητα. Σου αρέσει κάποιες στιγμές να αφιερώνεις χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σου και να απολαμβάνεις προσωπικές στιγμές. Έχεις ισχυρή διαίσθηση και μαγνητισμό στο βλέμμα. Δύσκολα κάποιος μπορεί να σου ξεφύγει ή να σε κοροϊδέψει!

Ίρις / Ίριδα
Ίριδα, το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων είρω + αγγέλω, που σημαίνει η αγγελιοφόρος των θεών. Σύμφωνα με πολλές ιστορίες της μυθολογίας, η Ίρις, ήταν μία ιδεατή, ιπτάμενη θεότητα με ανθρώπινη μορφή, που συνδεόταν με το φαινόμενο του ουράνιου τόξου. Είσαι λοιπόν ένα σπάνιο θηλυκό, που διαθέτεις ρομαντισμό και μεγάλη φαντασία! Στην αριθμολογία το όνομά σου συμβολίζεται από τον λεξάριθμο 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που επιζητά την συντροφικότητα, τη δέσμευση και την συναισθηματική σταθερότητα. Έχεις αρχές και αξίες για τη ζωή και διαθέτεις μεγάλες ευαισθησίες. Δεν σου αρέσει να υπάρχουν στη ζωή σου κόντρες, καβγάδες και αντιθέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς, για αυτό και φροντίζεις να υποχωρείς και να κρατάς τις ισορροπίες προκειμένου να διατηρείς ένα ήρεμο κλίμα στις σχέσεις σου. Το αρνητικό σου στοιχείο είναι ότι πολλές φορές επηρεάζεσαι από την γνώμη των ανθρώπων που αγαπάς και δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου επιθυμίες.

Ισμήνη
Οι ρίζες του ονόματός σου ανήκουν στην αρχαία ελληνική μυθολογία! Η Ισμήνη ήταν η κόρη του Οιδίποδα και της Ιοκάστης. Ήταν μία πιστή και ευλαβική γυναίκα, που είχε πολύ σκληρή ζωή γεμάτη προκλήσεις και αναταραχές, όμως δεν έχασε ποτέ το κουράγιο της! Έτσι λοιπόν και εσύ στη ζωή σου είμαι από τις γυναίκες που δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα, πολεμάς μέχρι τέλους! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα με μεγάλες ευαισθησίες και πολλά όνειρα για τη ζωή! Είσαι ρομαντική, τρυφερή και στοργική με τους γύρω σου. Συγκινείσαι με τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σου και προσπαθείς να δίνεις παντού την βοήθειά σου προκειμένου να σκορπίσεις μερικά χαμόγελα! Μερικές φορές οι δικές σου ανάγκες έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί η προτεραιότητά σου είναι η ευχαρίστηση των γύρω σου!

Ιωάννα / Γιάννα / Τζοάννα
Ιωάννα, το όνομά σου προέρχεται από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, που με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού. Είναι ένα συνηθισμένο όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλά άλλα κράτη του κόσμου. Οι ετυμολογίες του ονόματός σου είναι πολλές, η Εβραϊκή εκδοχή του είναι «Γιοάναν» που σημαίνει «Δώρο Θεού», ενώ σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, φανερώνει γενναιοδωρία! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 3, είσαι λοιπόν μία γυναίκα γεμάτη κέφι, ζωντάνια και ζεστασιά. Λατρεύεις την επικοινωνία και έχεις την χαρισματική ικανότητα να πείθεις και να μεταδίδεις τις ιδέες σου με εύκολο τρόπο! Σε εξιτάρουν οι νέες γνώσεις, τα ταξίδια αλλά και οι νέες γνωριμίες. Είσαι πονόψυχη και αρκετά γενναιόδωρη, πολλές φορές ικανοποιείσαι πολύ περισσότερο όταν προσφέρεις πάρα όταν δέχεσαι!

Ιωάννης / Γιάννης
Γιάννη, το όνομά σου προέρχεται από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, που με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού. Είναι ένα συνηθισμένο όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλά άλλα κράτη του κόσμου. Οι ετυμολογίες του ονόματός σου είναι πολλές, η Εβραϊκή εκδοχή του είναι «Γιοάναν» που σημαίνει «Δώρο Θεού», ενώ σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς το όνομά σου ερμηνεύεται ως γενναιόδωρος. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 2, είσαι δηλαδή ένας τρυφερός και στοργικός άνδρας, που επιθυμείς να έχεις στο πλάι σου ένα ταίρι με το οποίο μοιράζεστε τα πάντα. Δεν σου αρέσει η μοναξιά, αποφεύγεις τους καβγάδες και έχεις πολύ διπλωματικό χαρακτήρα. Η αναποφασιστικότητά σου, σε παροτρύνει να δέχεσαι και να εκτελείς τις συμβουλές που σου δίνουν τα κοντινά σου πρόσωπα και αυτό πολλές φορές έρχεται ενάντια με τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Ιωσηφίνα
Το όνομά σου προέρχεται από την πρώτη γυναίκα του Ναπολέοντα την Ιωσηφίνα, που ήταν μία γυναίκα χαρούμενη, δραστήρια και κοινωνική! Έτσι ακριβώς είσαι και εσύ στη ζωή σου! Σου αρέσει η κοινωνική δικτύωση και είσαι πολύ αγαπητή στους γύρω σου! από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 2 και αυτό υποδηλώνει ότι νιώθεις καλά μόνο όταν καταφέρνεις να έχεις στη ζωή σου, σταθερές και ασφαλής σχέσεις που σου δίνουν σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον!  Είσαι διπλωμάτισσα, ευγενική και γλυκομίλητη! Αρκετές φορές διχάζεσαι και γίνεσαι αναποφάσιστη, όμως καταφέρνεις και κερδίζεις την εύνοια των γύρω σου γιατί είσαι πολύ εξυπηρετική και υποχωρητική!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2011 00:00:00