blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ποιοί άντρες σε ελκύουν; Ο Άρης στον γενέθλιο χάρτη σου το αποκαλύπτει!

 
Ποιοί άντρες σε ελκύουν; Ο Άρης στον γενέθλιο χάρτη σου το αποκαλύπτει!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ποιοί άντρες ελκύουν μια γυναίκα.

Η θέση του Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο μιας γυναίκας, μπορεί να φανερώνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που εκείνη θα έβρισκε ελκυστικά σε έναν άντρα. Ο Άρης, καθώς εκπροσωπεί τις αρσενικές ιδιότητες, δείχνει τι την προσελκύει ερωτικά στο άλλο φύλο. Μπορείς λοιπόν να δεις, ανάλογα με τη θέση του στον αστρολογικό χάρτη σου, πώς πραγματικά θέλεις να είναι ένας άντρας για να σε τραβήξει. Αν δεν ξέρεις πού βρίσκεται ο Άρης σου, δες τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου. Δες επίσης, τις όψεις του Άρη στην ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ και μάθε πως επηρεάζεται η σχέση σου.

Η θέση του Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου.

Άρης  στον ΚΡΙΟ

Αν ο Άρης σου βρίσκεται στον Κριό, σε τραβάνε οι δυναμικοί, ανεξάρτητοι και αποφασιστικοί χαρακτήρες. Ένας συνεσταλμένος, μαζεμένος τύπος, όχι απλώς δεν είναι καθόλου του γούστου σου, αλλά κατατάσσεται αυτομάτως στην κατηγορία των… χλεχλέδων. Πιθανόν παίζει ρόλο στην προτίμησή σου το να έχει κανείς και κάπως αθλητική εμφάνιση. Όμως, εκείνο που μετράει περισσότερο, είναι να δείχνει ευθύτητα, ειλικρίνεια και να έχει το θάρρος της γνώμης του. Ο άντρας που λέει ξεκάθαρα αυτό που εννοεί και δεν σου το πηγαίνει… περιφερειακά, είναι το καλύτερό σου.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

 Άρης  στον ΤΑΥΡΟ

Με τον Άρη σου στον Ταύρο, σε ελκύουν οι άντρες που εκπέμπουν σταθερότητα, σιγουριά και δύναμη. Απορρίπτεις τους τύπους που φαίνονται επιπόλαιοι και με τα μυαλά… πάνω από το κεφάλι τους. Δεν σου αρέσουν ούτε οι υπερβολικά «κουλτουριάδες», που είναι όλο αφ’ υψηλού θεωρίες. Θέλεις τον άντρα, «άντρα» με την παραδοσιακή άποψη, δυνατό, ικανό να φτιάχνει πράγματα με τα χέρια του, και δεν έχεις πρόβλημα αν κάνει μια χειρωνακτική δουλειά, που να μην έχει σχέση με διανόηση. Ζητάς να σου προσφέρει έντονο, αισθησιακό σεξ, χωρίς πολυπλοκότητες.

 

 Άρης  στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Αν έχεις τον Άρη σου στους Διδύμους, ο άντρας που θα σε ελκύσει πρέπει πάνω απ’ όλα να σε διεγείρει διανοητικά. Τον θέλεις έξυπνο, πνευματώδη, γεμάτο εκπλήξεις και ζωντάνια. Σου αρέσει να βάζει μέσα στο φλερτ το στοιχείο του παιχνιδιού. Αν μάλιστα έχει και ένα νεανικό στιλ, χωρίς περιττά κιλά, ολοκληρώνει το ιδανικό σου. Από την άλλη πλευρά, δεν σε τραβάνε καθόλου οι τύποι που το παίζουν «μάτσο» άντρες, που τους θεωρείς και ελαφρώς… νεάντερταλ. Αλλά ούτε και οι βαρετοί ή μίζεροι άνθρωποι.

 

 Άρης  στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Αν ο Άρης σου είναι στον Καρκίνο, σε συγκινούν οι ευαίσθητοι, συναισθηματικοί άντρες, που είναι πρόθυμοι να σε ακούσουν, να σε παρηγορήσουν, να σε προστατέψουν. Σου αρέσουν οι συναισθηματικά πολύπλοκοι χαρακτήρες και καμιά φορά πέφτεις στην παγίδα να θεωρήσεις ευαίσθητο κάποιον, που απλώς είναι κυκλοθυμικός. Η σημασία όμως που δίνεις στην ευαισθησία, δεν συνεπάγεται ότι έχεις σκοπό να κάθεσαι και να… σκουπίζεις τα δάκρυα του άλλου. Περισσότερο αποζητάς κάποιον που να είναι, ή έστω να φαίνεται δυνατός, κάνοντάς σε να νιώθεις ασφαλής στην αγκαλιά του.

 

 Άρης  στον ΛΕΟΝΤΑ

Αν έχεις τον Άρη σου στον Λέοντα, οι άντρες που σε ελκύουν είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, εξωστρεφείς, πιθανόν και κάπως επιδεικτικοί. Σε ξετρελαίνουν όταν εκπέμπουν έναν αέρα μεγαλοπρέπειας, ακόμα κι αν φαίνονται κάπως σνομπ. Δεν σου αρέσει η σοβαροφάνεια και σε γοητεύει εκείνος που αντιμετωπίζει την ερωτική προσέγγιση με μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Επίσης, τον θέλεις γενναιόδωρο (η τσιγκουνιά σε ενοχλεί όσο τίποτα άλλο) και δεν σε… χαλάει καθόλου να σου κάνει ζήλιες ή να δείχνει κτητικός απέναντί σου. Για σένα αυτά δίνουν ζωντάνια στη σχέση.

 

 Άρης  στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Αν ο Άρης σου βρίσκεται στην Παρθένο, ο τύπος του άντρα που σε προσελκύει είναι χαμηλών τόνων, ευγενικός, καλλιεργημένος και με μια υγιή και λογική προσέγγιση στη ζωή. Εμφανισιακά, τον θες να δείχνει καλοβαλμένος και περιποιημένος. Αν είναι σχετικά επιτυχημένος στη ζωή, που παίζει κι αυτό ένα ρόλο για το ενδιαφέρον σου, δεν σου αρέσει να το επιδεικνύει. Δεν σε τραβάνε καθόλου οι άντρες που φαίνονται φιγουρατζήδες, αυταρχικοί, αγενείς και υπερβολικά γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Τους θεωρείς πολύ ανασφαλείς κατά βάθος, άλλο ένα χαρακτηριστικό που σε απωθεί.

 

 Άρης  στον ΖΥΓΟ

Αν ο Άρης σου είναι στον Ζυγό, οι άντρες που σου αρέσουν είναι εκείνοι που διαθέτουν μια διακριτική γοητεία. Είναι ευγενικοί, ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν και έχουν μια ευχάριστη, περιποιημένη εμφάνιση. Εκπέμπουν μια αίσθηση αριστοκρατικού, ακόμα κι αν δεν είναι της…. υψηλής κοινωνίας. Σου αρέσει ο άντρας να είναι περιποιητικός απέναντί σου, καθώς και να υπάρχει μεταξύ σας καλή επικοινωνία και προθυμία να κάνετε πράγματα μαζί. Οι τύποι που είναι πολύ ανεξάρτητοι δεν σε ελκύουν καθόλου. Επίσης, σε εκνευρίζουν αφόρητα όσοι συμπεριφέρονται με αγένεια, τσαμπουκά και αυταρέσκεια.

 

 Άρης  στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Αν έχεις τον Άρη σου στον Σκορπιό, τα «καλά παιδιά» δεν κάνουν για σένα. Σε γοητεύουν οι «σκοτεινοί ιππότες», οι τύποι που δείχνουν (και είναι) συναισθηματικά πολύπλοκοι και που πάντα έχεις κάτι καινούργιο να ανακαλύψεις σ’ εκείνους. Το μυστήριο, η δύναμη, η γοητεία που μαγνητίζει και σε παγιδεύει, όπως το φως τα έντομα, είναι τα στοιχεία που πραγματικά σε εξάπτουν σε κάποιον. Τον θέλεις επίσης αισθησιακό και κάπως κτητικό απέναντί σου. Αντίθετα, οι απλοϊκοί χαρακτήρες, που τους διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο, δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για σένα.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

 Άρης  στον ΤΟΞΟΤΗ

Αν ο Άρης σου βρίσκεται στον Τοξότη, σε εντυπωσιάζουν οι άντρες που είναι γεμάτοι ενεργητικότητα, ανοιχτόκαρδοι και ικανοί να απολαμβάνουν τις απλές χαρές της ζωής. Θέλεις κάποιον που μαζί του να περνάς ευχάριστα και να υπάρχει ανάμεσά σας μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Εκτιμάς πολύ την αισιοδοξία και το χιούμορ. Η ειλικρίνεια παίζει για σένα πρωταρχικό ρόλο. Σε απωθούν οι τύποι που παριστάνουν πως είναι «κάποιοι», όπως και οι υπερβολικά αυτάρεσκοι. Αν βρεις αυτά που θες, δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

 

 Άρης  στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Αν έχεις τον Άρη σου στον Αιγόκερω, θέλεις έναν άντρα που να εκπέμπει μια αίσθηση σταθερότητας και δύναμης. Δεν παραβλέπεις καθόλου την επαγγελματική ή την οικονομική του κατάσταση και προτιμάς κάποιον που έχει πετύχει ή τουλάχιστον δείχνει τέτοιες προοπτικές. Αλλά εκείνο που μετράει κυρίως για σένα, είναι το να έχει δυναμισμό και συγκεκριμένους, ξεκάθαρους στόχους για τη ζωή του. Μαζί του ξέρεις πού βρίσκεται η σχέση την κάθε στιγμή. Οι επιπόλαιοι, ανεύθυνοι τύποι, όσο διασκεδαστικοί ή γοητευτικοί κι αν είναι κατά τα άλλα, δεν σε τραβάνε καθόλου. 

 

 Άρης  στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Με τον Άρη σου στον Υδροχόο, θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη έλξη για τους τύπους που είναι έξω από τα συμβατικά «μοντέλα». Θέλεις τον άντρα που ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη στάση του για τη ζωή και με τα ενδιαφέροντά του. Ακόμα και με το στιλ του. Ο «κουστουμάτος» με τις συντηρητικές απόψεις, σου είναι παντελώς αδιάφορος. Εσύ θέλεις έναν άνθρωπο έξυπνο, με πνεύμα, που να έχει γρήγορη και βαθιά αντίληψη. Δεν σε πειράζει να φαίνεται κάπως απόμακρος συναισθηματικά μερικές φορές, αντίθετα αυτό αυξάνει το ενδιαφέρον σου.

 

Άρης στους ΙΧΘΕΙΣ

Αν έχεις τον Άρη σου στους Ιχθείς, σε γοητεύουν οι άντρες που είναι ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και με κάπως πολύπλοκο χαρακτήρα. Θέλεις κάποιον που να εξωτερικεύει τον αισθηματικό του κόσμο, αντίστοιχα με εσένα, και να μπορεί να δίνει και να παίρνει παρηγοριά, συμπαράσταση, τρυφερότητα. Το να έχει ο άλλος την ανάγκη σου, είναι κάτι που σε συγκινεί. Θα μπορούσες κάλλιστα να γοητευθείς από έναν φτωχό καλλιτέχνη ή από κάποιον που πληγώθηκε βαθιά από τη ζωή. Αντίθετα, σου είναι μάλλον αδιάφοροι οι πολύ ανεξάρτητοι και δυναμικοί τύποι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-03-2012 09:00:00