blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια Χαρακτηριστικά / Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
 
blank
Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού

blank
Σκορπιός 23/10-22/11
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 242
blank

Οι Σκορπιοί έχουν το χαρακτηριστικό ότι είναι παθιασμένοι και δυνατοί χαρακτήρες. Είναι αποφασιστικοί, δεν αφήνουν ποτέ αυτό που αναλαμβάνουν στη μέση και τους αρέσει να διερευνούν μέχρι να βρουν την αλήθεια. Οι Σκορπιοί είναι μεγάλοι ηγέτες, οι οποίοι γνωρίζουν πάντα συμβαίνει γύρω τους και έχουν μεγάλο ταλέντο στην επινόηση να βρίσκουν λύσεις απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουν μεγάλες διοικητικές ικανότητες και είναι πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

σκορπιος χαρακτηριστικα

  • Στοιχείο: Νερό
  • Ποιότητα: Σταθερό ζώδιο
  • Χρώμα: Πορφυρό, Κόκκινο, Σκουριά
  • Ημέρα: Σάββατο
  • Κυβερνήτης: Άρης, Πλούτωνας
  • Μεγαλύτερη συμβατότητα: Ταύρος, Καρκίνος
  • Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 12, 16, 24
  • Ημερομηνίες γέννησης: 23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου

Πλεονεκτήματα του Σκορπιού: Υποστηρικτικοί, Πιστοί, Παθιασμένοι, Επινοητικοί, Παρατηρητικοί, Δυναμικοί, Αληθινοί φίλοι, Μαχητικοί.
Αδυναμίες του Σκορπιού: Ζηλιάρηδες, Μυστικοπαθείς, Έχουν εμμονές, Καχύποπτοι, Ανυποχώρητοι, Εκρηκτικοί.

Τους αρέσει: Αλήθεια, Δικαιοσύνη, Μακροχρόνιες φιλίες, Πειράγματα, Πάθος, Αισθησιασμός.
Δεν τους αρέσει: Ατιμία, Αποκάλυψη μυστικών, Ψέματα, Παθητικότητα.

Ο χαρακτήρας του Σκορπιού

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του Νερού και ζει για να βιώνει και να εκφράζει συναισθήματα. Αν και τα συναισθήματα είναι πολύ σημαντικά για τον Σκορπιό, τα εκδηλώνει διαφορετικά από τα υπόλοιπα Υδάτινα ζώδια. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο Σκορπιός θα κρατήσει τα μυστικά σας, όποια κι αν είναι αυτά.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του μετασχηματισμού και της αναγέννησης, αλλά και ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου. Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί από την ήρεμη και ευχάριστη συμπεριφορά τους, καθώς και από τη μυστηριώδη εμφάνισή τους.

Όσοι λένε ότι ο Σκορπιός είναι επιθετικός, πιθανότατα αντιλαμβάνονται πολύ καλά τους κανόνες του σύμπαντος. Γενικά, όταν ένας Σκορπιός πληγώνεται, για λόγους αυτοάμυνας, θα ρίξει δηλητήριο. Ο Σκορπιός μισεί την ατιμωρησία και μπορεί να είναι πολύ ζηλιάρης και καχύποπτος, οπότε πρέπει να μάθει πώς να προσαρμόζεται πιο εύκολα σε διαφορετικές ανθρώπινες συμπεριφορές.

Οι Σκορπιοί είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι, είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε. Μπορούν άνετα να επιβιώσουν στη μοναξιά και δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο.

Ο Σκορπιός και η φιλία

Ως Σκορπιός είστε επιλεκτικός στη φιλία και συνήθως έχετε ένα πολύ διαφορετικό φάσμα γνωστών που τους χρειάζεστε για να τονώσετε τα πνευματικά και συναισθηματικά σας ενδιαφέροντα.

Σε μερικούς ανθρώπους, η φιλία σας μπορεί να φανεί έντονη. Είστε το είδος του ατόμου που που καταδύεται βαθιά στον χαρακτήρα του άλλου και τις συναισθηματικές του ανάγκες. Ωστόσο, αυτό μπορεί να το εκλάβουν ως απειλή, αλλά εσείς θέλετε να ξέρετε ακριβώς ποια θα είναι η σχέση σας με τους άλλους και μόλις τους κρίνετε αντάξιους της φιλίας σας, θα κάνετε οτιδήποτε για να τους στηρίξετε και να να τους φροντίσετε.

Ως φίλος, είστε γενναιόδωρος, φιλόξενος και κάνετε ευχάριστη παρέα. Στην πραγματικότητα, αν και ο Σκορπιός είναι μάλλον έντονος και σοβαρός, έχει την ικανότητα να κάνει τους άλλους να γελούν, εξωραΐζουν τις λεπτομέρειες και φέρνουν μεγάλη χαρά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Με έναν φίλο Σκορπιό μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα μυστικά σας είναι ασφαλή. Στην πραγματικότητα, ο Σκορπιός έχει πιθανώς πολλά μυστικά από μόνος του, γι' αυτό καταλαβαίνει την αξία της διατήρησης της εμπιστευτικότητας για οτιδήποτε μπορεί να μοιραστείτε μαζί του. Επιπλέον, ο Σκορπιός είναι ένας εξαιρετικός ψυχολόγος και, αν το μυστικό σας στηρίζεται σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε, είναι το καλύτερο των ζωδίων για να σας δώσει αξιόπιστες συμβουλές για το πώς να βρείτε σωστές λύσεις.

Ο Σκορπιός δεν ενδιαφέρεται για μια απλή φιλία ή γνωριμία. Προτιμά να εμβαθύνει τη σύνδεση του με κάποιον με τον οποίο αισθάνεται ότι ταιριάζει και αναζητά σχέσεις που θα αντέξουν στο χρόνο.

Ο Σκορπιός γενικά χρειάζεται να περιβάλλει τον εαυτό του με ανθρώπους που είναι και οι ίδιοι ενδιαφέροντες και έχουν επιτύχει ή έχουν βιώσει κάτι που τους καθιστά ενδιαφέροντες για να βρίσκονται δίπλα του. Δεν προσελκύονται ποτέ από βαρετές προσωπικότητες.

Για να αναπτύξετε καλύτερα τη φιλία σας με έναν Σκορπιό, θα πρέπει να τον προκαλέσετε σε υπαίθριες δραστηριότητες, αγωνιστικά αθλήματα ή τουλάχιστον θέματα ενδιαφέροντος που ίσως είναι καινούργια για αυτόν. Συστήστε τον σε νέους φίλους, βγείτε μαζί του σε ασυνήθιστα μέρη που μπορεί να έχουν πολιτιστικό ή πνευματικό ενδιαφέρον και θα κερδίσετε την καρδιά του. Λατρεύουν σε μεγάλο βαθμό τη μουσική και εν γένει τις τέχνες.

Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικά πιστοί, αφοσιωμένοι στις φιλίες τους και δοτικοί. Όμως αν αισθανθούν ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις σχέσεις τους, θα απομακρυνθούν γρήγορα για να δώσουν αλλού την ενέργεια τους. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς με έναν Σκορπιό. Δεν θα ξεχάσει ποτέ μια καλή χειρονομία σας, αλλά αν πληγωθεί δύσκολα θα συγχωρέσει.

Ο Σκορπιός και η Εργασία

Ο Σκορπιός, στο εργασιακό του περιβάλλον, διαθέτει μεγάλη πειστικότητα. είναι γεμάτος ενέργεια, μισεί την τεμπελιά και χρειάζεται κίνηση και αναστάτωση για να αισθάνεται ζωντανός. Αλλά η υπερχείλιση της ενέργειας μπορεί μερικές φορές να ενοχλεί τους άλλους και ο Σκορπιός σπάνια θα αμφισβητήσει τον εαυτό του.

Ο Σκορπιός είναι πρόθυμος και εργατικός, δεν μένει ποτέ πραγματικά αδρανής. Αλλά δυσανασχετεί και γίνεται ευάλωτος εύκολα όταν δεν έχει αυτό που θέλει ή αν βρεθεί σε μια άβολη κατάσταση. Αν τον πάρει από κάτω, τα συναισθήματα του τον δυσκολεύουν να σηκωθεί. Γι' αυτό όταν έχει ένα πρόβλημα κάνει το παν να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτό. Είναι ειλικρινής με τους συνεργάτες του, δεν αναγκάζει τον εαυτό του να κάνει κάτι που δεν θέλει και ποτέ δεν θα είναι υποκριτής.

Ανάμεσα σε μεγάλες ηγετικές προσωπικότητες, διάσημους επιστήμονες και επιτυχημένους καλλιτέχνες θα βρείτε ένα σημαντικό ποσοστό Σκορπιών. Ο Σκορπιός για να νιώθει καλά πρέπει να κατέχει μια ισχυρή θέση, ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Συνήθως κάνουν καλό κουμάντο με τα χρήματα τους και δημιουργούν επιτυχημένες επιχειρήσεις. Ξεχωρίζουν για την ικανότητα τους να κατευθύνουν σωστά τους υπαλλήλους τους ή κοινωνικές ομάδες.

Αν συνεργάζεστε με έναν Σκορπιό, θα διαπιστώσετε ότι παρόλο που έχει ισχυρή προσωπικότητα, είναι συνήθως σιωπηλός τύπος. Είναι υπερβολικά φιλόδοξο άτομο και έχει ανεξάντλητα αποθέματα εσωτερικής δύναμης. Είναι παθιασμένος, του αρέσει να ζει έντονες καταστάσεις, δε φοβάται τη σκληρή δουλειά και διαθέτει ομαδικό πνεύμα. Μπορεί να σας φαίνεται απόμακρος, αλλά δεν το κάνει από σνομπισμό. Έχει αποδείξει ότι είναι πιστός στους φίλους και τους συνεργάτες του, εμπιστεύεται συχνά άτομα που για άλλους θεωρούνται αποτυχημένα και μπορεί να γίνει άσπονδος εχθρός. Αν θέλετε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, μην υποτιμήσετε ποτέ τη δύναμη ενός Σκορπιού.

Ο χαρακτήρας του Σκορπιού

Η ζωή του Σκορπιού περιλαμβάνει μυστήριο, ένταση και σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Έχετε συναντήσει ποτέ κάποιον που ήταν τόσο πιστός όσο ήταν ανταγωνιστικός, αλλά και λίγο πολύ έντονος κατά περιόδους; Μάλλον επρόκειτο για έναν Σκορπιό. Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η μεγάλη  ανάγκη του για σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και προορίζονται να διαρκέσουν.

Στην εξωτερική εμφάνιση, ο Σκορπιός έχει έντονα μάτια, διαπεραστικό βλέμμα και απαλές κινήσεις. Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα, ο Σκορπιός αρέσκεται να είναι σε θέση εξουσίας. Χρειάζεται πολύ κόπος και χρόνος για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του Σκορπιού, αλλά αν και όταν το κάνετε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο δεσμός να διαρκέσει μια ζωή. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της έντασης και της μεγάλης οικειότητας.

Τα θετικά αστρολογικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού περιλαμβάνουν ακαταμάχητη γοητεία, πάθος, πίστη και προστατευτικότητα. Δεν φοβούνται να κόψουν ξαφνικά τους δεσμούς με μια σχέση, αν αισθανθούν ότι δεν μπορούν πλέον να εμπιστεύονται κάποιον. Ένας Σκορπιός διαθέτει λίγη υπομονή για τους απλούς ανθρώπους. Είναι ένα ζώδιο που χρειάζεται επίσης να έχει πλήρη και πλήρη έλεγχο μιας κατάστασης.

Τα μειονεκτήματα του Σκορπιού είναι ότι έχει εμμονές και είναι κτητικός, ζηλιάρης, μυστικοπαθής και εκδικητικός. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά πιστός και προστατευτικός με όσους χαίρουν της εκτίμησης του.Οι Σκορπιοί είναι υπερβολικά φιλόδοξοι, επίμονοι και αποφασισμένοι, κάτι που φαίνεται από τη δίψα τους για εξουσία κι έλεγχο. Ο Σκορπιός θα εργαστεί σκληρά για να πετύχει αυτά που θέλει και θα το αιτιολογήσει. Δεν εγκαταλείπει ποτέ και είναι αποφασισμένος να φτάσει στο στόχο του. Το κλειδί γι’ αυτή του την επιτυχία, είναι η προσαρμοστικότητά του. Αξιολογεί μία κατάσταση και την προσεγγίζει με όποιο τρόπο χρειάζεται. Αυτό τον κάνει ευπροσάρμοστο και ευέλικτο. Οι Σκορπιοί είναι ατρόμητοι ανταγωνιστές και, σε συνδυασμό με την ικανότητα που έχουν να παρατηρούν και την άριστη μνήμη τους, θα θυμηθούν γεγονότα και θα τα επικαλεστούν, όταν αυτό απαιτείται. Ζητούν την δίκαιη νίκη, με σωστές εκτιμήσεις κι επιχειρήματα που υποστηρίζουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους. Είναι άριστοι στο να επαναφέρουν την τάξη σε μια χαοτική κατάσταση και μπορούν εξίσου καλά να την κατευθύνουν με γνώμονα τη δική τους απληστία και  το όφελος. Προσοχή λοιπόν, γιατί ένας Σκορπιός μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, αφού είναι ικανός να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του μόνο για δικό του όφελος.

Ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο από όλα. Είναι γεμάτος εντάσεις και αντιθέσεις. Θέλει να ξέρει πάντα τι του γίνεται, αλλά παράλληλα τον ενδιαφέρει κάθε τι ανεξήγητο και μεταφυσικό, όπως θεωρίες συνομωσίας και οτιδήποτε κρύβει κάποιο μυστήριο. Μπορεί να κρύψει τα πραγματικά του αισθήματα και κίνητρα, συνήθως κάπου αποσκοπεί και πάντα κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι. Η διαρκής ανάγκη του είναι να έχει τον έλεγχο, μόνο έτσι αισθάνεται ασφαλής. Το να μην έχει τον έλεγχο είναι κάτι που του δημιουργεί απίστευτη ανασφάλεια. Είναι συναισθηματικός κι έχει την τάση να μεγεθύνει αυτό που νοιώθει. Η υπερβολική ζήλεια είναι ένα από τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του.

Από την άλλη, οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τη γενναιότητα και την ισχυρή θέληση που έχουν να επιτύχουν, καθώς και για τη μεγάλη τους αφοσίωση. Προσπαθούν συνεχώς να αντιληφθούν τα συναισθήματά τους μέσα από το βαθύτερο νόημα της ζωής. Είναι πολύ διαισθητικά άτομα, αλλά όχι με την πνευματική έννοια. Διαισθάνονται περισσότερο ο,τι έχει να κάνει με το μυαλό, κατανοούν πλήρως το μυστήριο και τη δύναμη που έχει η ανθρώπινη νόηση. Φοβούνται την αποτυχία, αλλά ξέρουν να κρύβουν καλά αυτή τη φοβία τους. Αν αποτύχουν σε κάτι, θα χρησιμοποιήσουν την προσαρμοστικότητά τους, για να προχωρήσουν και να αφήσουν πίσω την άσχημη εμπειρία. Μην περιμένετε βέβαια να μοιραστούν αυτή την ιστορία με κανένα, γιατί αυτό θα έδειχνε αδυναμία κι ένας Σκορπιός πάντα νικάει. Θέλει πάντα να είναι ο καλύτερος σε όλα και δεν αποδέχεται εύκολα τον δεύτερο ρόλο.

Ένας από τους λόγους που ο Σκορπιός φαίνεται πάντα να πετυχαίνει στα σχέδιά του, είναι επειδή βάζει σχετικά εύκολους και βραχυπρόθεσμους στόχους, τους οποίους γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα κερδίσει. Γνωρίζει τις ικανότητές του κι θα ποντάρει στα σίγουρα. Είναι δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιον. Πρέπει να κοπιάσει κανείς για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κι αυτό γίνεται με το χρόνο. Όταν αυτό συμβεί, ο Σκορπιός θα προσφέρει τη βαθιά κι έντονη αγάπη του. Κάτω από τη σκληρή εμφάνιση, η ενέργεια και τα συναισθήματα βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση κι ο Σκορπιός τα διοχετεύει σε χρήσιμες δραστηριότητες, χόμπι, σχέσεις ή καριέρα. Αυτό δεν είναι προφανές στον καθένα, αλλά όσοι το γνωρίζουν, μπορούν να εξηγήσουν γιατί παθιάζεται τόσο με αυτό που κάνει. Έχει ισχυρό ένστικτο κι εμπιστεύεται τον αυθορμητισμό του, που συνήθως, τον κατευθύνει σωστά. Το μάθημα ζωής για ένα Σκορπιό είναι να καταφέρει να διοχετεύει την ενέργειά του σε θετικούς στόχους και να μην ενδίδει σε σκοτεινά κίνητρα, όπως η χειραγώγηση των άλλων και η απληστία. Μόνο τότε θα πετύχει στη ζωή του, έχοντας μια καθαρή και ήσυχη συνείδηση και φίλους που μπορεί να εμπιστευτεί και να αγαπά.

Ο εσωτερικός του κόσμος

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο των άκρων και της έντασης, είναι βαθυστόχαστος, δραστήριος και πάντα υπάρχει μέσα του κάτι περισσότερο από αυτό που δείχνει. Παρουσιάζει μία ήρεμη, ανεξάρτητη και απαθή εικόνα στον έξω κόσμο, ενώ κάτω από τη μάσκα κρύβεται μια τεράστια κι ακραία δύναμη, έντονο πάθος, ισχυρή θέληση και επίμονη ενέργεια. Διαθέτει διεισδυτικό μυαλό, μην εκπλαγείτε αν σας βομβαρδίσει με ερωτήσεις, απλά προσπαθεί να εμβαθύνει και να καταλάβει τον τρόπο σκέψης σας και να αξιολογήσει την κατάσταση. Θέλει πάντα να ξέρει το γιατί, το πως και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια υπάρχει. Τον φοβίζει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να παίξουν μαζί του και αναγνωρίζει τη φοβία του. Θα κυριαρχήσει και θα ελέγξει όποιον του δώσει το περιθώριο να το κάνει ή όποιον θεωρήσει αδύναμο. Όταν ο Σκορπιός βρει κάποιον που θα σέβεται, θα τον κρατήσει κοντά του και θα του φερθεί με απίστευτη καλοσύνη, πίστη και γενναιοδωρία. Εξωτερικά, φαίνεται μυστικοπαθής και μυστηριώδης. Αυτό τραβάει τους άλλους σαν μαγνήτης. Είναι γνωστός για την τάση του να ελέγχει τα πάντα και για τη φιλοδοξία του, αλλά το κάνει για να νοιώθει ασφαλής.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ο Σκορπιός και οι Σχέσεις

Γενικά, για τον Σκορπιό σχεδόν όλα στις σχέσεις του έχουν ένα αισθησιακό συστατικό και κατ' επέκταση σεξουαλικότητα. Ο Σκορπιός διεγείρεται από τη συναισθηματική διάσταση του σεξ και ενδίδει σε κάθε αισθησιακή δραστηριότητα. Η έλξη, η λαχτάρα και το πάθος που βράζει μέσα του, είναι για τον Σκορπιό η πραγματική απόλαυση του σεξ. Η φυσική ερωτική πράξη είναι απλά ένας τρόπος να βιώσει τα συναισθήματα του, που όσο πιο έντονα είναι τόσο πιο πολύ το απολαμβάνει.

Ο άντρας Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός ενδιαφέρεται πάντα για τους άλλους και για αυτά που σκέφτονται γι 'αυτόν. Επιδιώκει τον θαυμασμό των γύρω του, θέλει να τον αγαπούν και να αναγνωρίζουν αυτά που κάνει. Ο ντόπιος είναι φιλόδοξος και δεν φοβάται τον κίνδυνο. Δεν του αρέσουν οι απαγορεύσεις, επιδιώκει να νιώθει έντονες αισθήσεις και να δοκιμάζει τα όριά του. Ως παιδί, ο Σκορπιός ήταν σίγουρα ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους γονείς του! Όταν ενηλικιωθεί, ακόμη και αν έχει γίνει πιο λογικός, μισεί να συγκρατήσει τον εαυτό του και θα θυσιάσει πολλά πράγματα για ένα πάθος.

“Αν δεν έχεις κάνει έρωτα με Σκορπιό, είναι σαν να μην έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου έρωτα” σύμφωνα με ….λαϊκές παραδόσεις και ως εκ τούτου ο άντρας Σκορπιός ….καταζητείται από τις γυναίκες ως ο ειδικός στον έρωτα και στο πάθος!

Η έντονη έλξη είναι φυσική και σωματική, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο εν λόγω κύριος ψάχνει, θέλει και επιθυμεί την ασφάλεια την τρυφερότητα και την αισθηματική ζεστασιά. Αν και δεν αντέχει τα αισθηματικά …δράματα στη ζωή του, “τυχαίνει” πολύ συχνά να βρίσκεται αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις. Στα μάτια των περισσοτέρων γυναικών εμπνέει δυναμισμό αλλά και μυστήριο. Αν υπήρξε κάποιος που σύμφωνα με τον Σαίξπηρ έκανε “τη στρίγγλα αρνάκι”, τότε μάλλον αυτός ανήκει στον αστερισμό του Σκορπιού! Πάντως αν είστε η γυναίκα που ψάχνει, τότε έχετε βρει το “καταφύγιο”, τον τέλειο εραστή, τον τρυφερό προστάτη.

Θα τον συναντήσετε οπουδήποτε υπάρχει ατμόσφαιρα έρωτα και πάθους. Σε ένα μαγαζί που πουλάει σέξι εσώρουχα, σε σκοτεινά και πονηρά μέρη. Ακόμα και στο σινεμά που παίζει μια αστυνομική ταινία. Εκείνος –ως γνήσιος “ντεντέκτιβ”- θα γνωρίζει το “δολοφόνο”. Από τη στιγμή που σας “τη δώσει” κατακούτελα, πάρτε πρωτοβουλία. Θα τον τρελάνετε!

Για να καταφέρετε την ισορροπία μαζί του θα πρέπει εκείνος να νιώσει ότι είναι το επίκεντρο της ζωής σας, ωστόσο φροντίστε να σας περιβάλει και μια “μυστηριώδης φύση”.

Στον έρωτα, οδηγείστε τον στα άκρα ξανά και ξανά: καθώς είναι συνηθισμένος να “ελέγχει” τα αυτονόητα, τον ενθουσιάζει να παίρνετε εσείς τις πρωτοβουλίες και στο σεξ!

Πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Σκορπιό;

Για τον άντρα Σκορπιό, η γυναίκα αντιπροσωπεύει το κύρος. Η σύντροφος του πρέπει να είναι εντυπωσιακή και αξιοθαύμαστη, και η εξωτερική εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία γι 'αυτόν. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να εντυπωσιάσει το περιβάλλον του και να προκαλέσει τον θαυμασμό των γύρω του. Χρειάζεται δίπλα του μια γυναίκα συναισθηματικά σταθερή και αισιόδοξη που θα του διώχνει τις μαύρες σκέψεις. Όταν ερωτεύεται, ο άντρας Σκορπιός φροντίζει, με ειλικρινά συναισθήματα και δύναμη την σύντροφο του. Ο γάμος δεν τον τρομάζει. Την ημέρα που θα βρει το άλλο του μισό, δε θα διστάσει να δεσμευτεί. Μπορεί να γίνει πολύ κτητικός. Τίποτα πιο φυσιολογικό σύμφωνα με αυτόν: η σύντροφος του που εκπροσωπεί γι 'αυτόν την πιο αξιοθαύμαστη γυναίκα στον κόσμο, δεν θέλει να "κλαπεί". Ο άντρας Σκορπιός δεν είναι πάντα πολύ εύκολος, αλλά είναι γενναιόδωρος, ειλικρινής και φιλόδοξος. Ένα πράγμα είναι βέβαιο, ποτέ δεν θα βαρεθείτε με έναν άντρα Σκορπιό. Και αν συμβεί να φλερτάρει αλλού, ποτέ δεν θα απατήσει. Απλώς προσπαθεί να λάμψει στα μάτια άλλων γυναικών, για να επιβεβαιώσει τον εαυτό του και αρκείται σε αυτό και μόνο.

Ο άντρας αυτός είναι πολύ ευαίσθητος και νοιώθει έντονη μοναξιά, αλλά αυτό δε θα το φανερώσει ποτέ. Όταν είστε μαζί του, να αφήνετε την ευαισθησία σας και την τρυφερότητά σας να εκδηλώνονται. Προκαλέστε τα συναισθήματά του, μόνο αν αποσκοπείτε σε μία στενή σχέση μαζί του, αλλιώς θα πιστέψει ότι παίζετε και δε θα σας συγχωρέσει ποτέ. Το να παίξετε με τα συναισθήματά του δεν είναι σοφή κίνηση. Θα ζηλέψει και θα γίνει κτητικός. Δε σκοπεύει να επιτρέψει σε καμία γυναίκα να τον ελέγξει. Αφήστε τον να νοιώσει ότι είναι ο αρχηγός και δε θα χάσετε, αφού είναι πραγματικά συναρπαστικό άτομο. Είναι μάλλον κυκλοθυμικός κι οι διαθέσεις του παλαντζάρουν σαν το εκκρεμές στο ρολόι. Σταθείτε δίπλα του αυτές τις ώρες κι όλα θα περάσουν. Μην του γκρινιάζετε, γιατί του είναι ήδη δύσκολο να καταλάβει τα δικά του συναισθήματα. Οι άντρες Σκορπιοί είναι άριστοι προστάτες και θα νοιώθετε πάντα ασφάλεια κάτω από την ακτινοβολία, το πάθος και την ενέργειά τους.

Η γυναίκα Σκορπιός

Το σύνθημά της είναι λίγο "όποιος με αγαπά, με ακολουθεί", οι άλλοι πρέπει να απυθυνθούν αλλού! Δίνει, αλλά απαιτεί να λάβει πολλά σε αντάλλαγμα. Η γυναίκα Σκορπιός είναι χαρισματική, εντυπωσιάζει με τη θέληση και την αποφασιστικότητά της. Αλλά θα αγανακτήσει εύκολα αν δεν πάρει αυτό που θέλει... Ως μητέρα είναι προστατευτική και ειλικρινής, δεν ελέγχει πάντα τα συναισθήματά της, αλλά είναι γνωστό ότι σηκώνεται εύκολα όταν πέφτει κάτω κάτω και μπορεί να αντέξει και να αντεπεξέλθει στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Οι αντιδράσεις της μπορεί μερικές φορές να είναι υπερβολικές, αλλά αυτό είναι συστατικό της άμυνας της γυναίκας Σκορπιού. Μερικές φορές θα πουν πως είναι σκληρή, στην πραγματικότητα είναι ευαίσθητη και προστατεύεται από μια φαινομενική αδιαφορία στην παραμικρή επίθεση που κρίνει προσωπική.

Η γυναίκα-Σκορπιός δεν γνωρίζει όρια στο κρεβάτι! Σεξ; Ναι! Αλλά δίχως όρια! Μέχρι το σημείο να σου κοπεί η αναπνοή, να λιποθυμήσεις, να πεθάνεις! Για να ακριβολογούμε, τα όρια της αρχίζουν πάνω σε αυτό! Θα φορέσει-ή θα αφαιρέσει-από πάνω της ότι την ενοχλεί, θα προσθέσει πάθος και θα πετάξει taboo μέχρι να πεις “κύμινο”. Η εμπνευσμένη φύση του ζωδίου πάνω στον αισθησιασμό, τη σεξουαλικότητα και τα βαθύτερα αισθήματα, δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Τα ρούχα εδώ αποτελούν ένα μέσο. Όσο πιο εύκολα βγαίνουν, τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνει ο πυρετός. Και αν δεν βγουν τελικά, τόσο το καλύτερο!

Παρόλα αυτά, η Σκορπίνα απολαμβάνει την κοινωνική ζωή και αντιμετωπίζει τις σχέσεις πολύ σοβαρά. Θέλει να έρχεται σε επαφή με δυναμικούς και χαρισματικούς ανθρώπους. Ερωτεύεται αυτούς που την έλκουν, οι οποίοι όμως πολλές φορές αποδεικνύονται ακατάλληλοι για εκείνη, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να τους “μεταμορφώσει” στην συνέχεια. Είναι πολύ αισθησιακή και η αισθηματική ζωή, περιβάλλεται από μυστήριο. Η επιρροή του Πλούτωνα την κάνει να διατηρεί μυστικές ή ασυνήθιστες σχέσεις. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το σεξ, και τα αισθήματά της είναι έντονα: μπορούν να μεταμορφωθούν ακόμα και σε μίσος. Η τάση της να είναι κτητική και ζηλιάρα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση σε μια σχέση. Κρύβει απωθημένα τόσο βαθιά μέσα της, που μερικές φορές οι άλλοι πρέπει να μαντέψουν τι σκέφτεται και τι εννοεί.
Όταν τελικά μοιραστεί τα εσωτερικά συναισθήματα και τις σκέψεις, νιώθει ότι έχει κάνει ένα μεγάλο δώρο στον αποδέκτη, αλλά συχνά πληγώνεται και νιώθει προδομένη όταν μαθαίνονται τα μυστικά της. Η επιθυμία της για οικογένεια και παιδιά, γίνεται ισχυρή όταν βρει τον κατάλληλο σύντροφο και ο γάμος την ωφελεί.

Πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Σκορπιό;

Η γυναίκα Σκορπιός είναι συναισθηματική, απαιτητική κι εκδηλωτική. Είναι μια συναρπαστική γυναίκα που όλα τα ισχυρά αρσενικά θα λατρέψουν, αφού παρέχει τη σωστή δόση πρόκλησης με το ανάλογο ποσοστό ανταμοιβής. Είναι σαγηνευτική και της αρέσει το φλερτ. Δε θα προσφέρει την καρδιά της εύκολα, γιατί δυσκολεύεται να εμπιστευτεί. Ο άντρας που επιθυμεί να την κατακτήσει, θα πρέπει να περάσει από πολλές δοκιμασίες κι αν πετύχει, θα αποκτήσει μία σχέση σταθερή και μακροχρόνια. Ίσως να μην το δείχνει, αλλά επιθυμεί μία απόλυτη σχέση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο άντρας να είναι αξιόπιστος, στοργικός και να μην προσπαθήσει ποτέ να την ελέγξει. Είναι πολύ κτητική, αλλά εκπέμπει τόσο μυστήριο, αισθησιασμό και πάθος, που οι περισσότεροι άντρες θα της παραδοθούν αμαχητί.

Η γυναίκα Σκορπιός χρησιμοποιεί το χάρισμα της δυνατής προσωπικότητας που διαθέτει για να γοητεύσει τους άντρες. Οι ρομαντικές της σχέσεις είναι συχνά ταραγμένες και μπορούν να διακατέχονται από μάχες εξισορρόπησης της εξουσίας ανάμεσα στο ζευγάρι. Αυτό οφείλεται πιθανότατα στο γεγονός ότι η γυναίκα Σκορπιός δυσκολεύεται να αποδεχθεί τους συμβιβασμούς που είναι απαραίτητοι για την ηρεμία, την ευημερία και τη βιωσιμότητα του ζευγαριού. Είναι υπερήφανη, πεισματάρα και δεν παραιτείται εύκολα. Όταν ερωτεύεται, τείνει να εξιδανικεύει τον σύντροφο της σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορεί να πέσει θύμα εκμετάλευσης ή να απογοητευθεί. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι εμφανές, η γυναίκα Σκορπιός μαθαίνει από τα λάθη της και εξελίσσεται. Το ένστικτό επιβίωσης και η μαχητικότητά της μπορούν να ελέγξουν τον εκρηκτικό χαρακτήρα της και να θέσουν υπό έλεγχο τα συναισθήματά της, ώστε να βρει λύσεις στα προβλήματα που συναντά στις σχέσεις της. Η γυναίκα Σκορπιός θα είναι στη συνέχεια σε θέση να ζήσει πιο ήρεμες σχέσεις και προστατέψει τον συναισθηματικό της κόσμο. Η Σκορπίνα δεν ξέρει τι πάει να πει υποκρισία ή ψέμα. Θα πει πάντα αυτό που σκέφτεται με απόλυτη εντιμότητα και ειλικρίνεια, αν και αυτό μερικές φορές προκαλεί μικρά καβγαδάκια. Ωστόσο, ο σύντροφος της μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα του λέει πάντα την αλήθεια.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Σκορπιό

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Σκορπιό χρειάζεται να του ξεδιπλώσεις τον πραγματικό εαυτό σου. Μην προσπαθήσετε να προσποιηθείτε μπροστά σε ένα Σκορπιό, θα το καταλάβει αμέσως. Να είστε αληθινοί και να τους ακούτε προσεχτικά, πάντα έχουν κάτι ενδιαφέρον να σας πουν. Να θυμάστε ότι μόνο σε αυτούς επιτρέπονται τα πειράγματα, το μυστήριο και οι δολοπλοκίες. Από τους άλλους ζητούν ειλικρίνεια κι εντιμότητα, θα σας σεβαστούν περισσότερο αν λέτε ξεκάθαρα την γνώμη σας. Στο Σκορπιό αρέσουν σχεδόν όλες οι δραστηριότητες, έτσι δεν θα έχετε ποτέ πρόβλημα στο να βρείτε κάτι να κάνετε. Είναι απρόβλεπτοι και θα μπορούσαν να αλλάξουν την εξέλιξη του ραντεβού, ακόμα κι αν έχει ήδη ξεκινήσει, γι’ αυτό αν συμβεί κάτι τέτοιο, χαμογελάστε και δεχτείτε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Του αρέσουν οι άνθρωποι που δε φοβούνται να αλλάξουν τα σχέδιά τους. Στη συζήτηση, μην του πείτε ότι κάνει λάθος, είναι πολύ περήφανος, ακόμα κι αν αστειεύεστε ίσως να μην καταλάβει το χιούμορ σας. Μη δοκιμάσετε να τον ελέγξετε και μην προσποιηθείτε πως είσαστε ένα αδύναμο πλάσμα που βρίσκεται σε κίνδυνο. Του αρέσουν οι δυνατοί και γνήσιοι άνθρωποι, με την ίδια φιλόδοξη προσωπικότητα, σαν τη δική του. Περισσότερες οδηγίες στο άρθρο Πώς μπορείς να κερδίσεις ένα ζώδιο από τις πρώτες κουβέντες μεταξύ σας.

Ο Σκορπιός στο κρεβάτι

Ο Σκορπιός στο κρεβάτι είναι μία συναρπαστική αισθησιακή και σωματική εμπειρία, γεμάτη πάθος, ένταση και μοίρασμα κορμιού και μυαλού. Θα δοκιμάσει με χαρά μια οποιαδήποτε σεξουαλική φαντασίωση, μη διστάσετε να του προτείνετε ακόμη και τις πιο ακραίες επιθυμίες σας, είναι δεκτικός σε όλα.

Tο ζώδιο του Σκορπιού είναι “συνώνυμο” με τη σεξουαλικότητα. Μάλιστα είθισται να λέγεται πως αν δεν έχεις κάνει σεξ με Σκορπιό, είναι σαν να μην έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου. Στην προσωπική του ερωτική ζωή ωστόσο λειτουργεί κάπως “ανορθόδοξα”. Έχει την ικανότητα του χαμαιλέοντα. Μπορεί να είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, αλλά να κρύβει τις αληθινές σκέψεις και τα συναισθήματά του από το αντικείμενο του πόθου του. Παρόλο που έχει ανάγκη να επικοινωνεί ουσιαστικά, είναι πολύ μυστικοπαθής και δεν καταφέρνει εύκολα να “ανοιχτεί”.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται συχνά ως άστατοι ή “Σκορπι-σμένοι”, αλλά δεν είναι επιπόλαιοι όσον αφορά τα συναισθήματα. Αν και αναζητούν έναν σύντροφο που να τους συμπληρώνει ερωτικά και ψυχικά, ωστόσο είναι επιπόλαιοι στο είδος των σχέσεων που συχνά-πυκνά επιδιώκουν. Είναι πολύ δυναμικοί και χρησιμοποιούν τη νοημοσύνη για να πετύχουν τον στόχο τους. Τους ελκύουν ιδιαίτερα οι σχέσεις που εξελίσσονται από το διαδίκτυο.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Σκορπιού

Ο Σκορπιός είναι το πιο αισθησιακό και σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού και τα γεννητικά τους όργανα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα για θα πυροδοτήσουν μια φωτιά πάθους που δεν πρόκειται να σβηστεί. Χαϊδέψτε αυτές τις περιοχές ελαφρά. Δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να το κάνετε, είναι πάντα πρόθυμοι να το απολαύσουν. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο για να δείτε τα χαρακτηριστικά του:

Τα χαρακτηριστικά του Κριού

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου

Τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα

Τα χαρακτηριστικά του Παρθένου

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ

blank
 
Sponsored Links