blank
 
blank

Τα ερωτικά μυστικά της Αφροδίτης στον αστρολογικό χάρτη σου

 
Τα ερωτικά μυστικά της Αφροδίτης στον αστρολογικό χάρτη σου
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Το ζώδιο όπου βρισκόταν η Αφροδίτη όταν γεννήθηκες, καθορίζει απόλυτα την ερωτική σου ζωή. Αποκαλύπτει το πώς συμπεριφέρεσαι στον έρωτα, πως αγαπάς και πώς αγαπιέσαι. Αν είσαι γυναίκα, δείχνει με ποιο τρόπο βιώνεις τη θηλυκότητά σου. Αν είσαι άντρας, φανερώνει το είδος της γυναίκας που σε ελκύει. Έτσι, αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την «ερωτική ταυτότητά» σου, βρες στον αστρολογικό χάρτη σου το ζώδιο της δικής σου Αφροδίτης, όπως και αντίστοιχα των προσώπων που σε ενδιαφέρουν και να μάθεις τι μυστικά έχει να σου αποκαλύψει.
Sponsored Links

Η Αφροδίτη στα ζώδια προκαθορίζει τη συμπεριφορά σου σε μια ερωτική σχέση

Αφροδίτη στον ΚΡΙΟ
Αν η Αφροδίτη σου βρίσκεται στον Κριό, για σένα υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ερωτεύεσαι: κεραυνοβόλα! Και με συνοπτικές διαδικασίες. Οι αγάπες σου καίνε σαν τη φωτιά, αλλά μπορούν να σβήσουν εξίσου απότομα όπως άναψαν.
Αν είσαι γυναίκα, είσαι πρόσχαρος και εξωστρεφής χαρακτήρας, ίσως κάπως ξεροκέφαλη στα ερωτικά θέματα και αρκετά κτητική. Πολλές φορές πέφτεις στην περιπέτεια χωρίς να το καλοσκεφτείς, απλώς για… το γούστο του πράγματος.
Αν είσαι άντρας, σου αρέσει η γυναίκα που είναι ανοιχτόκαρδη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Θέλεις όμως ταυτόχρονα και να σου αφήνει ελευθερία κινήσεων, όπως και να σου αναγνωρίζει την παραδοσιακή θέση του «αρσενικού» μέσα στο ζευγάρι.
 
Αφροδίτη στον ΤΑΥΡΟ
Στο ζώδιο του Ταύρου, η Αφροδίτη βρίσκεται στον φυσικό της χώρο και το εκφράζει χαρίζοντας, σε όσους την έχουν εκεί, τη δύναμη να αγαπούν με βάθος, διάρκεια και αφοσίωση. Αλλά ταυτόχρονα τους κάνει αρκετά κτητικούς και απαιτητικούς με τον σύντροφό τους.
Αν είσαι γυναίκα, η «ταυρίσια» Αφροδίτη σου χαρίζει απαράμιλλη γοητεία και έντονη σεξουαλικότητα. Ξέρεις να απολαμβάνεις τον έρωτα. Παράλληλα, ο τρόπος που αγαπάς είναι στοργικός και περιποιητικός. Τι άλλο να ζητήσει ένας άντρας!
Αν είσαι άντρας, ζητάς μια γυναίκα που να σε περιβάλλει με φροντίδα και ενδιαφέρον κάθε στιγμή. Θέλεις να σου καλύπτει όλες τις ανάγκες, συναισθηματικά και σεξουαλικά. Είσαι πιστός αλλά και ζηλιάρης.
 
Αφροδίτη στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, για σένα η αγάπη πιάνεται από τα μάτια και πηγαίνει …στο μυαλό. Με άλλα λόγια, ερωτεύεσαι άτομα με τα οποία να μπορείς να έχεις διάλογο και πνευματική επαφή. Η ερωτική σου σχέση πρέπει να εμπεριέχει και στοιχεία μιας καλής φιλίας.
Αν είσαι γυναίκα, γοητεύεις εύκολα τους άντρες με τον ευχάριστο χαρακτήρα σου. Η θηλυκότητά σου είναι σπιρτόζα σαν τη σαμπάνια. Χρειάζεται όμως να βρεθείς απέναντι σε εκείνον που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον για να την εκδηλώσεις.
Αν είσαι άντρας, η γυναίκα που αναζητάς είναι έξυπνη, ευχάριστη, κοινωνική. Θέλεις να περνάς καλά μαζί της, αλλά και να μπορείς να μοιράζεσαι τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα.
 
Αφροδίτη στον ΚΑΡΚΙΝΟ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, για σένα η αγάπη δεν μπορεί να είναι παρά γλυκιά, τρυφερή και… παντοτινή. Στον έρωτα έχεις εξίσου ανάγκη να δίνεις και να παίρνεις, ενώ βλέπεις κάθε σχέση σαν βήμα προς το τελικό ζητούμενό σου, τη δημιουργία οικογένειας.
Αν είσαι γυναίκα, επικεντρώνεις όλη σου τη ζωή στην εύρεση του μεγάλου ρομαντικού έρωτα. Αυτή σου η ανάγκη όμως σε κάνει να ξεγελιέσαι και, λόγω της συναισθηματικής σου εξάρτησης, να γίνεσαι θύμα των περιστάσεων.
Αν είσαι άντρας, ζητάς μια γυναίκα που να σε περιβάλλει με ατέλειωτη τρυφερότητα και κατανόηση, και να σε εμψυχώνει στη ζωή. Θέλεις να εκδηλώνει ακατάπαυστα την αγάπη της με μικρές και μεγάλες χειρονομίες ενδιαφέροντος.
 
Αφροδίτη στον ΛΕΟΝΤΑ
Με την Αφροδίτη σου στον Λέοντα, βιώνεις τον έρωτα με αυθεντικότητα, ένταση και αυθορμητισμό. Θέλεις μια σχέση που να σου προσφέρει μια όμορφη ζωή και να αποτελεί για όλους αξιοζήλευτο παράδειγμα. Ζητάς ο άλλος να σε τιμά και να σε σέβεται, όπως κι εσύ αυτόν.
Αν είσαι γυναίκα, έχεις πάθος και γενναιοδωρία στον έρωτα. Ξέρεις να δίνεσαι και να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώθει μοναδικός, αλλά κι εσύ θέλεις δίπλα σου έναν άντρα «με τα όλα του», δυναμικό αλλά όχι καταπιεστικό.
Αν είσαι άντρας, η γυναίκα που σε γοητεύει είναι πρόσχαρη, όμορφη, θερμή, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Θέλεις μια σύντροφο που να σε κάνει να καμαρώνεις, όταν την έχεις πλάι σου!
 
Αφροδίτη στην ΠΑΡΘΕΝΟ
Αν η Αφροδίτη σου είναι στην Παρθένο, βιώνεις τον έρωτα με κάπως αντιφατικό τρόπο. Από τη μία ονειρεύεσαι τον απόλυτο, τέλειο έρωτα, από την άλλη φοβάσαι την απογοήτευση. Η μόνη φάση όπου εγκαταλείπεις τη λογική σου, που τη θεωρείς σαν ένα μέσο άμυνας, είναι στη διάρκεια του σεξ.
Αν είσαι γυναίκα, θέλεις διαρκώς συναισθηματική επιβεβαίωση, για να νιώθεις καλά μέσα στη σχέση. Και πάλι όμως οι επιφυλάξεις σου βάζουν φρένο στο πάθος. Χρειάζεται να έχεις περισσότερη αισιοδοξία στον έρωτα.
Αν είσαι άντρας, θέλεις μια γυναίκα που να σε καταλαβαίνει και να σε βοηθά να γίνεσαι καλύτερος. Περιμένεις περισσότερο από εκείνην να δίνει τον τόνο της ζωντάνιας μέσα στη σχέση.
 
Αφροδίτη στον ΖΥΓΟ
Η Αφροδίτη στον Ζυγό βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και δίνει, σε όσους την έχουν εκεί, ευαισθησία, ρομαντισμό αλλά και αρκετή πνευματική διαύγεια, ώστε να δημιουργούν σχέσεις γεμάτες αρμονία. Σε αυτή της θέση η Αφροδίτη βοηθά να βρει κάποιος την «αδελφή-ψυχή» του.
Αν είσαι γυναίκα, αποφεύγεις τους συντρόφους που επιβαρύνουν τη σχέση με εντάσεις και με τα δικά τους προβλήματα. Παρόλο που έχεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις αν χρειαστεί, επιδιώκεις μια ανάλαφρη και αρμονική ερωτική ζωή.
Αν είσαι άντρας, αναζητάς μια γυναίκα με υψηλή αισθητική και εξίσου υψηλή νοημοσύνη, που να μπορεί να σε εκτιμήσει όπως σου αρμόζει. Θέλεις η σχέση σου να είναι ευτυχισμένη και γαλήνια.
 
Αφροδίτη στον ΣΚΟΡΠΙΟ
Αν έχεις την Αφροδίτη σου στον Σκορπιό, διαθέτεις μια έντονη ακαταμάχητη γοητεία. Ζεις στο έπακρο τα πάθη του έρωτα και δένεσαι με τον σύντροφό σου. Σε ελκύουν οι… ζόρικες καταστάσεις, δεν θέλεις τα εύκολα. Παρόλο που το κρύβεις επιμελώς, είσαι άνθρωπος ευαίσθητος, με μεγάλη ανάγκη για τρυφερότητα.
Αν είσαι γυναίκα, περιφρονείς τους απλούς, κοινούς ανθρώπους. Σου αρέσουν οι πολύπλοκοι χαρακτήρες, οι άντρες που σε προκαλούν να τους αποκωδικοποιήσεις. Δημιουργείς όμως σχέσεις με διάρκεια και σταθερότητα.
Αν είσαι άντρας, αναζητάς τη γυναίκα εκείνη που θα σε κατακτήσει ξεκλειδώνοντας τα μυστικά σου. Απαιτείς από τη σχέση σου την απόλυτη αφοσίωση, ψυχή τε και σώματι.
 
Αφροδίτη στον ΤΟΞΟΤΗ
Η Αφροδίτη σου στον Τοξότη σε κάνει να βιώνεις τον έρωτα πληθωρικά, παρορμητικά, παιχνιδιάρικα και με έντονο το στοιχείο της σωματικής έλξης. Παρόλα αυτά δεν υποκύπτεις στο τυφλό πάθος, καθώς σου είναι απαραίτητο και το στοιχείο της πνευματικής επαφής.
Αν είσαι γυναίκα, θέλεις ο σύντροφός σου να μοιράζεται παρόμοιες με εσένα αντιλήψεις και οράματα για τη ζωή, ενώ ταυτόχρονα να υπάρχει και το σεξουαλικό ταίριασμα. Δεν σου αρέσουν οι συμβατικοί, συνηθισμένοι άνθρωποι.
Αν είσαι άντρας, η ιδανική γυναίκα είναι εκείνη που αγαπά την περιπέτεια, τουλάχιστον όσο και εσύ, έχει αισιόδοξη και εξωστρεφή στάση απέναντι στη ζωή και αντιμετωπίζει τα πάντα με χαμόγελο.
 
Αφροδίτη στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αν έχεις την Αφροδίτη σου στον Αιγόκερω, δεν χάνεις ποτέ το μέτρο της λογικής στον έρωτα. Θέλεις να υπάρχει μέσα στη σχέση αλληλοθαυμασμός και αλληλοσεβασμός και σε αυτή τη βάση επιλέγεις τον σύντροφό σου. Πολύ δύσκολα θα υποκύψεις σε ένα περαστικό πάθος.
Αν είσαι γυναίκα, αναζητείς έναν δυνατό σύντροφο, που πάνω απ’ όλα να τον εκτιμάς και να μπορεί να σου δίνει αίσθηση ασφάλειας και υποστήριξης. Είναι πιθανό να σε ελκύουν οι αρκετά μεγαλύτεροί σου άντρες.
Αν είσαι άντρας, θέλεις μια μάλλον παραδοσιακή γυναίκα, σοβαρή και μετρημένη στη συμπεριφορά της, που να φυλά τις χάρες της θηλυκότητάς της αποκλειστικά για τις ιδιωτικές σας στιγμές.
 
Αφροδίτη στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Με την Αφροδίτη σου στον Υδροχόο, ζεις τον έρωτα ελεύθερα και ανάλαφρα. Θέλεις να έχεις με τον σύντροφό σου το συνταίριασμα σε πνευματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται μια ερωτική σχέση σου να ξεκινά σαν μια καλή φιλία. Δεν ανέχεσαι την με τίποτα την καταπίεση, αλλά ούτε και την κατήφεια.
Αν είσαι γυναίκα, είσαι αντισυμβατική και δυναμική. Θέλεις ένα σύντροφο που να υποστηρίζει και να ενισχύει την ανάγκη σου να κάνεις πράγματα. Οι κοινότοποι άνθρωποι σε αφήνουν αδιάφορη.
Αν είσαι άντρας, η γυναίκα που σε ελκύει είναι ανεξάρτητη και δεν ακολουθεί την «πεπατημένη». Σέβεται την ελευθερία σου και ξέρει να σου αφήνει τον τόσο απαραίτητο για σένα ζωτικό χώρο.
 
Αφροδίτη στους ΙΧΘΕΙΣ
Αν έχεις την Αφροδίτη στους Ιχθείς, για σένα ο έρωτας ταυτίζεται με την τρυφερότητα, τον ρομαντισμό, την ευαισθησία, το όνειρο. Συχνά η αθωότητά σου αγγίζει την αφέλεια. Βλέπεις την αγάπη για τον σύντροφο σαν ένα κομμάτι της γενικότερης αγάπης για τα πάντα, που έχεις σαν ιδανικό.
Αν είσαι γυναίκα, σε χαρακτηρίζει η γλυκύτητα, η τρυφερότητα, η προθυμία να προσφέρεις βοήθεια και υποστήριξη στον άλλον. Γι’ αυτό επιλέγεις συχνά άντρες που να χρειάζονται αυτή σου την υποστήριξη.
Αν είσαι άντρας, σου αρέσουν οι ρομαντικές γυναίκες, που μπορούν να φέρνουν μέσα στην κοινή σας καθημερινότητα την αίσθηση του ονείρου, που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-10-2011 00:00:00